Last 3 days
www.bazaraki.com
Και ευτηχώς που δεν πήγα στην προηγούμενη, και πήγα σε αυτήν. Μου είχε πει πριν πάω οτι φεύγει 15 ή 25 αυτού του μήνα, και είπα να πάω πριν φύγει μπορεί να είναι τίποτα καλό. Γρήγορη συνεννόηση που σε 10 λεπτά ήμουν εκεί. Η τιμή είναι 50 ευρώ 20 λεπτά, 80 ευρώ μισή ώρα, 100 ευρώ 45 λεπτά και 1 ώρα 120 ευρώ. (έξτρα η ακάπωτη και τα γλωσσόφιλα). Πήγα για 20 λεπτά χωρίς έξτρα. Ουκρανέζα, 30 χρονών, γύρω στο 1.70, ωραία χαρακτηριστικά. Είναι η ίδια στις φωτογραφίες, μοιάζει παραπάνω με την φωτογραφία στον καθρέφτη. Ωραία πόδια, κώλος όχι πολύ καλός, βυζιά μικρά, εμφανές η καισαρική στην κοιλιά της. Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο με έβαλε στον τοίχο και με έβλεπε με το άγριο βλέμμα της, λέω εδώ είμαστε! Άρχισε να με φιλά παθιασμένα, και να μου τον πέζει μέσα απο το παντελόνι, η πιπα της ωραία, και στο σεξ το απολαμβάνει πλήρως. Στην πρωτη αλλαγή στάσης μου έκανε ξανά πιπα. Γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος, είχε πάθος και το απολάμβανε. Στο τέλος εβγαλε και ένα μικρό μαστίγιο απο το κομοδινο και γέλουσε, ήθελε να μου ρίξει καμία. Μου φάνηκε και λίγο bdsm φάση για να το έχει αυτό. Πάντως απ'οτι φένεται της άρεσα πολύ, δεν σταματούσε να μου το λέει και να με καρφώνει στα μάτια και να μου δίνει γλωσσόφιλα και μου είπε να ξαναπάω αύριο, ακόμα και μόλις έφυγα απο εκεί μου έστείλε μήνυμα μου αρέσεις πολύ με φιλιά στα ρωσσικα. Αξίζει απλά μια δοκιμή, δεν υπάρχει και τίποτα καλύτερο πιστεύω με 50 ευρώ με αυτές τις μούφες που κυκλοφορούν. Εγώ θα ξαναπάω σίγουρα πάντως πριν φύγει.