Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
744
Πόντοι
96

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
638
Πόντοι
86
Παιδες καμια μαυρη παιζει; ειδα μια σημερα εξω απο παλαιο νοσοκομειο μου φανικε οτι παει αλλα δεν μπορουσα να σταματησω να πιασω κουβεντα

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96

PsyVator

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
6
Πόντοι
0
απορια οταν λεει full body massage πεφτει γαμηση η απλα φραπεδια;

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
απορια οταν λεει full body massage πεφτει γαμηση η απλα φραπεδια;

Πέφτει. Για μια φορα με 50 αν την πετυχεις καλή ειναι. Εξηγηθου ομως πρωτα για υπηρεσιες, χρονο κλπ. Καλυτερα πηγαινε στο ραντεβου παρά πεντε, πχ 11:55 βλεπεις, ρωτας και 12:00 πληρωνεις. Αν ειναι για μιση ωρα, διευκρινιζεις οτι τελειωνετε 12:30 οπότε δεν θα μπορει να σου κλεψει χρονο. Εκτός κι αν παει να βαλει 15 λεπτα το ρολόι πιο μπροστα (την έχω ικανη) LOL

Pelopidas69

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2017
Like
4
Πόντοι
0

δοκιμασε κανεισ τισ υπηρεσιες σησ κοπελλας?

αφου εν μου απανταν κανενας ειπα να παω να δοκιμασω το τεμαχιον
δεν ειχα και ψηλες προσδοκιες αλλα ειμουν κουρτισμενος να παω
η συννενοηση πολυ ευκολη
η προσβαση ακομα πιο ευκολη
τα αγγλικα τησ παρα πολυ καλα

τωρα στο δια ταυτα
οι φοτο ποθ εχει στο διαδικτιο ειναι ακριβεστατες
η κοπελα ειναι γυρο στα 22-23 απο την Τσεχια
σιλικονατο βυζι και πολυ καλο σωμα και σφικτο μουνακι

αφου εβγαλα τα ρουχα μου και χαπλωσα αρχισεν το μασσαζ με nuru massage
παρα πολυ καλο το μασσαζ και σε 10 λεπτα μου ειπεν να γυρισω
αρχισεν το ιδιο με την μπροστινη πλευρα και σε αφινςι να βαλεις δακτυλο και να την γλυψεισ στα βυζια και στο μουνι
το αρνητικο ειναι στο 20λεπτα σε τελιωνει. δεν τηρα το μισαωρο ποθ μοθ ειχεν πει

σε γενικες γραμμες περασα καλα αλλα δεν θα ξαναπας αφου για 20 λεπτα στο 50 ευρο ειναι πολυ ακριβα

αυτα πεδες

ελπιζω να ειμουν κατατοπιστικος

αν εχει κανενασ κανεναν καλο τεμαχιο ποθ να αξιζει θα το εκτιμουσα

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96

/quote]

Πότε θα σου απαντουσαν φίλε; Ρωτησες στις 16:19 και μετά απο 2,5 ώρες έγραφες review. :)

Εγω αμα είναι να ρωτήσω, περιμενω τουλάχιστον 2ήμερο.

bourd-online

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0

δεν ειχα και ψηλες προσδοκιες αλλα ειμουν κουρτισμενος να παω
η συννενοηση πολυ ευκολη
η προσβαση ακομα πιο ευκολη
τα αγγλικα τησ παρα πολυ καλα

τωρα στο δια ταυτα
οι φοτο ποθ εχει στο διαδικτιο ειναι ακριβεστατες
η κοπελα ειναι γυρο στα 22-23 απο την Τσεχια
σιλικονατο βυζι και πολυ καλο σωμα και σφικτο μουνακι

αφου εβγαλα τα ρουχα μου και χαπλωσα αρχισεν το μασσαζ με nuru massage
παρα πολυ καλο το μασσαζ και σε 10 λεπτα μου ειπεν να γυρισω
αρχισεν το ιδιο με την μπροστινη πλευρα και σε αφινςι να βαλεις δακτυλο και να την γλυψεισ στα βυζια και στο μουνι
το αρνητικο ειναι στο 20λεπτα σε τελιωνει. δεν τηρα το μισαωρο ποθ μοθ ειχεν πει

σε γενικες γραμμες περασα καλα αλλα δεν θα ξαναπας αφου για 20 λεπτα στο 50 ευρο ειναι πολυ ακριβα

αυτα πεδες

ελπιζω να ειμουν κατατοπιστικος

αν εχει κανενασ κανεναν καλο τεμαχιο ποθ να αξιζει θα το εκτιμουσα

Σεξ κάνει;

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
638
Πόντοι
86
Παιδιά έχω δει μια μαύρη να κάνει πιάτσα Αγίας Φυλαξεως δρόμο μετά τα φώτα καφέ Παρί έτυχε να την δω 2 3 φορές αλλά μέχρι να γυρίσω πίσω την είχαν πάρει, μήπως έχει ακούσει κανείς σας κάτι για αυτήν;

pavlos87

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2013
Like
12
Πόντοι
0
Με διαφορά το καλύτερο service στη Λεμεσό. Οτι πληρώνεις πέρνεις. Ειναι €40 το μισάωρο , €50 το 45λεπτο και €60 για μια ώρα. ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ. Πήγα 2 φορές σε διαφορετικές κοπέλλες.Εννοείται με εκτόνωση στο τέλος με το χέρι. Οι κοπέλες μέλουν μόνο με το στρίνγκακι. Σε τρίβουν αρκετά καλά στην αρχή, κανονικό μασάζ και σιγά σιγά αρχίζει το χαϊδεμα για να σε καυλώσουν. Ανεβαίνουν πάνω σου, σε αφήνουν να χουφτώνεις όσο θέλεις , να γλείψεις και ρώγα. Μονο μουνάκι δεν με άφησαν να πειράξω. Οταν σε 'τελειώσουν' σε σκουπίζουν, και αν δεν έχει τελειωσει ο χρόνος (εμένα μου είχε μείνει κανένα 5λεπτο και στις δυο περιπτώσεις) συνεχίζουν με χαλαρωτικό μασαζ στο κεφαλι. Μετά αν θέλεις πας για ντουζακι και εφυγες ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ. ΦΟΥΛ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ, πάντα προσχαρες, ευδιάθετες, ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ περιβάλλον και με κρεβάτι μασαζ.
Για μένα αξίζουν τα λεφτά τους αφού και καλό μασαζ κάνουν και ερωτικό μαζί. ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑΡΕΣ. Αλλού για 50 ευρώ σε γεμίζουν απλά λάδι και σου τον παίζουν στο 10 λεπτο για να σε τελειωσουν. Καμία σχέση σε αυτό. Στην Λεμεσό πάντως έχει πιαστεί αρκετά το συγκεκριμένο στούντιο, ας το στηρίξουμε λοιπόν μήπως πάρουν χαμπάρι και οι άλλες να ανεβάσουν λίγο επαγγελματισμό και ποιότητα

εχοντας δοκιμασει αρκετες κορασιδες στην Λεμεσο εχω κατασταλαξει σε αυτο το τοπο
και εξηγουμε

αν ειναι να παω να δωσω τα λεφτα μου και στο 10λεπτο να θελουν να σε τελιωσουν χωρις καν τα ουσιοδη μασσαζ
τοθλαχιστον εκει δεν κλαιω τα λεφτα μου αφοθ και το μαασσαζ ειναι πολυ καλο και εχεισ και την εκτωνωση σου στο τελος
δεν εχει σεχ η κουβεντα και ουτε τπτ αλλο.

παντα τυπικεσ στο ραντεβου και παντα με καλο service

αυτη την περιοδο υπαρχουν 3 κοπελλες. απο μολδαβια, αμερικη και σιγκαπουρη
για ολα τα γοθστα και οτι θελει ο καθενας

panoslimassol

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
16
Πόντοι
0
Παιδια μια βοηθεια στο παζαρακι υπαρχουν πολλες αγγελιες για αγιο τυχονα. Ανοιξε κανενα ενδιαφερον studio?

pavlos87

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2013
Like
12
Πόντοι
0
Δεν είναι στούντιο απλά επειδή μόνο Αγιο Τυχωνα βρίσκουν φτηνά ενοίκια εμαζευτήκαν στην περιοχή. Είχα πάει πιο παλιά σε μια στην περιοχή για γαμήσι και πίππα 50 ευρώ. Τίποτε ιδιαίτερο, όλα στα γρήγορα αλλα πίππα χωρίς προφυλακτικό όμως χωρίς χυσιμο στο στόμα. Πήγα και σε αλλη 60 ευρώ μόνο μασαζ και σου τον παίζει στο τελος. Πολυ όμορφη κοπελα οπως στη φωτογραφία αλλά μόνο παίξιμο τοπλες.Σε αφηνει χουφτωμα βυζι κωλο, οχι μουνί.
Ειναι όλες στο μπαζαράκι, ότι εξηγηθείς στο τηλέφωνο αυτό κάνουν. Χτυπάτε κανένα τηλέφωνο τζαι παζαρέψετε.
Πάντως το καλύτερο service είναι απέναντι που τον Μόλο όσοι ξέρεται , δίπλα που το vashiotis. Εγραψα αναλυτικά άλλο ποστ για το συγκεκριμενο πριν 10 μερες αλλά εν εγκυθηκε ακόμα, ενιξέρω γιατί. Ούτε μετοχές έχω ούτε τίποτε ρε κοπέλια εν ενημέρωση που κάμνω. Αν έβρω καλά , λαλώ το. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom