Νέα

Αποτρίχωση σε άντρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα conney
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 261
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
πολύ καλή και φτηνή λύση !
και δεν ταλαιπωρεί ΚΑΘΟΛΟΥ το δέρμα...
μιλάμε είναι τρομερό...
δεν τραβάει, απλά θέλει μιά ήπια κίνηση σε αντίθετη κατεύθυνση με τις τρίχες....
διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες....
i rest my case....
:think: Εκτός απο ταρχίδια καθαρίζει και τα ποδαράκια για την πατσιά?  :tooth:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ

αχχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ξυριζεις και το κωλαρακι μωρη τρελιαρα?

Θα σε τσουξει το κερακι εκει... 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι θεμα ειναι αυτο σβηστε το αμεσως ξεφτιλιζεστε ρε κρεττινοι.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Μη το μάθει ο Τσόκλης και τον "φτιάξει" μιας και γίνεται προκλητικός!!!  :pipa3:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
λοιπον λοιπον θελω να ρωτησω ξερετε κανενα μερος που να κανει αποτριχωση για αντρες? λεω να κανω στο στηθος και ισως και στον κωλο στα μπουτια κλπ τωρα που μπηκε ο χειμωνας.

...δε θελω σχολια σχετικα με το "ηθικο" κοματι.

Τι πα να πει "δε θέλω σχόλια για το ηθικό κομμάτι"?

Κατ' αρχήν δεν τίθεται θέμα "ηθικής". Δικό σου το δέρμα, δικές σου και οι τρίχες, ότι θέλεις τα κάνεις. Δε θίγεις ή βλάπτεις κανέναν άλλον.

Τίθεται όμως αλλιώς το θέμα, όπως θέλεις πες το, εγώ μόνο θα το περιγράψω με πολλές λέξεις:

Η "αποτρίχωση" όπως την περιγράφεις είναι το ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ.  Και απ' ότι λες, την έχεις ήδη αρχίσει τη δουλειά.
Ψάχνεις τώρα για άλλη μια φορά. Ίδιο στάδιο όμως είναι, πάλι αποτρίχωση. Ξαναβγαίνουν οι γαμηνένες!

Το δεύτερο στάδιο είναι να αρχίσεις να βγάζεις λίγο και τα φρύδια σου. Λίγο στην αρχή, περισσότερο αργότερα, μέχρι να σχηματιστεί μια "λεπτή φυσιογνωμία".

Ίδιο στάδιο (δεύτερο αλλά δέυτερη φάση) είναι και η αποτρίχωση προσώπου. Σκέψου τι ανακούφιση είναι να καταργήσεις το ξύρισμα! Άσε που αγριεύει το δέρμα!

To τρίτο στάδιο είναι να βάλεις και λίγο βυζάκι.

Το τέταρτο, να πηγαίνεις που και που στο Χόντο να βλέπεις τα νέα μοντελάκια. Και τα τακούνια. Και τις τσάντες. Και τα χρώματα του μακιγιάζ.

Το πέμπτο στάδιο είναι πιο αποφασιστικό:  Είναι να βγεις για πεζοδρόμιο στην Καβάλας (παλιά ήταν Συγγρού, τώρα τα "καλά κομμάτια" πάνε Καβάλας).

Το έκτο στάδιο είναι καθοριστικό, και οριστικό:  Κόβεις το πουλί σου και κάνεις τεχνητό κόλπο (μουνί).

Το έβδομο στάδιο είναι απλή γραφειοκρατία:  Πας στο ληξιαρχείο και κάνεις αλλαγή ονόματος. Αν π.χ. σε λένε "Γιώργο", το κάνεις "Γεωργία", καλλιτεχνικό "Τζώρτζυ".

Το όγδοο στάδιο είναι κοινωνικό, και δε μπαίνουν όλοι σ' αυτό:  Συμμετέχεις στις διαδηλώσεις για τα δικαιώματα των gay, travesti, transexual, bi, lesbian, και συνδικαλίζεσαι με τα παιδιά αυτά.

Όλα ένα κομμάτι απ' τη ζωή μας είναι...  Το θέμα είναι πόσο θα ασχοληθούμε με αυτό το κομμάτι.

Εσύ ασχολεισαι αρκετά βλέπω!

Συνημμένα

• taiaka_soraya_14.jpg
    taiaka_soraya_14.jpg
    109,4 KB · Εμφανίσεις: 51

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Στήλτε κανα π.μ στον Λιλά να σας πει λύσεις :2funny: :2funny: :2funny:

Εχεται την απάντηση στη πόρτα σας και ανοίγεται θρεντ;;;;;;;; τι να πω

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16

Κατ' αρχήν δεν τίθεται θέμα "ηθικής". Δικό σου το δέρμα, δικές σου και οι τρίχες, ότι θέλεις τα κάνεις. Δε θίγεις ή βλάπτεις κανέναν άλλον.

Τίθεται όμως αλλιώς το θέμα, όπως θέλεις πες το, εγώ μόνο θα το περιγράψω με πολλές λέξεις:

Η "αποτρίχωση" όπως την περιγράφεις είναι το ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ.  Και απ' ότι λες, την έχεις ήδη αρχίσει τη δουλειά.
Ψάχνεις τώρα για άλλη μια φορά. Ίδιο στάδιο όμως είναι, πάλι αποτρίχωση. Ξαναβγαίνουν οι γαμηνένες!

Το δεύτερο στάδιο είναι να αρχίσεις να βγάζεις λίγο και τα φρύδια σου. Λίγο στην αρχή, περισσότερο αργότερα, μέχρι να σχηματιστεί μια "λεπτή φυσιογνωμία".

Ίδιο στάδιο (δεύτερο αλλά δέυτερη φάση) είναι και η αποτρίχωση προσώπου. Σκέψου τι ανακούφιση είναι να καταργήσεις το ξύρισμα! Άσε που αγριεύει το δέρμα!

Το τέταρτο, να πηγαίνεις που και που στο Χόντο να βλέπεις τα νέα μοντελάκια. Και τα τακούνια. Και τις τσάντες. Και τα χρώματα του μακιγιάζ.

Το πέμπτο στάδιο είναι πιο αποφασιστικό:  Είναι να βγεις για πεζοδρόμιο στην Καβάλας (παλιά ήταν Συγγρού, τώρα τα "καλά κομμάτια" πάνε Καβάλας).

Το έκτο στάδιο είναι καθοριστικό, και οριστικό:  Κόβεις το πουλί σου και κάνεις τεχνητό κόλπο (μουνί).

Το έβδομο στάδιο είναι απλή γραφειοκρατία:  Πας στο ληξιαρχείο και κάνεις αλλαγή ονόματος. Αν π.χ. σε λένε "Γιώργο", το κάνεις "Γεωργία", καλλιτεχνικό "Τζώρτζυ".

Το όγδοο στάδιο είναι κοινωνικό, και δε μπαίνουν όλοι σ' αυτό:  Συμμετέχεις στις διαδηλώσεις για τα δικαιώματα των gay, travesti, transexual, bi, lesbian, και συνδικαλίζεσαι με τα παιδιά αυτά.

Όλα ένα κομμάτι απ' τη ζωή μας είναι...  Το θέμα είναι πόσο θα ασχοληθούμε με αυτό το κομμάτι.

φίλε samsung εξαιρετικός, η περιγραφή των σταδίων μοιάζει με την μεταμόρφωση του σκουληκιού σε πεταλουδιτσα

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

...........................

δε λεω, εισαι καλος στην περιγραφη, αλλα παραλογιζεσαι.. :rolleyes:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.345
Πόντοι
22.785
Όποιος ένδιαφέρεται πραγματικά άς μέ άναζητηση μέ π.μ
νά τού δώσω τηλ.!!!!!!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Όποιος ένδιαφέρεται πραγματικά άς μέ άναζητηση μέ π.μ
νά τού δώσω τηλ.!!!!!!

εγω εγω....

θελω να αποτριχωσω την αριστερη γαμπα
 Γινεται Κυριε Αμτζικη μου;

Καλημερααααααααααααααααα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.345
Πόντοι
22.785
 εγω εγω....

θελω να αποτριχωσω την αριστερη γαμπα
 Γινεται Κυριε Αμτζικη μου;

Καλημερααααααααααααααααα

Θά μάς πάη τό κομμούνι , why θά κάνη καί αύτός !!
[size=15pt]ΚΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΗΜΜΜΜΜΜΕΡΑ !!!!!!![/size]

Επισκέπτης
λοιπον λοιπον θελω να ρωτησω ξερετε κανενα μερος που να κανει αποτριχωση για αντρες? λεω να κανω στο στηθος και ισως και στον κωλο στα μπουτια κλπ τωρα που μπηκε ο χειμωνας. εχω κανει και μια φορα παλιοτερα αλλα ηταν με γνωστη μου στο σπιτι οποτε δε θελω σχολια σχετικα με το "ηθικο" κοματι. τωρα υπαρχει καποιο μερος που να ειναι φυσιολογικο να πανε ανδρες? και αν ξερουμε τιμες? ευχαριστω

για χαλαουα μιλαω και για αθηνα

Τα φτύνεις ή τα καταπίνες??

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16

Η "αποτρίχωση" όπως την περιγράφεις είναι το ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ.  Και απ' ότι λες, την έχεις ήδη αρχίσει τη δουλειά.

Το πέμπτο στάδιο είναι πιο αποφασιστικό:  Είναι να βγεις για πεζοδρόμιο στην Καβάλας (παλιά ήταν Συγγρού, τώρα τα "καλά κομμάτια" πάνε Καβάλας).

Το έκτο στάδιο είναι καθοριστικό, και οριστικό:  Κόβεις το πουλί σου και κάνεις τεχνητό κόλπο (μουνί).

Το έβδομο στάδιο είναι απλή γραφειοκρατία:  Πας στο ληξιαρχείο και κάνεις αλλαγή ονόματος. Αν π.χ. σε λένε "Γιώργο", το κάνεις "Γεωργία", καλλιτεχνικό "Τζώρτζυ".

Το όγδοο στάδιο είναι κοινωνικό, και δε μπαίνουν όλοι σ' αυτό:  Συμμετέχεις στις διαδηλώσεις για τα δικαιώματα των gay, travesti, transexual, bi, lesbian, και συνδικαλίζεσαι με τα παιδιά αυτά.

Όλα ένα κομμάτι απ' τη ζωή μας είναι...  Το θέμα είναι πόσο θα ασχοληθούμε με αυτό το κομμάτι.

ολο μαλακιες. εσυ που καθεσαι 5 το πρωι και μου γραφεις αυτες τις πιπες σε ποιο σταδιο ανηκεις αληθεια?

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
και κατι αλλο οχι οτι με νοιαζετε δηλαδη στην πουτσα μου σασ γραφω απλα προς ενημερωση καθε ενδιαφερομενου για τις τριχες μου, δεν ειμαι "γουλι" απλα μια στις τοσες γουσταρω να τις βγαζω να αραιωνουνε/μαλακωνουνε λιγο. καλημερα και τον πουλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom