Giwrgos1973
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αν έχω ξεχάσει κάποια κατηγορία ή θα θέλατε κάποια συγκεκριμένη πείτε μου να την συμπληρώσω.
μπορει να ακουγεται υπερβολικο αλλα δεν υπρχουν καλυτερες γυναικες πουθενα στον κοσμο απο τις ισπανιδες.
μουναρες,πολυ προσιτες,πολυ θερμες και χωρις ιδιαιτερα ταμπου.
ζω στην ισπανια.δεν ξερω αν μπερδευεις τις ισπανιδες με τις ματσουπιτσες αλλα μονο ασχημες δεν ειναι.γυναικες οπως η αλεξα τομας ας πουμε,κυκλοφορουν στο δρομο κατα εκατονταδες.εχεις πάει? Διοτι παιζει να ειναι οι ασχημοτερες
ζω στην ισπανια.δεν ξερω αν μπερδευεις τις ισπανιδες με τις ματσουπιτσες αλλα μονο ασχημες δεν ειναι.γυναικες οπως η αλεξα τομας ας πουμε,κυκλοφορουν στο δρομο κατα εκατονταδες.
δε σου αρεσει η αλεξα;τι να πω ! περι ορεξεως
δε σου αρεσει η αλεξα;
Ο μεσος ορος ειναι αυτος που μετραει.Δεν την ξερω ετσι κι αλλιως. Οι ελληνίδες ειναι θεες μπροστα τους
Η Αμερικη , η Ασια δεν ειναι χωρες . Ειναι ηπειροι . Αν θελεις βαζεις ΗΠΑ η Καναδας ΚΙνα κλπΑν έχω ξεχάσει κάποια κατηγορία ή θα θέλατε κάποια συγκεκριμένη πείτε μου να την συμπληρώσω.
οποτε ηρθε η σειρα μου να πω "περι ορεξεως" τυπε
Αν έχω ξεχάσει κάποια κατηγορία ή θα θέλατε κάποια συγκεκριμένη πείτε μου να την συμπληρώσω.
Πρεπει να ειναι ελαχιστες οι Εθνικοτητες που δεν εχω παει. Αστο λοιπον.
οποτε ηρθε η σειρα μου να πω "περι ορεξεως" τυπε
11,5 στα 12 ειμαι.ακου φιλος,την αλεξα την εβαλα επειδη δεν την γνωριζες οπως εσυ ειπες.η γυναικα αυτη,ειναι χαρακτηριστικο δειγμα των ισπανιδων γυναικων.αν εσυ θεωρεις οτι οι πιο ομορφες γυναικες ειναι απο τη ναμιμπια,ειναι θεμα δικου σου γουστου καθαρα.τα δικα μου προτυπα ταιριαζουν με τις ισπανιδες και γι αυτο το λογο ειπα οτι ειναι οι πιο γαματες σε ολα.χωρις ωχου χωρις τιποτα.δεν καταλαβαινω,κρινεις το γουστο του καθενα εσυ;Ωχου φιλε μου! Πηρες μια πορνοσταρ ,η οποια δεν λεει τιποτα -πολυ μετρια-και την εκλαμβανεις ως αντιπροσωπευτικο δειγμα Ισπανιδας. Ποσο χρονων είσαι? αν θες απαντας
αυτές που μου κάθονται θέλω τυπέ η άλλες ειναι πουτάνες
ειδα το βιντεο . Αν ειναι ωραια αυτη για σενα.... εγω ειμαι Ο.Κ?11,5 στα 12 ειμαι.ακου φιλος,την αλεξα την εβαλα επειδη δεν την γνωριζες οπως εσυ ειπες.η γυναικα αυτη,ειναι χαρακτηριστικο δειγμα των ισπανιδων γυναικων.αν εσυ θεωρεις οτι οι πιο ομορφες γυναικες ειναι απο τη ναμιμπια,ειναι θεμα δικου σου γουστου καθαρα.τα δικα μου προτυπα ταιριαζουν με τις ισπανιδες και γι αυτο το λογο ειπα οτι ειναι οι πιο γαματες σε ολα.χωρις ωχου χωρις τιποτα.δεν καταλαβαινω,κρινεις το γουστο του καθενα εσυ;
εσυ εγραψες θεες τις ελληνιδες σε σχεση με τις ισπανιδες.τις ελληνιδες που οι 9 στις 10,μετα τα 30 πατανε τον κωλο τους.ας εισαι ο,τι θες...γουστα ειναι αυτα.αλλοι θεωρουν γυναικαρες τις φιλιππινεζες.ειδα το βιντεο . Αν ειναι ωραια αυτη για σενα.... εγω ειμαι Ο.Κ?