Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Skapaneas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2022
Like
304
Πόντοι
21
Γαμω το μου, δεν ξερω γιατι αλλα οποτε έμπαινα στο site εδω και 10 μέρες μου έλεγε οτι δεν υπήρχαν νέες αναρτήσεις στο νήμα απο Λεμεσο και εφευγα. Κοιταζα στο καμπανακι του μενου. Σημερα που ειπα να μπω στο νημα βλέπω εχασα 2-3 επεισόδια.

RforRed

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Like
92
Πόντοι
1
Στο δεκάλεπτο πρέπει να φεύγεις τυπε.
Να μάθουν να μην στήνουν τον κόσμο. Αν χάσουν 2-3 πελάτες επειδή δεν τηρούν τα ραντεβού τους, μετά θα βάλουν μυαλό.
10λεπτο? 3 λεπτά το πολλύ ρε μάγκες

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
Γαμω το μου, δεν ξερω γιατι αλλα οποτε έμπαινα στο site εδω και 10 μέρες μου έλεγε οτι δεν υπήρχαν νέες αναρτήσεις στο νήμα απο Λεμεσο και εφευγα. Κοιταζα στο καμπανακι του μενου. Σημερα που ειπα να μπω στο νημα βλέπω εχασα 2-3 επεισόδια.
Καλά δε σου έκανε εντύπωση να μην έχει κίνηση ένα από τα πιο ενεργά θέματα της Κύπρου;;

Skapaneas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2022
Like
304
Πόντοι
21
Συμφωνώ. Ειδικά όταν πας για μια εκτόνωση εν ώρα διαλείμματος απο την δουλειά το κάθε λεπτό μετρά. Εμείς αμα αργήσουμε 1 λεπτο στέλνουν μήνυμα κατευθείαν οτι θα κανουν μπλοκ.

LykosCy

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
10
Πόντοι
0

Αυτη φαινεται ενδιαφερον
Φιλέ εχω δοκιμάσει πριν 2 μέρες. Δεν έιναι η κοπέλα στις φωτογραφίες. Ενω λέει οτι δίνει γλωσσοφιλα το αρνήθηκε. Γενικά ήταν μια πολυ μέτρια κατάσταση που σίγουρα δεν άξιζε 150 για 1 ώρα που έδωσα.

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
607
Πόντοι
81
Φιλέ εχω δοκιμάσει πριν 2 μέρες. Δεν έιναι η κοπέλα στις φωτογραφίες. Ενω λέει οτι δίνει γλωσσοφιλα το αρνήθηκε. Γενικά ήταν μια πολυ μέτρια κατάσταση που σίγουρα δεν άξιζε 150 για 1 ώρα που έδωσα.
Να σαι καλα φιλε. Εννοειται οτι σε αυτες τις τιμες περιμενουμε εμφανιση μοντελου και τοπ υπηρεσιες. Παντως 1 ωρα δεν θα ρισκαρα για καποια που πρωτη φορα παω.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
Σε ποια διαμερίσματα και από πού ήταν η κοπέλα;

Blue_hunter

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
60
Πόντοι
0
Να σαι καλά. Έχουν καταντήσει αηδία με αυτές τις ψεύτικες αγγελίες

con1994

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2017
Like
21
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδες. Θα ερθω σημερα λεμεσο και θα ηθελα να μου πει καποιος εμπειρία αν εχει παει σε αυτη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η σε αυτη εδω

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
746
Πόντοι
96
Καλησπερα παιδες. Θα ερθω σημερα λεμεσο και θα ηθελα να μου πει καποιος εμπειρία αν εχει παει σε αυτη

Η σε αυτη εδω
εχει καιρο που παιζουν αυτες οι 2, αλα κανις δεν απαντησε εδω οτι πηγε σε 1 απο αυτες δυστυχως

Skapaneas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2022
Like
304
Πόντοι
21

Η σε αυτη εδω
Δεν πηγα αλλα την εψαχνα κι εγω αυτήν πριν λιγο καιρο. Αυτη η φωτο της sylvia σίγουρα ειναι ψεύτικη ομως.

LykosCy

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
10
Πόντοι
0

Αυτη φαινεται ενδιαφερον
Φιλέ εχω δοκιμάσει πριν 2 μέρες. Δεν έιναι η κοπέλα στις φωτογραφίες. Ενω λέει οτι δίνει γλωσσοφιλα το αρνήθηκε. Γενικά ήταν μια πολυ μέτρια κατάσταση που σίγουρα δεν άξιζε 150 για 1 ώρα που έδωσα
Να σαι καλα φιλε. Εννοειται οτι σε αυτες τις τιμες περιμενουμε εμφανιση μοντελου και τοπ υπηρεσιες. Παντως 1 ωρα δεν θα ρισκαρα για καποια που πρωτη φορα παω.
Αδεφδε γενικά σε όσες κι αν δοκίμασα πάντα επιλέγω πρόγραμμα 1 ώρας.. Κάποιες φορές μου βγαίνει και κάποιες οχι.

Skapaneas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2022
Like
304
Πόντοι
21
Λοιπόν εδώ και μερικές μέρες προσπαθώ να κάνω ραντεβού για κανενα γαμήσι και δεν μου απαντούσε καμία. Σημερα μου απάντησε αυτή For you. Ωραία λεω, διαβασα και καλό σχόλιο για αυτήν εδω στο νήμα. Πάω σε μια γερημοπολυκατοικεία που μου είπε. Σκεφτόμουν να μπω αλλα τελικά ειπα να το επιχειρήσω. Ανεβαίνω στον 2ο οροφο που μου ειπε αλλα δεν μου απαντουσε σε πιο διαμερισμα ηταν. Στα 4 λεπτα εφυγα νευριασμενος. Αποφασισμένος να γαμησω, έστειλα μήνυμα όπου να ναι. Απαντα μια των 200 ευρω, μου στελλει τοποθεσια και ξεκινω. Στα 2 λεπτα μου στελλει μηνυμα οτι ειμαι blacklist! Ανταλλάξαμε 2-3 μηνυματα καθως οδηγουσα και την ρωτουσα γιατι ειμαι bkacklist, αφου ειλικρινα δεν εκανα τιποτα σε καμια. Εσπαζα το μυαλο μου. Τελικα μου εστειλε screenshot την σελιδα που ειμαι blacklist. Με εβαλε μια μαλάκο τον Δεκέμβριο του 2021. Θυμηθηκα την τυπισσα οτι ηταν Λευκωσια, την ρωτησα αν θα ερθει Λεμεσο και μου απαντησε οχι, ελα εσυ Λευκωσια. Της ειπα αν θα ερθω θα σου στειλω μηνυμα. Ετσι απλα αρπαξα ενα blacklist. Τελος παντων, μου ειπε να παω η σημερινή αν ηθελα 2 ωρες μετα. Δεν πηγα, αλλα τουλαχιστον ξερω γιατι δεν μου απαντουν. Ωρα για νεο νουμερο τηλεφώνου νομιζω. Τωρα δεν της αξίζει να την λεω σκατοπουτανα;

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
Λοιπόν εδώ και μερικές μέρες προσπαθώ να κάνω ραντεβού για κανενα γαμήσι και δεν μου απαντούσε καμία. Σημερα μου απάντησε αυτή For you. Ωραία λεω, διαβασα και καλό σχόλιο για αυτήν εδω στο νήμα. Πάω σε μια γερημοπολυκατοικεία που μου είπε. Σκεφτόμουν να μπω αλλα τελικά ειπα να το επιχειρήσω. Ανεβαίνω στον 2ο οροφο που μου ειπε αλλα δεν μου απαντουσε σε πιο διαμερισμα ηταν. Στα 4 λεπτα εφυγα νευριασμενος. Αποφασισμένος να γαμησω, έστειλα μήνυμα όπου να ναι. Απαντα μια των 200 ευρω, μου στελλει τοποθεσια και ξεκινω. Στα 2 λεπτα μου στελλει μηνυμα οτι ειμαι blacklist! Ανταλλάξαμε 2-3 μηνυματα καθως οδηγουσα και την ρωτουσα γιατι ειμαι bkacklist, αφου ειλικρινα δεν εκανα τιποτα σε καμια. Εσπαζα το μυαλο μου. Τελικα μου εστειλε screenshot την σελιδα που ειμαι blacklist. Με εβαλε μια μαλάκο τον Δεκέμβριο του 2021. Θυμηθηκα την τυπισσα οτι ηταν Λευκωσια, την ρωτησα αν θα ερθει Λεμεσο και μου απαντησε οχι, ελα εσυ Λευκωσια. Της ειπα αν θα ερθω θα σου στειλω μηνυμα. Ετσι απλα αρπαξα ενα blacklist. Τελος παντων, μου ειπε να παω η σημερινή αν ηθελα 2 ωρες μετα. Δεν πηγα, αλλα τουλαχιστον ξερω γιατι δεν μου απαντουν. Ωρα για νεο νουμερο τηλεφώνου νομιζω. Τωρα δεν της αξίζει να την λεω σκατοπουτανα;
Απίστευτο.
Έχω γειωσει δεκάδες γκόμενες σε Λάρνακα και Λεμεσό, επειδή πολλές φορές κανονίζω 2-3 ραντεβού ανά έξοδο για να μην χάνω χρόνο με κλεισίματα την τελευταία στιγμή. Και ποτέ δεν είχα κανένα θέμα να μου απαντάνε.

Φαντάσου, έχω κλείσει μία στις 6 το απόγευμα, μια στις 6:20 και μια στις 6:40.
Αν πχ η πρώτη στις 6 αξίζει, τότε έχω 2 ραντεβού που δεν πατάω

Skapaneas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2022
Like
304
Πόντοι
21
Απίστευτο.
Έχω γειωσει δεκάδες γκόμενες σε Λάρνακα και Λεμεσό, επειδή πολλές φορές κανονίζω 2-3 ραντεβού ανά έξοδο για να μην χάνω χρόνο με κλεισίματα την τελευταία στιγμή. Και ποτέ δεν είχα κανένα θέμα να μου απαντάνε.

Φαντάσου, έχω κλείσει μία στις 6 το απόγευμα, μια στις 6:20 και μια στις 6:40.
Αν πχ η πρώτη στις 6 αξίζει, τότε έχω 2 ραντεβού που δεν πατάω
Με την συγγεκριμενη μαλάκο δεν εκανα ποτε ραντεβου, φαντασου. Ειχα ξαναγραψει οτι δεν μου απαντουσαν και δεν ηξερα γιατι. Τουλαχιστον τωρα ξερω... και τι γινεται με τα emojies εδω ρε παιδια. Τα βαζω και δεν τα εμφανιζει. Ειναι που γραφω απο κινητό;

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
Με την συγγεκριμενη μαλάκο δεν εκανα ποτε ραντεβου, φαντασου. Ειχα ξαναγραψει οτι δεν μου απαντουσαν και δεν ηξερα γιατι. Τουλαχιστον τωρα ξερω... και τι γινεται με τα emojies εδω ρε παιδια. Τα βαζω και δεν τα εμφανιζει. Ειναι που γραφω απο κινητό;
Ναι δεν τα δείχνει από το πληκτρολόγιο του κινητού τα εικονίδια.
Θέλει από τα εικονακια που βγάζει εδώ το φόρουμ.

LykosCy

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
10
Πόντοι
0

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.694
Πόντοι
746
Μάλλον το ανακάλυψα, το κόλπο.

Safety for sex workers in Europe | Smuglist

Υπάρχει και εφαρμογή για διευκολύνσεις, ρε γαμώτο.

ScreenShot_20220413080744.jpeg

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
Lobelia φιλε.. Αν και στην αρχη δεν το ειπε παραμονο οταν εφτασα. Για ουκρανη μου φάνηκε.
Μακάρι φίλε να είναι Ουκρανη γιατί εγώ περιέγραψα τις εμπειρίες μου από αυτά τα διαμερίσματα πριν λίγες βδομάδες.
Έκανα 3 ραντεβού εκεί, Ουγκαρεζες δήλωναν οι κοπέλες και ήταν τσιγκανορουμανες.

Γενικά είναι συγκεκριμένα τα γραφεία που φέρνουν κοπέλες εκεί και είναι από συγκεκριμένα χώρες.
Ωραίες Ουκρανες ποτέ δεν έχω πετύχει εκεί, αν μπορεί άλλος ας ενημερώσει αν έχει πετύχει ωραίες Ουκρανες εκεί τελευταία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom