Νέα

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 750
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.591
Πόντοι
3.506
Ξέρεις εσύ ας πούμε από κάπου, ότι ο Τραμπ δεν είχε ήδη ένα μικρό τραύμα στο αυτί πριν εμφανιστεί στη σκηνή;
.....
Το κρυμμένο φυσίγγι με το κόκκινο υγρό για τα αίματα στο πρόσωπο θα είναι στάνταρ στις ταινίες.
.......
Μια κάμερα τηλεόρασης έπιασε τον Τραμπ,με ενα περίεργο αυτοκόλλητο ακριβώς πανω απ' το δεξί αυτί...
(Ρε λέτε νά...)
6mFt8zL-MNcyKAxVJhx444yxHZ8Ja5w_z-FxMOpUsMk.jpg

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.849
Πόντοι
3.556
Μια κάμερα τηλεόρασης έπιασε τον Τραμπ,με ενα περίεργο αυτοκόλλητο ακριβώς πανω απ' το δεξί αυτί...
(Ρε λέτε νά...)

Ούτε αυτό το στιγμιότυπο ξέρουμε φυσικά, αν είναι αυθεντικό.

Κάθε εικόνα μπορεί να φαλκιδευτεί.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.849
Πόντοι
3.556
Θα δούμε και στη συνέχεια εξάλλου.

Μπορεί ξαφνικά να προκύψει, ότι ενώ στην αρχή όλοι «όλα καλά, Τραμπ μαζί σου» να γυρίσει η μπίλια και να βγει «η ανοιχτομάτα» η Κάμαλα Χάρις, να λέει, «ο Τραμπ το έστησε».

Παίζει να μας πλασάρουν κι άλλα κουλά επεισόδια ως την 5. Νοεμβρίου.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.849
Πόντοι
3.556

Ναι, το έχουμε δει αυτό παντού.

Το πρόβλημα με τέτοια πλάνα είναι, ότι βλέπουν ξεκάθαρα κάτι που δεν μπορεί να δει και να επιβεβαιώσει με τα μάτια του κανένας άλλος. ;-)

Εξού προφανώς και οι όποιες διαστάσεις απόψεων σε τέτοια θέματα.

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
857
Πόντοι
81
κανεις σας δεν ηταν εκει μη μιλατε χωρις να ξερετε απο πρωτο χερι.
Φωτογραφιες και βιντεο σας φτιαχνω οσα θελετε στο pc στο υπογειο μου.
Ιδιώτης, ένα άτομο, χωρίς κίνητρο.
Σκεφτείτε τι μπορούν να κάνουν ΚΡΑΤΟΣ, πολλοί σχεδιαστές, με μεγάλο κίνητρο.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.757
Πόντοι
2.356
(Ρε λέτε νά...)
..... να είναι ανθρωποειδές κι αυτό να είναι το τσιπάκι ελέγχου; :think:

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Το στημένο ρε φίλε δν θα πήγαινε η σφαίρα να του ξύσει το αυτι. Θα βαρουσε στο γάμο του Καραγκιόζη έτσι για να έχουμε νταβαντουρι
δηλαδη η σφαίρα που πήγε και καρφώθηκε? Και εκείνος μετά πολύ ατάραχος μου φάνηκε λες και ήταν ο σβαντζενεγκερ στον εξολοθρευτή ή ο Σταλόνε στους Αναλώσιμους. Ασε που μόνο από το ωστικό κύμα της σφαίρας τα τραύματα θα ήταν πολύ χειρότερα.

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.591
Πόντοι
3.506
Ηταν ενα μοναδικό καρέ που τραβήχθηκε με 1/8000 του δευτερολέπτου,οπως δειχνουν τα metadata της φωτογραφίας, ταχύτητα ικανής να αποτυπώσει σύμφωνα με τους ειδικούς τέτοιο φαινόμενο.
Και το κεφάλι του Trump, ελάχιστα γλύτωσε απ τη συντριβή λόγω της στροφής.

IMG_20240716_115616.jpg

IMG_20240716_120346.jpg

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.667
Πόντοι
8.346
δηλαδη η σφαίρα που πήγε και καρφώθηκε? Και εκείνος μετά πολύ ατάραχος μου φάνηκε λες και ήταν ο σβαντζενεγκερ στον εξολοθρευτή ή ο Σταλόνε στους Αναλώσιμους. Ασε που μόνο από το ωστικό κύμα της σφαίρας τα τραύματα θα ήταν πολύ χειρότερα.
Δεν ξέρω ρε φίλε που πήγε κ καρφώθηκε. Δεν ήμουν εκεί. Κανείς μας δεν ήταν εκεί. Το μόνο που λέω οτι αν το ήθελαν να το στήσουν έπαιξαν ρωσική ρουλέτα. Για χιλιοστά δν του άνοιξε την κεφάλα. Λογικά έφεραν τον deadshot απο DC

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.849
Πόντοι
3.556
(Ρε λέτε νά...)

Αλλού θα διαβάσεις π.χ., πάει ο παλιός ο Τραμπ, τον φάγανε. Αυτός είναι τώρα ο τσιπαρισμένος κλώνος του.

Ό,τι θες ακούς. Σειρά από ταινίες με αυτό το θέμα. Hollywood φάση.

Σε αυτή τη διαδικτυακή εποχή, η πιο εύλογη αντίδραση θα ήταν,

α) Δεν ξέρουμε.
β) Δεν επηρεαζόμαστε από φώτο ή βίντεο
γ) Αναρωτιόμαστε, αν είδαν το τραύμα του Τραμπ ορκισμένοι ιατροδικαστές για να επιβεβαιώσουν την ώρα που προέκυψε, και από τι τύπου αντικείμενο.
δ) Αναρωτιόμαστε, ποιος και με τι σκούπισε τα αίματα, και που ειπναι αυτό το πανί ή ό,τι.

Και πολλά άλλα. Είναι αδύνατον να κρίνω εγώ ή κάποιος άλλος με σιγουριά από εικόνες και πλάνα.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Δεν ξέρω ρε φίλε που πήγε κ καρφώθηκε. Δεν ήμουν εκεί. Κανείς μας δεν ήταν εκεί. Το μόνο που λέω οτι αν το ήθελαν να το στήσουν έπαιξαν ρωσική ρουλέτα. Για χιλιοστά δν του άνοιξε την κεφάλα. Λογικά έφεραν τον deadshot απο DC
οχι το λεω γιατί ήταν κόσμος από πίσω.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.849
Πόντοι
3.556
Ηταν ενα μοναδικό καρέ που τραβήχθηκε με 1/8000 του δευτερολέπτου,οπως δειχνουν τα metadata της φωτογραφίας, ταχύτητα ικανής να αποτυπώσει σύμφωνα με τους ειδικούς τέτοιο φαινόμενο.
Και το κεφάλι του Trump, ελάχιστα γλύτωσε απ τη συντριβή λόγω της στροφής.

IMG_20240716_115616.jpg

IMG_20240716_120346.jpg

Δεν ξέρουμε, αν το πλάνο είναι αυθεντικό. Ποιος θα το ελέγξει ; Οι μυστικές υπηρεσίες;

mafia79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2023
Κριτικές
2
Like
941
Πόντοι
81
Δεν ξέρουμε, αν το πλάνο είναι αυθεντικό. Ποιος θα το ελέγξει ; Οι μυστικές υπηρεσίες;
ο φωτογράφος πάντως βγήκε και μίλησε κανονικά και είναι και γνωστός απο ότι κατάλαβα!

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.849
Πόντοι
3.556

Ισχύει αυτό που λες, αν έφυγε καν μια σφαίρα προς Τραμπ μεριά. Όπως θα καταλαβαίνεις, δεν το θεωρούμε όλοι μας αυτό ως δεδομένο.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.849
Πόντοι
3.556
ο φωτογράφος πάντως βγήκε και μίλησε κανονικά και είναι και γνωστός απο ότι κατάλαβα!

Ε, τι να πω. Άμα το είπε ο φωτογράφος, έληξε. :-)

Εννοείται, ότι κσι ο φωτογράφος μιλημένος θα ´ναι, αν τυχόν είναι στημένο.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931
Ρε τυποι δεν γίνεται στήσιμο με σφαίρα που περνα ξυστα στο κεφαλι, αν ήθελαν να το στήσουν θα του εριχναν π.χ. μια στην ωμο που ισα που θα του τρύπαγε το σακακι και μπορει να έγλυφε και λιγο δερμα, ετσι θα ειχανε να δείξουν μετα ενα τρύπιο ματωμένο σακάκι και πουκάμισο που όσο να ναι ειναι καλύτερα οπτικα απο ενα ελαφρως ματωμενο αυτι.

Ασε που ουτε ο Κρις Καιλ δεν θα δεχόταν να κανει αυτη την βολη.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Το στημένο ρε φίλε δν θα πήγαινε η σφαίρα να του ξύσει το αυτι. Θα βαρουσε στο γάμο του Καραγκιόζη έτσι για να έχουμε νταβαντουρι
τυπε για σκεψου ομως οτι μπορει να αστοχησε και να τον πετυχε τελικα!!!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
το πιο???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom