Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
746
Πόντοι
96
Σε μένα δέχτηκε και χωρίς έξτρα.
Αλλά είμαι παλιός πελάτης. :erection:

Το τελευταίο το σχόλιο σου όμως περίεργο.
Εσύ τι καλό βρίσκεις σε αυτές που πας;
αν παρακολουθας αυτα που προτεινο τοτε θα ξερεις, παντα λεο τη μου αρεσε σε καπια που προτινο. αν π.χ δεχεται χυισιμο στωμα, πιπα ακαποτο, και διαφορα αλλα, αυτο ενουσα εγω οταν ροτησα τη καλο εχει

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
646
Πόντοι
86
Κοπελια στις μαύρες όχι πάνω από 50€ και αν δεν τους δίνουμε σημασία κάθονται και πιο φθηνά, πχ στέλνω μήνυμα σε κάποια από offer απαντάει: sex bj with condom 50€ +20€ extra without
Anal with condom and bj without condom 100€
Anal with condom and bj without condom and finish everything you want 150€ και συνέχιζε να δίνει τιμές προς τα πάνω έφθασε μέχρι και 300€ για 2 ώρες γαμιση
Της γραφω: anal with condom, bj without condom and finish everywhere 50€
Μου είπε όχι, μετά από λίγο μου είπε οκ, δεν της απάντησα γιατί όταν πει κάποια όχι εγώ ξενερώνω
Χθες μου στέλνει μήνυμα: anal,bj without condom and finish in month 30€
Δεν πήγα για διάφορους λόγους, παζαρεψετε τις μαύρες

EbonyFucker

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2022
Like
56
Πόντοι
0
Κοπελια στις μαύρες όχι πάνω από 50€ και αν δεν τους δίνουμε σημασία κάθονται και πιο φθηνά, πχ στέλνω μήνυμα σε κάποια από offer απαντάει: sex bj with condom 50€ +20€ extra without
Anal with condom and bj without condom 100€
Anal with condom and bj without condom and finish everything you want 150€ και συνέχιζε να δίνει τιμές προς τα πάνω έφθασε μέχρι και 300€ για 2 ώρες γαμιση
Της γραφω: anal with condom, bj without condom and finish everywhere 50€
Μου είπε όχι, μετά από λίγο μου είπε οκ, δεν της απάντησα γιατί όταν πει κάποια όχι εγώ ξενερώνω
Χθες μου στέλνει μήνυμα: anal,bj without condom and finish in month 30€
Δεν πήγα για διάφορους λόγους, παζαρεψετε τις μαύρες
Εννοείται φίλε...! Εκανες πολύ καλά που μας τα είπες όλα αυτά...! Εγώ, να σε πω την αλήθεια ήμουν διατεθειμένος να δώσω μέχρι 70€, αλλά με πάτημα με το πόδι στο κεφάλι (foot on head), πουτσοσκαμπιλα, spanking, deep throat, blowjob without, cum in mouth, anal with φυσικά, αλλά τελικά δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω πάνω από 50€ σε μαύρη, ότι πρόγραμμα και να δεχτεί να κάνει, αλλά σίγουρα θα της τον καρφώσω δυνατά στο κωλαντερο, για τα 50 ευρώ που θα πάρει...! Χωρίς λοκω με 50€, πάω και σε εγγυημένη άσπρη Ρωσίδα χυσοβα τσιμπούκοβα, γιατί να τρέχω σε μαυρουκες αμφιβόλου απόδοσης?

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
646
Πόντοι
86
Εννοείται φίλε...! Εκανες πολύ καλά που μας τα είπες όλα αυτά...! Εγώ, να σε πω την αλήθεια ήμουν διατεθειμένος να δώσω μέχρι 70€, αλλά με πάτημα με το πόδι στο κεφάλι (foot on head), πουτσοσκαμπιλα, spanking, deep throat, blowjob without, cum in mouth, anal with φυσικά, αλλά τελικά δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω πάνω από 50€ σε μαύρη, ότι πρόγραμμα και να δεχτεί να κάνει, αλλά σίγουρα θα της τον καρφώσω δυνατά στο κωλαντερο, για τα 50 ευρώ που θα πάρει...! Χωρίς λοκω με 50€, πάω και σε εγγυημένη άσπρη Ρωσίδα χυσοβα τσιμπούκοβα, γιατί να τρέχω σε μαυρουκες αμφιβόλου απόδοσης?
Υπάρχει Ρωσίδα που δέχεται όλα αυτά με 50€; δώσε πληροφορίες

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
646
Πόντοι
86
Φίλος αγωνιστής ο οποίος δεν είναι φαν του ίντερνετ αλλά δίνει πληροφορίες και όποτε υπάρχουν θα τις μοιράζω μαζί σας μου έδωσε την εξής πληροφορία: την Τετάρτη εντόπισε μαύρη νταρντανα έξω από μιστραλ μόλο περιοχή, συμφώνησαν στα 50€ πιπα χωρίς πλαστικό και κολο, ο φίλος όταν μπήκαν στο ξενοδοχείο και τον χρέωσε 25€ της είπε 50€ με το ξενοδοχείο αυτή του είπε θέλει 50€ η ίδια και έκανε να φύγει ο φίλος τότε του είπε 50€ και να πιει τα χυσια, πήγαν στο δωμάτιο μου είπε ο φίλος αυτή τα έκανε όλα χωρίς να βλέπει ώρα, το απολάμβανε, κάποια στιγμή που της άνοιγε το κολαντερο ζήτησε αυτή να της δώσει ξυλιές στον κολο,ο φίλος είναι λίγο μαζο της έδωσε και στο πρόσωπο πατσους και τους δέχθηκε, πάτημα κεφάλι της άρεσε , στα μείον είναι ότι σε μια στιγμή απολυτης καβλας του είπε αν θέλει μπορεί να την γαμησει χωρίς καποτα πράγμα το οποίο δεν έγινε τελικά, φεύγοντας ο φίλος έγραψε το τηλέφωνο της στο πακέτο με τα τσιγάρα του και ξεχνώντας μετά το πέταξε κάπου, περασε λίγες φορές από μολο αλλά δεν την βρήκε μας δίνει περιγραφή: ψηλή κοντά στο 180, λίγο γεμάτη (χοντροκοκκαλη) περίπου 35-40 ετών με ραστα μαλλί, ελπίζω να της εντοπίσουμε

Insider92

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες καλησπερα, ηθελα να ρωτησω αν πηγε κανενας σε αυτην πριν λιγο καιρο που ηταν κυπρο >> Milf in limassol

Insider92

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2022
Like
0
Πόντοι
0

Λοιπόν. Σε συνέχεια της υπόσχεσης που έδωσα πήγα εδώ. Δεν είναι αντικειμενική η κριτική μου γιατί η αλήθεια είχα όρεξη μόνο για τσιμπούκι σήμερα και δεν παίχτηκε καθόλου σεξ. Τιμούλα 70 ευρώ μισάωρο / 120 ευρώ ώρα όπως λέει και στο μήνυμα που σου στέλνει.

Η κοπέλα είναι η ίδια στις φωτογραφίες με περισσότερες ρυτίδες όμως αν και αναμενόμενο. Αρκετά περιποιημένη σε άκρα και πρόσωπο και μύριζε πολύ ωραία. Μου είπε είναι 39 ετών και η αλήθεια φαίνεται για τόσο, βυζί σιλικόνη με ωραία υφή, τα χείλη είναι ο ορισμός του "τσιμπουκόχειλα" όποτε μου έκατσε γάντι με τις ορέξεις μου.

Ωραία γλωσσόφιλα για αρχή, βαθιά υγρή ακάποτη πίπα στο κρεβάτι για κανά 10λεπτο, τις ανταπέδωσα μετά την χάρη που με κραυγούλες ολοκλήρωσε και μετά ένα ωραίο ανάποδο 69 με εκείνη πεσμένη και εμένα από πάνω της όπου τις κατέθεσα στο στόμα. Δεν ξέρω αν το προσφέρει το τέλειωμα στο στόμα συνήθως, αλλά το αντιμετώπισε με χαμόγελο και μου είπε πέρασε πολύ ωραία ενώ δεν σταμάτησε να μου κάνει κοπλιμέντα από την ώρα που άνοιξε την πόρτα.

Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν είχα όρεξη και για σεξ νομίζω θα έκλεινα σίγουρα στην ώρα να γίνει χαμός. Θα κάτσει μέχρι τέλος του Φεβράρη μου είπε
Φιλε καλησπερα, θελω να σε ρωτησω κατι επειγον για την συγκεκριμενη. Πως μπορω να επικοινωνησω μαζι σου πραιβετ ;;

Skapaneas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2022
Like
304
Πόντοι
21
Ρε παιδια για να πω την αποψη μου και παρα το οτι με τραβουν οι μαυρες, φοβαμαι αυτες που διαφημίζονται λόγο της ηπείρου που έρχονται. Σκέφτομαι ότι η Αφρική είναι γεμάτη σεξουαλικά νοσήματα και μάλιστα σοβαρά και ανίατα. Ποια η άποψη σας γι αυτό το θέμα.

EbonyFucker

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2022
Like
56
Πόντοι
0

Φίλε μου μάλλον δεν το έθεσα σωστά...! Εννοούσα αυτήν την "εργάτρια" τσιμπουκοπνιχτρα την Ρωσίδα, κοντά στο Four Seasons, που οι συναγωνιστές, μας έχουν πει εδώ στο νήμα, ότι τα "ιδρώνει" φουλ τα φράγκα που παίρνει και ότι με 50 ευρώ κάνει φοβερό γυμνό τσιμπούκι, χύσιμο στο στόμα και σφαλιαριτσες στην κωλαρα της, αλλά όχι και πάτημα στο κεφάλι...! Μιλάω για αυτήν που είχε πάει και ο φίλος μας ο SheFucker και του έπεσε η παλούκα από την ξενερα που έφαγε, όταν είδε την γάτα της να τους περιτριγυρίζει, την ώρα που την κάρφωνε...! AXAXAXAXAXA. Και με 80 ευρωπουλα της ανοίγεις και το κωλαντερο...! Ψάξε λίγες σελίδες πιο πίσω, εδώ στο νήμα...! Δεν ξέρω αν δεν θυμάμαι καλά και δεν συμπεριλαμβάνονται σφαλιαριδια στην κωλαρα στο 50ρικο...! Πάντως εγώ θα την επισκεφτώ (σίγουρα με anal στο πρόγραμμα) κάποια στιγμή στο σχετικά σύντομο μέλλον και θα γράψω την εμπειρία μου μαζί της, εδώ στο νήμα...!

EbonyFucker

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2022
Like
56
Πόντοι
0
Ρε παιδια για να πω την αποψη μου και παρα το οτι με τραβουν οι μαυρες, φοβαμαι αυτες που διαφημίζονται λόγο της ηπείρου που έρχονται. Σκέφτομαι ότι η Αφρική είναι γεμάτη σεξουαλικά νοσήματα και μάλιστα σοβαρά και ανίατα. Ποια η άποψη σας γι αυτό το θέμα.
Κοίτα αδερφέ, εγώ έτσι κι αλλιώς το έχω δηλώσει ότι δεν με φτιάχνουν τα φιλιά, τα γλυφομουνια και οι γλυφοκωλαδες...! Καλό Λάστιχο βάζω πάντα στο κάρφωμα (δεν είμαι χοντρομ@λ@κ@ς να μην βάλω...) και προσέχω να μην σπάσει...! Κοιτάω να έχω ξυρίσει την πουτσα και τα μπομπολια μου τουλάχιστον 5 μέρες πριν πάω να καρφώσω, και αν κατά το ξύρισμα κοπω και ματωσω έστω ελάχιστα, αναβάλλω την επίσκεψη μου στην πουτανα...! Γενικά κοιτάω να μην έχω πληγές πουθενά στο κορμί μου, πριν γαμησω μια πόρνη...! Μόλις τελειώσει το πανυγήρι πασαλειβω παλούκα και αρχειδες με αντιμικροβιακή κρέμα, πλένομαι καλά και μετά ξαναβαζω κρέμα...! Τώρα όσον αφορά το τι μπορείς να κολλήσεις απο την γυμνή τσιμπουκα που θα σε κάνει μια πόρνη, (εφόσον είσαι σίγουρα χωρίς πληγές) οι απόψεις διίστανται...! Εγώ ξέρω πάντως και από παλιούς στην πιάτσα, ότι αν δεν έχεις την παραμικρή πληγή, δεν πρόκειται να κολλήσεις τίποτα από τα σάλια μιας πουταναρας, πάνω στην πουτσα και στ'αρχειδια σου...!

Studentgigolo

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2013
Like
298
Πόντοι
21
Φιλε καλησπερα, θελω να σε ρωτησω κατι επειγον για την συγκεκριμενη. Πως μπορω να επικοινωνησω μαζι σου πραιβετ ;;

Έλα φίλε. Δεν μπορείς ακόμα να μιλήσεις σε πραιβετ γιατί είσαι καινούργιος. Νομίζω χρειάζεσαι τουλάχιστον 10 μηνύματα σε threads για να σε αφήσει

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
646
Πόντοι
86
Κοίτα αδερφέ, εγώ έτσι κι αλλιώς το έχω δηλώσει ότι δεν με φτιάχνουν τα φιλιά, τα γλυφομουνια και οι γλυφοκωλαδες...! Καλό Λάστιχο βάζω πάντα στο κάρφωμα (δεν είμαι χοντρομ@λ@κ@ς να μην βάλω...) και προσέχω να μην σπάσει...! Κοιτάω να έχω ξυρίσει την πουτσα και τα μπομπολια μου τουλάχιστον 5 μέρες πριν πάω να καρφώσω, και αν κατά το ξύρισμα κοπω και ματωσω έστω ελάχιστα, αναβάλλω την επίσκεψη μου στην πουτανα...! Γενικά κοιτάω να μην έχω πληγές πουθενά στο κορμί μου, πριν γαμησω μια πόρνη...! Μόλις τελειώσει το πανυγήρι πασαλειβω παλούκα και αρχειδες με αντιμικροβιακή κρέμα, πλένομαι καλά και μετά ξαναβαζω κρέμα...! Τώρα όσον αφορά το τι μπορείς να κολλήσεις απο την γυμνή τσιμπουκα που θα σε κάνει μια πόρνη, (εφόσον είσαι σίγουρα χωρίς πληγές) οι απόψεις διίστανται...! Εγώ ξέρω πάντως και από παλιούς στην πιάτσα, ότι αν δεν έχεις την παραμικρή πληγή, δεν πρόκειται να κολλήσεις τίποτα από τα σάλια μιας πουταναρας, πάνω στην πουτσα και στ'αρχειδια σου...!

Κοίτα αδερφέ, εγώ έτσι κι αλλιώς το έχω δηλώσει ότι δεν με φτιάχνουν τα φιλιά, τα γλυφομουνια και οι γλυφοκωλαδες...! Καλό Λάστιχο βάζω πάντα στο κάρφωμα (δεν είμαι χοντρομ@λ@κ@ς να μην βάλω...) και προσέχω να μην σπάσει...! Κοιτάω να έχω ξυρίσει την πουτσα και τα μπομπολια μου τουλάχιστον 5 μέρες πριν πάω να καρφώσω, και αν κατά το ξύρισμα κοπω και ματωσω έστω ελάχιστα, αναβάλλω την επίσκεψη μου στην πουτανα...! Γενικά κοιτάω να μην έχω πληγές πουθενά στο κορμί μου, πριν γαμησω μια πόρνη...! Μόλις τελειώσει το πανυγήρι πασαλειβω παλούκα και αρχειδες με αντιμικροβιακή κρέμα, πλένομαι καλά και μετά ξαναβαζω κρέμα...! Τώρα όσον αφορά το τι μπορείς να κολλήσεις απο την γυμνή τσιμπουκα που θα σε κάνει μια πόρνη, (εφόσον είσαι σίγουρα χωρίς πληγές) οι απόψεις διίστανται...! Εγώ ξέρω πάντως και από παλιούς στην πιάτσα, ότι αν δεν έχεις την παραμικρή πληγή, δεν πρόκειται να κολλήσεις τίποτα από τα σάλια μιας πουταναρας, πάνω στην πουτσα και στ'αρχειδια σου...
Μόνο σεξ χωρίς προφυλακτικά κολλάς και ειδικά προκτικο, με φιλι αν έχετε και οι 2 πληγές στο στόμα και εφόσον το φιλί είναι με σάλιο

Blue_hunter

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
60
Πόντοι
0

Έστειλα σε αυτην χθες, μου απάντησε:
GFE
Classic Sex Wprotection
Oral sex without condom
French kissing
Erotic massages
Stripties
All positions 69
120 euros, 1h
80 euros 30 minutes

Την ρώτησα για 15λεπτο μου είπε 60 ευρώ.

Λέω να πάω να δοκιμάσω. Μου είπε οτι μένει στο Lobelia Apartmanets (φίλε xenitemene δεν ξέρω αν είναι μια απο αυτές που μίλησες). Της λέω σε 25 λεπτά είμαι εκεί. Της στέλνω στην μισή ωρα και την ρωτώ αριθμό. Μου λέει νόμιζα οτι μου έλεγες ψέματα και οτι δεν θα ερχόσουν. Μόλις ήρθε πελάτης πριν 3 λεπτά και μου έλεγε συγνώμη και τέτοια. Ψηλονευρίασα εγώ και της λέω ποιος ο λόγος να σου πω ψέματα και μου απαντά οτι το κάνουν πολλοί. (Σημειώστε οτι συνομιλούσαμε μέσω μηνυμάτων για 10-15 λεπτά ενώ μου είχε πει ότι ήρθε πελάτης πριν 3 λεπτά. Σε μια φάση μου λέει μόλις τελείωσα το μπάνιο και σε περιμένω. Παραξενεύτηκα εγώ, πως γίνεται να είχε πελάτη και σε 10-15 τον τελείωσε και έκανε και μπάνιο. Τελος πάντων είπα να ρισκάρω να παω γιατί βαριόμουν να βρω κάτι άλλο . Μπήκα μέσα και δεν ήταν αυτή αλλά αύτη https://www.bazaraki.com/adv/4012192_amazing-blowjob-full-program/. Όχι άσχημη. Ούτε ένα συγνώμη δεν μου είπε που περίμενα για βλακεία της ενω απο μηνυμάτα μου έλεγε περίμενε να τελειώσω, και συγνώμη και ντρέπομαι τώρα, και θα περάσεις καλά και τέτοιες βλακείες. Το πρώτο πράγμα που μου είπε όταν με είδε ήταν πόση ώρα θα μείνω, της λέω 15 λεπτά και αμέσως μου λέει 60 ευρώ. Αμέσως κατάλαβα ότι δεν θα περάσω καλά. Έβγαλε τα ρούχα της μου είπε ξάπλωσε, μου έκανε μπούκη ακάπωτο, μέτρια φάση, μετά βγήκε απο μόνη της πάνω μου για 2-3 λεπτά, μετά την γύρισα για doggy όπου την σφυροκοπούσα για τα καλά, φαίνεται δεν άντεχε άλλο και μου είπε τελείωσε ο χρόνος και πρέπει να τελειώσεις, συνέχισα για 2-3 λεπτά ακόμα και δεν είχα τελειώσει μέχρι που μου έκανε handjob και τελείωσα πάνω στα βυζιά της. Απο σώμα ειναι κορμάρα, έχει απίστευτη κωλάρα αλλά τα βυζιά μικρά πολυ πεσμένα σαν αγελάδας. Γενικό σχόλιο, δεν μου άρεσε η όλη εμπειρία, γιατί απλά μόνο τα λεφτά την νοιάζουν και όχι να περάσουμε και οι 2 καλά, με όλες έκανα κουβεντούλα πριν και μέτα με αστεία κτλπ και περνούσες ωραία τον χρόνο σου, αυτή με το ζόρι μιλούσε. Α και μου είχε πει είναι απο Μολδαβία. Επίσης διαμέρισμα καθαρό, όταν τελειώσαμε πήγε στο μπάνιο καθαρίστηκε και έκανε στοματίκο διάλυμα. Αυτά απο μένα, και απολογούμε αν ανέφερα την περιπέτεια λεπτομερώς.

Ακόμη μια εμπειρία. Όταν μου είπε Lobelia apartments λέω όπα δεν μου αρέσει αυτό, γιατί εκεί ήταν και αυτή που είχα πάει με την φεικ αγγελία που ποσταρα πιο πάνω, που τελικά ήταν άλλη. Την ρώτησα αρκετή ώρα πριν πάω τον αριθμό του διαμερίσματος για να εξακριβώσω αν ήταν η ίδια με ΔΕΥΤΕΡΗ φεικ αγγελία για να μην χάνω τον χρόνο μου άδικα. Δεν μου έλεγε μέχρι να πάω εκεί. Πήγα της έστειλα είμαι κάτω, και μου απαντάει σε 2 λεπτά είμαι έτοιμη για σένα, καταλάβα ότι ήταν αυτή γιατί παρόμοιο μου είπε και στην άλλη φεικ αγγελία. Όταν μου είπε και τον αριθμό του διαμερίσματος και ήταν ο ίδιος αμέσως τις απαντάω γελωντας bye, και μου λεει οκ. Και της απαντάω "προσπάθα να ποστάρεις αληθινές αγγελίες και να μην σπαταλάς τον χρόνο μας", μου απαντά απλα καλό απόγευμα. Απ'οτι είδα έχει πάει Πάφο την επόμενη μέρα

Μετά πήγα σε αυτήν μετα απο εύκολη συνεννόηση σε 15 λεπτά ήμουν εκεί αλλά δεν είναι αυτή. Βουλγάρα, Ξανθό κορίτσι με λίγα κιλά, μεγάλα βυζιά πεσμένα, κόλος όχι και τόσο ωραίος, πρόσωπο μέτριο δεν την λες και καμιά άσχημη, δηλώνει 28 αλλά δεν μου κάνει για τόσο, γύρω στα 35 θα έλεγα έγω άλλα δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά μπορεί να φαίνεται πιο μεγάλη. Διαμέρισμα πολύ μοντέρνο και καθαρό (μένει στον Zavo απέναντι απο το Pagoda). Έκλεισα για 15 λεπτά 50 ευρώ. Πίπα με πλαστικό, δεν με ενθουσίασε. Στο σεξ πολύ μέτρια πράγματα αλλά είχε διάθεση, με ρώτουσε τι προτιμώ κλπ. Κάναμε και μια 5λεπτη κουβεντούλα μέχρι να φύγω, μένει εδώ 1 χρόνο. Δεν νομίζω να ξαναπάω όμως.

Τελευταία τροποποίηση:

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.694
Πόντοι
746
Μόνο σεξ χωρίς προφυλακτικά κολλάς και ειδικά προκτικο, με φιλι αν έχετε και οι 2 πληγές στο στόμα και εφόσον το φιλί είναι με σάλιο
Μόνο σεξ χωρίς προφυλακτικά κολλάς
Μη το πιστέυεις τυφλά!!!!
Πιπα χωρίς και εφαγα ένα HERPES !!!!!

Marino sergio

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Like
46
Πόντοι
0
Καλησπερα σας παιδιά κάποιος να μου στείλει το τηλέφωνο της Αμαλιας της ρουμανας με τα μεγάλα βυζια

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
687
Πόντοι
86
Μόνο σεξ χωρίς προφυλακτικά κολλάς
Μη το πιστέυεις τυφλά!!!!
Πιπα χωρίς και εφαγα ένα HERPES !!!!!
Έρπη μπορεί να κολλήσεις και από τα φιλιά, φυσικά πάντα σε πουτάνα είναι περισσότερες οι πιθανότητες γιατί είναι πολύ πιο ενεργές, και βλέπουν παραπάνω κόσμο από τους νορμάλ ανθρώπους.
Ούτως ή άλλως, καλό είναι να φοράμε πλαστικό για όλη τη διαδικασία και να μην δίνουμε φιλιά, στο Άμστερνταμ κάποιες βάζουν και προστατευτικό γύρω γύρω από το πουλί σου. Όλοι ξέρουμε ότι πολλοί συναγωνιστές θέλουν ακάποτο, εγώ συνήθως δεν πάω αν δεν έχει ακάποτο ΑΛΛΑ τουλάχιστον τα αυτονόητα. ΠΟΤΕ σεξ χωρίς προφύλαξη και προσέχουμε από πληγές πλενόμαστε αμέσως μετά και κατουράμε και λίγο.

Από εκεί και πέρα οι ασθένειες που μπορείς να κολλήσεις είναι λιγότερο σοβαρές π.χ. Άλλο HERPES άλλο AIDS άλλο ουρολοίμωξη. Και από τη στιγμή που είμαστε ενεργοί ειδικά με πουτάνες πρέπει και εμείς να κάνουμε ένα ελεγχο κάθε τόσο. Κλείνουμε το θέμα, τώρα δώστε κάτι καλό του συναγωνιστή σας που έφαγε φόλα 2 συνεχόμενες φορές και διψά για μουνί.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.372
Πόντοι
456
Έρπη μπορεί να κολλήσεις και από τα φιλιά, φυσικά πάντα σε πουτάνα είναι περισσότερες οι πιθανότητες γιατί είναι πολύ πιο ενεργές, και βλέπουν παραπάνω κόσμο από τους νορμάλ ανθρώπους.
Ούτως ή άλλως, καλό είναι να φοράμε πλαστικό για όλη τη διαδικασία και να μην δίνουμε φιλιά, στο Άμστερνταμ κάποιες βάζουν και προστατευτικό γύρω γύρω από το πουλί σου. Όλοι ξέρουμε ότι πολλοί συναγωνιστές θέλουν ακάποτο, εγώ συνήθως δεν πάω αν δεν έχει ακάποτο ΑΛΛΑ τουλάχιστον τα αυτονόητα. ΠΟΤΕ σεξ χωρίς προφύλαξη και προσέχουμε από πληγές πλενόμαστε αμέσως μετά και κατουράμε και λίγο.

Από εκεί και πέρα οι ασθένειες που μπορείς να κολλήσεις είναι λιγότερο σοβαρές π.χ. Άλλο HERPES άλλο AIDS άλλο ουρολοίμωξη. Και από τη στιγμή που είμαστε ενεργοί ειδικά με πουτάνες πρέπει και εμείς να κάνουμε ένα ελεγχο κάθε τόσο. Κλείνουμε το θέμα, τώρα δώστε κάτι καλό του συναγωνιστή σας που έφαγε φόλα 2 συνεχόμενες φορές και διψά για μουνί.
Μην ξεχνάς το HPV που πλέον είναι παντού.
Fuck responsibly :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom