You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Από Λεμεσό;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Καλά ρε pavlos87. Που είναι το καλύτερο σερβις;
Καλύτερο σέρβις σε μασάζ με εκτόνωση στο τέλος, όχι σεξ, για μένα στην Λεμεσό είναι το στούντιο απέναντι από τον μόλο, δίπλα που το vashiotis. Εκοίταξα τωρά bazaraki τζαι λείπει η διαφήμηση τους, ελπίζω να είναι λόγω διακοπών. Εν αρκετό γνωστό μες την λεμεσό, συνήθως εσιει 2-3 κοπέλες τζαι θκιαλέεις. Η διαφορά με τες άλλες είναι ότι επειδή εν στούντιο , εχουν τζαι τηλεφωνήτρια τζαι κλείει τα ραντεβού άρα εν ούλλα στην ώρα τους, εν σε περιπαίζουν, τα λεφτά πάλε εν λογικα (40 ευρώ 30 λεπτά , 50 ευρώ 45, 60 μια ώρα). Δεν σου τρων ούτε λεπτό που την ώρα σου, πέρνουν ούλλον τον χρόνο, εν καθαρά και το μασάζ εν αρκετά καλό για ετσι φάση. Μετα μινίσκουν με το στρινγκ , αφήνουν σε να χουφτώσεις τζαι παίζουν σου τον. Συνήθως αλλού 15-20 λεπτά χαιδεύκουν σε τζαι μετα μπαμ μπαμ παίζουν σου τον να φυεις να τελειώνουν τζια μπορεί να θέλουν τζαι 50 ευρώ.
Εν απόψεις τούτες, απλά νιώθω ότι εν με περιπαίζουν τέλεια μες τα μάθκια μου τούτες, 40 ευρώ γίνεται η δουλειά σου
Πάφο δεν έχω ιδέα φίλε. Πιάνετε τηλέφωνα που bazaraki ρε κοπέλια τζαι κάμνετε τα παζάρκα σας. Αν πέσουν επέσαν, αν όι στην επόμενη
Εβάλαν ξανά διαφήμηση στο bazaraki. Πιάνεις τηλέφωνο και εξηγιέσαι ευκολα. Εν μεταξύ Vashioti και του supermarket - kiosk στην γωνιά απέναντι που τον μόλο. Εσιει έναν πέρασμα τζαι μιαν εισοδο πολυκατοικίας τζαι μπαίνεις. Θα σου τα πουν στο τηλέφωνο αν κλεισεις ραντεβού.
Εντομεταξύ ρε παιθκιά εντζαι πιάννω commission Εν την αποψη μου που είπα ότι εν το πιο value μασαζ με happy end. Για να μεν μας κλεφκουν οι άλλες. Τωρα αν έβρετε αλλού καλυτερα γραψετε μας το να παμε!
giorgosnic
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Like
- 690
- Πόντοι
- 86
Έχετε επισκεφθεί τις εν λόγω κοπέλες;
Είναι από πρακτορείο και σκέφτομαι να τις επισκεφθώ.
Αν έχετε κάτι υπόψιν θα ήμουν ευγνώμων...
Είναι από πρακτορείο και σκέφτομαι να τις επισκεφθώ.
Αν έχετε κάτι υπόψιν θα ήμουν ευγνώμων...
didentifier
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2017
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
Ξέρει κάποιος κάτι; θέλει 100 την ώρα πίπα χωρίς προφυλακτικό είπε που το τηλέφωνο φενονται αληθεινες φωτογραφίες αλλα φοουμε να δοκιμασω χωρις γνώμη
Ο,τι καλυτερο μεχρι τωρα για μασαζ και happy end... Ευκολη προσβαση στο χωρο.. ΠΟλυ καθαρα κι ευγενικες οι κοπελες... Πολυ καλο μασαζ... Δεν χανουν ωρα... Τα πιο τιμια λεφτα μεχρι τωρα...
Εγω πηρα τη Λι, Ασιατισα, πολυ ενταξει κοπελα και αφοσιωμενη...
Καλα τα ελεγε ο Pavlos87... Δοκιμαστε και θα καταλαβετε...
Ωραίος φίλε μου! Αν βάλουμε σε τούτο το επίπεδο τον πήχη , εν θα μπορεί να μας περιπαίζει η κάθε μια. Μισή ώρα 40 ευρώ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕΡΒΙΣ. Παραπάνω εν πρόκειτε να ξαναδωκω. Μιλούμε πάντα για ερωτικό μασάζ με εκτόνωση με το χέρι. Σεξ δεν προσφέρουν. Για σεξ εν πολλοκατέχω, προτιμώ τα μασαζάκια. Να με τρύφκουν τζείνες, εν θελω να πλερώνω τζαι να κουράζομαι
Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
Teodor 1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2018
- Like
- 667
- Πόντοι
- 86
Παίδες έχει κανένας τηλ με πουτάνες για Λεμεσό για γαμιση;
ψαξε bazaraki για μασαζ, στο τηλ θα σου τα πουν ολα...
Αμα λες milf εχω κατι να προτινω...
Κανένα μιλφ για μασάζ παίζει συναγωνιστή?
& αυτη ειναι η ιδια κοπελα. την εχω δοκιμασει αξιζει τα λεφτα της. πιπα χορις και αρκετα καλο σεξ.
αν εχει δοκιμασει κανις αυτην η ας μας πη comments
αν εχει δοκιμασει κανις αυτην η ας μας πη comments
bourd-online
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
@Nikmis
Δηλαδη κανει σεξ με €50;