Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
Οι Ρωσίδες δεν μένουν μόνο στη Ρωσία, σίγουρα θα έχουμε πρόβλημα αλλά σίγουτα προσπαθούν οι πατρόνοι να φέρουν ότι μπορέσουν με την πρώτη ευκερία

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Και τι νομίζεις θα τρέξουν οι Ρωσίδες να έρθουν;
Καταρχήν δεν ανήκει η Ρωσία στις χώρες που θα έρχονται άμεσα εδώ. Οπότε θα έχουν θέματα με εξετάσεις, καραντίνες για 2 βδομάδες κλπ.
Ποιος θα δεχτεί να έρθει έτσι;

Πιστεύω η κατάσταση με κόσμο από αυτές τις χώρες θα βελτιωθεί σε 1.5 μήνα και μετά.

Σήμερα είναι 2.6.2020, γράφεις 1.5.? 2021???? Μάλλον όχι. Υπολογίζω κάνα μίνα μετά την αρχή της δεύτερης φάσης, δηλαδή ομάδα Β και μετά από κάνα μίνα υπόλοιπες χώρες.

..charis..

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
0
Για 40-45 μια χαρα ηταν... Και σφηχτο κορμι... Δεν θυμαμαι καθολου που ηταν ο χωρος της, με gps ειχα παει, ηταν στυλ ενοκιαζομενα apartments, αμα κανεις καλη αναζητηση στα νηματα Λεμεσου και Λευκωσιας θα βρεις σιγουρα το τηλ της και απο εκει θα σου εξηγησει εκεινη!
δεν βρηκα κατι στα νηματα,καποιο ψευδονημο ισως?
ηταν ξανθια μελαχροινη? στηθος μεγαλο μικρο? φυσικο ή σιλικονη?

Vanos99

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2015
Like
44
Πόντοι
1
Η καραντινα που θα μπενουν θα ειναι σπιτι τους αρα γιατι να μην έρθουν. Η Ρωσία δεν ειναι μεσα στις πρώτες χωρες αλλα δεν απαγορεύετε η εισοδοςστην Κύπρο

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
676
Πόντοι
361
δεν βρηκα κατι στα νηματα,καποιο ψευδονημο ισως?
ηταν ξανθια μελαχροινη? στηθος μεγαλο μικρο? φυσικο ή σιλικονη?

Δεν θυμαμαι καθολου ονομα... Ξανθια, μη φανταστεις καμια γυανικαρα η κανενα μιλφ απο μπραζερς... Μια τυπικα γαμησιμη γυναικα ειναι, μικρο βυζακι σφηχτο, λεπτο κορμακι σφηχτο επισης...

Σου λεω αμα ψαξεις (πολυ) θα τη βρεις, θα το εκανα εγω αλα δεν εχω το χρονο...

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Σήμερα είναι 2.6.2020, γράφεις 1.5.? 2021???? Μάλλον όχι. Υπολογίζω κάνα μίνα μετά την αρχή της δεύτερης φάσης, δηλαδή ομάδα Β και μετά από κάνα μίνα υπόλοιπες χώρες.
Έγραψα ξεκάθαρα 1.5 μήνα.
Δεν ξέρω τι σε μπερδεύει και γράφεις για 2021.

..charis..

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
0
Δεν θυμαμαι καθολου ονομα... Ξανθια, μη φανταστεις καμια γυανικαρα η κανενα μιλφ απο μπραζερς... Μια τυπικα γαμησιμη γυναικα ειναι, μικρο βυζακι σφηχτο, λεπτο κορμακι σφηχτο επισης...

Σου λεω αμα ψαξεις (πολυ) θα τη βρεις, θα το εκανα εγω αλα δεν εχω το χρονο...
[/quo

κανενα τηλεφωνο της δεν εχεις κρατησει; θα το εκτιμουσα πολυ αν μπορουσες να βοηθησεις

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
επια περσυ κοντα της, μονο για πιπα, επηρεν μ 60 ευρω (ενηθελ σεξ) ηταν πολα καλυ, επιεν κανενας σχετικα προσφατα?

τουτη καπιος ειπεν οτι το μινιμουμ εν 100, αξιζει?

καινουργια παρουσια νομιζω, εδοκιμασεν κανενας?

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
επια περσυ κοντα της, μονο για πιπα, επηρεν μ 60 ευρω (ενηθελ σεξ) ηταν πολα καλυ, επιεν κανενας σχετικα προσφατα?

Στη πρώτη είχα πάει επειδή ακουστικε η πιπα της, εμπήκα μέσα είδα το δωμάτιο, αηδιαστικό, το πρόσωπο της κάτι είχε σαν ακμη η σαν να είναι πρεζονι και σιγουρα δεν ειχε τετοια κωλαρα οπως τη φωτογραφία.

Για τη δεύτερη δεν ξέρω τίποτε την τελευταία την είδα και γω αν δοκιμάσει κάποιος μας λέει

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
Στη πρώτη είχα πάει επειδή ακουστικε η πιπα της, εμπήκα μέσα είδα το δωμάτιο, αηδιαστικό, το πρόσωπο της κάτι είχε σαν ακμη η σαν να είναι πρεζονι και σιγουρα δεν ειχε τετοια κωλαρα οπως τη φωτογραφία.

Για τη δεύτερη δεν ξέρω τίποτε την τελευταία την είδα και γω αν δοκιμάσει κάποιος μας λέει

ναι ουτε εμενα ευκαλεμου για σεξ η πρωτη αλα πιπα ηταν πολα δυνατη, σιουρα ενεν ετσι πλεον το σωμα της, τουλαχιστον πλεον

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846

Έδωσες 60€ μόνο για μια πίπα;;;

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
Έδωσες 60€ μόνο για μια πίπα;;;

παντως εν απαντα το τηλ πλεον, νομιζω επελανε τελια, αμα την πιασις μια φορα και δεν κλησεις ραντεβου αποτη εκαταλαβα εν σου ξανα απαντα, τουλαχιστον εμενα

Said45

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Εξωτερικά, όχι πολύ, τα τα βυζιά είναι καλά  :boobies:

Stories

Νέο!

Stories