Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Έχετε απόλυτοι δίκιο. Έχω απαιτήσεις από τον εαυτό μου και όχι από άλλους.θα κολακευόμουν αλλά δεν χάνετε ευκαιρία να επιδεικνύετε χαμηλά στάνταρς
Έχετε απόλυτοι δίκιο. Έχω απαιτήσεις από τον εαυτό μου και όχι από άλλους.θα κολακευόμουν αλλά δεν χάνετε ευκαιρία να επιδεικνύετε χαμηλά στάνταρς
Ναι αλλα εσυ ηδη μιλας"για την επομενη που θα βρει" . Αν σ ενδιαφερει πολυ ο ανθρωπος μιλα του ειλικρινα. Πες τουΔεν το συζητάω γιατί πστεύω πως δε θα βελτιωθεί ποτέ σε αυτό το κομμάτι. Η επόμενη που θα βρει μπορεί πραγματικά να μην την ενδιαφέρει το σεξ. Επίσης πιστεύω ότι αυτοί που ξέρουν ότι δεν μπορούν να σε ικανοποιήσουν σεξουαλικά, είναι πολύ δοτικοί άνθρωποι. Ισως είναι ο τρόπος να καλύψουν αυτή την ατέλειά τους.
68 χρονών τι περίμενες να του είναι πέτρα..;;τώρα όσοι λεν ότι στα 45 είναι ίδιο με τα 25,πιο πολύ τους εαυτούς τους προσπαθούν να πείσουν παρά τους υπόλοιπους..Έχω μια ερώτηση που απευθύνεται σε ηλικιακή ομάδα 65 και πάνω...πρόσφατα γνώρισα έναν αξιόλογο κύριο 68 ετών. Με κέρδισε με τους τρόπους του, γοητευτικός και πεντακάθαρος. Οι αποδόσεις του στο σεξ = 0,δεν προλάβαινε καν να τον βάλει μέσα μου,έχυνε έτσι μαλακούλη όπως ήταν. Έλεγε ότι είμαι πολύ καυτή,μάλλον πριν από μένα πήγαινε με παγόβουνα...ακόμα κλείνω τα μάτια μου σε αυτό,ωστόσο το νεανικό μου σώμα έχει κάποιες απαιτήσεις και ήδη κοιτάω τους περαστικούς άντρες σαν μια λυσσασμένη. Έχω καμία ελπίδα για κάτι καλύτερο στο σεξ μαζί του,είναι μια φάση που περνάει ή μπα....;
Φίλε για τι το λες αυτό ;;???68 χρονών τι περίμενες να του είναι πέτρα..;;τώρα όσοι λεν ότι στα 45 είναι ίδιο με τα 25,πιο πολύ τους εαυτούς τους προσπαθούν να πείσουν παρά τους υπόλοιπους..
?Φίλε για τι το λες αυτό ;;???
Ολοι οι 68αρηδες ξυπνάνε με απόλυτη ερωτική διάθεση.
Για αυτό και μετά το κατούρημα ξεκινούν τη μέρα με ένα ετωτικότατο
"Ρε δε πανε να γαμηθούν όλοι και όλα !!""
Ακριβώς και εγώ. Σήμερα 41, ενώ 20-25 έκανα ότι ένας κλασσικός 25άρης, στα 30μου έπεσαν οι επιδόσεις, και από τότε που ξεκίνησα χάπι για το ζάχαρο, είμαι ταύρος εν υαλοπωλείο. Θέλω κάθε μέρα σεξ... Ελπίζω να διαρκέσει μέχρι τα 60.Εγώ πάντως στο 39 που είμαι, δεν γυμνάζομαι, δεν καπνίζω και δουλεύω σαν σκύλος ! Μπορώ και μέρα παρα μέρα αλλά για κάποιο λόγο λειτουργώ καλύτερα με την ίδια γυναίκα, αν έχω συχνές αλλαγές κάπου δυσκολεύομαι
Μήπως σου έδωσε άλλο χάπι ο γιατρός κατα λάθος?Ακριβώς και εγώ. Σήμερα 41, ενώ 20-25 έκανα ότι ένας κλασσικός 25άρης, στα 30μου έπεσαν οι επιδόσεις, και από τότε που ξεκίνησα χάπι για το ζάχαρο, είμαι ταύρος εν υαλοπωλείο. Θέλω κάθε μέρα σεξ... Ελπίζω να διαρκέσει μέχρι τα 60.
Κούκλα μου όταν είσαι αρκετά νεώτερη και πας μ' ένα γέρο 68 χρονών για σεξ, είναι σαν να είσαι στην έρημο και να πηγαίνεις ν' αγοράζεις άνορακ για το κρύο.68 χρονών τι περίμενες να του είναι πέτρα..;;τώρα όσοι λεν ότι στα 45 είναι ίδιο με τα 25,πιο πολύ τους εαυτούς τους προσπαθούν να πείσουν παρά τους υπόλοιπους..
Αφού κάποια στιγμούλα μου είπε να μειώσει τη δόση και δεν συμφώνησα... jardience λεγετεΜήπως σου έδωσε άλλο χάπι ο γιατρός κατα λάθος?
Εχω 4 απο τα 5. Το αγχος με συνοδευει οχι το ερωτικο αλλα το εργασιακο.Κούκλα μου όταν είσαι αρκετά νεώτερη και πας μ' ένα γέρο 68 χρονών για σεξ, είναι σαν να είσαι στην έρημο και να πηγαίνεις ν' αγοράζεις άνορακ για το κρύο.
Εγώ σχεδόν εξηνταρίζω και η μόνη αλλαγή που βλέπω πάνω μου είναι η δυσκολία επαναληπτικής στο καπάκι, κατά τ' άλλα μην σου πω ότι είμαι και καλύτερα από παλιά γιατί έχει σημασία να βρίσκεις και να ενεργοποιείς τα κουμπιά της γυναίκας έτσι ώστε να την φέρνεις εκεί που πρέπει. Βέβαια όλα αυτά δεν γίνονται με μαγικό ραβδί, προϋποθέτουν ότι:
- Δεν είσαι παχύσαρκος
- Δεν έχεις προβλήματα υγείας (ζάχαρο, διαβήτη κλπ κλπ)
- Γυμνάζεσαι σε τακτική βάση
- Τρώς και κοιμάσαι σωστά
- Δεν αγχώνεσαι, δεν στεναχωριέσαι
Αν συνδιάζεις όλα τα παραπάνω, το κοντέρ συνεχίζει να γράφει. 58 and counting....
από ζάχαρο και προστάτη πώς τα πάει;Έχω μια ερώτηση που απευθύνεται σε ηλικιακή ομάδα 65 και πάνω...πρόσφατα γνώρισα έναν αξιόλογο κύριο 68 ετών. Με κέρδισε με τους τρόπους του, γοητευτικός και πεντακάθαρος. Οι αποδόσεις του στο σεξ = 0,δεν προλάβαινε καν να τον βάλει μέσα μου,έχυνε έτσι μαλακούλη όπως ήταν. Έλεγε ότι είμαι πολύ καυτή,μάλλον πριν από μένα πήγαινε με παγόβουνα...ακόμα κλείνω τα μάτια μου σε αυτό,ωστόσο το νεανικό μου σώμα έχει κάποιες απαιτήσεις και ήδη κοιτάω τους περαστικούς άντρες σαν μια λυσσασμένη. Έχω καμία ελπίδα για κάτι καλύτερο στο σεξ μαζί του,είναι μια φάση που περνάει ή μπα....;
τύπε καλησπέρα...40ρης εδω πρόσφατος..λοιπον κοιτα,απο θέμα στησης δεν εχω θέμα.Δεν θα καβλωσω και ευκολα οπως στα 20 που θυμάμαι δεν μπορουσα να βγω απο τη θαλασσα,αλλα αυτο που λες δεν το εχω νιώσει.Σε γενικες γραμμες ακομα βαδίζω σε μια πορεια 30ρη ας πουμε..ας μη πω 20.Για όσους έχουν πατήσει τα 40, σας έχει τύχει να γαμάτε κανένα φοβερό μουνί για 30-40 λεπτά και από ένα σημείο και μετά να μην νιώθετε πολύ το πέος σαν φουλ σκληρό, αλλά να μην είναι και πεσμένο;
Εκεί τι κάνουμε; Στάση για ξεκούραση; Ή συνεχίζουμε με τσιμπούκι για να σκληρύνει παλι;
Εγώ πρόσφατα το έπαθα με ένα πολύ δυνατό 28χρονο Ρωσίδι και λόγω κούρασης της το έδωσα στο στόμα και τελείωσα εκεί.
Δεν μίλησα για αρχική στήση. Μιλάω για κατά τη διάρκεια του αγώνα.τύπε καλησπέρα...40ρης εδω πρόσφατος..λοιπον κοιτα,απο θέμα στησης δεν εχω θέμα.Δεν θα καβλωσω και ευκολα οπως στα 20 που θυμάμαι δεν μπορουσα να βγω απο τη θαλασσα,αλλα αυτο που λες δεν το εχω νιώσει.Σε γενικες γραμμες ακομα βαδίζω σε μια πορεια 30ρη ας πουμε..ας μη πω 20.
αν μαρεσει πολυ η γκόμενα ναι αλλα ποτε δεν εχω γαμησει καποια για 40 λεπτα συνεχόμενα χωρις να χυσω.Αυτο εννοεις?Δεν μίλησα για αρχική στήση. Μιλάω για κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Δηλαδή σπρώχνεις άνετα για 40 λεπτά πχ και το εργαλείο ειναι συνεχώς το ίδιο σκληρό;
Ε ναι.αν μαρεσει πολυ η γκόμενα ναι αλλα ποτε δεν εχω γαμησει καποια για 40 λεπτα συνεχόμενα χωρις να χυσω.Αυτο εννοεις?
Και γιατί σονυ και ντε θες 40 λεπτά καυλωμενος συνέχεια? Εκτός και αν έχεις παρει τίποτα και δεν μπορείς να χυσεις. Αλλά δε βρίσκω και το λόγο να είμαι συνεχόμενα 40 λεπτά καυλωμενος. Εγώ μέσα σε 5-10 αντε 20 λεπτά θα χυσω δε παιζει. Ε και μετά θα χρειαστώ το χρόνο μου για να επανέλθω στην όρεξη για συνέχεια.Ε ναι.
Πιστεύω ότι αυτή η διάρκεια θεωρείται πλέον αρκετά μεγάλη για 40ρηδες και αρχίζουν διάφορα περίεργα.