Νέα

Από ποια χώρα ή περιοχή τουρίστριες προτιμάτε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos1973
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Με κριτήριο την ευκολία και την απόδοση τους

• Σουηδία

Ψήφοι: 11 12,2%
  • Γερμανία

Ψήφοι: 5 5,6%
  • Γαλλία

Ψήφοι: 2 2,2%
  • Ιταλία

Ψήφοι: 9 10,0%
  • Ισπανία

Ψήφοι: 3 3,3%
  • Κίνα

Ψήφοι: 3 3,3%
  • Αφρική

Ψήφοι: 2 2,2%
  • Ν.Αμερική

Ψήφοι: 5 5,6%
  • ΗΠΑ

• Αγγλία

• Μεξικό

Ψήφοι: 6 6,7%
  • Τσεχία

• Ιαπωνία

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 1 1,1%
  • Νορβηγία

Ψήφοι: 4 4,4%
  • Φιλανδία

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ουκρανία

• Ρωσία

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    90

Giwrgos1973

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Αν έχω ξεχάσει κάποια κατηγορία ή θα θέλατε κάποια συγκεκριμένη πείτε μου να την συμπληρώσω.

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
You have forgotten England (United Kingdom) of course my friend !!!

yanakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2015
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Αμερικάνες Φυσικα απο USA. καθαρες , μουναρες,  τα κανουν ολα, ντυνονται θεικά γαμιουνται θεικά , δεν κοιτανε το πορτοφολι σου σαν τις Πρωην και νυν Ανατολικες.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
498
Πόντοι
36
μπορει να ακουγεται υπερβολικο αλλα δεν υπρχουν καλυτερες γυναικες πουθενα στον κοσμο απο τις ισπανιδες.
μουναρες,πολυ προσιτες,πολυ θερμες και χωρις ιδιαιτερα ταμπου. :wanker: :wanker: :wanker:

yanakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2015
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
μπορει να ακουγεται υπερβολικο αλλα δεν υπρχουν καλυτερες γυναικες πουθενα στον κοσμο απο τις ισπανιδες.
μουναρες,πολυ προσιτες,πολυ θερμες και χωρις ιδιαιτερα ταμπου. :wanker: :wanker: :wanker:

εχεις πάει? Διοτι παιζει να ειναι οι ασχημοτερες

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
498
Πόντοι
36
εχεις πάει? Διοτι παιζει να ειναι οι ασχημοτερες
ζω στην ισπανια.δεν ξερω αν μπερδευεις τις ισπανιδες με τις ματσουπιτσες αλλα μονο ασχημες δεν ειναι.γυναικες οπως η αλεξα τομας ας πουμε,κυκλοφορουν στο δρομο κατα εκατονταδες.

Diego 10

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2017
Like
2
Πόντοι
0
Βάλε και τσεχες μεγάλε...πολύ μουναρες και τίμιες σε όλα..

yanakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2015
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
ζω στην ισπανια.δεν ξερω αν μπερδευεις τις ισπανιδες με τις ματσουπιτσες αλλα μονο ασχημες δεν ειναι.γυναικες οπως η αλεξα τομας ας πουμε,κυκλοφορουν στο δρομο κατα εκατονταδες.

τι να πω ! περι ορεξεως

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
αυτές που μου κάθονται θέλω τυπέ η άλλες ειναι πουτάνες  :rockon:

yanakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2015
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Αν έχω ξεχάσει κάποια κατηγορία ή θα θέλατε κάποια συγκεκριμένη πείτε μου να την συμπληρώσω.
Η Αμερικη , η Ασια δεν ειναι χωρες . Ειναι ηπειροι . Αν θελεις βαζεις ΗΠΑ η Καναδας ΚΙνα κλπ

yanakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2015
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1

οποτε ηρθε η σειρα μου να πω "περι ορεξεως" τυπε  :grin:

Ωχου φιλε μου! Πηρες μια πορνοσταρ ,η οποια δεν λεει τιποτα -πολυ μετρια-και την εκλαμβανεις ως αντιπροσωπευτικο δειγμα Ισπανιδας.  Ποσο χρονων είσαι? αν θες απαντας

yanakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2015
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1

Οι σκανδιναυικες χωρες ας πουμε ειναι πολλές . Οι γυναίκες της Φινλανδίας δεν εχουν σχεση με τις Σουηδεζες.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
498
Πόντοι
36
Ωχου φιλε μου! Πηρες μια πορνοσταρ ,η οποια δεν λεει τιποτα -πολυ μετρια-και την εκλαμβανεις ως αντιπροσωπευτικο δειγμα Ισπανιδας.  Ποσο χρονων είσαι? αν θες απαντας
11,5 στα 12 ειμαι.ακου φιλος,την αλεξα την εβαλα επειδη δεν την γνωριζες οπως εσυ ειπες.η γυναικα αυτη,ειναι χαρακτηριστικο δειγμα των ισπανιδων γυναικων.αν εσυ θεωρεις οτι οι πιο ομορφες γυναικες ειναι απο τη ναμιμπια,ειναι θεμα δικου σου γουστου καθαρα.τα δικα μου προτυπα ταιριαζουν με τις ισπανιδες και γι αυτο το λογο ειπα οτι ειναι οι πιο γαματες σε ολα.χωρις ωχου χωρις τιποτα.δεν καταλαβαινω,κρινεις το γουστο του καθενα εσυ;

yanakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2015
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
11,5 στα 12 ειμαι.ακου φιλος,την αλεξα την εβαλα επειδη δεν την γνωριζες οπως εσυ ειπες.η γυναικα αυτη,ειναι χαρακτηριστικο δειγμα των ισπανιδων γυναικων.αν εσυ θεωρεις οτι οι πιο ομορφες γυναικες ειναι απο τη ναμιμπια,ειναι θεμα δικου σου γουστου καθαρα.τα δικα μου προτυπα ταιριαζουν με τις ισπανιδες και γι αυτο το λογο ειπα οτι ειναι οι πιο γαματες σε ολα.χωρις ωχου χωρις τιποτα.δεν καταλαβαινω,κρινεις το γουστο του καθενα εσυ;
ειδα το βιντεο . Αν ειναι ωραια αυτη για σενα.... εγω ειμαι Ο.Κ?

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
498
Πόντοι
36
ειδα το βιντεο . Αν ειναι ωραια αυτη για σενα.... εγω ειμαι Ο.Κ?
εσυ εγραψες θεες τις ελληνιδες σε σχεση με τις ισπανιδες.τις ελληνιδες που οι 9 στις 10,μετα τα 30 πατανε τον κωλο τους.ας εισαι ο,τι θες...γουστα ειναι αυτα.αλλοι θεωρουν γυναικαρες τις φιλιππινεζες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom