milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
;) ;) ;);) ;) ;)
;) ;) ;);) ;) ;)
φιλε και ο αδερφος μου εχει υπηρετησει και δεν εχει και τις καλυτερες εμπειριες απο τους κυπριους...αλλο ομως αυτο και αλλο το να αμφισβητεις την δεδομενη ιστορικη συνδεση των δυο αυτων χωρων.ενταξει παιδια ωραια μπαλα επαιξε ο αποελ.αλλα το ποσο πολυ μας αγαπανε εμας τους ελληνες οι κυπριοι το ξερουν οσοι εχουνε υπηρετησει ΕΛΔΥΚ
τωρα μπορει ναι.το 90 ομως οχιμια χαρα ειναι
εγω δεν ρωτησα αν εχει ιστορικη σχεση η ελλαδα με την κυπροαλλο αυτο και αλλο το αν εχει σχεση η κυπρος με την ελλαδα ιστορικα.και αν τρεφουν ασχημα αισθηματα για τους ελληνες σε ενα βαθμο τους δικαιολογω γιατι η ελλαδα τους εκανε ζημια τελικα.ασε που και πολλοι ελληνες μπορει να τρεοφυν ασχημα αισθηματα για κυπριους.και να μην αποφευγεις να παραδεχτεις την πατατα σου σχετικα με την απορια σου για την ιστορικη συνδεση των δυο αυτων χωρων παραθετοντας ασχετη απαντηση σχετικα με αισθηματα των κυπριων για ελληνες και βλακωδεις χαρακτηρισμους οπως ελληναραδες.
εσυ ρωτησες τι σχεση εχει η ελλαδα με την κυπρο.γενικως αυτο.για τους αγγλους με τους ιρλανδους χεστηκα για το αν οι σαξωνες εχουν σχεση με τους κελτες.αμολησες πατατα.εχε το θαρος να το παραδεχτεις μην τα μαζευεις ουτε να κανεις ερωτησεις ασχετες.εγω δεν ρωτησα αν εχει ιστορικη σχεση η ελλαδα με την κυπρο
ρωτησα τι σχεση εχει η ελλαδα με την κυπρο σαν 2 διαφορετικα κρατη και γινονται αμεσες συγκρισεις εστω σε ποδοσφαιρικο επιπεδο.
οι αγγλοι εχουν σχεση με τους ιρλανδους?
για πες εσυ που τα ξερεις.
οι οπαδοι της ομονοιας απ οτι ξερω ειναι γαυροι και του αποελ βαζελοι.
οι αλλοι?
τι μαζεψω ρε φιλαρακι?εσυ ρωτησες τι σχεση εχει η ελλαδα με την κυπρο.γενικως αυτο.για τους αγγλους με τους ιρλανδους χεστηκα για το αν οι σαξωνες εχουν σχεση με τους κελτες.αμολησες πατατα.εχε το θαρος να το παραδεχτεις μην τα μαζευεις ουτε να κανεις ερωτησεις ασχετες.
Δεν πιστευω οτι το κριτηριο για να ειναι καποιος ανθελληνας ή φιλελληνας ειναι η ομαδα που υποστηριζει, εστω κι αν εχει μεγαλη βαση αυτο που ειπες ακουγετε πολυ απολυτο!!!
πρωτον το μυαλο μου μαλλον θελεις να παει στην κατευθυνση που θελεις εσυ για αυτο το χαρακτηριζεις ως κολημενο.δευτερον χεστηκα για την αποψη σου για τους κυπριους.και εγω ισως να μην εχω καλυτερη απο την δικη σου.δεν αλλαζει ομως αυτγο τιποτα απο την αληθεια.τριτον ρωτησες τι σχεση εχει η ελλαδα με την κυπρο γενικως.φυσικα το αποελ δεν ειναι ελληνικη ομαδα.ειναι της κυπρου.εσυ σκαλωνεις στο να παραδεχτεις οτι αμολησες μπαρουφα.φυσικα ειναι δυο διαφορετικα κρατη.το εγραψα πριν δεν το πηρε χαμπαρι η καυκα σου.εγω μιλησα για τις δεδομενες ιστορικες συνδεσεις των δυο αυτων χωρων.εσυ μπορεις να το ενστερνιστεις αυτο η θα συνεχισεις το ιδιο βιολι?τωρα για το εβραιος δεν ξερω πως σου ηρθε αυτη η μαλακια στο κεφαλι σου.δεν παρακολουθω ποδοσφαιρο να σε ενημερωσω αν αναφερεσαι σε ομαδα του ησραηλ.τι μαζεψω ρε φιλαρακι?
το δικο σου μυαλο εχει κολλησει στην κατευθυνση που θες.
εμενα η αποψη μου για τους κυπριους ειναι δεδομενη.ΔΕΝ ΤΟΥς ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
κανει συγκριση ο φιλος και λεει οτι ο αποελ επαιξε καλυτερα απο ελληνικες ομαδες,και τον ρωταω τι σχεση εχει η ελλαδα με την κυπρο.
πολυ απλα τα πραγματα,μην σκαλωνεις μιλαμε για 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ κρατη.
μηπως εισαι εβραιος και παρεξηγηθηκες?
επαιζε στον παναθηναικο αυτος.αν θυμαμαι καλα απο την εποχη που εβλεπα λιγο μπαλιτσα πριν απο κανα 2 χρονια γιατι πλεον οπως ειπα δεν ασχολουμαι δεν λεει τιποτα.και ο αιλτον μεγαλη παιχτουρα!!
οχι στην κοπενχγη επαιζε μαζι με τον εμντοιεπαιζε στον παναθηναικο αυτος.αν θυμαμαι καλα απο την εποχη που εβλεπα λιγο μπαλιτσα πριν απο κανα 2 χρονια γιατι πλεον οπως ειπα δεν ασχολουμαι δεν λεει τιποτα.
οκ.οχι στην κοπενχγη επαιζε μαζι με τον εμντοι
μαλλον μπερδευτηκες με τον εμντοι που επαιζε στην παναθα πριν παει κοπεγχαγη ;)
οχι με εναν αλλο που επαιζε λαρισα νομιζω και μετα εφυγε για κυπρο η τουρκαι δεν ξερω αλλα δεν εκανε για παναθηναικο.μαλλον μπερδευτηκες με τον εμντοι που επαιζε στην παναθα πριν παει κοπεγχαγη ;)
κανει συγκριση ο φιλος και λεει οτι ο αποελ επαιξε καλυτερα απο ελληνικες ομαδες,και τον ρωταω τι σχεση εχει η ελλαδα με την κυπρο.
πολυ απλα τα πραγματα,μην σκαλωνεις μιλαμε για 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ κρατη.
εγραψες ιστορια!!!Πιο μεγάλη σχέση έχει το Αποελ με την Ελλάδα απο ότι ο πρωθυπουργός της τελευταιας.