Νέα

Αποτρίχωση σε άντρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα conney
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 261
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Καλησπέρα κοριτσια :grin:

Να ρωτήσετε στο cosmo πως ξυρίζονται οι κυρίες για να μάθετε!

Εσυ να προσέχεις την γλωσσίτσα στην τρυπούλα σου γιατι ετσι ξεκίνησε ο λίλας μικρος και τώρα βάζει κουτσουρα και κορίνες  :2funny:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
Ένας φίλος μου που έχει αρκετή τρίχα κι έκανε όοοολο το μπροστά, πλάτη-σβέρκο και ώμους-χέρια ξέρεις το πάνω μέρος μόνο, μία συνεδρία 180 ευρώ και είναι οκ. Του χρόνου πάλι.
Βρες απλά κάποιον που κάνει αλεξανδρίτη (λέιζερ-όχι ipl, φωτόλυση).

Εναλλακτικά, τσέκαρε για προσφορές από www.tsibato.gr/]δω[/url] για να πάρεις πακέτα πιο φτηνά, αλλά μιλάμε για παλμικό φως. Καλά είναι στην αναβροχιά και στις αφραγκίες πάντως. Πολλοί άντρες κάνουν, μην έχεις θέμα για ντροπές και τέτοια.
συγγνώμη,ο φίλος σου έκανε όοοολα αυτά ,σχεδόν το μισό σώμα με 180 ευρώ τη συνεδρία;;πού βρήκε τόσο φθηνά;ή έχουν πάει εκεί πια οι τιμές γιατί νόμιζα ότι το λέιζερ ήταν πανάκριβο.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
συγγνώμη,ο φίλος σου έκανε όοοολα αυτά ,σχεδόν το μισό σώμα με 180 ευρώ τη συνεδρία;;πού βρήκε τόσο φθηνά;ή έχουν πάει εκεί πια οι τιμές γιατί νόμιζα ότι το λέιζερ ήταν πανάκριβο.

Έχουν πέσει πολύ οι τιμές.
Όταν το έγραψα, είχε κάνει πριν 2 μέρες.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Έχουν πέσει πολύ οι τιμές.
Όταν το έγραψα, είχε κάνει πριν 2 μέρες.

εσυ στο μουνι σου κανεις λεισερ η ειναι σαν την αφανα του τσιλντρες?

η βαζεις ξυραφι κ μυρτω κολωνια?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εσυ στο μουνι σου κανεις λεισερ η ειναι σαν την αφανα του τσιλντρες?

η βαζεις ξυραφι κ μυρτω κολωνια?

Ποιανού?

Τίποτα δεν κάνω. Επιστροφή στη φύση.
Έχει φυσική μυρωδιά-κολώνιες και μαλακίες τώρα.

μάλιστα.να τον έχουμε στα υπόψη το γιατρό αυτό λοιπόν,γροθιά στην κρίση οι τιμές αυτές.

Πάντως γενικά έχουν πέσει οι τιμές αν το ψάξεις αρκετά.
Έχω κι άλλον υπόψιν μου δλδ.

*Σε πλαστικούς να κοιτάς.

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
502
Πόντοι
306
πάντος ορισμένοι από δώ μέσα,μη πώ οι περισσότεροι τη γαμάτε τη κουβέντα..............μ@κ@κες είστε μεγάλοι :piss:

Μύστης

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2012
Like
6
Πόντοι
1
πάντος ορισμένοι από δώ μέσα,μη πώ οι περισσότεροι τη γαμάτε τη κουβέντα..............μ@κ@κες είστε μεγάλοι :piss:

Σιγά μη πάρουμε και στα σοβαρά τη κουβέντα.
Εγώ πάντως το μόνο που θα ξύριζα θα ήταν (αν είχα) τρίχες στη πλάτη,μόνο αυτό, όλα τα άλλα είναι μαλακίες για εμένα!
Γιατί μόνο αυτό "χτυπάει άσχημα" στον άντρα.

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
ειμαι 18 ακομα σε λιγους μηνες 19;) ξυριζω ποδια με την μηχανη και λιγο στην κοιλια που εχω τριχες....κατω περιοχη με ξυραφι..κωλο δεν εχω πολυ τις αφηνω ομως;) και προσωπο με ξυραφι..και μασχαλες με μηχανη!!!!

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ειμαι 18 ακομα σε λιγους μηνες 19;) ξυριζω ποδια με την μηχανη και λιγο στην κοιλια που εχω τριχες....κατω περιοχη με ξυραφι..κωλο δεν εχω πολυ τις αφηνω ομως;) και προσωπο με ξυραφι..και μα
σχαλες με μηχανη!!!!

χαλασε ο κοσμος

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ειμαι 18 ακομα σε λιγους μηνες 19;) ξυριζω ποδια με την μηχανη και λιγο στην κοιλια που εχω τριχες....κατω περιοχη με ξυραφι..κωλο δεν εχω πολυ τις αφηνω ομως;) και προσωπο με ξυραφι..και μασχαλες με μηχανη!!!!
ωραιος

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ποση ωρα σου παιρνει για να τα κανεις ολα αυτα?δεν βαρεθηκες? :think: :think:
εγω προσωπο ξυριζω κ βαριεμαι....(αντε κ το παπαρι...) :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom