Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Insider92

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Έλα φίλε. Δεν μπορείς ακόμα να μιλήσεις σε πραιβετ γιατί είσαι καινούργιος. Νομίζω χρειάζεσαι τουλάχιστον 10 μηνύματα σε threads για να σε αφήσει
Φιλε πηγα και εγω για ακαποτο τσιμπουκι μονο οπως εσυ και εβγαλα κατι κοκκινιλες γαμω το σπιτι της και μου ειπε ο δερματολογος οτι κολλησα μυκητες. Ηθελα να σε ρωτησω αμα σε κολλησε και σενα τπτ η πουτανα

Insider92

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε πηγα και εγω για ακαποτο τσιμπουκι μονο οπως εσυ και εβγαλα κατι κοκκινιλες γαμω το σπιτι της και μου ειπε ο δερματολογος οτι κολλησα μυκητες. Ηθελα να σε ρωτησω αμα σε κολλησε και σενα τπτ η πουτανα
(Ξεχασα να τονισω οτι δεν πηγα προσφατα σε αλλη αλλα ουτε και μετα)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
Για ποια λες βρε τυπε;
Όταν μιλάτε για κάτι τόσο σοβαρό βάζετε και τις απαραίτητες πληροφορίες παιδιά.

Studentgigolo

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2013
Like
298
Πόντοι
21

Εγώ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα φίλε. Πάντως μύκητες δεν κολλάς απαραίτητα από το ακάπωτο

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.694
Πόντοι
746
Ναι καθαρό, πολύ πέραση του είχε θυμάμαι στα θέματα Λάρνακας και Λευκωσίας.
Ακόμα δεν δοκίμασα.
Παιδιά, τις κριτικές πρέπει να συγκεντρώσουμε στο νήμα κριτικές, λόγο ότι όλες κυκλοφορούν σε όλη Κύπρο.

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
687
Πόντοι
86

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
687
Πόντοι
86
Πολλές πηγενοερχονται αλλά πολλές είναι μονιμες, καλύτερα ξεχωριστά νηματα για να μας αφορά και να μην χανονται μηνύματα σε ασχετες συζήτησεις
Παιδιά, τις κριτικές πρέπει να συγκεντρώσουμε στο νήμα κριτικές, λόγο ότι όλες κυκλοφορούν σε όλη Κύπρο.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.694
Πόντοι
746
Πολλές πηγενοερχονται αλλά πολλές είναι μονιμες, καλύτερα ξεχωριστά νηματα για να μας αφορά και να μην χανονται μηνύματα σε ασχετες συζήτησεις
Ξέρεις έψαχνα για μία Εύα και για μία άλλη και για να βρω, πήγα δυο χρόνια πίσω, γαμησετα...

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
φίλε νομίζω είχαμε πει ότι είναι απλά οκ, το ακαποτο ήταν 20 έξτρα, εγώ δεν δοκιμασα ακούεται ξεπετα
Από Ρουμανες τι περιμένεις.

Γύρισε και το αδυνατουλι μοντελε Ρωσίδι για όποιον θέλει ήρεμες καταστάσεις.
Αν δε βρω κάτι καλύτερο μπορεί να ξαναπεράσω.

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
607
Πόντοι
81
φίλε νομίζω είχαμε πει ότι είναι απλά οκ, το ακαποτο ήταν 20 έξτρα, εγώ δεν δοκιμασα ακούεται ξεπετα
Πηγα πριν 2 χρονια περιπου, γυρω στα 35 , οπως τη βλεπεις στις φωτο, χαμογελαστη και ευγενικη, μετρια συμμετοχη. Δεν θα την ελεγα ξεπετα αλλα ουτε και κατι σπουδαιο. Καλη επιλογη αν δεχεται 50

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
646
Πόντοι
86
Δώσε πληροφορίες για ποια πρόκειται

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
646
Πόντοι
86
Φίλε μου μάλλον δεν το έθεσα σωστά...! Εννοούσα αυτήν την "εργάτρια" τσιμπουκοπνιχτρα την Ρωσίδα, κοντά στο Four Seasons, που οι συναγωνιστές, μας έχουν πει εδώ στο νήμα, ότι τα "ιδρώνει" φουλ τα φράγκα που παίρνει και ότι με 50 ευρώ κάνει φοβερό γυμνό τσιμπούκι, χύσιμο στο στόμα και σφαλιαριτσες στην κωλαρα της, αλλά όχι και πάτημα στο κεφάλι...! Μιλάω για αυτήν που είχε πάει και ο φίλος μας ο SheFucker και του έπεσε η παλούκα από την ξενερα που έφαγε, όταν είδε την γάτα της να τους περιτριγυρίζει, την ώρα που την κάρφωνε...! AXAXAXAXAXA. Και με 80 ευρωπουλα της ανοίγεις και το κωλαντερο...! Ψάξε λίγες σελίδες πιο πίσω, εδώ στο νήμα...! Δεν ξέρω αν δεν θυμάμαι καλά και δεν συμπεριλαμβάνονται σφαλιαριδια στην κωλαρα στο 50ρικο...! Πάντως εγώ θα την επισκεφτώ (σίγουρα με anal στο πρόγραμμα) κάποια στιγμή στο σχετικά σύντομο μέλλον και θα γράψω την εμπειρία μου μαζί της, εδώ στο νήμα...!
Μου έτυχε πριν κάτι χρόνια στην Λάρνακα να μπει το σκυλί της μέσα, τότε η πουτανα ήταν εγγλεζοκυπρεα η τιμή ήταν περίπου 30€ και γαβγιζε μην πολύ μιλώ έγινε χαμός μέχρι να το βγάλει έξω και όταν είπα θα φύγω μου είπε: για να επανορθωσω σου δίνω κολο χωρίς κάποτα και χυσε μέσα, έφυγα και δεν ξανά πάτησα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom