Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

didentifier

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2017
Like
22
Πόντοι
1
Φιλε την άκολη δεν την αγγίζω την αλλη απο τηλ ειπε 50 happy ending ος τα 50 φουλ της δινω, φωτος σιγουρα πραγματικές.
εγώ για τούτη ψήνομαι ειπε μου πιπα χωρίς 30 λεπτα στα 50 αλλα περιμενω να σχολιάσει κάποιος αλλα Λεμεσό κοιμούνται στο φόρουμ

didentifier

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2017
Like
22
Πόντοι
1
Τελικά επισκέφτηκα την τύπισσα

μοιάζει με τις φωτογραφίες αλλά μάλλον αρκετά φτιαγμένες, παρ όλα αυτά δεν με χάλασε έκατσα, 50 ευρώ βαθιά πίπα χωρίς προφυλακτικό, στο σεξ δεκτική. Από την άλλη δεν μιλάει γρι αγγλικά δεν πειράζει δεν χρειάστηκε να μιλήσουμε και πολύ.

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
Φιλε την άκολη δεν την αγγίζω την αλλη απο τηλ ειπε 50 happy ending ος τα 50 φουλ της δινω, φωτος σιγουρα πραγματικές.
εγώ για τούτη ψήνομαι ειπε μου πιπα χωρίς 30 λεπτα στα 50 αλλα περιμενω να σχολιάσει κάποιος αλλα Λεμεσό κοιμούνται στο φόρουμ

ισως σχετιζετε με την αλη που σας ειπα οτι εν 50 ευρω για 30 λεπτα με πιπα χορις. Η πιθανον να την αλαξαν βασικα γιατι και η αλη πυ επια πριν 3 εφτομαδεσ ηταν ετσι φασει.

Παντος ανεν το ιδιο ατομο που τις φερνι τουτες αξιζουν τα λεφτα τους!

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
& εν η ιδια και επια πριν 3 εφτομαδες. το προγραμα εν οπως αναφερες για την αλην. ενιξερω τωρα αν εχουν 2 ταυτοχρονα αλα τουτη δαμε αξιζει!

Τις αλες 2 που σας ειπα επιασα τηλ εχτες και ενεχι σεξ εν μονο πεξιμο οποτε εν θα δοκιμασο

MariosN

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Μάγκες, Ρωσίδα μίλφ,45 περίπου χρονών αλλά κρατιεται μια χαρά,με τεράστιο φυσικό βυζί!!Μιλά πολύ καλά ελληνικά.Μια ώρα για 50 ευρώ, ωραίο μασάζ,ωραίο σεξ ότι στάση θέλεις,πίπα χωρις προφυλακτικό, φιλί με γλώσσα, χύσιμο στα βυζιά και στα μούτρα. Αξίζει για μένα

didentifier

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2017
Like
22
Πόντοι
1
50 για μια ωρα φιλε; δηλαδή 2 φορές; ξαναρωτώ γιατί ακούγεται παράλογο με το τι παίζει γενικα

MariosN

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Όχι φίλε, μία φορά το κάνεις. Απλά στην αρχή και στο τέλος θα κάτσεις εκεί να κόψετε καμια κουβέντα, να καπνίσεις κανένα τσιγάρο, και το μασάζ διαρκεί περίπου 20 λεπτά

pavlos87

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2013
Like
12
Πόντοι
0
Σωστά τα λέει ο Μάριος για τις υπηρεσίες απλά να σας πω και γω τι ξέρω. Η γκόμενα είναι ρουμάνα, μένει πολλά χρονιά στην Κύπρο, στο ίδιο διαμέρισμα από τον καιρό που θυμάμαι. Πρέπει να είναι πιο κοντά στα 50 παρα στα 45. Μεγάλο (τεραστιο) φυσικό βυζί ναι, αλλά εχει τα κυλάκια της. Για ΜΙΛΦ εμπειρία είναι αυτο που ζητάς αν δεν εισαι ιδιαιτερα ιδιοτροπος. Ο ορισμός του Η ΓΡΙΑ ΚΟΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ. Πάω 2-3 φορές τον χρόνο, περισσότερο για μασαζ όταν έχω καύλες και δεν βρίσκω κάτι άλλο. Στο μασαζ σου χαιδεύει τα αρχίδια για μισή ώρα, είναι απίστευτη. Είναι η μόνη στην Λεμεσό που μπορώ να πω άνετα ότι ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ. Γουστάρει η γυναίκα, και θέλει και παρέα. Αλλά ντάξει πολλές φορές βαρκούμε να πάω επειδή θα σου μιλά για τα προβληματα της τες ιστορίες της για κανένα μισάωρο πριν αρχίσεις. Αν είσαι σε φάση να κόψεις τες κουβέντες σου εν πόμπα, αν είσαι βιαστικός γάμα τα.
Πολύ καλή εμπειρία πάντως για μερακλίδες σε ΜΙΛΦ. Πρέπει να θέλεις ΜΙΛΦ - ΜΙΛΦ όμως, να μεν περιμένεις καμιά ρωσσίδα 40αρα πρωην μοντέλο. Αυτή είναι ΜΙΛΦ της διπλανής πόρτας, αυτή που βλέπεις στο σουπερμαρκετ της γειτονιάς με βυζάρες και σκέφτεσαι ότι παρά την ηλικία της , θέλω να την πάρω παντού.
Αυτά από μένα, ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΕ που την πόσταρες, εξέχασαμεν την τζαι αξίζει για τους μερακλίδες του είδους. Και μασάζ και γαμήσι. Μασαζ είναι στο 30ευρο το μισάωρο (χωρίς την κουβέντα :) )

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Σωστά τα λέει ο Μάριος για τις υπηρεσίες απλά να σας πω και γω τι ξέρω. Η γκόμενα είναι ρουμάνα, μένει πολλά χρονιά στην Κύπρο, στο ίδιο διαμέρισμα από τον καιρό που θυμάμαι. Πρέπει να είναι πιο κοντά στα 50 παρα στα 45. Μεγάλο (τεραστιο) φυσικό βυζί ναι, αλλά εχει τα κυλάκια της. Για ΜΙΛΦ εμπειρία είναι αυτο που ζητάς αν δεν εισαι ιδιαιτερα ιδιοτροπος. Ο ορισμός του Η ΓΡΙΑ ΚΟΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ. Πάω 2-3 φορές τον χρόνο, περισσότερο για μασαζ όταν έχω καύλες και δεν βρίσκω κάτι άλλο. Στο μασαζ σου χαιδεύει τα αρχίδια για μισή ώρα, είναι απίστευτη. Είναι η μόνη στην Λεμεσό που μπορώ να πω άνετα ότι ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ. Γουστάρει η γυναίκα, και θέλει και παρέα. Αλλά ντάξει πολλές φορές βαρκούμε να πάω επειδή θα σου μιλά για τα προβληματα της τες ιστορίες της για κανένα μισάωρο πριν αρχίσεις. Αν είσαι σε φάση να κόψεις τες κουβέντες σου εν πόμπα, αν είσαι βιαστικός γάμα τα.
Πολύ καλή εμπειρία πάντως για μερακλίδες σε ΜΙΛΦ. Πρέπει να θέλεις ΜΙΛΦ - ΜΙΛΦ όμως, να μεν περιμένεις καμιά ρωσσίδα 40αρα πρωην μοντέλο. Αυτή είναι ΜΙΛΦ της διπλανής πόρτας, αυτή που βλέπεις στο σουπερμαρκετ της γειτονιάς με βυζάρες και σκέφτεσαι ότι παρά την ηλικία της , θέλω να την πάρω παντού.
Αυτά από μένα, ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΕ που την πόσταρες, εξέχασαμεν την τζαι αξίζει για τους μερακλίδες του είδους. Και μασάζ και γαμήσι. Μασαζ είναι στο 30ευρο το μισάωρο (χωρίς την κουβέντα :) )

Λοιπόν ψήθηκα να πάω απο Λευκωσία και παιζει για 2ωρο.
Επειδη δεν ξερω τη Λεμεσό, που κοντά είναι για να το βρω ευκολα σε GPS; Εχει κάτι σημαδιακό εκεί κοντά;
Αυτή μιλά καλά Ελληνικά/Αγγλικά ή θα τηλεφωνήσω και δεν θα μπορεί να μου εξηγησει και θα ψάχνω άδικα;

MariosN

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2018
Like
2
Πόντοι
0
p900, φίλε μιλάει πολύ καλά ελληνικά. Είναι εύκολο το σπίτι, στον παραλιακό λίγο μετά τον ζωολογικό κήπο

Pelopidas69

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2017
Like
4
Πόντοι
0

θα συμφωνησω απολυτα και με τους 2. ειναι ΜΙΛΦ εμπειρία και μονο. χωρις βιασηνη και να κοιτα το ρολοι. καλο μασσαζ και μετα μια καλυ πιπα χωρις προφυλακτικο. sex σε οποια σταση θελεις και χυσιμο στο στηθος. Μια τημια επιλογη για ΜΙΛΦ εμπειρία ΜΟΝΟ. αυτα απο μενα

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96

η αγγελια γραφη 50 ευρω παντος και οταν την πηρα τηλ δεν ειπε τιποτε για 30. ισος ειναι μετα που θα πας για πρωτη φορα τα 30 ? μασαζ με γαμηση ενοις με 30 η σκετο?

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
616
Πόντοι
86
Τι γίνετε ρε παιδιά;  έχω πάει 3-4 φορές εκεί μόνο μασάζ κάνει και εκτόνωση πολλές φορές ζήτησα πίπα και γαμιση και αρνήθηκε. Σίγουρα τα κάνει;  αν ναι όταν ξανά πάω θα την γαμήσω πείτε μου σίγουρα όμως

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
616
Πόντοι
86
Ρε παιδιά πείτε μου κάτι πάει λάθος με αυτήν που λέτε γαμιετε τελικά;  εμένα μου είπε όσες φορές πήγα ότι δεν γαμιετε όσες φορές της ζήτησα να την γαμήσω πάντα λέει όχι

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
616
Πόντοι
86
Ρε παιδιά πείτε μου κάτι πάει λάθος με αυτήν που λέτε γαμιετε τελικά;  εμένα μου είπε όσες φορές πήγα ότι δεν γαμιετε όσες φορές της ζήτησα να την γαμήσω πάντα λέει όχι

Pelopidas69

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2017
Like
4
Πόντοι
0

γαμιετε μονο οταν γουσταρει τον πελατη.

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
616
Πόντοι
86
Αλλο και τούτο αυτή την φορά που θα πάω θα της ζητήσω γαμιση αν μου πει όχι φεύγω και δεν ξανά πάω πολύ την γουστάρω πάντως

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
616
Πόντοι
86
Παιδιά έχει καμία μέχρι 50€ πιπα ακαποτη και γαμιση;  εγω έχω δοκιμάσει τις ασιατισες περιοχή μόλου ξεκινούν με 50€ αλλά πάνε με 20€ εύκολη λύση αν δεν έχεις χώρο το ξενοδοχείο απέναντι με 25€ όμορφα, πριν μια εβδομάδα πιπα χωρίς γαμιση εννοείτε με καποτο 30€ εκείνη 25€ το ξενοδοχείο 3 γαμισια. Αυτή δέχθηκε 2 γαμισια αλλά την πίεσα και την πήρα 3η φορά να ξέρετε ότι αν σας πουν για να τελειώσουν γρήγορα ότι τις περιμένει η μανταμ γνωστό κόλπο δεν εργάζονται πουθενά εσείς μην τις ακούτε γαμάτε με την ησυχία σας. Μέχρι το απόγευμα είναι περιοχή μόλου και δρόμους πίσω από ξενοδοχείο το βράδυ κυκλοφορούν πίσω από βιβλιοθήκη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom