mamiastisgeitonias
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2019
- Like
- 645
- Πόντοι
- 81
Τουτη τη Ναταλι ειδε τη κανενας; Για να βαλει 27 ηλικια εν 37 σιγουρα αλλα στη φωτο φαινεται πιο μικρη. Γενικα αρνουμαι να πληρωσω να γαμησω πανω που 30 χρονων.
Τουτη τη Ναταλι ειδε τη κανενας; Για να βαλει 27 ηλικια εν 37 σιγουρα αλλα στη φωτο φαινεται πιο μικρη. Γενικα αρνουμαι να πληρωσω να γαμησω πανω που 30 χρονων.
ελα ρε μαν πε τους τα...ουτε εγω πιορονο πανω που 30 ... τσινες εχει μιτσιους να τες πιανουν που θελουν μιλφ να γαμουν...Τουτη τη Ναταλι ειδε τη κανενας; Για να βαλει 27 ηλικια εν 37 σιγουρα αλλα στη φωτο φαινεται πιο μικρη. Γενικα αρνουμαι να πληρωσω να γαμησω πανω που 30 χρονων.
Έτσι αφήνετε τις 35αρες για τους υπόλοιπους!! ΧαχαχαΤουτη τη Ναταλι ειδε τη κανενας; Για να βαλει 27 ηλικια εν 37 σιγουρα αλλα στη φωτο φαινεται πιο μικρη. Γενικα αρνουμαι να πληρωσω να γαμησω πανω που 30 χρονων.
Χαλαλι φιλεΈτσι αφήνετε τις 35αρες για τους υπόλοιπους!! Χαχαχα
Στες χωρες τους τουτες 29 χρονων θεωρουνται μεγαλες, ερκουνται ποδα με χιλια κομπλεξ , Στο μηνα καταλαβουν οτι δακατω εθεωρουνται πουρεκκουθκια και ψηλωνει η μουττη τους. 35αρα ουκρανια ρωσσια εν ποσπασμενη προ 5αετιας.ελα ρε μαν πε τους τα...ουτε εγω πιορονο πανω που 30 ... τσινες εχει μιτσιους να τες πιανουν που θελουν μιλφ να γαμουν...
να πιορονο κοτσιακαρους να γαμησω που την στιγμη που φκαλλω τες στο π και φ με 2-2 ποτουθκια η κανενα μηνυμα...γεματοι τοποι κοτσιακαρους...
βαλλουμεν κανενα στοιχιματουδιν για κυπρεα πανω που 30 μεχρι 40;
Στες χωρες τους τουτες 29 χρονων θεωρουνται μεγαλες, ερκουνται ποδα με χιλια κομπλεξ , Στο μηνα καταλαβουν οτι δακατω εθεωρουνται πουρεκκουθκια και ψηλωνει η μουττη τους. 35αρα ουκρανια ρωσσια εν ποσπασμενη προ 5αετιας.
Αντρες Ουκρανοι Ρωσσοι που εννα τις κοιταξουν εναι ειτε αλκολικοι ειτε αχρηστοι της κοινωνιας.
Αν εχουν τσε κανενα κοπελλουι , που οι παραπανω εχουν.. Μαντηλα τσε κανει. Babushka
πιανουμε μουχτι κυπρεες ποτσινες ....τα μπαρακια και τα μαχαζια με λαιβ ελληνικη μουσικη εν τιγκα ... αγαμητες κυπρεες...ελιφτικαν τους βιλλους τσινες....αμαν εισαι ελευθερος τσιμπας οσες θελεις...Έτσι αφήνετε τις 35αρες για τους υπόλοιπους!! Χαχαχα
τσινη εν την ξερω αλλα τουντο YES πρεπει να ατσενσυ και φαινεται και πολλα δυναμενος μαλιστα...εμετρησα 8 ρωσσιδια...Ε κοπελια ασχετο αλλα τουτη η Mia Party ηταν Safari πριν λιο τζαιρο. τουτο το YES εν agency τζαι εχτηπησε τους;;
Οντως εφερε πολλυ πραμα,Ε κοπελια ασχετο αλλα τουτη η Mia Party ηταν Safari πριν λιο τζαιρο. τουτο το YES εν agency τζαι εχτηπησε τους;;
Ειναι και το Diamond αλλα με λιγο πιο χαμηλη ποιοτητα εξου και οι τιμες του ενα level πιο κατω. Και το wow για πιο high level αλλα δεν πηρα ποτε απο εκει να εχω αποψη. Στο επιπεδο σαφαρι κατα καιρους βλεπω διαφορα agencies αλλα για ενα μηνα φερνουν 3-4 κοπελες και εξαφανιζονται. Θελουμε τον ανταγωνισμο. Ελλαδα εχει πολλα agencies και οσο ναναι βοηθα, ακομα και να μην επηρεασει τις τιμες τουλαχιστον βελτιωνει τις υπηρεσιες.τσινη εν την ξερω αλλα τουντο YES πρεπει να ατσενσυ και φαινεται και πολλα δυναμενος μαλιστα...εμετρησα 8 ρωσσιδια...
νασε σιουρος οτι εχτυπησε του αλλου του σαφαρι...και ασχημα μαλιστα....λολ
αλλα εντσε σημαινει μπορει να τον φαει...ο αλλος εν πολλα παλιος...
εν το πιο παλιο ατσενσυ τσινος μεστην Κυπρο και το πιο καλο...
(ασχετο πως δεν ψουμνιζω που λλοου του)
θυμουμε τον που τον καιρο πουμουν μιτσις..που λαλει κουβεντα...
τσινος ο σαφαρι εν ο νο.4 που εφερνε εσκορτς που το 2009. εχει αλλο 3 χωρις ονομα που το 2009...
ε ναι ... διοτι ενιξερουν να δουλεψουν και χαννουνται...τρων τους οι παλιοι με την εμπειρια...χαχα γιαυτο του ειπα οτι εντσε σημαινει μπορει να τον φαει επειδη εφερε πολλες...Οντως εφερε πολλυ πραμα,
Ειναι και το Diamond αλλα με λιγο πιο χαμηλη ποιοτητα εξου και οι τιμες του ενα level πιο κατω. Και το wow για πιο high level αλλα δεν πηρα ποτε απο εκει να εχω αποψη. Στο επιπεδο σαφαρι κατα καιρους βλεπω διαφορα agencies αλλα για ενα μηνα φερνουν 3-4 κοπελες και εξαφανιζονται. Θελουμε τον ανταγωνισμο. Ελλαδα εχει πολλα agencies και οσο ναναι βοηθα, ακομα και να μην επηρεασει τις τιμες τουλαχιστον βελτιωνει τις υπηρεσιες.
Ελλάδα έχεις δεκάδες κοπέλες ΕΚΤΌΣ agencies στο 1/3 τιμών από Κύπρο, οπότε καμία σχέση.Οντως εφερε πολλυ πραμα,
Ειναι και το Diamond αλλα με λιγο πιο χαμηλη ποιοτητα εξου και οι τιμες του ενα level πιο κατω. Και το wow για πιο high level αλλα δεν πηρα ποτε απο εκει να εχω αποψη. Στο επιπεδο σαφαρι κατα καιρους βλεπω διαφορα agencies αλλα για ενα μηνα φερνουν 3-4 κοπελες και εξαφανιζονται. Θελουμε τον ανταγωνισμο. Ελλαδα εχει πολλα agencies και οσο ναναι βοηθα, ακομα και να μην επηρεασει τις τιμες τουλαχιστον βελτιωνει τις υπηρεσιες.
Ελλάδα έχεις δεκάδες κοπέλες ΕΚΤΌΣ agencies στο 1/3 τιμών από Κύπρο, οπότε καμία σχέση.
Όταν ακούω εδώ ότι δίνουν κάποιοι 300€ για 1 ώρα, σε αυτά τα λεφτά παίρνεις παρτούζα στην Αθήνα.
στο θεμα με την βελτιωση υπηρεσιων... να ξερεις οτι οι υπαλληλοι ακολοθουν την νοοροπια του μαστρου τους....αρα μεν περιμενεις βελτιωση .... λογω του οτι οι πιο πολλοι που εχουν κοπελες εν κατι σκαταες κουμαρτσιες, κατι αλκοολικα παττισμενα πατρονακια πρωην πυραριουχιοι ππυ παττισαν που το ιντερνετ και κατι πατρονοταξιτσιες με νοοτροπια του 1900... αρα μεν καρτερας πολλα πολλα...Οντως εφερε πολλυ πραμα,
Ενταξει οσο γεριμος τσε ναναι ο μαστρος αμα ξεκινα να πηγαινει πουκατω κατι εννα βελτιωσει. Εννοειται μιλουμε για υποκοσμο σε οτι εχει σχεση με ετσι πραματα.στο θεμα με την βελτιωση υπηρεσιων... να ξερεις οτι οι υπαλληλοι ακολοθουν την νοοροπια του μαστρου τους....αρα μεν περιμενεις βελτιωση .... λογω του οτι οι πιο πολλοι που εχουν κοπελες εν κατι σκαταες κουμαρτσιες, κατι αλκοολικα παττισμενα πατρονακια πρωην πυραριουχιοι ππυ παττισαν που το ιντερνετ και κατι πατρονοταξιτσιες με νοοτροπια του 1900... αρα μεν καρτερας πολλα πολλα...
Είχε μια Lisa στο offer ασιάτισσα ξέρετε αν έφυε απο Κύπρο γιατί εν απαντά? Επίσης έχετε να προτείνεται κάτι πολλά καλό ως τα 150 την ώρα γιατί θα βγω για εξόρμηση σήμερα! Δεν με πειράζει εθνικότητα, φτάννει να αξίζει
Φιλε εγω θα την πρότεινα τουτη ειχα πολλα καλη εμπηρεια μαζι της ακαποτο στοματικο και σ€ξ οτι στάση θελεις με τελείωμα στο στόμα Κάποιοι λένε το αντίθετο αλλά εμένα μου άρεσε πάρα πολύΨαχνω και γω κατι σε ετσι τιμες. Αν εχει κανενας καμια προταση ευπροσδεκτη
λολ... ε καλαν καποιος που εχει η φερνει εσκορτ ας πουμεν θεωρειτε υποκοσμος?Ενταξει οσο γεριμος τσε ναναι ο μαστρος αμα ξεκινα να πηγαινει πουκατω κατι εννα βελτιωσει. Εννοειται μιλουμε για υποκοσμο σε οτι εχει σχεση με ετσι πραματα.
Δαμε κανονικο μπαρ να ανοιξεις αν δεν εχεις διασυνδεσεις με τη νυχτα εφαστην.
Να σου πω πως το βλεπω, υποκοσμος ειναι οταν αγοραζεις μια υπηρεσια οπου και να σου τη κατσουν κανονικοτατα αν δεν εισαι και συ της ιδιας παστας φοασαι να γυρεψεις το δικαιο σου, τρωεις την και σκαζεις.λολ... ε καλαν καποιος που εχει η φερνει εσκορτ ας πουμεν θεωρειτε υποκοσμος?
καλαν δαμε.με τους ταξιτσιες κουμαρτσιες και πρωην ιδιοκτητες μπαρ κτλ εγω θεωρω τους ελαφριας μορφης υποκοσμο...
διοτι ο σκληρος υποκοσμος απο τον μαλακτο εχει διαφορα... σε ποια κατηγορια κατατασσεις οσους ασχολουντε με εσκορτ;
μπορει ενας να εχει πρακτορειο με μοντελα η να φωτογραφος πχ.. η κατι σχετικο και να σαζει εσκορτ παραλληλα ας πουμεν...
η μπορρι να εχει μια καυκα εσκορτ και να του φερει και 2-3 αλλες και ξερω γω και να τες βοηθα...
και παλε που την αλλη μπορει καποιος επιχειρηματιας με κας να της "νυχτας" δηλαδη να κυκλοφορεθ την νυχτα με πουτανες τονα ταλλο αλλα να μεν καμνει τιποτς ο ανθρωπος...
πρεπει καταναγκη να υποκοσμος η να τομ φαει η νυχτα;
πως το βλεπεις το θεμα;