Νέα

Αποχή απ' το forum

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Βεβαια αν το πεις ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ θα πανε στο αλλο φορουμ οποτε θα γινει σαν και αυτο αρα..........

προστατεύουμε και το δίπλα από την ιντερνετική αλητεία που ανδρώθηκε εδώ μέσα με την ανοχή κάποιον και τελικά έγινε μάστιγα.....

Επισκέπτης
παπαριωνα παλι κλαις???
ξεχασες να γραψεις οτι εχει κατρακυλησει στην 75η θεση..
ααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ποσο φαιδρος εισαι ρε???

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
  Βεβαια αν το πεις ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ θα πανε στο αλλο φορουμ οποτε θα γινει σαν και αυτο αρα..........

Εγω παντως προτεινω να κατεβουμε σ αποχη το 3ημερο του 15Αυγουστου και ειμα σιγουρος οτι οι συναγωνιστες θα ανταποκριθουν στο καλεσμα μου και αυτο θα φανει απο τα στατιστικα :uglystupid: :uglystupid:

καλο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Σιγά ρε Αρίων.Πολύ στα σοβαρά το έχεις πάρει το σάιτ.Σιγά μην έχουμε και πληρωμένους δολοφόνους και φοβάσαι μήπως πάνε δίπλα και τους χαλάσουν την ωραία ατμόσφαιρα.Κατά την γνώμη μου το παρών φόρουμ είναι μια χαρά και κλάσεις ανώτερο από το δίπλα.Επειδή πήγαν στο δίπλα μερικά πρώην μέλη που εδώ έκαναν 100 ποστς την ημέρα,αυτομάτως το άλλο έγινε καλύτερο?

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
παπαριωνα παλι κλαις???
ξεχασες να γραψεις οτι εχει κατρακυλησει στην 75η θεση..
ααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ποσο φαιδρος εισαι ρε???
ορίστε με ποιά άτομα πορεύεται το site εδώ,,,  με τον κάτοικο της Τήλου...

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σιγά ρε Αρίων.Πολύ στα σοβαρά το έχεις πάρει το σάιτ.Σιγά μην έχουμε και πληρωμένους δολοφόνους και φοβάσαι μήπως πάνε δίπλα και τους χαλάσουν την ωραία ατμόσφαιρα.Κατά την γνώμη μου το παρών φόρουμ είναι μια χαρά και κλάσεις ανώτερο από το δίπλα.Επειδή πήγαν στο δίπλα μερικά πρώην μέλη που εδώ έκαναν 100 ποστς την ημέρα,αυτομάτως το άλλο έγινε καλύτερο?
εγώ δεν έκανα καμιά σύγκριση το ένα με το άλλο απλά όμως θα σου πω κάτι εκεί δεν παίζουν κάτι ψρυτόμαγκες σαν εσένα και μερικούς άλλους...
απλά κάποιος άνοιξε ένα θρεντ εδώ και ο κάθε ένας λέει της απόψεις του εσύ φυσικά εδώ μας εκθέτης την οικογενειακή σου μόρφωση ....

Επισκέπτης
ορίστε με ποιά άτομα πορεύεται το site εδώ,,,  με τον κάτοικο της Τήλου...
βρε κακομοιρε με ποια λογικη κλαιγεσαι συνεχως & κατηγορεις ενα site απο την στιγμη που αυτοδιαγραφεσαι γιατι δεν το γουσταρεις & μετα δημιουργεις 10 κλωνους μεχρι να ξαναγυρισεις σαν παπαριωνας & ολο αυτο το διαστημα συνεχως κλαιγεσαι,δηλωνεις οτι το αλλο μαγαζι ειναι καλυτερο,οτι θα φτιαξεις δικο σου site,οτι αυτο κατρακυλαει & ολες τις υπολοιπες παπαριες που γραφεις συνεχως..
μας εχεις πρηξει τα παπαρια..
αφου δεν γουσταρεις γιατι ξημεροβραδιαζεσαι εδω μεσα???
γιατι φαιδρε παππουλη???

Επισκέπτης
εγώ δεν έκανα καμιά σύγκριση το ένα με το άλλο απλά όμως θα σου πω κάτι εκεί δεν παίζουν κάτι ψρυτόμαγκες σαν εσένα και μερικούς άλλους...
απλά κάποιος άνοιξε ένα θρεντ εδώ και ο κάθε ένας λέει της απόψεις του εσύ φυσικά εδώ μας εκθέτης την οικογενειακή σου μόρφωση ....
ε τραβα στο αλλο ρε & ασε εδω μεσα τους ψευτομαγκες..τι θελεις???να μας αναμορφωσεις???
ξου ρε..

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
βρε κακομοιρε με ποια λογικη κλαιγεσαι συνεχως & κατηγορεις ενα site απο την στιγμη που αυτοδιαγραφεσαι γιατι δεν το γουσταρεις & μετα δημιουργεις 10 κλωνους μεχρι να ξαναγυρισεις σαν παπαριωνας & ολο αυτο το διαστημα συνεχως κλαιγεσαι,δηλωνεις οτι το αλλο μαγαζι ειναι καλυτερο,οτι θα φτιαξεις δικο σου site,οτι αυτο κατρακυλαει & ολες τις υπολοιπες παπαριες που γραφεις συνεχως..
μας εχεις πρηξει τα παπαρια..
αφου δεν γουσταρεις γιατι ξημεροβραδιαζεσαι εδω μεσα???
γιατι φαιδρε παππουλη???

Ελα ρε λοστρόμε της δεκάρας, ακόμα μετράς τα λεφ΄τα σου? μπουχαχαχαχαχαχα

Είσα μαγκακος και καουμπόις? Ρώτησε κανείς τη γνώμη σου?

Μέτρα τα λεφτά σου χοντρέ και βάλτα εκεί που ξέρεις.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Πρώτα από όλα εγώ δεν σε έβρισα.Δεν σε είπα κωλόγερο,παπαρίων και τα άλλα φαιδρά που σου λένε οι υπόλοιποι και έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δικαίως στα λένε.Η οικογενειακή μου μόρφωση είναι ανώτερη από την δική σου που ούτε ορθογραφία καλά καλά δεν ξέρεις.Και σε τελική ανάλυση έχω μια απορία.Τόσο καιρό κλαίγεσαι για το πόσο μαλακία είναι το σάιτ.Γιατί δεν το παίρνεις απόφαση να μην ξαναμπείς ποτέ,και κάθε μήνα φτιάχνεις και άλλο νικνέημ?Αν είναι να απαντήσεις με βρισιές δεν το συνεχίζω,γιατί δεν αξίζει

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Θα παρακαλέσω να σταματήσουν οι αντιπαραθέσεις και στην τελική ΔΕΝ υποχρεώνουμε κανέναν να μπαίνει εδώ. Όποιος ΔΕΝ θέλει να ΜΗΝ μπαίνει...................

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16

μην ασχολείσαι με το ποιο γραφικό άτομο του site....
άνοιξες ένα θρέντ ορίστε και η απάντηση που πήρες κάτι τέτοιοι είναι και οι αιτία.. εδώ με παρακάλαγε κάποτε και με εβριζε γιατί είχα πολλά πόστ και του έκοβα το μέλλον στο να γίνει μοντ το νούμερο..

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Λυπαμαι πολυ που το λεω αλλα το site αυτο εχει πιασει πατο.Δυστυχως καναμε να παντα να το επεναφερουμε, φιλι της ζωης, ανδρεναλινη, επινεφρινη αλλα δεν μπορεσαμε να κανουμε τιποτα.Αυτη τη στιγμη βρισκεται σε κωμα και παρακαλω ολους να το σεβαστουν και να επικρατησει 1 λεπτου σιγη(μην ποσταρετε) στη μνημη του site.

υ.γ.Μην ξεχασετε την Δευτερα 4 Αυγουστου εχουμε τα 40 στο μικρο εκκλησακι φυλης 40 οπου θα μοιραστουν καφεδες και κουλουρια!!

Επισκέπτης
αριων αν θελεις μπορεις να πας στο αλλο σαιτ(αν δεν το εχεις κανει ηδη),οπως επισης μπορεις να γραφεις και στα 2!οσον αφορα καποια μελη που πηγαν διπλα,μπορω να σου πω,οτι ειναι καλυτερα για το μπουρδελα(και δεν αναφερομαι σε ολους οσους αποχωρησαν απο εδω και αποφασισαν να γραφουν αλλου,αλλα σε 2,3 συγκεκριμενα ατομα)!

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πρώτα από όλα εγώ δεν σε έβρισα.Δεν σε είπα κωλόγερο,παπαρίων και τα άλλα φαιδρά που σου λένε οι υπόλοιποι και έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δικαίως στα λένε.Η οικογενειακή μου μόρφωση είναι ανώτερη από την δική σου που ούτε ορθογραφία καλά καλά δεν ξέρεις.Και σε τελική ανάλυση έχω μια απορία.Τόσο καιρό κλαίγεσαι για το πόσο μαλακία είναι το σάιτ.Γιατί δεν το παίρνεις απόφαση να μην ξαναμπείς ποτέ,και κάθε μήνα φτιάχνεις και άλλο νικνέημ?Αν είναι να απαντήσεις με βρισιές δεν το συνεχίζω,γιατί δεν αξίζει
την ε'ιδα την μόρφωση σου..

Επισκέπτης

κλαψε & εσυ & ζητα να με διαγραψουν κοτουλα..

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Θα παρακαλέσω να σταματήσουν οι αντιπαραθέσεις και στην τελική ΔΕΝ υποχρεώνουμε κανέναν να μπαίνει εδώ. Όποιος ΔΕΝ θέλει να ΜΗΝ μπαίνει...................

Τον Pleasuregiver εγώ εννούσα όταν άνοιξα αυτό το thread.Νατος λοιπόν μπροστά σου...θα κάνεις κάτι γι αυτόν???????????????

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
κλαψε & εσυ & ζητα να με διαγραψουν κοτουλα..

Εσένα απο αλλού θα σου έρθει....Τώρα λοστρόμε μέτρα τα λεφτά σου, βάλτα εκεί που ξέρεις, και μάθε να σέβεσαι τους άλλους παρθενόπη.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom