Studentgigolo
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2013
- Like
- 298
- Πόντοι
- 21
Δώσε πληροφορίες για ποια πρόκειται
Άμα πατήσεις πάνω στα κόκκινα βελάκια των παραθέσεων θα σε οδηγήσει στο αρχικό σχόλιο
Δώσε πληροφορίες για ποια πρόκειται
Άστο φίλε βαριέμαι να ασχοληθώΆμα πατήσεις πάνω στα κόκκινα βελάκια των παραθέσεων θα σε οδηγήσει στο αρχικό σχόλιο
Ρε φίλε 2 άτομα ρωτάμε για το ποια είναι και εσύ παίζεις κρυφτούλι;Άμα πατήσεις πάνω στα κόκκινα βελάκια των παραθέσεων θα σε οδηγήσει στο αρχικό σχόλιο
Ρε φίλε 2 άτομα ρωτάμε για το ποια είναι και εσύ παίζεις κρυφτούλι;
Για να ρωτάμε, σημαίνει ότι δεν βγάλαμε άκρη.
Αν είναι να μην βοηθήσεις στην ερώτηση μας, άστο μην απαντάς καν.
από εδώ ξεκίνησε η κουβέντα νομίζωΡε φίλε 2 άτομα ρωτάμε για το ποια είναι και εσύ παίζεις κρυφτούλι;
Για να ρωτάμε, σημαίνει ότι δεν βγάλαμε άκρη.
Αν είναι να μην βοηθήσεις στην ερώτηση μας, άστο μην απαντάς καν.
Έχω γράψει πριν χρόνια για αυτήν στο θέμα της Λάρνακα και μάλλον και εδώ.Aida & bdsm δοκιμασε κανις?
να βρεις κανα αραπη να σεΣαββατοκύριακο θα βγω για κυνήγι
ωρεος ευχαριστω.. δεν θα παο τοτεΈχω γράψει πριν χρόνια για αυτήν στο θέμα της Λάρνακα και μάλλον και εδώ.
Ρουμανα, με κοιλιά, πεσμένο βυζι μέχρι τον αφαλο με πολύ αδιάφορο πρόγραμμα.
Ρε καθυστερημένε εδώ μιλάμε οι άνδρες που πάμε με πραγματικές γυναίκες.να βρεις κανα αραπη να σε
σκούζεις μωρη ναι εξωτερικα εισαι αντρας αλλα σου αρέσει να πηγαίνεις με Αντρες αυτο ειναι γεγονος αληθινο ηρθα να γραψω και εδω να δουνε τα ξεφτιλικια σου αντε βρες κανα πουστη τωρα να του παρεις πιπαΡε καθυστερημένε εδώ μιλάμε οι άνδρες που πάμε με πραγματικές γυναίκες.
Όχι σαν εσένα που δεν έχεις γράψει ούτε μια φορά για συνάντηση με γυναίκα, παλιοκαραγκιοζη.
Και τι δουλειά έχεις στο θέμα της Κύπρου μωρή;
Εσύ για τη Σύρο που άνοιξες θέμα, ούτε κατσίκα δε σου κάθεται.
Άντε αυτοκτονα τώρα, σε ξεφτιλισα και πάλι.
φενεται πολυ καλη για να ειναι αληθινη και με καλο σερβις.. τις εστιλα whatsappΤι στο καλό, κανείς δεν δοκιμάζει τα καυλακια που προτείνω;
Ούτε για αυτό ξέρει κανείς τίποτα;
Είναι αρκετό καιρό στις αγγελίες
Karina
Imagine someone nice and special how is able to charm you at first site, that one person is me.Finest, delightful ,i am a beautiful woman that can charm you at first sight with my beauty.I am...www.bazaraki.com
Έχε υπόψη ότι βάζει περούκα, μου έβαλε μικρό προφυλακτικό ξεκαβλωσα και απλά με ρώτησε τι έπαθα της είπα βάζεις medium σε πουτσο xl? Τον έβγαλα τουλάχιστον να χυσω στην πιπα, τίποτα ανενεργή τελείως, ξενέρωσαφενεται πολυ καλη για να ειναι αληθινη και με καλο σερβις.. τις εστιλα whatsapp
εσι για την μαβρη λες? εγω για την αληΈχε υπόψη ότι βάζει περούκα, μου έβαλε μικρό προφυλακτικό ξεκαβλωσα και απλά με ρώτησε τι έπαθα της είπα βάζεις medium σε πουτσο xl? Τον έβγαλα τουλάχιστον να χυσω στην πιπα, τίποτα ανενεργή τελείως, ξενέρωσα
Αλλά την κράτησα με το ζόρι κάτω και τα άδειασα όλα στα μούτρα της και με το χέρι μου την αλοιψα παντού, φεύγοντας βγήκε και ένας μαύρος από άλλο δωμάτιοφενεται πολυ καλη για να ειναι αληθινη και με καλο σερβις.. τις εστιλα whatsapp
Μπερδευτηκαμε χάχαεσι για την μαβρη λες? εγω για την αλη