Νέα

Απορια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 833
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
εχω γραψει ενα δικο μου dj mix set σε cd,αλλα εχει βγει ολο σε ενα track...πως θα μπορουσα να το χωρισω σε περισσοτερα ξεχωριστα κομματια?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πέραν της πλάκας πες μας τι έχεις γράψει στο cd,
ένα ενιαίο αρχείο ή ένα σύνολο αρχείων ήχου που τα παίζει το ένα μετά το άλλο χωρίς την κλασσική παύση.

αν είναι ένα ενιαίο αρχείο μπορείς να κάνεις 2 πράγματα, είτε να προσθέσεις κάποια κενά μεταξύ των τραγουδιών χωρίς να χωρίσεις το αρχείο, είτε να χωρίσεις το αρχείο σε πολλά κομμάτια.

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
φιλος τσολιας ειναι ένα σύνολο αρχείων ήχου που τα παίζει το ένα μετά το άλλο χωρίς την κλασσική παύση.με ποιο προγραμμα γινεται η δουλεια κ πως?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
φιλος τσολιας ειναι ένα σύνολο αρχείων ήχου που τα παίζει το ένα μετά το άλλο χωρίς την κλασσική παύση.με ποιο προγραμμα γινεται η δουλεια κ πως?
έκανες κάποιο λάθος στην εγγραφή του cd, το πρόγραμμα που το έγραψες έχει μια επιλογή για να γράφει τα κομμάτια και να παίζουν είτε με κάποια παύση το ένα μετά το άλλο ή να μην σταματάει καθόλου.
οπότε ξαναγράψε το cd απενεργοποιώντας αυτή την επιλογή για τα κομμάτια(να αναπαράγωνται το ένα μετά το άλλο χωρίς παύση)

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
ειναι ένα σύνολο αρχείων ήχου που τα παίζει το ένα μετά το άλλο χωρίς την κλασσική παύση.με ποιο προγραμμα γινεται η δουλεια κ πως?
Προσωπικα το κανω με το nero wave editor, το οποιο βρισκεται στο Nero (προφανως). Βρισκει μονο του που τελειωνει το κομματι και "σπαει" το αρχειο

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
thanks,για τις συμβουλες ολους...το wave editor το χω υποψη σαν προγραμμα ειναι στο nero...απλα δεν εχω ψαξει πως γινεται η συγκεκριμενη διαδικασια...τελοσπαντων θα το ψαξω....τσολιας το εχω γραψει με μηχανημα κ συγκεκριμενα ενα cd recorder της phillips...κ φυσικα χρησιμοποιησα καποιο μικτη για το μιξαρισμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom