Νέα

Αποτρίχωση σε άντρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα conney
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 261
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Yannis_D

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ ενδιαφέρομαι για αποτρίχωση στο σβέρκο, που να έχει διάρκεια. Καμιά ιδέα;

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
Η αποτρίχωση χρειάζεται μόνο στη μούρη και στα γεννητικά όργανα...οπουδήποτε αλλού είναι φλωριά και ποζεριά [προσωπική μου άποψη πάντα]

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Οταν βλεπω οτι η τριχα αρχιζει να μεγαλωνει αρκετουτσικα παιρνω την ξυριστικη και ξυριζω σωμα, αμασχαλες και παπαρι...
Ειλικρεινα πλεον δεν μπορω να φανταστω τον ευατο μου με αρκετη τριχα, μονο αν θελω να αφησω γενια...

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
494
Πόντοι
306
σκέφτομαι να πάω για αποτρίχωση πλάτης με κερί σε ένα κέντρο αισθητικής στην Αθήνα.Καμιά πρόταση για κανά καλό;μιάς και είμαι από επαρχία και δέ ξέρω :helpplea:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
σκέφτομαι να πάω για αποτρίχωση πλάτης με κερί σε ένα κέντρο αισθητικής στην Αθήνα.Καμιά πρόταση για κανά καλό;μιάς και είμαι από επαρχία και δέ ξέρω :helpplea:

Πήγαινε καμάρι μου σ'έναν πλαστικό να κάνεις αποτρίχωση με αλεξανδρίτη. Χτυπάς 1-2 φορές και του χρόνου πάλι.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Ένας φίλος μου που έχει αρκετή τρίχα κι έκανε όοοολο το μπροστά, πλάτη-σβέρκο και ώμους-χέρια ξέρεις το πάνω μέρος μόνο, μία συνεδρία 180 ευρώ και είναι οκ. Του χρόνου πάλι.
Βρες απλά κάποιον που κάνει αλεξανδρίτη (λέιζερ-όχι ipl, φωτόλυση).

Εναλλακτικά, τσέκαρε για προσφορές από www.tsibato.gr/]δω[/url] για να πάρεις πακέτα πιο φτηνά, αλλά μιλάμε για παλμικό φως. Καλά είναι στην αναβροχιά και στις αφραγκίες πάντως. Πολλοί άντρες κάνουν, μην έχεις θέμα για ντροπές και τέτοια.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Θέμα: Αποτρίχωση σε άντρες  (Αναγνώστηκε 6141 φορές)

Ρε γαμώτι μου!

6141 πούστηδοι έχουμε εδώ μέσα?

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Ένας φίλος μου που έχει αρκετή τρίχα κι έκανε όοοολο το μπροστά, πλάτη-σβέρκο και ώμους-χέρια ξέρεις το πάνω μέρος μόνο, μία συνεδρία 180 ευρώ και είναι οκ. Του χρόνου πάλι.
Βρες απλά κάποιον που κάνει αλεξανδρίτη (λέιζερ-όχι ipl, φωτόλυση).

Εναλλακτικά, τσέκαρε για προσφορές από www.tsibato.gr/]δω[/url] για να πάρεις πακέτα πιο φτηνά, αλλά μιλάμε για παλμικό φως. Καλά είναι στην αναβροχιά και στις αφραγκίες πάντως. Πολλοί άντρες κάνουν, μην έχεις θέμα για ντροπές και τέτοια.

ξερω οτι ειναι παπατζηδες πολλοι κ δεν ξερουν να ρυθμισουν την ακτινοβολια κ κανει εγκαυματα
6141 πούστηδοι έχουμε εδώ μέσα?

ναι  :sunglasses:

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
494
Πόντοι
306
γιαυτό φοβάμαι τα λέιζερ....λόγω εγκαυμάτων.Άσε που μελλοντικά αν σου τύχει κανάς καρκίνος;;;;;;;Εχει κάνει κανείς με κερί στη πλάτη;;;;;;;

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
494
Πόντοι
306
έκανα πρίν ένα μήνα αποτρίχωση στη πλάτη με κερί σε κέντρο αισθητικής.Είχα πολύ τρίχα.Ολα καλά σε γενικές γραμμές βέβαια τη πρώτη βδομάδα ήμουν γεμάτος σπυράκια αλλά μετά τη τρίτη βδομάδα άρχισαν να βγαίνουν πάλι και ήταν χάλια.Παρατήρησα ότι δέν μαλάκωσαν ούτε αραίωσαν όπως διάβαζα και άκουγα από άλλους.Και η ερώτηση μου είναι αξίζει να πάω πάλι;;;;;(50 euro) ή να συνεχίσω με ξυράφι όπως έκανα χρόνια τώρα!!!Υπάρχει περίπτωση δηλαδή να βγαίνουν πιό λεπτές και λιγότερες τουλάχιστον;

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Α μιας κι επανήλθε το θέμα.
Έλεος με τη διαφημιστική καμπάνια των bic και είμαστε ελληνική εταιρία κλπ κλπ. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΓΤΠ.
Καμία σχέση με τα ζιλέτ.
Δεν ξέρω για τα αντρικά, αλλά τα venus είναι ανώτερα όλων. Bic τον παίρνεις πατόκορφα.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Τρείς Σαμαράδες έβγαλε η Ελλάδα..
Ο ένας διεκδικεί την μπάλα..
Ο άλλος διεκδικεί την ψήφο..
Ο τρίτος διεκδικεί το δικαίωμα στην αντρική αποτρίχωση..
(το καλο είναι ότι μόνο ο τρίτος έχει ελπίδες...)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πάντως εγώ μια φορά που χρειάστηκε να ξυριστώ σε όλο το σώμα χρησιμοποίησα τα κανονικά μου ξυραφάκια Gilette Mach 3.

Απλά δεν πήρα νέο ανταλλακτικό αλλά έκανα δουλειά με ένα κάπως χρησιμοποιημένο.

Τί τραβάνε κι αυτές οι γυναίκες. Μεγάλη ταλαιπωρία μιλάμε. Κι ευτυχώς δεν έχω πολλές τρίχες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom