Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

savas93

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλά ρε pavlos87. Που είναι το καλύτερο σερβις;

pavlos87

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2013
Like
12
Πόντοι
0
Καλά ρε pavlos87. Που είναι το καλύτερο σερβις;

Καλύτερο σέρβις σε μασάζ με εκτόνωση στο τέλος, όχι σεξ, για μένα στην Λεμεσό είναι το στούντιο απέναντι από τον μόλο, δίπλα που το vashiotis. Εκοίταξα τωρά bazaraki τζαι λείπει η διαφήμηση τους, ελπίζω να είναι λόγω διακοπών. Εν αρκετό γνωστό μες την λεμεσό, συνήθως εσιει 2-3 κοπέλες τζαι θκιαλέεις. Η διαφορά με τες άλλες είναι ότι επειδή εν στούντιο , εχουν τζαι τηλεφωνήτρια τζαι κλείει τα ραντεβού άρα εν ούλλα στην ώρα τους, εν σε περιπαίζουν, τα λεφτά πάλε εν λογικα (40 ευρώ 30 λεπτά , 50 ευρώ 45, 60 μια ώρα). Δεν σου τρων ούτε λεπτό που την ώρα σου, πέρνουν ούλλον τον χρόνο, εν καθαρά και το μασάζ εν αρκετά καλό για ετσι φάση. Μετα μινίσκουν με το στρινγκ , αφήνουν σε να χουφτώσεις τζαι παίζουν σου τον. Συνήθως αλλού 15-20 λεπτά χαιδεύκουν σε τζαι μετα μπαμ μπαμ παίζουν σου τον να φυεις να τελειώνουν τζια μπορεί να θέλουν τζαι 50 ευρώ.
Εν απόψεις τούτες, απλά νιώθω ότι εν με περιπαίζουν τέλεια μες τα μάθκια μου τούτες, 40 ευρώ γίνεται η δουλειά σου

Agamitor

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2018
Like
138
Πόντοι
1
pavlos87
Θα βρεθω Παφο σε λιγο. Εχει κατι καλο εκει?

pavlos87

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2013
Like
12
Πόντοι
0
Πάφο δεν έχω ιδέα φίλε. Πιάνετε τηλέφωνα που bazaraki ρε κοπέλια τζαι κάμνετε τα παζάρκα σας. Αν πέσουν επέσαν, αν όι στην επόμενη

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
713
Πόντοι
361
Pavlos87 που διπλα απο τον vashiotis ? εισοδος απο μολο ?

pavlos87

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2013
Like
12
Πόντοι
0

Εβάλαν ξανά διαφήμηση στο bazaraki. Πιάνεις τηλέφωνο και εξηγιέσαι ευκολα. Εν μεταξύ Vashioti και του supermarket - kiosk στην γωνιά απέναντι που τον μόλο. Εσιει έναν πέρασμα τζαι μιαν εισοδο πολυκατοικίας τζαι μπαίνεις. Θα σου τα πουν στο τηλέφωνο αν κλεισεις ραντεβού.
Εντομεταξύ ρε παιθκιά εντζαι πιάννω commission :cheesy: Εν την αποψη μου που είπα ότι εν το πιο value μασαζ με happy end. Για να μεν μας κλεφκουν οι άλλες. Τωρα αν έβρετε αλλού καλυτερα γραψετε μας το να παμε!

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
713
Πόντοι
361

Ο,τι καλυτερο μεχρι τωρα για μασαζ και happy end... Ευκολη προσβαση στο χωρο.. ΠΟλυ καθαρα κι ευγενικες οι κοπελες... Πολυ καλο μασαζ... Δεν χανουν ωρα... Τα πιο τιμια λεφτα μεχρι τωρα...

Εγω πηρα τη Λι, Ασιατισα, πολυ ενταξει κοπελα και αφοσιωμενη...

Καλα τα ελεγε ο Pavlos87... Δοκιμαστε και θα καταλαβετε...

pavlos87

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2013
Like
12
Πόντοι
0
Ωραίος φίλε μου! Αν βάλουμε σε τούτο το επίπεδο τον πήχη , εν θα μπορεί να μας περιπαίζει η κάθε μια. Μισή ώρα 40 ευρώ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕΡΒΙΣ. Παραπάνω εν πρόκειτε να ξαναδωκω. Μιλούμε πάντα για ερωτικό μασάζ με εκτόνωση με το χέρι. Σεξ δεν προσφέρουν. Για σεξ εν πολλοκατέχω, προτιμώ τα μασαζάκια. Να με τρύφκουν τζείνες, εν θελω να πλερώνω τζαι να κουράζομαι  :cheesy:

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
713
Πόντοι
361
οπως τα λες ειναι !

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
713
Πόντοι
361
Kαμια milf υπαρχει ?
Καμια κοπελα να κανει τριο με την ωρα?

Πολυ πεσμενα τα πραγματα ρε γμτ...

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
667
Πόντοι
86
Παίδες έχει κανένας τηλ με πουτάνες για Λεμεσό για γαμιση;

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
713
Πόντοι
361
ψαξε bazaraki για μασαζ, στο τηλ θα σου τα πουν ολα...
Αμα λες milf εχω κατι να προτινω...

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
713
Πόντοι
361
εχω αλλα δεν πηγα για μασαζ !
Κανει λιγο ισα ισα και καλα στην αρχη αλλα δεν ξερω αμα κανει και κανονικο...

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
748
Πόντοι
96
& αυτη ειναι η ιδια κοπελα. την εχω δοκιμασει αξιζει τα λεφτα της. πιπα χορις και αρκετα καλο σεξ.

αν εχει δοκιμασει κανις αυτην η ας μας πη comments

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom