www.bazaraki.com
Λοιπόν. Σε συνέχεια της υπόσχεσης που έδωσα πήγα εδώ. Δεν είναι αντικειμενική η κριτική μου γιατί η αλήθεια είχα όρεξη μόνο για τσιμπούκι σήμερα και δεν παίχτηκε καθόλου σεξ. Τιμούλα 70 ευρώ μισάωρο / 120 ευρώ ώρα όπως λέει και στο μήνυμα που σου στέλνει.
Η κοπέλα είναι η ίδια στις φωτογραφίες με περισσότερες ρυτίδες όμως αν και αναμενόμενο. Αρκετά περιποιημένη σε άκρα και πρόσωπο και μύριζε πολύ ωραία. Μου είπε είναι 39 ετών και η αλήθεια φαίνεται για τόσο, βυζί σιλικόνη με ωραία υφή, τα χείλη είναι ο ορισμός του "τσιμπουκόχειλα" όποτε μου έκατσε γάντι με τις ορέξεις μου.
Ωραία γλωσσόφιλα για αρχή, βαθιά υγρή ακάποτη πίπα στο κρεβάτι για κανά 10λεπτο, τις ανταπέδωσα μετά την χάρη που με κραυγούλες ολοκλήρωσε και μετά ένα ωραίο ανάποδο 69 με εκείνη πεσμένη και εμένα από πάνω της όπου τις κατέθεσα στο στόμα. Δεν ξέρω αν το προσφέρει το τέλειωμα στο στόμα συνήθως, αλλά το αντιμετώπισε με χαμόγελο και μου είπε πέρασε πολύ ωραία ενώ δεν σταμάτησε να μου κάνει κοπλιμέντα από την ώρα που άνοιξε την πόρτα.
Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν είχα όρεξη και για σεξ νομίζω θα έκλεινα σίγουρα στην ώρα να γίνει χαμός. Θα κάτσει μέχρι τέλος του Φεβράρη μου είπε