papadiamantaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Like
- 635
- Πόντοι
- 86
Οι Ρωσίδες δεν μένουν μόνο στη Ρωσία, σίγουρα θα έχουμε πρόβλημα αλλά σίγουτα προσπαθούν οι πατρόνοι να φέρουν ότι μπορέσουν με την πρώτη ευκερία
Και τι νομίζεις θα τρέξουν οι Ρωσίδες να έρθουν;
Καταρχήν δεν ανήκει η Ρωσία στις χώρες που θα έρχονται άμεσα εδώ. Οπότε θα έχουν θέματα με εξετάσεις, καραντίνες για 2 βδομάδες κλπ.
Ποιος θα δεχτεί να έρθει έτσι;
Πιστεύω η κατάσταση με κόσμο από αυτές τις χώρες θα βελτιωθεί σε 1.5 μήνα και μετά.
δεν βρηκα κατι στα νηματα,καποιο ψευδονημο ισως?Για 40-45 μια χαρα ηταν... Και σφηχτο κορμι... Δεν θυμαμαι καθολου που ηταν ο χωρος της, με gps ειχα παει, ηταν στυλ ενοκιαζομενα apartments, αμα κανεις καλη αναζητηση στα νηματα Λεμεσου και Λευκωσιας θα βρεις σιγουρα το τηλ της και απο εκει θα σου εξηγησει εκεινη!
Με την Christina, μπορείτε να διαπραγματευτείτε για 100 στον ιστότοπο
δεν βρηκα κατι στα νηματα,καποιο ψευδονημο ισως?
ηταν ξανθια μελαχροινη? στηθος μεγαλο μικρο? φυσικο ή σιλικονη?
Έγραψα ξεκάθαρα 1.5 μήνα.Σήμερα είναι 2.6.2020, γράφεις 1.5.? 2021???? Μάλλον όχι. Υπολογίζω κάνα μίνα μετά την αρχή της δεύτερης φάσης, δηλαδή ομάδα Β και μετά από κάνα μίνα υπόλοιπες χώρες.
Δεν, ξέρω, με μπέρδεψε 1.5 μήνα, δηλαδή 1,5 μήνα ή 15. μήνα??Έγραψα ξεκάθαρα 1.5 μήνα.
Δεν ξέρω τι σε μπερδεύει και γράφεις για 2021.
Δεν θυμαμαι καθολου ονομα... Ξανθια, μη φανταστεις καμια γυανικαρα η κανενα μιλφ απο μπραζερς... Μια τυπικα γαμησιμη γυναικα ειναι, μικρο βυζακι σφηχτο, λεπτο κορμακι σφηχτο επισης...
Σου λεω αμα ψαξεις (πολυ) θα τη βρεις, θα το εκανα εγω αλα δεν εχω το χρονο...
[/quo
κανενα τηλεφωνο της δεν εχεις κρατησει; θα το εκτιμουσα πολυ αν μπορουσες να βοηθησεις
επια περσυ κοντα της, μονο για πιπα, επηρεν μ 60 ευρω (ενηθελ σεξ) ηταν πολα καλυ, επιεν κανενας σχετικα προσφατα?
τουτη καπιος ειπεν οτι το μινιμουμ εν 100, αξιζει?
καινουργια παρουσια νομιζω, εδοκιμασεν κανενας?
Στη πρώτη είχα πάει επειδή ακουστικε η πιπα της, εμπήκα μέσα είδα το δωμάτιο, αηδιαστικό, το πρόσωπο της κάτι είχε σαν ακμη η σαν να είναι πρεζονι και σιγουρα δεν ειχε τετοια κωλαρα οπως τη φωτογραφία.
Για τη δεύτερη δεν ξέρω τίποτε την τελευταία την είδα και γω αν δοκιμάσει κάποιος μας λέει
Έδωσες 60€ μόνο για μια πίπα;;;επια περσυ κοντα της, μονο για πιπα, επηρεν μ 60 ευρω (ενηθελ σεξ) ηταν πολα καλυ, επιεν κανενας σχετικα προσφατα?
τουτη καπιος ειπεν οτι το μινιμουμ εν 100, αξιζει?
καινουργια παρουσια νομιζω, εδοκιμασεν κανενας?
Έδωσες 60€ μόνο για μια πίπα;;;
Έδωσες 60€ μόνο για μια πίπα;;;