Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

Pelopidas69

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Παιδιά έχει καμία μέχρι 50€ πιπα ακαποτη και γαμιση;  εγω έχω δοκιμάσει τις ασιατισες περιοχή μόλου ξεκινούν με 50€ αλλά πάνε με 20€ εύκολη λύση αν δεν έχεις χώρο το ξενοδοχείο απέναντι με 25€ όμορφα, πριν μια εβδομάδα πιπα χωρίς γαμιση εννοείτε με καποτο 30€ εκείνη 25€ το ξενοδοχείο 3 γαμισια. Αυτή δέχθηκε 2 γαμισια αλλά την πίεσα και την πήρα 3η φορά να ξέρετε ότι αν σας πουν για να τελειώσουν γρήγορα ότι τις περιμένει η μανταμ γνωστό κόλπο δεν εργάζονται πουθενά εσείς μην τις ακούτε γαμάτε με την ησυχία σας. Μέχρι το απόγευμα είναι περιοχή μόλου και δρόμους πίσω από ξενοδοχείο το βράδυ κυκλοφορούν πίσω από βιβλιοθήκη
φιλε μα που ακριβως στον μολο. θελω να δοκιμασς αλλα δεν ξερω ακριβως που συχναζουν.

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
661
Πόντοι
86
Στο 2ο πάρκιγκ μόλου απέναντι από ξενοδοχείο μιστραλ και το βράδυ πάνε πίσω από βιβλιοθήκη

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
661
Πόντοι
86
Καμία με πίπα χωρίς και αν κάνει γλώσσα φίλο ακόμη καλύτερα υπάρχει;

Pelopidas69

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Στο 2ο πάρκιγκ μόλου απέναντι από ξενοδοχείο μιστραλ και το βράδυ πάνε πίσω από βιβλιοθήκη

ευχαριστς φιλε. θα δοκιμασψ την τυχη μου. και αν επιτρεπετε πως τις προσεγγιζεις και πωςσ καταλαβενεις οτι ειναι της "δουλειας"

didentifier

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2017
Like
22
Πόντοι
1
Πάω που λέτε απέναντι που το Μιστράλ στο μόλο ωρα 15:00. είδα μια που εκάθετουν στο παγγάκι μόνο αλλά δεν μου φάνικε να το πνίγει το κουνέλι, εγύρισα που πίσω columbia, βιβλιοθήκη, εξαναπία στο μόλο. εν τα εκατάφερα ρε φίλε. Εν η ώρα μου; εν η μέρα μου; εν που εν αρώτησα; δώσε λίγο φως γιατί για σήμερα έχω χώρο μόνος μου οπότε θέλω να κάμω τη δουλειά.

Η αν μπορεί να μεταφέρει τις πληροφορίες ο φίλος Πελοπίδας! :) 

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
661
Πόντοι
86
Απλά τα πράγματα δεν θα τις δείτε ντυμένες πουτάνες ντύνονται πολύ απλά καθημερινά είναι στο μιστραλ έξω και απέναντι ή κόβουν βόλτες γύρω από δρόμους του μιστραλ. Οποία σχιστοματα δείτε εκεί που σας είπα 9 στις 10 πάνε. Απλά πας και λες όμορφα ορεα την λέξη πόσο αυτή ή θα σου ζητήση συνήθως 50€ εσύ λες 20€ και επιμένεις 20€ όχι περισσότερα μετά της λες πίπα όχι πλαστικ και το λες 2-3 φορές να το καταλάβει μετά πάτε στο ξενοδοχείο με άλλα 25€ κανείς την δουλειά σου, προσοχή μάγκες μην περάσετε το ξενοδοχείο προς κήπο αυτές που είναι έξω από ένα περίπτερο δεν πάνε και στο ξενοδοχείο προσέχετε που αφήνετε το πορτοφόλι σας. Και ειπαμε μιστραλ και απεναντι. Το βράδυ οποία σχιστοματα δείτε γύρω από βιβλιοθήκη πάει σταματάς με το αυτοκίνητο και διαλέγεις μετά κανείς την διαπραγμάτευση

didentifier

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2017
Like
22
Πόντοι
1
Απλά τα πράγματα δεν θα τις δείτε ντυμένες πουτάνες ντύνονται πολύ απλά καθημερινά είναι στο μιστραλ έξω και απέναντι ή κόβουν βόλτες γύρω από δρόμους του μιστραλ. Οποία σχιστοματα δείτε εκεί που σας είπα 9 στις 10 πάνε. Απλά πας και λες όμορφα ορεα την λέξη πόσο αυτή ή θα σου ζητήση συνήθως 50€ εσύ λες 20€ και επιμένεις 20€ όχι περισσότερα μετά της λες πίπα όχι πλαστικ και το λες 2-3 φορές να το καταλάβει μετά πάτε στο ξενοδοχείο με άλλα 25€ κανείς την δουλειά σου, προσοχή μάγκες μην περάσετε το ξενοδοχείο προς κήπο αυτές που είναι έξω από ένα περίπτερο δεν πάνε και στο ξενοδοχείο προσέχετε που αφήνετε το πορτοφόλι σας. Και ειπαμε μιστραλ και απεναντι. Το βράδυ οποία σχιστοματα δείτε γύρω από βιβλιοθήκη πάει σταματάς με το αυτοκίνητο και διαλέγεις μετά κανείς την διαπραγμάτευση
είσαι ωραίος.

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
661
Πόντοι
86
Ρε παιδιά μην στέλνετε μηνύματα του στυλ αν έχει λεοφωριο για να ρθείτε να γαμισετε ή αν έχει πιο φθηνό ξενοδοχείο ή εάν πάνε οι πουτάνες με 5 ή 10€ δεν είμαι νταβατζής ήμαρτον έδωσα κάποιες πληροφορίες που ξέρω από εκεί και πέρα κάντε ότι γουστάρετε μονο την ταρίφα μην την ανεβάσετε και ζητούν πιο πολλά μετά καλή συνέχεια

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
661
Πόντοι
86
Μάγκες θέλω την προσοχή σας οποίος έχει χρόνο να επικοινωνήση άμεσα μαζί μου έχω πληροφορίες ότι στην περιοχή που βρίσκεται η Τορόντο πίτσα αγίας φυλαξεως κινείτε μια μαύρη που κάνει βίζιτα το βράδυ εγώ λογο ελλείψεις χρόνου δεν μπορώ να κατέβω κάτω βράδυ οποίος μπορεί να το ψάξει λίγο ας μου πει. Και αν κάποιος ξέρει μαύρη που πάει πείτε μου έχει καιρό που ψάχνω μαύρη

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
691
Πόντοι
361
Ο Θεοδωρας μας ανοιγει το δρομο !
Η βιβλιοθηκη που λες ειναι στην Αγιου Ανδρεου κοντα στο μαναβικο ?

Καλα λεει, κρατηστε χαμηλα τον πηχη στα λεφτα !

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
661
Πόντοι
86
Μάγκες για τραβελια ψήνετε κανείς;  χωρίς παρεξήγηση έτσι;

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
661
Πόντοι
86
Γάμησα τελικά αυτήν κοντά στον κήπο με τα μεγάλα βυζιά πολύ ανοικτό μουνι έχει γμτ

Alexbesos

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Γάμησα τελικά αυτήν κοντά στον κήπο με τα μεγάλα βυζιά πολύ ανοικτό μουνι έχει γμτ

Τι της είπες για να σου κάτσει?? Εγώ έχω πάει μια φορά μόνο και μου είχε πει ότι δεν γαμιεται , μόνο μασάζ και χειροπρακτική!
Πάντως και εγώ την γουστάρω πολύ!

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
661
Πόντοι
86
Τι της είπες για να σου κάτσει?? Εγώ έχω πάει μια φορά μόνο και μου είχε πει ότι δεν γαμιεται , μόνο μασάζ και χειροπρακτική!
Πάντως και εγώ την γουστάρω πολύ!
εγώ έχω πάει πάνω από 5 φορές φίλε θέλει δουλειά αλλά έχει πολύ ανοικτό μουνι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom