Νέα

Αποτρίχωση σε άντρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα conney
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 261
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ετσι είν ο άντρας ο σωστός
με τριχα κάργα μαύρος σα πίθηκος

με πούτσα γάϊδαρου χωρίς μαλιά
και με κοιλιά να δείχνει άνετος
βλέμμα στο άπειρο, χωρίς γυαλιά
δόντια λευκά και λίγο αξύριστος

Αδέλφια μου αλήτες, μπουρδελιάρηδες ρίχνω το γέλιο της ζωής μου ! Thnx

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον λοιπον θελω να ρωτησω ξερετε κανενα μερος που να κανει αποτριχωση για αντρες? λεω να κανω στο στηθος και ισως και στον κωλο στα μπουτια κλπ τωρα που μπηκε ο χειμωνας. εχω κανει και μια φορα παλιοτερα αλλα ηταν με γνωστη μου στο σπιτι οποτε δε θελω σχολια σχετικα με το "ηθικο" κοματι. τωρα υπαρχει καποιο μερος που να ειναι φυσιολογικο να πανε ανδρες? και αν ξερουμε τιμες? ευχαριστω

για χαλαουα μιλαω και για αθηνα

graziano

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον λοιπον θελω να ρωτησω ξερετε κανενα μερος που να κανει αποτριχωση για αντρες? λεω να κανω στο στηθος και ισως και στον κωλο στα μπουτια κλπ τωρα που μπηκε ο χειμωνας. εχω κανει και μια φορα παλιοτερα αλλα ηταν με γνωστη μου στο σπιτι οποτε δε θελω σχολια σχετικα με το "ηθικο" κοματι. τωρα υπαρχει καποιο μερος που να ειναι φυσιολογικο να πανε ανδρες? και αν ξερουμε τιμες? ευχαριστω

οραιως ο τυπας..μαζι σου και εγω γουσταρω αλλα μονο στο στηθος οχι παντου..οχι να ειμαστε και πιθηκια..δεν αρεσει σε ολες τισ γκομενες η τριχα

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
νταξει εγω δεν κανω τακτικα αλλα μια φορα το χρονο καπου εκει δεν ειναι ασχημα.. να βγει νεα τριχα μαλακια και μετα μηχανη.. λοιπον προτασεις?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ωχ μπερδεψα τα tabs, αντι για μπου, μπηκα κοσμο :P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
στην πιπα σου εσυ καριολα

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Σε οποιονδήποτε αιστθητικό και να πάς μπορείς να κάνεις. Εξαρτάται από εκεί και πέρα αν θέλεις κάτι μόνιμο (laser) ή κάτι πιο πρόχειρο (κερί).

Πάντως οι γυναίκες πλέον - η πλειοψηφία - τρελαίνονται για  :knockinb: όταν δούν κάποιον άνδρα που είναι "περιποιημένος" και όταν τον φιλάνε - γλύφουν δεν αναγκάζονται μετά να φτύνουν τρίχες.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
στην αισθητικο σου εσυ :boobies:

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον ευχαριστω για αυτες τις 2 απαντησεις. δε θελω να τισ κοψω ευχαριστω τυραελ. κερι θελω... δημιτρη εχεις καμια προταση για μερος και τιμες? δε θελω να παω καπου και να ειμαι ο μονος αντρας που εχει πατησει στο μαγαζι τους απο ιδρυσεως θα ειναι καπως περιεργο

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ξαναλεω δε θελω καποιο μηχανημα θελω κερι

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
πολύ καλή και φτηνή λύση !
και δεν ταλαιπωρεί ΚΑΘΟΛΟΥ το δέρμα...
μιλάμε είναι τρομερό...
δεν τραβάει, απλά θέλει μιά ήπια κίνηση σε αντίθετη κατεύθυνση με τις τρίχες....
διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες....
i rest my case....

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
λοιπον ευχαριστω για αυτες τις 2 απαντησεις. δε θελω να τισ κοψω ευχαριστω τυραελ. κερι θελω... δημιτρη εχεις καμια προταση για μερος και τιμες? δε θελω να παω καπου και να ειμαι ο μονος αντρας που εχει πατησει στο μαγαζι τους απο ιδρυσεως θα ειναι καπως περιεργο

για το να είσαι ο μόνος που έχει πατήσει ποτέ στο μαγάζι δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς. Αρκεί μια βόλτα σε ένα γυμναστήριο για να δείς ότι η πλειοψηφία των ανδρών είναι αποτριχωμένοι και μιλάμε νέοι, γέροι. Στο δικό μου είμαι από τους λίγους που δεν έχω κάνει.

Δυστυχώς συγκεκριμένη πρόταση δεν υπάρχει. Φίλος που πήγε ψάχνοντας για μόνιμη λύση - laser - στήθος και πλάτη, χωρίς να είναι "αρκούδα" του είπαν σε ένα μαγαζί στα Γλυκά Νερά τιμή περίπου στα 500 ευρώ. Εξωφρενικό ποσό για την εποχή μας και για κάτι τέτοιο.

Πάντως έχω τύχει πρόσφατα σε πουτάνα που μου έκανε τρελό γλυψαρχίδι, μόνο και μόνο επειδή είδε την περιοχή "πεντακάθαρη". Η γκόμενα δε σήκωσε κεφάλι...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ρώτα στο καφενείο που θα πας σε λίγο. Με τους φίλους μου όταν παίζω τάβλι αυτό συζητάμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom