Νέα

Αποχή απ' το forum

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
καλησπέρα στους φίλους συναγωνιστές!

Το bourdela γίνεται όλο και πιο μπουρδέλο, δικαιώνοντας το όνομα του  :dancing: :dancing:

Πάρα πολλά παλιά γνώριμα πρόσωπα, βλέπω πως πλέον δεν μετέχουν, είτε γιατί το έκαναν οικιοθελώς, είτε γιατί έγιναν muted, είτε γιατί κάποιοι καουμπόυδες των πλήκτρων τους ανάγκασαν να φύγουν.

Δεν θέλω να πω ονόματα, απλά αν κάποιοι που απέχουν απο το φόρουμ είναι εδώ και διαβάζουν αυτό το ποστ, ας δηλώσουν απλά "Παρών".

Εγώ προσωπικά έχω σταματήσει κάθε ενημέρωση απο τα Μασαζερί και γενικώς απο το φόρουμ (αραιά και που θα δείτε κάποιο πόστ μου σε άσχετα thread) λόγω του οτι μου έχει φύγει η όρεξη γιατί πιστεύω πως όποιοι διαχειρίζονται το μπουρδέλο αυτό εδώ, έχουν συμπάθειες σε κάποιους, δεν έχουν τον κατάλληλο χρόνο να ασχοληθούν με κάποια μέλη που αδικούνται (το έχω ακούσει απο πολλά άτομα εδώ).

Βασικά αν κάποιοι εδώ διαβάζουν αλλά δεν γράφουν, ας γράψουν ένα "ΠΑΡΩΝ" να τους χαιρετήσουμε! :rockon:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295

Το bourdela γίνεται όλο και πιο μπουρδέλο, δικαιώνοντας το όνομα του  :dancing: :dancing:

Πάρα πολλά παλιά γνώριμα πρόσωπα, βλέπω πως πλέον δεν μετέχουν, είτε γιατί το έκαναν οικιοθελώς, είτε γιατί έγιναν muted, είτε γιατί κάποιοι καουμπόυδες των πλήκτρων τους ανάγκασαν να φύγουν.

Δεν θέλω να πω ονόματα, απλά αν κάποιοι που απέχουν απο το φόρουμ είναι εδώ και διαβάζουν αυτό το ποστ, ας δηλώσουν απλά "Παρών".

Εγώ προσωπικά έχω σταματήσει κάθε ενημέρωση απο τα Μασαζερί και γενικώς απο το φόρουμ (αραιά και που θα δείτε κάποιο πόστ μου σε άσχετα thread) λόγω του οτι μου έχει φύγει η όρεξη γιατί πιστεύω πως όποιοι διαχειρίζονται το μπουρδέλο αυτό εδώ, έχουν συμπάθειες σε κάποιους, δεν έχουν τον κατάλληλο χρόνο να ασχοληθούν με κάποια μέλη που αδικούνται (το έχω ακούσει απο πολλά άτομα εδώ).

Βασικά αν κάποιοι εδώ διαβάζουν αλλά δεν γράφουν, ας γράψουν ένα "ΠΑΡΩΝ" να τους χαιρετήσουμε! :rockon:
ΠΑΡΩΝ

Το σαιτ ΦΘΙΝΕΙ

Ειναι γραμμενα και εκει

Συμφωνω σε οσα λες

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ΠΑΡΩΝ!!!Αν και εχω κανει σχετικα λιγα posts αλλα ΠΑΡΩΝ...

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Καλησπέρα φίλοι συναγωνιστές,

προφανώς τα παιδιά που διαχειρίζονται το φόρουμ, δεν τους ενδιαφέρει πόσοι φεύγουν αλλά πόσοι έρχονται. Ομως η διαφορά είναι πως με τα τσογλάνια του site (ξέρετε όλοι ποιοι είναι) θα συνεχίζεται η ίδια ιστορία. :headbang:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Jules_Jordan
εχεις γινει ρομαντικος τωρα τελευταια ή μου φαινεται? :)

john_leslie

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
ΠΑΡΩΝ κι εγώ, περισσότερο διαβάζοντας τα γραφόμενα και αναζητώντας ενημέρωση, παρά γράφοντας, προς το παρόν τουλάχιστον. Απευθύνω ερωτήσεις σε διάφορα threads και μέχρι στιγμής έχω γράψει κριτική για Sandra.  :grin: :grin:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

μαζι σου συμφωνω.αν μπορεις εσυ που εισαι παλιος γραψε αν εχεις ιδεες για καλητερη λειτουργια του Σα'ι'τ.

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
παρουσα κ εγω!!αν κ συνεχιζω να γραφω καλες διακοπες κ καλο καλοκαιρι σε ολους!!!

HONDOSS

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παρων και απο εμενα .εχω να πηδηξω με αμοιβη παρα πολλα χρονια,οποτε δεν μπορω να γραψω κριτικη.συντομα ομως σκοπευω να το ξανακανω. :rolleyes:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
βρε παιδια ,δεν το ειπα για κακο.
κι εγω ρομαντικος ειμαι :)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
μπρε σεις εξω στην κοινωνια δεν κυκλοφορανε αντιθετοι απεσας ...τι κανετε αποχη
δηλαδης εγω που αγραματοσ δεν πρεπει να ανιγω κομπιοτερ και ιντερντι????
εστα και στο σαιτ ολοι μπορουνε νια μπαινουνε

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ναι αλλα να μη μας ζαλιζουνε με τις θεωριες τους θα ηταν ευτυχημα :)

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
οι περισσότεροι μετακόμισαν δίπλα..

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
παρακαλώ τα μέλη από εδώ μέσα να μην ζητάνε με πμ να τους στείλω το λινκ του άλλου φόρουμ......
από την στιγμή που το παρών σαιτ έχει σαν πολιτική να μην δημοσιεύονται τα λινκ ανταγωνιστικών φόρουμ πρέπει να είναι σεβαστό έστω και από εδώ μέσα απλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι να γίνει αυτό χωρίς αυτό να γίνει μέσα από εδώ..

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
παρακαλώ τα μέλη από εδώ μέσα να μην ζητάνε με πμ να τους στείλω το λινκ του άλλου φόρουμ......
από την στιγμή που το παρών σαιτ έχει σαν πολιτική να μην δημοσιεύονται τα λινκ ανταγωνιστικών φόρουμ πρέπει να είναι σεβαστό έστω και από εδώ μέσα απλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι να γίνει αυτό χωρίς αυτό να γίνει μέσα από εδώ..

Βεβαια αν το πεις ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ θα πανε στο αλλο φορουμ οποτε θα γινει σαν και αυτο αρα..........

Εγω παντως προτεινω να κατεβουμε σ αποχη το 3ημερο του 15Αυγουστου και ειμα σιγουρος οτι οι συναγωνιστες θα ανταποκριθουν στο καλεσμα μου και αυτο θα φανει απο τα στατιστικα :uglystupid: :uglystupid:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom