Παιδιά γεια σας ελπίζω να βοηθήσετε στο θέμα μου. Δεν είμαι καν 25 ακόμα και είμαι αρκετά τριχωτός, χρόνο με τον χρόνο πληθαίνουν οι τρίχες στους ώμους-μπράτσα (που είναι το βασικό μου θέμα)και στην μέση, σε σημείο που να κομπλάρω να βγω παράλια...βλέπω το laser σαν μια λύση αλλά κατά πόσο αξίζει? γιατι απο τα λίγα που ξερω δεν ειναι και 100% μονιμο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αποτρίχωση σε άντρες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα conney
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 261
- Εμφανίσεις 33K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.005
- Πόντοι
- 2.606
βάλτες φωτιά τυπε με πετρέλαιοΠαιδιά γεια σας ελπίζω να βοηθήσετε στο θέμα μου. Δεν είμαι καν 25 ακόμα και είμαι αρκετά τριχωτός, χρόνο με τον χρόνο πληθαίνουν οι τρίχες στους ώμους-μπράτσα (που είναι το βασικό μου θέμα)και στην μέση, σε σημείο που να κομπλάρω να βγω παράλια...βλέπω το laser σαν μια λύση αλλά κατά πόσο αξίζει? γιατι απο τα λίγα που ξερω δεν ειναι και 100% μονιμο
Παιδιά γεια σας ελπίζω να βοηθήσετε στο θέμα μου. Δεν είμαι καν 25 ακόμα και είμαι αρκετά τριχωτός, χρόνο με τον χρόνο πληθαίνουν οι τρίχες στους ώμους-μπράτσα (που είναι το βασικό μου θέμα)και στην μέση, σε σημείο που να κομπλάρω να βγω παράλια...βλέπω το laser σαν μια λύση αλλά κατά πόσο αξίζει? γιατι απο τα λίγα που ξερω δεν ειναι και 100% μονιμο
Laser alexandrite, μια χαρά μόνιμο είναι. Θα χρειαστείς πιθανόν αρκετές συνεδρίες, πήγαινε σε έναν δερματολόγο να σου δώσει μια εκτίμηση κόστους. Βέβαια όπως τα λες, προφανώς δεν κατανοείς τι σημαίνει αρκετά τριχωτός σε άντρα, δεν χάθηκε ο κόσμος αν έχεις κάποιες τρίχες σε ώμους, μπράτσα και λίγες στη μέση.
συμφωνώ δεν χάλασε ο κόσμος για κάποιες τριχες άλλωστε δεν το θεωρώ ωραίο να είμαι κάποιος ατριχος και να ξυριζεται παντού...απλα το θέμα μου είναι ότι είναι μακριές και είναι αντιαισθητικοLaser alexandrite, μια χαρά μόνιμο είναι. Θα χρειαστείς πιθανόν αρκετές συνεδρίες, πήγαινε σε έναν δερματολόγο να σου δώσει μια εκτίμηση κόστους. Βέβαια όπως τα λες, προφανώς δεν κατανοείς τι σημαίνει αρκετά τριχωτός σε άντρα, δεν χάθηκε ο κόσμος αν έχεις κάποιες τρίχες σε ώμους, μπράτσα και λίγες στη μέση.
Θεωρώ ότι κοιλιά στήθος μπράτσα είναι μια χαρά. Στους ώμους όντως κι εμένα μου φαίνεται αντί-αισθητικό. Στήθος και κοιλιά αν οι τρίχες έχουν κάποιο σχήμα ίσως είναι και ωραίο. Αν είσαι γεμάτος τρίχα τότε σίγουρα δεν είναι ωραίο. Εγώ θα σου έλεγα με ξυριστική μηχανή ΜΕ σκάλα να τις πάρεις και να τις αφήσεις στο μισό μήκος από όσο είναι
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Είναι ένα θέμα που άλλοι λένε ''άσπρο'' άλλοι ''μαύρο''.Εγώ δεν μπορώ να πω ότι είμαι υπέρ ή κατά της μιας πλευράς.
Γνώμη μου?Πλήρης αποτρίχωση μόνο αν είναι αθλητής κάποιος και δη κολυμβητής.Μόνο τότε πλήρης.
Τώρα αν κάποιος είναι ''αρκούδα'' σίγουρα πρέπει να τις μειώσει λιγάκι.Αν όμως έχει απειροελάχιστες,δεν βρίσκω τον λόγο να τις πειράξει.
Πλάτη και ώμοι (αν υπάρχει πρόβλημα) είναι must
Στήθος κοιλιά πήχεις,όχι αν είναι σε νορμάλ πλαίσια (αλλιώς τριμάρισμα)
Πόδια όχι,μόνο αν είναι αθλητής κάποιος
Γνώμη μου?Πλήρης αποτρίχωση μόνο αν είναι αθλητής κάποιος και δη κολυμβητής.Μόνο τότε πλήρης.
Τώρα αν κάποιος είναι ''αρκούδα'' σίγουρα πρέπει να τις μειώσει λιγάκι.Αν όμως έχει απειροελάχιστες,δεν βρίσκω τον λόγο να τις πειράξει.
Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.009
- Πόντοι
- 216
Άμα κάποιος έχει τέτοιο θέμα μεγάλο ας κάνει φουλ, αφού θα πάει που θα πάει...Είναι ένα θέμα που άλλοι λένε ''άσπρο'' άλλοι ''μαύρο''.Εγώ δεν μπορώ να πω ότι είμαι υπέρ ή κατά της μιας πλευράς.
Τώρα για τους υπόλοιπους αν είσαι μοντέλο τότε κάνε.
Αλλιώς δε βρίσκω και πολύ νόημα.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.452
- Πόντοι
- 27.261
Τι πιστευετε για την αποτριχωση σε αντρες?
(εξαιρεση η πλατη αν εισαι σαν αρκουδα)
άσε που όσο τις πειράζεις βγαίνουν πιο μεγαλεςαφηστε τριχες μονο καλο κανει αν δεν θελετε να καταστρεψετε το σωμα σας.Οι ΑΝΔΡΑΙ γεννηθηκαν με τριχες!
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.452
- Πόντοι
- 27.261
γουσταρουν βιλουδο δηλαδη ?Οι γκόμενές δε γουστάρουνε τρίχες που ζείτε ρε τύποι στο 1950..
εγώ έκανα με μηχανή και μετά ξυράφι, αλλά είναι μεγάλη ταλαιπωρίαΛειζερ πιστεύω ειναι το καλύτερο. Εγω πάω και κανω και στα αρχιδια μερικες φορές
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Μια χαρά οι γκομένες γουστάρουν την τρίχα στον άντρα. Μην τσιμπάτε με τις mainstream
φλώρικες μαλακίες που χαλάνε το ανδρικό φύλο. Ο άνδρας, πρέπει να είναι καθαρός
και απλά περιποιημένος, εντός του ανδρικού του πλαισίου, αν θέλει να είναι θετικά αρρενωπός και
αξιοπρεπής, και όχι να περιποιείται με γυναικείους όρους και με υπερβολές. Γνωμη μου.
και απλά περιποιημένος, εντός του ανδρικού του πλαισίου, αν θέλει να είναι θετικά αρρενωπός και
αξιοπρεπής, και όχι να περιποιείται με γυναικείους όρους και με υπερβολές. Γνωμη μου.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.452
- Πόντοι
- 27.261
αδερφες και παλικαρια γινανε μαλλια κουβαρια παιχτη, αστο μην το ψαχνειςΜια χαρά οι γκομένες γουστάρουν την τρίχα στον άντρα. Μην τσιμπάτε με τις mainstream
Pagotatzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2021
- Like
- 155
- Πόντοι
- 0
Αδερφέ εγώ έχω κάνει πλάτη ώμους με τη μέθοδο Αλεξανδρίτη (λέιζερ) όπως αναφέρει και ένας άλλος εδώ, και το αποτέλεσμα είναι μόνιμο. Έκανα βέβαια 8-10 συνεδρίες περίπου. Και μετά έκανα άλλη μία μετά από σχεδόν 2 χρόνια, έτσι για να φύγουν τελείως, όχι ότι το χρειαζόμουν. Οι τιμές διαφέρουν. Στην Αθήνα έκανα πακέτο που έβγαινε 100 ευρώ η συνεδρία και στη Θεσσαλονίκη μου ζητούσαν 200Παιδιά γεια σας ελπίζω να βοηθήσετε στο θέμα μου. Δεν είμαι καν 25 ακόμα και είμαι αρκετά τριχωτός, χρόνο με τον χρόνο πληθαίνουν οι τρίχες στους ώμους-μπράτσα (που είναι το βασικό μου θέμα)και στην μέση, σε σημείο που να κομπλάρω να βγω παράλια...βλέπω το laser σαν μια λύση αλλά κατά πόσο αξίζει? γιατι απο τα λίγα που ξερω δεν ειναι και 100% μονιμο
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 2.816
Κούρεμα με την ψιλή κ όλα καλά!!
MelaxrinosPeirasmos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2012
- Like
- 210
- Πόντοι
- 21
Η κρέμα αποτρίχωσης υπάρχει χρόνια, δεν κάνει κάτι καινούριο, απλά "καίει" τη τρίχα. Για όλο το σώμα κάνει, αλλά αν θες για τους όρχεις, τότε καλύτερα ξυράφι ή ακόμα καλύτερα κερί. Εγώ στα @@ μου κρέμα δε βάζω.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.987
- Πόντοι
- 9.297
Άλλο τρίχες άλλο να κυκλοφορεί με γενεια σαν τους ZZ Top...Μια χαρά οι γκομένες γουστάρουν την τρίχα στον άντρα. Μην τσιμπάτε με τις mainstream
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 461
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις