Εδώ και πολλά χρόνια έχω Nova και δεν την αλλάζω επειδή δε με ντρόπιασε τα δύο χρόνια τηλεργασίας (όταν χρειάστηκε). Έχω 50αρα και μου βγάζει 45 καθαρά. Αυτό γιατί τα καλώδια (εσωτερικές υποδομές) είναι καινούρια στο σπίτι και το καφάο 60-70 μέτρα κοντά. Οποιαδήποτε εταιρία τηλεφωνίας τα ίδια θα μου βγάλει. Πληρώνω γύρω στο 35άρι με Nova3play Cinema+ και είμαι σχετικά ευχαριστημένος
Το μόνο που μου τη δίνει είναι ,όταν ο καιρός χαλάει βγαίνει η κλεψύδρα και δεν έχω εικόνα. Περιμένω να σταματήσουν οι αέρηδες και οι βροχές για να επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα. Μέχρι τότε iptv ιντερνετικά για ειδήσεις κτλ. Δεν μπαίνω στην διαδικασία ν αλλάξω πιάτο και να βάλω κάτι ενισχυμένο, επειδή βαριέμαι και δεν είναι του αντικειμένου μου
Αυτά στο Περιστέρι. Στον Ωρωπό κλασικά ΟΤΕ. Όταν μου είπανε ότι το καφάο εκεί βγάζει 50 αρα και την δοκίμασα, είχα 15-20 αποσυνδέσεις την ημέρα. Ο λόγος επειδή το καφάο εκεί ήταν 300 μέτρα μακριά και ''ζόριζε'' την 50αρα. Γύρισα στην 24αρα και βρήκα την υγειά μου. Πέντε, έξι συσκευές και buffering μηδέν.
Το καλύτερο για μένα είναι να βάλεις ''μέσα'' στο σπίτι σου (fiber at home) το ίντερνετ . Αυτό το κάνουν και οι τρείς εταιρίες τηλεφωνίας ανάλογα βέβαια την διαθεσιμότητα της περιοχής. Είναι δωρεάν, (επιδότηση από το κράτος) κι αν τύχει να κάνεις φορητότητα, την αναλαμβάνει ο πάροχος που θα πάς.
Εδώ με τρία απλά βηματάκια θα μπορέσεις να δείς αν στην γειτονιά σου έχει ενεργοποιηθεί το κόλπο κι από ποιό πάροχο. Η διαδικασία είναι απλή.
Απο κεί και πέρα ... δεν αγόρασε κάποιος κάτι από κάποιον. Η wind μέσω wind vision δίνει τα ποδόσφαιρα της Nova, τα οποία ''έκοψε'' πρίν λίγους μήνες αυτή από την Vodafone. Όλα πατάνε πάνω στον OTE. Υπάρχουν εταιρίες στην Θεσ/ικη που πουλάνε μόνο ίντερνετ καθαρό 200mbps πεντακάθαρο στα 20 ευρώ περίπου το μήνα.
Θέλει ψάξιμο