Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)

tremble

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2020
Like
199
Πόντοι
1
Ασχημομουρης είναι ο αραπης που σε πηδάει παλιοπουστρα.

Επειδή γουστάρεις εσύ strapons στον κωλο σου από άνδρες και γυναίκες δεν θα μας πεις και ποιες κοπέλες θα γουσταρουμε.
εσυ ρε πουστρακι εφγαλες πολυ λεγη. στηλε location να τα πουμε απο κοντα

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
408
Πόντοι
21
Συνεργάζεται με το πρακτορείο GOGLAM οπότε σκάσε. Μη μιλάς αν δεν ξέρεις. Αν έχεις κάτι να μου πεις τότε ας βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο. Είμαι εδώ και περιμένω.
τσιαμε ενα περιμενεις .... γιατι δεν ακολουθεις τις οδηγιες μου;

εγω οσες δοκιμαζω και θελω να μαθω αν εν ανεξαρτητες η οχι ετσι τις βρισκω...με μια κληση επιτοπου για να δω ποιος απαντα.

τσε ετσι νανε οπως λες που δεν το νομιζω διοτι την ημερα που εκανα ραντεβου απαντησε η ιδια...αλλα και να συνεργαζονται πχ να της δια κανενα πελατη ποτσι ποδα ειδες οτι επιτιθεσε σε αντιπαλο πρακτορειο;

και οτι εχω δικιο;

ξεκινησες με ψευτικα ριβιους και λασπη και μετα ππυ ειδες οτι εν τα φκαλλεις περα μαζι μου επιτεθηκες και σε ενα αλλο πρακτορειο το οποιο δεν νομιζω να εχουν σχεση οπως σου εχω εξηγησει πιο πανω...

αλλα και να εχουν παλι εχω δικιο οτι ριχνεις λασπη σε ανεξαρτητες η σε αλλα πρακτορεια

ΚΟΤΣΙΡΟΣΣΙΛΕ

Τελευταία τροποποίηση:

tanoau79

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2024
Like
32
Πόντοι
0
τσιαμε ενα περιμενεις .... γιατι δεν ακολουθεις τις οδηγιες μου;

εγω οσες δοκιμαζω και θελω να μαθω αν εν ανεξαρτητες η οχι ετσι τις βρισκω...με μια κληση επιτοπου για να δω ποιος απαντα.

τσε ετσι νανε οπως λες που δεν το νομιζω διοτι την ημερα που εκανα ραντεβου απαντησε η ιδια...αλλα και να συνεργαζονται πχ να της δια κανενα πελατη ποτσι ποδα ειδες οτι επιτιθεσε σε αντιπαλο πρακτορειο;

και οτι εχω δικιο;

ξεκινησες με ψευτικα ριβιους και λασπη και μετα ππυ ειδες οτι εν τα φκαλλεις περα μαζι μου επιτεθηκες και σε ενα αλλο πρακτορειο το οποιο δεν νομιζω να εχουν σχεση οπως σου εχω εξηγησει πιο πανω...

αλλα και να εχουν παλι εχω δικιο οτι ριχνεις λασπη σε ανεξαρτητες η σε αλλα πρακτορεια

ΚΟΤΣΙΡΟΣΣΙΛΕ
Δεν έχω χρόνο να τσακώνομαι όλη μέρα μαζί σου. Γράφω μόνο τις προσωπικές μου εμπειρίες. Δεν με νοιάζει αν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω. Πήγα με πολλά κορίτσια στην Κύπρο από όλα τα πρακτορεία και πολλά ανεξάρτητα κορίτσια. Δεν θα σε ρωτήσω σε ποια κοπέλα θα πάω.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
408
Πόντοι
21
Συνεργάζεται με το πρακτορείο GOGLAM οπότε σκάσε. Μη μιλάς αν δεν ξέρεις. Αν έχεις κάτι να μου πεις τότε ας βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο. Είμαι εδώ και περιμένω.
οπως φαινετε εισαι και βιαιος...κε το πρακτορειο που συνεργαζεσε...ετσι απειλατε και τες κοπελες;

ενομισες εν τυχαια που εν πιανω απο ατσενσυ...

και τσεκαρισκω να δω αν εν ανεξαρτητες η οχι...

εγω θυματα σωματεμποριας εν ψουμνιζω...ατε ασσιχτιρεξ...μονο ανεξαρτητες ναμε υσηχος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν έχω χρόνο να τσακώνομαι όλη μέρα μαζί σου. Γράφω μόνο τις προσωπικές μου εμπειρίες. Δεν με νοιάζει αν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω. Πήγα με πολλά κορίτσια στην Κύπρο από όλα τα πρακτορεία και πολλά ανεξάρτητα κορίτσια. Δεν θα σε ρωτήσω σε ποια κοπέλα θα πάω.
εντσε ρωτησες με ηρτες και επιτεθηκες της χωρις λογο και δεν παραδεχεσε οτι εισαι προμοτερακι δηλαδη συνεργατης κυκλωματος σωματεμποριας. ατε καληνυχτα

tanoau79

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2024
Like
32
Πόντοι
0
οπως φαινετε εισαι και βιαιος...κε το πρακτορειο που συνεργαζεσε...ετσι απειλατε και τες κοπελες;

ενομισες εν τυχαια που εν πιανω απο ατσενσυ...

και τσεκαρισκω να δω αν εν ανεξαρτητες η οχι...

εγω θυματα σωματεμποριας εν ψουμνιζω...ατε ασσιχτιρεξ...μονο ανεξαρτητες ναμε υσηχος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εντσε ρωτησες με ηρτες και επιτεθηκες της χωρις λογο και δεν παραδεχεσε οτι εισαι προμοτερακι δηλαδη συνεργατης κυκλωματος σωματεμποριας. ατε καληνυχτα
Συνεχίζεις με τις ίδιες μαλακίες. Έχω το δικαίωμα να γράψω την προσωπική μου άποψη. Έχω συγκρίνει δύο κορίτσια από τη Βραζιλία. Η Ελίζα και η Βαλεντίνα. Για μένα η Βαλεντίνα είναι καλύτερη και δεν με νοιάζει τι λες. Υπάρχουν βέβαια και κάποια ανεξάρτητα κορίτσια τα οποία είναι πολύ καλά, για παράδειγμα η Καμίλα, είναι από τις καλύτερες στην Κύπρο αλλά είναι Ρωσίδα.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
408
Πόντοι
21
Συνεχίζεις με τις ίδιες μαλακίες. Έχω το δικαίωμα να γράψω την προσωπική μου άποψη. Έχω συγκρίνει δύο κορίτσια από τη Βραζιλία. Η Ελίζα και η Βαλεντίνα. Για μένα η Βαλεντίνα είναι καλύτερη και δεν με νοιάζει τι λες. Υπάρχουν βέβαια και κάποια ανεξάρτητα κορίτσια τα οποία είναι πολύ καλά, για παράδειγμα η Καμίλα, είναι από τις καλύτερες στην Κύπρο αλλά είναι Ρωσίδα.
Τελικά το τι είναι τούμπανο για τον καθένα είναι πολύ υποκειμενικό

ενεχω τιποτε αλλο να σου πω.. απαντω σας με τα λογια σας...

τελωσπαντων..

ενα αψω κανενα καρβουνο να συρω κανενα καλαμαρακι πανω να το φαω λαχανο..:rockon:σαν πινω το ουισκουδιν μου και να γελω με τες εξελιξεις...εχει πολλυ πλακα η προσπαθεια σου...να βγαλεις τα προς το ζειν σιρνοντας λασπη σε αλλους ανθρωπους...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙς ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟς Η ΔΙΚΗΓΟΡΟς

Καθουμε υσε θκιαβαζω τες μπουρδες σου και φυρνουμε που τα γελια...
ΤΣΕ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΡΕΠΑΝΙ.

Τελευταία τροποποίηση:

tremble

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2020
Like
199
Πόντοι
1
Τελικά το τι είναι τούμπανο για τον καθένα είναι πολύ υποκειμενικό

ενεχω τιποτε αλλο να σου πω.. απαντω σας με τα λογια σας...

τελωσπαντων..

ενα αψω κανενα καρβουνο να συρω κανενα καλαμαρακι πανω να το φαω λαχανο..:rockon:σαν πινω το ουισκουδιν μου και να γελω με τες εξελιξεις...εχει πολλυ πλακα η προσπαθεια σου...

ΤΣΕ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΡΕΠΑΝΙ.
ε φιλε μου μα που ξωρτωνεις ναρτω τζαιγω να τσιμπισω τπτ

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
408
Πόντοι
21
ε φιλε μου μα που ξωρτωνεις ναρτω τζαιγω να τσιμπισω τπτ
να συρουμε πανω και καμια σουπιουδαν και κανεναν οχτοpussy leg? τσιμπουν πολλα τσιντα γεριμα... εν τρωντε γαμωτο πασιν 25-30 ευρω το κιλο...ουφφου ενα παττισουμεν παλε...ειδικα αν πιις και καμια ψιλη και ανοιξει η ορεξη σου επηεν το κιλουδιν ανα ατομο...

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
701
Πόντοι
86
Δηλαδή τωρά θέλετε να βρεθείτε να παίξετε ξύλο για το ποιου τα τρων καλύτερα οι πουτάνες; Καλάν ήξερα ότι δεν είμαι σε φόρουμ με πυρηνικούς επιστήμονες αλλά εντάξει, μιλούμε για επίπεδα "γύφτος στην ομονοίας" πλέον.

tremble

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2020
Like
199
Πόντοι
1
Δηλαδή τωρά θέλετε να βρεθείτε να παίξετε ξύλο για το ποιου τα τρων καλύτερα οι πουτάνες; Καλάν ήξερα ότι δεν είμαι σε φόρουμ με πυρηνικούς επιστήμονες αλλά εντάξει, μιλούμε για επίπεδα "γύφτος στην ομονοίας" πλέον.
ε μα τους εξυπνοβλακες που καμνουν τους πολλους μονο ετσι μαθενουν, με ξυλο

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
408
Πόντοι
21
εγω προτιμω τες ψιλες και τα καρβουνα και κανενα ποτουιν.....παρα το ξυλο ...ποιος να βουρα τωρα να δερνει κοσμο...εν διο 500 -1000 να το καμουν σαπουνι οποινδηποτε ενοχλητικο...και ναμε ησυχος...που λαλει κουβεντα

Τελευταία τροποποίηση:

tremble

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2020
Like
199
Πόντοι
1
εγω προτιμω τες ψιλες και τα καρβουνα και κανενα ποτουιν.....παρα το ξυλο ...ποιος να βουρα τωρα να δερνει κοσμο...εν διο 500 -1000 να το καμουν σαπουνι οποινδηποτε ενοχλητικο...και ναμε ησυχος...που λαλει κουβεντα
κανονιζω τζαιγωνει οποιο/α γουσταρης για χιλιαρικο στειλε

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.302
Πόντοι
206
Όχι θέλετε.
Ένας είναι ο καθυστερημένος που δεν ασχολείται κανείς μαζί του και ούτε μας ενδιαφέρει στην τελική ότι γουστάρει να πηδιεται με τρανς ή να τον καρφώνουν στον κώλο του.

Αλλά να πετάγεται σαν την πεινασμενη πουτανα που ψάχνει ψωλή και να σχολιάζει ποστ μου μια χαρά τον βολεύει.
Και μετά τον χάλασε που του είπα τι πουστρα είναι και άρχισε και τις απειλές...

Πόσο πιο ξεφωνημενη λουγκρα να είναι κάποιος και να ζητάει την προσοχή των άλλων μέσα από ένα φόρουμ...
Που μάλλον με ψάχνει για να μου ρουφήξει καμία πίπα έτσι που τον βλέπω τον τριμαλακα.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
408
Πόντοι
21
κανονιζω τζαιγωνει οποιο/α γουσταρης για χιλιαρικο στειλε
τωρα ενα φυλαξω το ιμειλ σου τσε νομιζω να σαπισουμε κανενα ατσεντη καλαμαρα χαχαχα...εχω τσιαλλους δακατω εγω...αιστους αλλο λιον τσε νομιζουν οτι μπορουν να χωστουν πισω που ψευτικα προφιλ δαμε και παστα εσκορτ σαιτ

θελω να πιστευω οτι ενα στρωσουν και να κοψουν τες πελλαρες πριν να τες αρπαξουν...

χαχαψαχ

Τελευταία τροποποίηση:

tremble

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2020
Like
199
Πόντοι
1
τωρα ενα φυλαξω το ιμειλ σου τσε νομιζω να σαπισουμε κανενα ατσεντη καλαμαρα χαχαχα...εχω τσιαλλους δακατω εγω...αιστους αλλο λιον τσε νομιζουν οτι μπορουν να χωστουν πισω που ψευτικα προφιλ δαμε και παστα εσκορτ σαιτ

θελω να πιστευω οτι ενα στρωσουν και να κοψουν τες πελλαρες πριν να τες αρπαξουν...

χαχαψαχ
ε φιλε πασαρε τη τασεινη τζαι παει πολλα με τη πιττα

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
408
Πόντοι
21
ε φιλε πασαρε τη τασεινη τζαι παει πολλα με τη πιττα
με τα ψαρικα εν τρωω τασιινι...τρωω ΤΑΡΑΜΑ...you know το ροζ πραμα που εν οπως την τασσινι...παει καλλυτερα...χεχε

τωρα κατακριβεια τρωω ενα γυρουδιν ελληνικο μεσα σε κυπριακη πιτταν..πουνα παρεα καλαμαρα...

παντως τουτος δαμε ο παρεας εν καλλυτερος τυπος που τουτους δαμεσα...

εν μου κατηγορα τα αλλα τα γυραδικα με σκπο να τους ριξει λασπη και να χανουν πελατες. ..

τα καρβουνα αλοπως αυριον...τωρα να δω ποτε εναβρω αθκιασιν...

tremble

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2020
Like
199
Πόντοι
1
με τα ψαρικα εν τρωω τασιινι...τρωω ΤΑΡΑΜΑ...you know το ροζ πραμα που εν οπως την τασσινι...παει καλλυτερα...χεχε

τωρα κατακριβεια τρωω ενα γυρουδιν ελληνικο μεσα σε κυπριακη πιτταν..πουνα παρεα καλαμαρα...

παντως τουτος δαμε ο παρεας εν καλλυτερος τυπος που τουτους δαμεσα...

εν μου κατηγορα τα αλλα τα γυραδικα με σκπο να τους ριξει λασπη και να χανουν πελατες. ..

τα καρβουνα αλοπως αυριον...τωρα να δω ποτε εναβρω αθκιασιν...
ετσι ενε βρο, ετσι ενε

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
408
Πόντοι
21
ετσι ενε βρο, ετσι ενε
ποιος τους βαλλει υποψην... αμαν εν καλο το υλικο τσε λασπη να του συρεις φκαινει πουπανω...

οπως τη κοκα που τη συρνεις μεστο κουταλι και χωννετε πουκαστο νερο με την σοδα τσιαμαν βρασει λιο και εν καλη φκαινει ολοισια πουπανω...

αμαν ενεν καλη...με βραζει με φκαινει πουπανω με τιποτε...τσε εσιις το προμοτερακι ...τρωεθ σε που την γλωσσα πιαστην πιαστην τσεν πολλα καλη...

χαχαχα

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
643
Πόντοι
81
ποιος τους βαλλει υποψην... αμαν εν καλο το υλικο τσε λασπη να του συρεις φκαινει πουπανω...

οπως τη κοκα που τη συρνεις μεστο κουταλι και χωννετε πουκαστο νερο με την σοδα τσιαμαν βρασει λιο και εν καλη φκαινει ολοισια πουπανω...

αμαν ενεν καλη...με βραζει με φκαινει πουπανω με τιποτε...τσε εσιις το προμοτερακι ...τρωεθ σε που την γλωσσα πιαστην πιαστην τσεν πολλα καλη...

χαχαχα
Ενταξει η κριτικη του τυπου φωναζει οτι εν προμοτιον. Ο κοσμος που ενθουσιαζεται με μια κοπελλα περιγραφει τη συναντηση. Πρωτη φορα ακουσα να λεουν φυλαξετε τα λεφτα σας να πατε σε συγκεκριμενη. Δεν γραφτηκαμε εχτες στο φορουμ.

Εν τω μεταξυ παιζει και το αλλο, μπορει καποιος να καμνει και συμφωνια με ανεκαρτητη κοπελα για εκπτωση με υποσχεση καλη κριτικη , προμοταρισμα κτλ. Δεν το δοκιμασα ποτε αλλα πρεπει να παιζει και αυτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom