- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
για κοιτάξτε εδώ:
www.skroutz.gr/s/63454/Philips-TT2030-10.html]http://www.skroutz.gr/s/63454/Philips-TT2030-10.html[/url]
www.pixmania.gr/gr/gr/01054769/art/philips/bodygroom-tt2030-total-bo.html?srcid=7255&aftrack=TVRRMU96VXlNRGs7MTI4NDEzMTU1NjtQYXJ0ZW5haXJlPXNrcm91dHomQ29kZVByb21vPW91aQ]http://www.pixmania.gr/gr/gr/01054769/art/philips/bodygroom-tt2030-total-bo.html?srcid=7255&aftrack=TVRRMU96VXlNRGs7MTI4NDEzMTU1NjtQYXJ0ZW5haXJlPXNrcm91dHomQ29kZVByb21vPW91aQ[/url]
το προτείνω....
δουλεύει τέλεια...
πολύ καλή και φτηνή λύση !
Εκτός απο ταρχίδια καθαρίζει και τα ποδαράκια για την πατσιά?και δεν ταλαιπωρεί ΚΑΘΟΛΟΥ το δέρμα...
μιλάμε είναι τρομερό...
δεν τραβάει, απλά θέλει μιά ήπια κίνηση σε αντίθετη κατεύθυνση με τις τρίχες....
διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες....
i rest my case....
ναι αμέ!!!!Εκτός απο ταρχίδια καθαρίζει και τα ποδαράκια για την πατσιά?
λοιπον λοιπον θελω να ρωτησω ξερετε κανενα μερος που να κανει αποτριχωση για αντρες? λεω να κανω στο στηθος και ισως και στον κωλο στα μπουτια κλπ τωρα που μπηκε ο χειμωνας.
...δε θελω σχολια σχετικα με το "ηθικο" κοματι.
Καλα ,με ...τριχες ασχολησαι πρωι πρωι ?Στήλτε κανα π.μ στον Λιλά να σας πει λύσεις
Εχεται την απάντηση στη πόρτα σας και ανοίγεται θρεντ;;;;;;;; τι να πω
Καλα ,με ...τριχες ασχολησαι πρωι πρωι ?
φίλε samsung εξαιρετικός, η περιγραφή των σταδίων μοιάζει με την μεταμόρφωση του σκουληκιού σε πεταλουδιτσαΤι πα να πει "δε θέλω σχόλια για το ηθικό κομμάτι"?
Κατ' αρχήν δεν τίθεται θέμα "ηθικής". Δικό σου το δέρμα, δικές σου και οι τρίχες, ότι θέλεις τα κάνεις. Δε θίγεις ή βλάπτεις κανέναν άλλον.
Τίθεται όμως αλλιώς το θέμα, όπως θέλεις πες το, εγώ μόνο θα το περιγράψω με πολλές λέξεις:
Η "αποτρίχωση" όπως την περιγράφεις είναι το ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ. Και απ' ότι λες, την έχεις ήδη αρχίσει τη δουλειά.
Ψάχνεις τώρα για άλλη μια φορά. Ίδιο στάδιο όμως είναι, πάλι αποτρίχωση. Ξαναβγαίνουν οι γαμηνένες!
Το δεύτερο στάδιο είναι να αρχίσεις να βγάζεις λίγο και τα φρύδια σου. Λίγο στην αρχή, περισσότερο αργότερα, μέχρι να σχηματιστεί μια "λεπτή φυσιογνωμία".
Ίδιο στάδιο (δεύτερο αλλά δέυτερη φάση) είναι και η αποτρίχωση προσώπου. Σκέψου τι ανακούφιση είναι να καταργήσεις το ξύρισμα! Άσε που αγριεύει το δέρμα!
To τρίτο στάδιο είναι να βάλεις και λίγο βυζάκι.
Το τέταρτο, να πηγαίνεις που και που στο Χόντο να βλέπεις τα νέα μοντελάκια. Και τα τακούνια. Και τις τσάντες. Και τα χρώματα του μακιγιάζ.
Το πέμπτο στάδιο είναι πιο αποφασιστικό: Είναι να βγεις για πεζοδρόμιο στην Καβάλας (παλιά ήταν Συγγρού, τώρα τα "καλά κομμάτια" πάνε Καβάλας).
Το έκτο στάδιο είναι καθοριστικό, και οριστικό: Κόβεις το πουλί σου και κάνεις τεχνητό κόλπο (μουνί).
Το έβδομο στάδιο είναι απλή γραφειοκρατία: Πας στο ληξιαρχείο και κάνεις αλλαγή ονόματος. Αν π.χ. σε λένε "Γιώργο", το κάνεις "Γεωργία", καλλιτεχνικό "Τζώρτζυ".
Το όγδοο στάδιο είναι κοινωνικό, και δε μπαίνουν όλοι σ' αυτό: Συμμετέχεις στις διαδηλώσεις για τα δικαιώματα των gay, travesti, transexual, bi, lesbian, και συνδικαλίζεσαι με τα παιδιά αυτά.
Όλα ένα κομμάτι απ' τη ζωή μας είναι... Το θέμα είναι πόσο θα ασχοληθούμε με αυτό το κομμάτι.
Εσύ ασχολεισαι αρκετά βλέπω!
Τι πα να πει "δε θέλω σχόλια για το ηθικό κομμάτι"?
Κατ' αρχήν δεν τίθεται θέμα "ηθικής". Δικό σου το δέρμα, δικές σου και οι τρίχες, ότι θέλεις τα κάνεις. Δε θίγεις ή βλάπτεις κανέναν άλλον.
Τίθεται όμως αλλιώς το θέμα, όπως θέλεις πες το, εγώ μόνο θα το περιγράψω με πολλές λέξεις:
...........................
ωχ μπερδεψα τα tabs, αντι για μπου, μπηκα κοσμο
Όποιος ένδιαφέρεται πραγματικά άς μέ άναζητηση μέ π.μ
νά τού δώσω τηλ.!!!!!!
εγω εγω....
θελω να αποτριχωσω την αριστερη γαμπα
Γινεται Κυριε Αμτζικη μου;
Καλημερααααααααααααααααα
λοιπον λοιπον θελω να ρωτησω ξερετε κανενα μερος που να κανει αποτριχωση για αντρες? λεω να κανω στο στηθος και ισως και στον κωλο στα μπουτια κλπ τωρα που μπηκε ο χειμωνας. εχω κανει και μια φορα παλιοτερα αλλα ηταν με γνωστη μου στο σπιτι οποτε δε θελω σχολια σχετικα με το "ηθικο" κοματι. τωρα υπαρχει καποιο μερος που να ειναι φυσιολογικο να πανε ανδρες? και αν ξερουμε τιμες? ευχαριστω
για χαλαουα μιλαω και για αθηνα
Τι πα να πει "δε θέλω σχόλια για το ηθικό κομμάτι"?
Η "αποτρίχωση" όπως την περιγράφεις είναι το ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ. Και απ' ότι λες, την έχεις ήδη αρχίσει τη δουλειά.
Ψάχνεις τώρα για άλλη μια φορά. Ίδιο στάδιο όμως είναι, πάλι αποτρίχωση. Ξαναβγαίνουν οι γαμηνένες!
Το δεύτερο στάδιο είναι να αρχίσεις να βγάζεις λίγο και τα φρύδια σου. Λίγο στην αρχή, περισσότερο αργότερα, μέχρι να σχηματιστεί μια "λεπτή φυσιογνωμία".
Ίδιο στάδιο (δεύτερο αλλά δέυτερη φάση) είναι και η αποτρίχωση προσώπου. Σκέψου τι ανακούφιση είναι να καταργήσεις το ξύρισμα! Άσε που αγριεύει το δέρμα!
To τρίτο στάδιο είναι να βάλεις και λίγο βυζάκι.
Το τέταρτο, να πηγαίνεις που και που στο Χόντο να βλέπεις τα νέα μοντελάκια. Και τα τακούνια. Και τις τσάντες. Και τα χρώματα του μακιγιάζ.
Το πέμπτο στάδιο είναι πιο αποφασιστικό: Είναι να βγεις για πεζοδρόμιο στην Καβάλας (παλιά ήταν Συγγρού, τώρα τα "καλά κομμάτια" πάνε Καβάλας).
Το έκτο στάδιο είναι καθοριστικό, και οριστικό: Κόβεις το πουλί σου και κάνεις τεχνητό κόλπο (μουνί).
Το έβδομο στάδιο είναι απλή γραφειοκρατία: Πας στο ληξιαρχείο και κάνεις αλλαγή ονόματος. Αν π.χ. σε λένε "Γιώργο", το κάνεις "Γεωργία", καλλιτεχνικό "Τζώρτζυ".
Το όγδοο στάδιο είναι κοινωνικό, και δε μπαίνουν όλοι σ' αυτό: Συμμετέχεις στις διαδηλώσεις για τα δικαιώματα των gay, travesti, transexual, bi, lesbian, και συνδικαλίζεσαι με τα παιδιά αυτά.
Όλα ένα κομμάτι απ' τη ζωή μας είναι... Το θέμα είναι πόσο θα ασχοληθούμε με αυτό το κομμάτι.
Εσύ ασχολεισαι αρκετά βλέπω!