Νέα

ΑΠΟΕΛ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 449
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ενταξει παιδια ωραια μπαλα επαιξε ο αποελ.αλλα το ποσο πολυ μας αγαπανε εμας τους ελληνες οι κυπριοι το ξερουν οσοι εχουνε υπηρετησει ΕΛΔΥΚ
φιλε και ο αδερφος μου εχει υπηρετησει και δεν εχει και τις καλυτερες εμπειριες απο τους κυπριους...αλλο ομως αυτο και αλλο το να αμφισβητεις την δεδομενη ιστορικη συνδεση των δυο αυτων χωρων.

Επισκέπτης
αλλο αυτο και αλλο το αν εχει σχεση η κυπρος με την ελλαδα ιστορικα.και αν τρεφουν ασχημα αισθηματα για τους ελληνες σε ενα βαθμο τους δικαιολογω γιατι η ελλαδα τους εκανε ζημια τελικα.ασε που και πολλοι ελληνες μπορει να τρεοφυν ασχημα αισθηματα για κυπριους.και να μην αποφευγεις να παραδεχτεις την πατατα σου σχετικα με την απορια σου για την ιστορικη συνδεση των δυο αυτων χωρων παραθετοντας ασχετη απαντηση σχετικα με αισθηματα των κυπριων για ελληνες και βλακωδεις χαρακτηρισμους οπως ελληναραδες.
εγω δεν ρωτησα αν εχει ιστορικη σχεση η ελλαδα με την κυπρο
ρωτησα τι σχεση εχει η ελλαδα με την κυπρο σαν 2 διαφορετικα κρατη και γινονται αμεσες συγκρισεις εστω σε ποδοσφαιρικο επιπεδο.
οι αγγλοι εχουν σχεση με τους ιρλανδους?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εγω δεν ρωτησα αν εχει ιστορικη σχεση η ελλαδα με την κυπρο
ρωτησα τι σχεση εχει η ελλαδα με την κυπρο σαν 2 διαφορετικα κρατη και γινονται αμεσες συγκρισεις εστω σε ποδοσφαιρικο επιπεδο.
οι αγγλοι εχουν σχεση με τους ιρλανδους?
εσυ ρωτησες τι σχεση εχει η ελλαδα με την κυπρο.γενικως αυτο.για τους αγγλους με τους ιρλανδους χεστηκα για το αν οι σαξωνες εχουν σχεση με τους κελτες.αμολησες πατατα.εχε το θαρος να το παραδεχτεις μην τα μαζευεις ουτε να κανεις ερωτησεις ασχετες.

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
για πες εσυ που τα ξερεις.
οι οπαδοι της ομονοιας απ οτι ξερω ειναι γαυροι και του αποελ βαζελοι.
οι αλλοι?

Έχω πάει παλιότερα κανένα 2μηνο κάτω, φιλοξενούμενος από φίλους. Έχω πάει και σε αποελ-ομόνοια (η αποελάρα νίκησε 2-0).

Για αντιστοιχία οπαδικών προτιμήσεων κυπριακών-ελλαδιτικων δεν υπάρχει.

Βασικά, για να πάρεις μια ιδέα του τι γίνεται κάτω, φαντάσου ένα μεγάλο χωριό που οι αλλαγές είναι ταχύτατες. πχ η κόντρα άρχισε με δεξιούς-αριστερούς, μόνο που επειδή η κύπρος δεν είχε τα χαρακτηριστικά μεγάλων πληθυσμιακά κοινωνιών, πήρε γρήγορα το χαρακτήρα (δεκαετίες 40,50) ένωση με την Ελλάδα ή όχι. Και με το πέρασμα των ετών (και εφόσον έγινε η εισβολή και δεν υπήρχε περίπτωση ένωσης) έγινε φιλλέληνες-ανθέλληνες.

Και οι αντιστοιχίες: ΑΠΟΕΛ-ΔΗ.ΣΥ-Φιλέλληνες-"Δεξιοί"
ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΚΕΛ-Ανθέλληνες-"Αρίστεροι"

Απλά σκέψου ότι το "δεξιοί-αριστεροί" είναι εντελώς θεωρητικό γιατί είναι μια καθαρά καπιταλιστική οικονομία με ελάχιστους φτωχούς και μικρή ανισότητα.

Kyubi

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
70
Πόντοι
0

Δεν πιστευω οτι το κριτηριο για να ειναι καποιος ανθελληνας ή φιλελληνας ειναι η ομαδα που υποστηριζει, εστω κι αν εχει μεγαλη βαση αυτο που ειπες ακουγετε πολυ απολυτο!!!

Επισκέπτης
εσυ ρωτησες τι σχεση εχει η ελλαδα με την κυπρο.γενικως αυτο.για τους αγγλους με τους ιρλανδους χεστηκα για το αν οι σαξωνες εχουν σχεση με τους κελτες.αμολησες πατατα.εχε το θαρος να το παραδεχτεις μην τα μαζευεις ουτε να κανεις ερωτησεις ασχετες.
τι μαζεψω ρε φιλαρακι?
το δικο σου μυαλο εχει κολλησει στην κατευθυνση που θες.
εμενα η αποψη μου για τους κυπριους ειναι δεδομενη.ΔΕΝ ΤΟΥς ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
κανει συγκριση ο φιλος και λεει οτι ο αποελ επαιξε καλυτερα απο ελληνικες ομαδες,και τον ρωταω τι σχεση εχει η ελλαδα με την κυπρο.
πολυ απλα τα πραγματα,μην σκαλωνεις μιλαμε για 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ κρατη.
μηπως εισαι εβραιος και παρεξηγηθηκες?

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6

Δεν πιστευω οτι το κριτηριο για να ειναι καποιος ανθελληνας ή φιλελληνας ειναι η ομαδα που υποστηριζει, εστω κι αν εχει μεγαλη βαση αυτο που ειπες ακουγετε πολυ απολυτο!!!

Το ανάποδο...το κόμμα που υποστηρίζεις (και κατ'επέκταση η θέση του με την Ελλάδα που ήταν και η βασική διαφορά των κομμάτων έως και την είσοδο στην Ε.Ε. και την επανεκκίνηση του "κυπριακού") σε κάνει να υποστηρίζεις τη μια ή την άλλη ομάδα...Και βέβαια αυτό γίνεται από τους γονείς (σε πολύ πιο έντονο βαθμό από ότι γίνεται στην Ελλάδα).

Ακόμα και τι μπύρα πίνουν δείχνει τις κομματικές διαφορές (σε πολύ μικρότερο βαθμό).

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τι μαζεψω ρε φιλαρακι?
το δικο σου μυαλο εχει κολλησει στην κατευθυνση που θες.
εμενα η αποψη μου για τους κυπριους ειναι δεδομενη.ΔΕΝ ΤΟΥς ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
κανει συγκριση ο φιλος και λεει οτι ο αποελ επαιξε καλυτερα απο ελληνικες ομαδες,και τον ρωταω τι σχεση εχει η ελλαδα με την κυπρο.
μηπως εισαι εβραιος και παρεξηγηθηκες?
πρωτον το μυαλο μου μαλλον θελεις να παει στην κατευθυνση που θελεις εσυ για αυτο το χαρακτηριζεις ως κολημενο.δευτερον χεστηκα για την αποψη σου για τους κυπριους.και εγω ισως να μην εχω καλυτερη απο την δικη σου.δεν αλλαζει ομως αυτγο τιποτα απο την αληθεια.τριτον ρωτησες τι σχεση εχει η ελλαδα με την κυπρο γενικως.φυσικα το αποελ δεν ειναι ελληνικη ομαδα.ειναι της κυπρου.εσυ σκαλωνεις στο να παραδεχτεις οτι αμολησες μπαρουφα.φυσικα ειναι δυο διαφορετικα κρατη.το εγραψα πριν δεν το πηρε χαμπαρι η καυκα σου.εγω μιλησα για τις δεδομενες ιστορικες συνδεσεις των δυο αυτων χωρων.εσυ μπορεις να το ενστερνιστεις αυτο η θα συνεχισεις το ιδιο βιολι?τωρα για το εβραιος δεν ξερω πως σου ηρθε αυτη η μαλακια στο κεφαλι σου.δεν παρακολουθω ποδοσφαιρο να σε ενημερωσω αν αναφερεσαι σε ομαδα του ησραηλ.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
οκ το αφηνουμε εδω.παντως ξερω οτι τα δυο τελευταια γραμματα του ΑΠΟΕΛ σημαινουν ελληνων λευκωσιας.αληθεια ποια ομαδα κερδισε?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
και ο αιλτον μεγαλη παιχτουρα!!
επαιζε στον παναθηναικο αυτος.αν θυμαμαι καλα απο την εποχη που εβλεπα λιγο μπαλιτσα πριν απο κανα 2 χρονια γιατι πλεον οπως ειπα δεν ασχολουμαι δεν λεει τιποτα.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
επαιζε στον παναθηναικο αυτος.αν θυμαμαι καλα απο την εποχη που εβλεπα λιγο μπαλιτσα πριν απο κανα 2 χρονια γιατι πλεον οπως ειπα δεν ασχολουμαι δεν λεει τιποτα.
οχι στην κοπενχγη επαιζε μαζι με τον εμντοι

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
καλοδουλεμενο συνολο το αποελ τρεχαντηρια μπραβο στον γιοβανοβιτσ,βλεπω σε λιγο οι κυπριοι να ξεπερνανε τους συλλογους μας

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μαλλον μπερδευτηκες με τον εμντοι που επαιζε στην παναθα πριν παει κοπεγχαγη ;)
οχι με εναν αλλο που επαιζε λαρισα νομιζω και μετα εφυγε για κυπρο η τουρκαι δεν ξερω αλλα δεν εκανε για παναθηναικο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

καμμιά.

Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Ομιλος[size=36pt] ΕΛΛΗΝΩΝ [/size]Λευκωσίας.

πριν πείτε τη μαλακία σας να βαράτε μια παχειά να φεύγει η πολλή σπερμοσούρα.

Κεντρικό πρόσωπο στην ιστορία του Α.Π.Ο.Ε.Λ. είναι ο Γεώργιος Πούλιας. O Πούλιας ήρθε το 1922 στην Κύπρο από την Ελλάδα. Σκοπός του ήταν η ανάληψη, σε συνεργασία με έναν από τους θείους του, της διαείρισης της επιχείρησης «Καπνοβιομηχανία Διανέλλου και Bεργόπουλου». Θα αντικαθιστούσε τον αποθανόντα Bεργόπουλο.

O Γεώργιος Πούλιας διακρινόταν για την αγάπη του για τον αθλητισμό. Έτσι, λίγες εβδομάδες μετά την άφιξή του στην Κύπρο, αναμείχθηκε στα εσωτερικά προβλήματα των υπαρχόντων εκείνη την εποχή ποδοσφαιρικών Σωματείων, του Τραστ και του Πανεργατικού. [size=18pt]Η δυσαρέσκεια του για τον τρόπο επιλογής των μελών του Tραστ αποτέλεσε την αφορμή για την ίδρυση του ΑΠΟΕΛ στις 8 Νοεμβρίου 1926.
[/size]
Ο Πούλιας παρακολουθούσε συχνά τους αγώνες συνοικιακών ομάδων στις γύρω από τον Προμαχώνα περιοχές. Μια από αυτές ήταν κι ο Αετός. Στον Αετό αγωνίζονταν οι αδελφοί Συμεωνίδη, ο Διομήδης και Χρήστος, με τον πρώτο να αποτελεί το μεγάλο αστέρι της ομάδας. O Πούλιας έδειξε ενδιαφέρον για το ταλέντο του και θέλησε να τον γνωρίσει από κοντά. Η γνωριμία οδήγησε στην φιλία των δύο.

ΥΓ
πρόχειρα και για να σε βοηθήσω στη μαλακία που πρέπει να χτυπήσεις.
Πιο μεγάλη σχέση έχει το Αποελ με την Ελλάδα απο ότι ο πρωθυπουργός της τελευταιας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom