Νέα

Αποτρίχωση σε άντρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα conney
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 261
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tonka

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά γεια σας ελπίζω να βοηθήσετε στο θέμα μου. Δεν είμαι καν 25 ακόμα και είμαι αρκετά τριχωτός, χρόνο με τον χρόνο πληθαίνουν οι τρίχες στους ώμους-μπράτσα (που είναι το βασικό μου θέμα)και στην μέση, σε σημείο που να κομπλάρω να βγω παράλια...βλέπω το laser σαν μια λύση αλλά κατά πόσο αξίζει? γιατι απο τα λίγα που ξερω δεν ειναι και 100% μονιμο

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.008
Πόντοι
2.606
Παιδιά γεια σας ελπίζω να βοηθήσετε στο θέμα μου. Δεν είμαι καν 25 ακόμα και είμαι αρκετά τριχωτός, χρόνο με τον χρόνο πληθαίνουν οι τρίχες στους ώμους-μπράτσα (που είναι το βασικό μου θέμα)και στην μέση, σε σημείο που να κομπλάρω να βγω παράλια...βλέπω το laser σαν μια λύση αλλά κατά πόσο αξίζει? γιατι απο τα λίγα που ξερω δεν ειναι και 100% μονιμο
βάλτες φωτιά τυπε με πετρέλαιο

melxiori

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2018
Like
36
Πόντοι
0

Laser alexandrite, μια χαρά μόνιμο είναι. Θα χρειαστείς πιθανόν αρκετές συνεδρίες, πήγαινε σε έναν δερματολόγο να σου δώσει μια εκτίμηση κόστους. Βέβαια όπως τα λες, προφανώς δεν κατανοείς τι σημαίνει αρκετά τριχωτός σε άντρα, δεν χάθηκε ο κόσμος αν έχεις κάποιες τρίχες σε ώμους, μπράτσα και λίγες στη μέση.

tonka

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Laser alexandrite, μια χαρά μόνιμο είναι. Θα χρειαστείς πιθανόν αρκετές συνεδρίες, πήγαινε σε έναν δερματολόγο να σου δώσει μια εκτίμηση κόστους. Βέβαια όπως τα λες, προφανώς δεν κατανοείς τι σημαίνει αρκετά τριχωτός σε άντρα, δεν χάθηκε ο κόσμος αν έχεις κάποιες τρίχες σε ώμους, μπράτσα και λίγες στη μέση.
συμφωνώ δεν χάλασε ο κόσμος για κάποιες τριχες άλλωστε δεν το θεωρώ ωραίο να είμαι κάποιος ατριχος και να ξυριζεται παντού...απλα το θέμα μου είναι ότι είναι μακριές και είναι αντιαισθητικο

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291

Θεωρώ ότι κοιλιά στήθος μπράτσα είναι μια χαρά. Στους ώμους όντως κι εμένα μου φαίνεται αντί-αισθητικό. Στήθος και κοιλιά αν οι τρίχες έχουν κάποιο σχήμα ίσως είναι και ωραίο. Αν είσαι γεμάτος τρίχα τότε σίγουρα δεν είναι ωραίο. Εγώ θα σου έλεγα με ξυριστική μηχανή ΜΕ σκάλα να τις πάρεις και να τις αφήσεις στο μισό μήκος από όσο είναι

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Είναι ένα θέμα που άλλοι λένε ''άσπρο'' άλλοι ''μαύρο''.Εγώ δεν μπορώ να πω ότι είμαι υπέρ ή κατά της μιας πλευράς.
Γνώμη μου?Πλήρης αποτρίχωση μόνο αν είναι αθλητής κάποιος και δη κολυμβητής.Μόνο τότε πλήρης.
Τώρα αν κάποιος είναι ''αρκούδα'' σίγουρα πρέπει να τις μειώσει λιγάκι.Αν όμως έχει απειροελάχιστες,δεν βρίσκω τον λόγο να τις πειράξει.

Πλάτη και ώμοι (αν υπάρχει πρόβλημα) είναι must
Στήθος κοιλιά πήχεις,όχι αν είναι σε νορμάλ πλαίσια (αλλιώς τριμάρισμα)
Πόδια όχι,μόνο αν είναι αθλητής κάποιος

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Είναι ένα θέμα που άλλοι λένε ''άσπρο'' άλλοι ''μαύρο''.Εγώ δεν μπορώ να πω ότι είμαι υπέρ ή κατά της μιας πλευράς.
Γνώμη μου?Πλήρης αποτρίχωση μόνο αν είναι αθλητής κάποιος και δη κολυμβητής.Μόνο τότε πλήρης.
Τώρα αν κάποιος είναι ''αρκούδα'' σίγουρα πρέπει να τις μειώσει λιγάκι.Αν όμως έχει απειροελάχιστες,δεν βρίσκω τον λόγο να τις πειράξει.

Πλάτη και ώμοι (αν υπάρχει πρόβλημα) είναι must
Στήθος κοιλιά πήχεις,όχι αν είναι σε νορμάλ πλαίσια (αλλιώς τριμάρισμα)
Πόδια όχι,μόνο αν είναι αθλητής κάποιος
Άμα κάποιος έχει τέτοιο θέμα μεγάλο ας κάνει φουλ, αφού θα πάει που θα πάει...

Τώρα για τους υπόλοιπους αν είσαι μοντέλο τότε κάνε.
Αλλιώς δε βρίσκω και πολύ νόημα.

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.470
Πόντοι
446
αφηστε τριχες μονο καλο κανει αν δεν θελετε να καταστρεψετε το σωμα σας.Οι ΑΝΔΡΑΙ γεννηθηκαν με τριχες!

OMSA20

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2021
Like
3.827
Πόντοι
441

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Οι γκόμενές δε γουστάρουνε τρίχες που ζείτε ρε τύποι στο 1950..

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.679
Πόντοι
8.816
Λειζερ πιστεύω ειναι το καλύτερο. Εγω πάω και κανω και στα αρχιδια μερικες φορές

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Μια χαρά οι γκομένες γουστάρουν την τρίχα στον άντρα. Μην τσιμπάτε με τις mainstream
φλώρικες μαλακίες που χαλάνε το ανδρικό φύλο. Ο άνδρας, πρέπει να είναι καθαρός
και απλά περιποιημένος, εντός του ανδρικού του πλαισίου, αν θέλει να είναι θετικά αρρενωπός και
αξιοπρεπής, και όχι να περιποιείται με γυναικείους όρους και με υπερβολές. Γνωμη μου.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
Μια χαρά οι γκομένες γουστάρουν την τρίχα στον άντρα. Μην τσιμπάτε με τις mainstream
και απλά περιποιημένος, εντός του ανδρικού του πλαισίου, αν θέλει να είναι θετικά αρρενωπός και
αξιοπρεπής, και όχι να περιποιείται με γυναικείους όρους και με υπερβολές. Γνωμη μου.
αδερφες και παλικαρια γινανε μαλλια κουβαρια παιχτη, αστο μην το ψαχνεις :confused:

Pagotatzis

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2021
Like
155
Πόντοι
0
Αδερφέ εγώ έχω κάνει πλάτη ώμους με τη μέθοδο Αλεξανδρίτη (λέιζερ) όπως αναφέρει και ένας άλλος εδώ, και το αποτέλεσμα είναι μόνιμο. Έκανα βέβαια 8-10 συνεδρίες περίπου. Και μετά έκανα άλλη μία μετά από σχεδόν 2 χρόνια, έτσι για να φύγουν τελείως, όχι ότι το χρειαζόμουν. Οι τιμές διαφέρουν. Στην Αθήνα έκανα πακέτο που έβγαινε 100 ευρώ η συνεδρία και στη Θεσσαλονίκη μου ζητούσαν 200

MelaxrinosPeirasmos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2012
Like
210
Πόντοι
21
Η κρέμα αποτρίχωσης υπάρχει χρόνια, δεν κάνει κάτι καινούριο, απλά "καίει" τη τρίχα. Για όλο το σώμα κάνει, αλλά αν θες για τους όρχεις, τότε καλύτερα ξυράφι ή ακόμα καλύτερα κερί. Εγώ στα @@ μου κρέμα δε βάζω.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
Άλλο τρίχες άλλο να κυκλοφορεί με γενεια σαν τους ZZ Top...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom