Νέα

Αποτρίχωση σε άντρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα conney
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 261
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
μου φτανει που ξυριζομαι στο προσωπο και καμια φορα στα @@@@@@......αν αρχιζω και ξυριζομαι και στα ποδια θα θελω 1 ωρα στο μπανιο.....
να με παρει ο κολητος για καφε και να του πω σε καμια ωρα φιλε γιατι εχω να ξυρισω τα μουτρα μου τα @@@@@@ μου τα ποδια μου και να κανω και ενα ντουσακι.........ελεος!!!

:dancing: :dancing: :dancing:
Το βάψιμο των νυχιών που το βάζεις?
Παίρνει και αυτό αρκετή ώρα

xristos1974

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω στον άντρα είναι γενικά "αποδεκτό" το ξύρισμα από την "μέση" και πάνω, άντε και ψηλά στα πόδια. Ανδρική ξυρισμένη γάμπα και με γυναίκες που το έχω συζητήσει είναι "κάπως". Μπορείς όμως να τα τριμάρεις λίγο υποθέτω.

capten-fos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εντάξει δεν το συζητώ.Μαλακεία για όσους δεν έχουν ιδιαίτερο λόγο να χρησιμοποιούν ξυραφάκια στα πόδια.

Αλλά το λαιζερ προκαλεί εγκαυματα?Γιατί?
Επιπλέον πόσο κοστίζει?

Ελπίζω μέχρι αυριο να με έχετε βοηθήσει φιλτάτοι με χρήσιμες πληροφορίες διότι σκέφτομαι σοβαρά να επισκεφτώ εναν καλό δεματολόγο για τα παραταίρω.

Πάντως όσοι δοκιμάσανε ελπίζω να μας διηγηθούν τις εμπειρίες τους.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Βέβαια και κρεμούλες.

Απ' όλα βάζουμε

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Επιτέλους ανοίχτηκε κι ένα αντρικό θέμα. :rockon:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Στις παραλίες παρατηρώ πάντα τρυφερά θυληκά κωλοράκια.Αλλα μου κάνει τρομερή εντύπωση και το γεγονός οτι είμαι και το μοναδικό αρσενικό με τριχωτές ποδάρες σε αρκετές παραλίες.

Πάντως το σκέφτομαι λιγάκι να δοκιμάσω να κάνω και μια αποτρίχωση. Αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για την ορθότητα ρης επιλογής μου... Τι ξέρετε για τα Laser? Tιμές, πόσο καιρό διαρκεί το αποτέλεσμα, κίνδυνοι για το δέρμα και αν το έχετε δοκιμάσει.

Τσίφτη είναι κομματάκι "γκέι" να ξυρίζεις τα πόδια σου...
Μην απελπίζεσαι όμως έχω τη λύση στο πρόβλημά σου. Ιδού...

Michael-Phelps-Speedo-LZR-RACER-Swimsuit.jpg

Ορίστε ίδιος ο Phelps θα'σαι και τα πουλέν θα σε λατρέψουν...

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εφ'οσον δεν κανεις αθλητισμο ειλικρινα δεν βρισκω τον λογο
για να κανεις αποτριχωση !
Να σε ρωτησω κατι !?
Αυτη την ιδεα στην εβαλε καμμια γκομενα η' οντως προβληματιστηκες
απο μονος σου ,οπως μας εγραψες ?!
Να μας ελεγες οτι εχεις σοβαρο θεμα με την πλατη σου και εισαι
σαν τον γκοντζιλα ,τοτε ναι να το δεχτω !
Σε αυτο το σημειο δειχνει αντιαισθητικο ,αλλα στα ποδια !?

Τι να πω ... τεσπα για δες αυτα

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Εντάξει δεν το συζητώ.Μαλακεία για όσους δεν έχουν ιδιαίτερο λόγο να χρησιμοποιούν ξυραφάκια στα πόδια.

Αλλά το λαιζερ προκαλεί εγκαυματα?Γιατί?
Επιπλέον πόσο κοστίζει?

Ελπίζω μέχρι αυριο να με έχετε βοηθήσει φιλτάτοι με χρήσιμες πληροφορίες διότι σκέφτομαι σοβαρά να επισκεφτώ εναν καλό δεματολόγο για τα παραταίρω.

Πάντως όσοι δοκιμάσανε ελπίζω να μας διηγηθούν τις εμπειρίες τους.

αν θελεις να κανεις laser ματια μου το μονο συγουρο και δοκιμασμενο κεντρο που μπορω να σου προτεινω ειναι αυτο

για τα ποδια πιστευω υπολογισε γυρω στα 250ε και πανω η καθε συνεδρεια (+1 2η συμπληρωματικη μετα απο 2 εβδομαδες που ειναι ομως δωρεαν)
εγκαυματα σε αυτο κεντρο δεν θα παθεις
σε καποια αλλα κεντρα μπορει :-
αν ομως εισαι ηδη μαυρισμενος στο δερμα δεν μπορεις να κανεις αυτη τη στιγμη laser :-
επισης αν εχεις ξανθες τριχες παλι δεν μπορεις να κανεις καθολου laser :-
συγουρα παντως ειναι η καλυτερη λυση για την αποτριχωση σε σχεση με ξυραφακι, κερί , κρεμες κτλ ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Για τα πόδια λέιζερ θα χρειαστείς γύρω στα 300 € την φορά.
Πρέπει να πηγαίνεις κάθε 1-1,5 μήνα. Ανάλογα πόσο γρήγορα βγαίνουν οι τρίχες.
Συνολικά υπολόγιζε 8-10 φορές για να φύγουν εντελώς(απο 300€ πάντα τη φορά), αλλά ίσως δεν το θες να σου φύγουν εντελώς.
Γενικά όμως τις εξασθενεί και βλέπεις αποτέλεσμα απο την δεύτερη φορά. Δηλαδή η τρίχα είναι πιο αδύναμη και απαλή.
Όπως σου είπαν και παραπάνω δεν κάνει όταν είσαι μαυρισμένος και σε βλέπει ήλιος. Οπότε άστο μετά το καλοκαίρι.
Στείλε φώτο να δούμε και να ψηφίσουμε αν χρειάζεσαι ή οχι καλέ.....  :cheesy:

Εγώ προτείνω να πας σε δερματολόγο που έχει μηχάνημα λέιζερ και όχι οπουδήποτε αλλού.

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Στις παραλίες παρατηρώ πάντα τρυφερά θυληκά κωλοράκια.Αλλα μου κάνει τρομερή εντύπωση και το γεγονός οτι είμαι και το μοναδικό αρσενικό με τριχωτές ποδάρες σε αρκετές παραλίες.

Πάντως το σκέφτομαι λιγάκι να δοκιμάσω να κάνω και μια αποτρίχωση. Αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για την ορθότητα ρης επιλογής μου... Τι ξέρετε για τα Laser? Tιμές, πόσο καιρό διαρκεί το αποτέλεσμα, κίνδυνοι για το δέρμα και αν το έχετε δοκιμάσει.

Παληκαρι μου και εγω αρκουδιαρης ειμαι,δεν εχω μονο στα ποδια αλλα σε ολο μου το σωμα και ειμαι υπερηφανος που ειμαι τριχωτος,τωρα να σαι αντρας και να κανεις αποτριχωση δεν παει,μονο οι gay μπαινουν σε τετοιες τακτικες αλλα αυτοι ειναι ανωμαλοι οπως και να το κανουμε.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Παληκαρι μου και εγω αρκουδιαρης ειμαι,δεν εχω μονο στα ποδια αλλα σε ολο μου το σωμα και ειμαι υπερηφανος που ειμαι τριχωτος,τωρα να σαι αντρας και να κανεις αποτριχωση δεν παει,μονο οι gay μπαινουν σε τετοιες τακτικες αλλα αυτοι ειναι ανωμαλοι οπως και να το κανουμε.
α ρε jvc τωρα εξηγειτε το χρονιο χειρογλυκανο  :humpleg:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
που σαι ρε δασκαλε
βρηκαμε την λυση και διαικπεραιωσαμε το  χρονιο ζητημα που μας απασχολουσε....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αποτρίχωση.. βλιάξ..

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
κορασιδες του θρεντ που σιχενεστε τα ξυρισμενα
ο σακης δηλαδη σας χαλαει ε;;;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
κορασιδες του θρεντ που σιχενεστε τα ξυρισμενα
ο σακης δηλαδη σας χαλαει ε;;;

Ακου παλικάρι μου, ο σάκης ειναι Σάκης. Είναι σαν να σου λεει μια θειά ..θα φορέσω στρίνγκ και να σου λέει μα γιατί στην Αντριάνα Λίμα δεν σε χαλάει να το βλέπεις..Ας μην μπερδεύουμε τα πράγματα.. :-*

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ακου παλικάρι μου, ο σάκης ειναι Σάκης. Είναι σαν να σου λεει μια θειά ..θα φορέσω στρίνγκ και να σου λέει μα γιατί στην Αντριάνα Λίμα δεν σε χαλάει να το βλέπεις..Ας μην μπερδεύουμε τα πράγματα.. :-*
ε φαινετε πως οι γκομενοι σου ως επι το πλειστον ηταν χαλαροι και απροπονητα κορμια
  ακου να δεις, σε ενα ωραιο καλογυμνασμενο κορμι
ταιριαζει το ξυρισμενο
βασικα ταιριαζουν τα παντα
σε εναν χαλαρουιτα οχι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ε φαινετε πως οι γκομενοι σου ως επι το πλειστον ηταν χαλαροι και απροπονητα κορμια
  ακου να δεις, σε ενα ωραιο καλογυμνασμενο κορμι
ταιριαζει το ξυρισμενο
βασικα ταιριαζουν τα παντα
σε εναν χαλαρουιτα οχι

καλά.. κάνε οτι θες. Απο αυριο θα σου δωσω και μια οζα.  Να ταιριάζει με το στυλ σου :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom