lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 66
με καυλωσες τωρα,μια χαρα αλλα να εχεις λιγο φως για καλο και κακομπα μονο πινελακι θελει να μου κανει με την γλωσσα της τιποτα αλλο![]()
με καυλωσες τωρα,μια χαρα αλλα να εχεις λιγο φως για καλο και κακομπα μονο πινελακι θελει να μου κανει με την γλωσσα της τιποτα αλλο![]()
καλησπεραΑδελφες και παλικάρια γιναμε μαλλία κουβάρια.
Αντε να χαθείτε γυναικωτοι!
Ελα βρε που ησουν εσυ τοσο καιροΑδελφες και παλικάρια γιναμε μαλλία κουβάρια.
Αντε να χαθείτε γυναικωτοι!
μιλαμε για δυνατη ανωμαλαρα ο τυποςτυπε ο χυσανθος ειχε συγκλονισει το σαιτ με την ιστορια του
συγγνώμη,ο φίλος σου έκανε όοοολα αυτά ,σχεδόν το μισό σώμα με 180 ευρώ τη συνεδρία;;πού βρήκε τόσο φθηνά;ή έχουν πάει εκεί πια οι τιμές γιατί νόμιζα ότι το λέιζερ ήταν πανάκριβο.Ένας φίλος μου που έχει αρκετή τρίχα κι έκανε όοοολο το μπροστά, πλάτη-σβέρκο και ώμους-χέρια ξέρεις το πάνω μέρος μόνο, μία συνεδρία 180 ευρώ και είναι οκ. Του χρόνου πάλι.
Βρες απλά κάποιον που κάνει αλεξανδρίτη (λέιζερ-όχι ipl, φωτόλυση).
Εναλλακτικά, τσέκαρε για προσφορές από www.tsibato.gr/]δω[/url] για να πάρεις πακέτα πιο φτηνά, αλλά μιλάμε για παλμικό φως. Καλά είναι στην αναβροχιά και στις αφραγκίες πάντως. Πολλοί άντρες κάνουν, μην έχεις θέμα για ντροπές και τέτοια.
συγγνώμη,ο φίλος σου έκανε όοοολα αυτά ,σχεδόν το μισό σώμα με 180 ευρώ τη συνεδρία;;πού βρήκε τόσο φθηνά;ή έχουν πάει εκεί πια οι τιμές γιατί νόμιζα ότι το λέιζερ ήταν πανάκριβο.
Έχουν πέσει πολύ οι τιμές.
Όταν το έγραψα, είχε κάνει πριν 2 μέρες.
μάλιστα.να τον έχουμε στα υπόψη το γιατρό αυτό λοιπόν,γροθιά στην κρίση οι τιμές αυτές.Έχουν πέσει πολύ οι τιμές.
Όταν το έγραψα, είχε κάνει πριν 2 μέρες.
εσυ στο μουνι σου κανεις λεισερ η ειναι σαν την αφανα του τσιλντρες?
η βαζεις ξυραφι κ μυρτω κολωνια?
μάλιστα.να τον έχουμε στα υπόψη το γιατρό αυτό λοιπόν,γροθιά στην κρίση οι τιμές αυτές.
πάντος ορισμένοι από δώ μέσα,μη πώ οι περισσότεροι τη γαμάτε τη κουβέντα..............μ@κ@κες είστε μεγάλοι![]()
Γιατί μόνο αυτό "χτυπάει άσχημα" στον άντρα.
Μαλλον για να ειναι ετοιμη για γυαλισμα ;)sorry φιλαρακι αλλα κατι δεν διαβασες σωστα ,οι μισοι που εγραψαν εδω θελουν να κανουν αποτρυχοση την σουφρα τους![]()
![]()
ειμαι 18 ακομα σε λιγους μηνες 19;) ξυριζω ποδια με την μηχανη και λιγο στην κοιλια που εχω τριχες....κατω περιοχη με ξυραφι..κωλο δεν εχω πολυ τις αφηνω ομως;) και προσωπο με ξυραφι..και μα
σχαλες με μηχανη!!!!
γιατι χαλασε ο κοσμος?αφηνω τριχα στα ποδια απλα λιγακι..αθλουμαι κιολας ρειχαλασε ο κοσμος
ωραιοςειμαι 18 ακομα σε λιγους μηνες 19;) ξυριζω ποδια με την μηχανη και λιγο στην κοιλια που εχω τριχες....κατω περιοχη με ξυραφι..κωλο δεν εχω πολυ τις αφηνω ομως;) και προσωπο με ξυραφι..και μασχαλες με μηχανη!!!!
ποση ωρα σου παιρνει για να τα κανεις ολα αυτα?δεν βαρεθηκες?ειμαι 18 ακομα σε λιγους μηνες 19;) ξυριζω ποδια με την μηχανη και λιγο στην κοιλια που εχω τριχες....κατω περιοχη με ξυραφι..κωλο δεν εχω πολυ τις αφηνω ομως;) και προσωπο με ξυραφι..και μασχαλες με μηχανη!!!!