Νέα

ΑΠΟΕΛ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 449
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
καλοδουλεμενο συνολο το αποελ τρεχαντηρια μπραβο στον γιοβανοβιτσ,βλεπω σε λιγο οι κυπριοι να ξεπερνανε τους συλλογους μας
"Σε λιγο"?
Μήπως εχει γινει ήδη?
Αυτος ο ΑΠΟΕΛ τι θεση θα καταλαμβανε στην βαθμολογια του ελληνικου πρωταθληματος?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Θέλεις ζέσταμα όμως... Δώδεκα μέρες αποχής είναι αυτές.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
APOEL_NICOSIA_1926-logo-B1E1EDAFBD-seeklogo.com.gif

ελα ρε αποελ :rockon:

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Καλημέρα συμπαίκτες,είδα τον αγώνα χθες το βράδυ και τα αισθήματα μου έγιναν σκατά,από την μια τον Μαντούκα που χάσαμε από την ΑΕΚΑΡΑ και από την άλλη είδα τις Ελληνικές σημαίες στο στάδιο του ΑΠΟΕΛ και μου ήρθε να κλάψω,πως να αντέξεις τόσα όταν τα πάντα γύρω σου στην δική μου χώρα έχουμε καταντήσει χωματερή τόσων ύβρεων και χλευασμών,γι΄αυτό μετά το τέλος του αγώνα χάρηκα την ΄πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους,αλλά θέλω να πέσει στον όμιλο του Ολυμπιακού για να μας φύγει η απορία τι θα γίνει στα μεταξύ τους ματσ και εννοώ από θέμα συμπεριφοράς έτσι να γνωρίσουμε ποιοί είναι οι Έλληνες και ποιοί είναι οι Ανθέλληνες.Τώρα για το πιόν του Πρωθυπουργού μας ΓΑΠ Τζέφρυ σας γνωρίζω ότι είναι Έλληνας κατά 25% και 75% φέρνει προς ΠολωνοΑμερικανός με ρίζες Εβραικές,κάτοικος ενός φεγγαριού Σουηδίας και ανά τον κόσμο κρατών όπου ο πατέρας του τον έσερνε ανάλογα με τις ανάγκες του.Αυτά και μην μαλαχγολείτε,η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει,και πάλι με χρόνια και καιρούς πάλι δικά μας θα είναι(τα ΕΥΡΑ εννοώ)  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

OP
OP
K

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
καμμιά.

Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Ομιλος[size=36pt] ΕΛΛΗΝΩΝ [/size]Λευκωσίας.

πριν πείτε τη μαλακία σας να βαράτε μια παχειά να φεύγει η πολλή σπερμοσούρα.

Κεντρικό πρόσωπο στην ιστορία του Α.Π.Ο.Ε.Λ. είναι ο Γεώργιος Πούλιας. O Πούλιας ήρθε το 1922 στην Κύπρο από την Ελλάδα. Σκοπός του ήταν η ανάληψη, σε συνεργασία με έναν από τους θείους του, της διαείρισης της επιχείρησης «Καπνοβιομηχανία Διανέλλου και Bεργόπουλου». Θα αντικαθιστούσε τον αποθανόντα Bεργόπουλο.

O Γεώργιος Πούλιας διακρινόταν για την αγάπη του για τον αθλητισμό. Έτσι, λίγες εβδομάδες μετά την άφιξή του στην Κύπρο, αναμείχθηκε στα εσωτερικά προβλήματα των υπαρχόντων εκείνη την εποχή ποδοσφαιρικών Σωματείων, του Τραστ και του Πανεργατικού. [size=18pt]Η δυσαρέσκεια του για τον τρόπο επιλογής των μελών του Tραστ αποτέλεσε την αφορμή για την ίδρυση του ΑΠΟΕΛ στις 8 Νοεμβρίου 1926.
[/size]
Ο Πούλιας παρακολουθούσε συχνά τους αγώνες συνοικιακών ομάδων στις γύρω από τον Προμαχώνα περιοχές. Μια από αυτές ήταν κι ο Αετός. Στον Αετό αγωνίζονταν οι αδελφοί Συμεωνίδη, ο Διομήδης και Χρήστος, με τον πρώτο να αποτελεί το μεγάλο αστέρι της ομάδας. O Πούλιας έδειξε ενδιαφέρον για το ταλέντο του και θέλησε να τον γνωρίσει από κοντά. Η γνωριμία οδήγησε στην φιλία των δύο.

ΥΓ
πρόχειρα και για να σε βοηθήσω στη μαλακία που πρέπει να χτυπήσεις.
Πιο μεγάλη σχέση έχει το Αποελ με την Ελλάδα απο ότι ο πρωθυπουργός της τελευταιας.
αποελαρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
μακράν η καλύτερη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ τών τελευταιων ετών
βάσει αυτών που είδα
λέω νά αλλάξουμε ομάδα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Συγχαρητηρια στον ΑΠΟΕΛ για την μεγαλη νικη-προκριση! Πολυ καλη μπαλα και αξιος στους ομιλους του τσουλου,χιλια μπραβο!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Απλα, ενα ΜΠΡΑΒΟ, στην ομαδα του ΑΠΟΕΛ !!!
Σας ευχομαι, οτι καλυτερο για την συνεχεια !!!

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
καμμιά.

Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Ομιλος[size=36pt] ΕΛΛΗΝΩΝ [/size]Λευκωσίας.

πριν πείτε τη μαλακία σας να βαράτε μια παχειά να φεύγει η πολλή σπερμοσούρα.

Κεντρικό πρόσωπο στην ιστορία του Α.Π.Ο.Ε.Λ. είναι ο Γεώργιος Πούλιας. O Πούλιας ήρθε το 1922 στην Κύπρο από την Ελλάδα. Σκοπός του ήταν η ανάληψη, σε συνεργασία με έναν από τους θείους του, της διαείρισης της επιχείρησης «Καπνοβιομηχανία Διανέλλου και Bεργόπουλου». Θα αντικαθιστούσε τον αποθανόντα Bεργόπουλο.

O Γεώργιος Πούλιας διακρινόταν για την αγάπη του για τον αθλητισμό. Έτσι, λίγες εβδομάδες μετά την άφιξή του στην Κύπρο, αναμείχθηκε στα εσωτερικά προβλήματα των υπαρχόντων εκείνη την εποχή ποδοσφαιρικών Σωματείων, του Τραστ και του Πανεργατικού. [size=18pt]Η δυσαρέσκεια του για τον τρόπο επιλογής των μελών του Tραστ αποτέλεσε την αφορμή για την ίδρυση του ΑΠΟΕΛ στις 8 Νοεμβρίου 1926.
[/size]
Ο Πούλιας παρακολουθούσε συχνά τους αγώνες συνοικιακών ομάδων στις γύρω από τον Προμαχώνα περιοχές. Μια από αυτές ήταν κι ο Αετός. Στον Αετό αγωνίζονταν οι αδελφοί Συμεωνίδη, ο Διομήδης και Χρήστος, με τον πρώτο να αποτελεί το μεγάλο αστέρι της ομάδας. O Πούλιας έδειξε ενδιαφέρον για το ταλέντο του και θέλησε να τον γνωρίσει από κοντά. Η γνωριμία οδήγησε στην φιλία των δύο.

ΥΓ
πρόχειρα και για να σε βοηθήσω στη μαλακία που πρέπει να χτυπήσεις.
Πιο μεγάλη σχέση έχει το Αποελ με την Ελλάδα απο ότι ο πρωθυπουργός της τελευταιας.
έτσι ακριβώς
το προανέφερα κι εγώ

Επισκέπτης
,γι΄αυτό μετά το τέλος του αγώνα χάρηκα την ΄πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους,αλλά θέλω να πέσει στον όμιλο του Ολυμπιακού για να μας φύγει η απορία τι θα γίνει στα μεταξύ τους ματσ και εννοώ από θέμα συμπεριφοράς έτσι να γνωρίσουμε ποιοί είναι οι Έλληνες και ποιοί είναι οι Ανθέλληνες.
θα τους ανοιξουμε τα κεφαλια οπως καναμε με τα αλλα μουνοπανα της ανορθωσης πριν δυο χρονια.
για να σου λυθει η απορια...

OP
OP
K

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
θα τους ανοιξουμε τα κεφαλια οπως καναμε με τα αλλα μουνοπανα της ανορθωσης πριν δυο χρονια.
μου αρέσει τό επίπεδό σου
ανοίγεις κεφάλια γιά μιά φανέλα καί ένα χρώμα
λές καί θά σου φέρει ο βαρδινογιάννης η ο κόκαλης φαγάκι....
ζώο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Πρόσεχε μη πατάς δυνατά το f5 και το enter και σου σπάσει κάνα νυχάκι.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Παίξανε υπέροχη μπάλα πραγματικά. :thumbsup: Βέβαια με έπιασε καταθλιψη γιατί αυτόματα έφερα στο μυαλό το περιφερόμενο πτώμα του βάζελου, :jerking: αλλά τεσπα... καλή συνέχεια εύχομαι. :rockon:

ztheo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μου αρέσει τό επίπεδό σου
ανοίγεις κεφάλια γιά μιά φανέλα καί ένα χρώμα
λές καί θά σου φέρει ο βαρδινογιάννης η ο κόκαλης φαγάκι....
ζώο
ρε φιλε μην ειμαστε παραλογοι..για οπαδο του ολυμπιακου μιλαμε..και που χρησιμοποιησε τρισυλλαβες λεξεις ειναι ενα μικρο κατορθωμα..μην τον αποπαιρνεις..του αξιζουν πολλα μπραβο..

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Έληξε τύπε; Νομίζω ήταν 2-1?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.