Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.298
Πόντοι
206
Daria ποια ειναι αυτη?δεν την αναγνωριζω απο τις φωτο,εχει ξαναρθει?
Μόνο που δηλώνει Μολδαβή και θέλει 20€ για γλυφομούνι, 20€ για ακαπωτη πίπα κλπ είναι φανερό ότι είναι μαπα το καρπούζι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επίσκεψη στην παρακάτω κοπέλα 15λεπτα 70€ Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία είναι τούμπανο αγαπάει αυτό που κάνει ακαποτο στοματικό οτι στασει θελετε θα σας τρελανει η πηπα της και τελείωμα στο στόμα . Το μόνο αρνητικό που θα πω είναι ότι παίζει πολλή τρίχα ρε φίλε

Τρίχα που;
Αξυριστο μουνί;
Στην πλάτη; Αλλού;

Liverbird

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
52
Πόντοι
0
Επίσκεψη στην παρακάτω κοπέλα 15λεπτα 70€ Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία είναι τούμπανο αγαπάει αυτό που κάνει ακαποτο στοματικό οτι στασει θελετε θα σας τρελανει η πηπα της και τελείωμα στο στόμα . Το μόνο αρνητικό που θα πω είναι ότι παίζει πολλή τρίχα ρε φίλε

Ρε φίλε συγνώμη που θα σου το πω αλλά οι πιθανότητες να είναι τραβελλι είναι πολλές...

Marios2223

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
12
Πόντοι
0
Μόνο που δηλώνει Μολδαβή και θέλει 20€ για γλυφομούνι, 20€ για ακαπωτη πίπα κλπ είναι φανερό ότι είναι μαπα το καρπούζι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τρίχα που;
Αξυριστο μουνί;
Στην πλάτη; Αλλού;
Ξυρισμενο μουνι αλλα τριχες στην κολοτριπιδα γενικα στον κολο και στα χερια ειναι το μονο που με ξενερωσε γενικα ηταν καβλα και ορεξει αγαπα τον πουτσο τον ρουφαει όλον και μου ειπε μονη της να τελειωσω στο στομα στο τελειωμα τον ρουφιξε ολον μεσα αλλα νταξει μετα τα εφτυσε δεν καταπιε τοπ

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.298
Πόντοι
206
Ρε φίλε συγνώμη που θα σου το πω αλλά οι πιθανότητες να είναι τραβελλι είναι πολλές...
Όντως φάτσα έχει λίγο άγρια χαρακτηριστικά, αλλά πολλές βραζιλιανες είναι έτσι.

Το θέμα είναι οι ώμοι και το μήλο. Από εκεί καταλαβαίνεις πολλά.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
407
Πόντοι
21
να σας πω...

γιατι οποια γκομενα δειτε νομιζετε εν τραβεστι και οποιον τραβεστι δειτε νομιζετε εν γενεκα;

εντσε μονο δαμε που το παρατηρησα αλλα και εξω στην πραγματικη ζωη ...αμαν ρεξει που το δρομο καμια γκομενα σεξυ αρκεφκουν ετον πουστη που παει και αμαν ρεξει κανενας τραβεσταρος ουλλοι μαχουνται αμαναμου γκομεναρα...

θελετε να μου πειτε τι ειδους παραισθησιογονα πινετε να τα αρκεψω τσεγω;

παλια οταν σπουδαζα ψυχολογια ειχε ενα μαθηματακι ππυ ελεγε βλεπουμε και πιστευουμε αυτο που θελουμε να ειμαστε εμεις...ακομη και αν δεν εχει καμια σχεσγ με υην πραγματικοτητα..

και σου κανω την εξης ερωτηση..

θες να γινεις τραβεσταρος να τρως πουτσες; ειναι το κρυφο σου ονειρο;

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
407
Πόντοι
21
Όντως φάτσα έχει λίγο άγρια χαρακτηριστικά, αλλά πολλές βραζιλιανες είναι έτσι.

Το θέμα είναι οι ώμοι και το μήλο. Από εκεί καταλαβαίνεις πολλά.
εχεις δικιο... το μηλο εν αλλασσει...εχω πολλους φιλους τραβεστι...:rockon::wink::sunglasses:

Liverbird

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
52
Πόντοι
0
να σας πω...

γιατι οποια γκομενα δειτε νομιζετε εν τραβεστι και οποιον τραβεστι δειτε νομιζετε εν γενεκα;

εντσε μονο δαμε που το παρατηρησα αλλα και εξω στην πραγματικη ζωη ...αμαν ρεξει που το δρομο καμια γκομενα σεξυ αρκεφκουν ετον πουστη που παει και αμαν ρεξει κανενας τραβεσταρος ουλλοι μαχουνται αμαναμου γκομεναρα...

θελετε να μου πειτε τι ειδους παραισθησιογονα πινετε να τα αρκεψω τσεγω;

παλια οταν σπουδαζα ψυχολογια ειχε ενα μαθηματακι ππυ ελεγε βλεπουμε και πιστευουμε αυτο που θελουμε να ειμαστε εμεις...ακομη και αν δεν εχει καμια σχεσγ με υην πραγματικοτητα..

και σου κανω την εξης ερωτηση..

θες να γινεις τραβεσταρος να τρως πουτσες; ειναι το κρυφο σου ονειρο;
Χαχαχαχα... Θέλεις να βρεθούμε... Χαλαρωσε φίλε... Σε site που λέγεται μπουρδελα είμαστε, οχι στον ΟΗΕ...

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
407
Πόντοι
21
Χαχαχαχα... Θέλεις να βρεθούμε... Χαλαρωσε φίλε... Σε site που λέγεται μπουρδελα είμαστε, οχι στον ΟΗΕ...
λαλεις να γνωριστουμε και να καμουμε και κανενα καναλι στο τικτοκ και να βαλλουμε στοιχηματα για τις γκομενες που περνανε;

τραβεσταρος η πουτατταρος;;:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Liverbird

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
52
Πόντοι
0
λαλεις να γνωριστουμε και να καμουμε και κανενα καναλι στο τικτοκ και να βαλλουμε στοιχηματα για τις γκομενες που περνανε;

τραβεσταρος η πουτατταρος;;:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:
Πιο τικ τοκ ρε φίλε. Στο only fans να κάνουμε...

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
407
Πόντοι
21
Πιο τικ τοκ ρε φίλε. Στο only fans να κάνουμε...
εντσε για γυμνο που σου λεω .... ετσι τιποτε κωμικο...

εντωμεταξυ τι εχεις υποψη για το ονλιφανς;

βαλλο τον βιλλο μου + φωνη χωρις προσωπο

εναχει και τρανς μεσα εκτος που γενετσες;

Τελευταία τροποποίηση:

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.298
Πόντοι
206

Δοκιμάστηκε και δεν θα ξαναπάω.
Χάλια διαμέρισμα, άσχημες ουλές από τα πλαστικά βυζιά, κώλος πρησμένος. Δεν τα είδα πριν πληρώσω και μετά με δυσκολία συνέχισα. Κάποια στιγμή άρχισε να μου πέφτει κιόλας, οπότε τον έβγαλα και τελείωσα στο στόμα της.
Ναι κάνει πολύ καλή πίπα, έχει όρεξη για κουβέντα, αλλά η εικόνα της με χαλάει τρελά προσωπικά.

Τελικά το τι είναι τούμπανο για τον καθένα είναι πολύ υποκειμενικό.

tremble

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2020
Like
197
Πόντοι
1
Δοκιμάστηκε και δεν θα ξαναπάω.
Χάλια διαμέρισμα, άσχημες ουλές από τα πλαστικά βυζιά, κώλος πρησμένος. Δεν τα είδα πριν πληρώσω και μετά με δυσκολία συνέχισα. Κάποια στιγμή άρχισε να μου πέφτει κιόλας, οπότε τον έβγαλα και τελείωσα στο στόμα της.
Ναι κάνει πολύ καλή πίπα, έχει όρεξη για κουβέντα, αλλά η εικόνα της με χαλάει τρελά προσωπικά.

Τελικά το τι είναι τούμπανο για τον καθένα είναι πολύ υποκειμενικό.
τι λες ρε παπαρα; Η κοπελια ειναι τουρμπο, επειδη εισαι ασχημομουρης αρχησες τις γκρινιες;

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.298
Πόντοι
206
τι λες ρε παπαρα; Η κοπελια ειναι τουρμπο, επειδη εισαι ασχημομουρης αρχησες τις γκρινιες;
Ασχημομουρης είναι ο αραπης που σε πηδάει παλιοπουστρα.

Επειδή γουστάρεις εσύ strapons στον κωλο σου από άνδρες και γυναίκες δεν θα μας πεις και ποιες κοπέλες θα γουσταρουμε.

tanoau79

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2024
Like
32
Πόντοι
0
Ρε κοπέλια , ας είμαστε όλοι ειλικρινείς, αυτή η κοπέλα η Ελίζα είναι μέτρια. Δεν της αξίζει αυτά τα λεφτά. Είναι για μέγιστο 150 ευρώ την ώρα. Επιλέγει με ποιον θα κάνει πίπα χωρίς προφυλακτικό. Οι υπηρεσίες είναι μέτριες. Η καλύτερη Βραζιλιάνα ήταν η Βαλεντίνα. Μου είπε ότι θα επιστρέψει τον Μάρτιο. Μην τη χάσετε.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
407
Πόντοι
21
Ρε κοπέλια , ας είμαστε όλοι ειλικρινείς, αυτή η κοπέλα η Ελίζα είναι μέτρια. Δεν της αξίζει αυτά τα λεφτά. Είναι για μέγιστο 150 ευρώ την ώρα. Επιλέγει με ποιον θα κάνει πίπα χωρίς προφυλακτικό. Οι υπηρεσίες είναι μέτριες. Η καλύτερη Βραζιλιάνα ήταν η Βαλεντίνα. Μου είπε ότι θα επιστρέψει τον Μάρτιο. Μην τη χάσετε.
οπως απαντησε ο συνεργατης προμοτερακι σου απο πανω σου απαντω

Τελικά το τι είναι τούμπανο για τον καθένα είναι πολύ υποκειμενικό

χρησιμοποιησα την σωστη λεξη στα ελληνικα σωστα; δεν σας λενε προμοτερακια στην Ελλαδα;

ας ειμαστε ειλικρινεις οπως λες καιεσυ αυτη ειναι η σωστη λεξη σωστα;

και για οσους δεν ξερουν τι ειναι τα προμοτερακια, ειναι υπαλληλοι ατσενσυ οι οποιοι υποκρινονται τους πελατες και ριχνουν λασπη σε ανεξαρτητες η κοπελες αντιπαλων ατσενσυ και ταυτοχρονα βαζουν θετικα σχολια σε δικες τους...

αμαν πατησετε παστο προφιλ τους και δειτε την δραστηριοτητα τους ενα δειτε ποια εν τα προμοτερακια...

ουλλον παρακινηση για διαφορες εσκορτ που φαινινται σαν ριβιους για εστιατορια..

πολλα ωραια γευση,ευχαριστο προσωπικο κτλ αλλα με σεξ...

ριξε μια ειλικρινη απαντησε mr ειλικρινια:wink::buck2:

Τελευταία τροποποίηση:

tanoau79

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2024
Like
32
Πόντοι
0
οπως απαντησε ο συνεργατης προμοτερακι σου απο πανω σου απαντω

Τελικά το τι είναι τούμπανο για τον καθένα είναι πολύ υποκειμενικό

χρησιμοποιησα την σωστη λεξη στα ελληνικα σωστα; δεν σας λενε προμοτερακια στην Ελλαδα;

ας ειμαστε ειλικρινεις οπως λες καιεσυ αυτη ειναι η σωστη λεξη σωστα;

και για οσους δεν ξερουν τι ειναι τα προμοτερακια, ειναι υπαλληλοι ατσενσυ οι οποιοι υποκρινονται τους πελατες και ριχνουν λασπη σε ανεξαρτητες η κοπελες αντιπαλων ατσενσυ και ταυτοχρονα βαζουν θετικα σχολια σε δικες τους...

αμαν πατησετε παστο προφιλ τους και δειτε την δραστηριοτητα τους ενα δειτε ποια εν τα προμοτερακια...

ουλλον παρακινηση για διαφορες εσκορτ που φαινινται σαν ριβιους για εστιατορια..

πολλα ωραια γευση,ευχαριστο προσωπικο κτλ αλλα με σεξ...

ριξε μια ειλικρινη απαντησε mr ειλικρινια:wink::buck2:
Ρε 'Sexiest Presence', αρχικά γράφεις σαν αγόρι 15 ετών. Δεύτερον αν δεν ξέρεις κάτι σίγουρα τότε απλά μην γράφεις βλακείες. Η Ελίζα δεν είναι ανεξάρτητη. Έχει μάνατζερ οπότε γράφεις βλακείες. Τρίτον δεν προωθώ κανένα κορίτσι. Δεν θα δεχτώ κανέναν να γράφει ψευδείς κατηγορίες. Πήγαινε να κάνεις τα μαθήματά σου τώρα. Τέλος ιστορίας.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
407
Πόντοι
21
Ρε 'Sexiest Presence', αρχικά γράφεις σαν αγόρι 15 ετών. Δεύτερον αν δεν ξέρεις κάτι σίγουρα τότε απλά μην γράφεις βλακείες. Η Ελίζα δεν είναι ανεξάρτητη. Έχει μάνατζερ οπότε γράφεις βλακείες. Τρίτον δεν προωθώ κανένα κορίτσι. Δεν θα δεχτώ κανέναν να γράφει ψευδείς κατηγορίες. Πήγαινε να κάνεις τα μαθήματά σου τώρα. Τέλος ιστορίας.
οτι πεις μαστρε...νταξει εν θα το ξανακαμω...

εν προωθας κανενα; δε το προηγουμενο ποστ σου.. και πολλα αλλα...
χαχαχα

πηεννε τσιαμε στο διαμερισμα της εμπα μεσα πιαστην τηλεφωνο παστο γοτσαπ να δουμε αν απαντησει τσινη η ο μανατσερ της

εγω ετσι βρισκω τα πραγματικα ανεξαρτητα εσκορτ ...τωρα ρουφα την βιλλια μου και πηεννε να πεσεις...

η στα κυπριακα ...πηεννε να τσιλιτσις ρε πουστοκαλαμαρα που να μου πεις οτι γραφω ψεματα...τσεγκενοσσιλε

αρχιδοξυστη ενα μου φκαλεις και γλωσσα θεμα...

αρεσεν σας το μαθημα πως να βρισκετε τα πραγματικα ανεξαρτητα εσκορτ;

Τελευταία τροποποίηση:
  • Χαχα
Αντιδράσεις: pouk58

tanoau79

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2024
Like
32
Πόντοι
0
οτι πεις μαστρε...νταξει εν θα το ξανακαμω...

εν προωθας κανενα; δε το προηγουμενο ποστ σου.. και πολλα αλλα...
χαχαχα

πηεννε τσιαμε στο διαμερισμα της εμπα μεσα πιαστην τηλεφωνο παστο γοτσαπ να δουμε αν απαντησει τσινη η ο μανατσερ της

εγω ετσι βρισκω τα πραγματικα ανεξαρτητα εσκορτ ...τωρα ρουφα την βιλλια μου και πηεννε να πεσεις...

η στα κυπριακα ...πηεννε να τσιλιτσις ρε πουστοκαλαμαρα που να μου πεις οτι γραφω ψεματα...τσεγκενοσσιλε

αρχιδοξυστη ενα μου φκαλεις και γλωσσα θεμα...

αρεσεν σας το μαθημα πως να βρισκετε τα πραγματικα ανεξαρτητα εσκορτ;
Συνεργάζεται με το πρακτορείο GOGLAM οπότε σκάσε. Μη μιλάς αν δεν ξέρεις. Αν έχεις κάτι να μου πεις τότε ας βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο. Είμαι εδώ και περιμένω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom