papadiamantaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Like
- 681
- Πόντοι
- 86
τι λέει; είπε μου 50 με ακαποτο στοματικο +30 κώλο
Γενικά καλές τιμές, έ?
τι λέει; είπε μου 50 με ακαποτο στοματικο +30 κώλο
Γενικά καλές τιμές, έ?
για ποια κυπρεα λέτε; Από περιέργεια έχουμε κυπρεα βιζιτου;
Εχω φυγει απο Λεμεσο απο περσυ αλλα ειχα παρει μια Κυπραια περσυ στη Λευκωσια, γυρω στα 40-45, καλη εμφανιση αλλα λογω οτι τονιζε τους φθογκους μου μπηκε στο μυαλο η ιδεα οτι ειναι Ελληνιδα χρονια στη Κυπρο... Γαμιοτανε επαγγελματικα, δεν αφηνε να μπω βαθεια... Εγω την τσακωσα εδω στο μπου αλλα στο νημα της Λευκωσιας και οταν συναντηθηκαμε (δικος της χωρος) ισχυριστηκε οτι ειναι Κυπραια και οτι δουλευει χρονια αλλα σε κελιστο κυκλωμα διοτι δεν υπηρχαν υπολογιστες και τροποι διαφημησης...
(δεν διεκρινα χαρακτηριστικα Κυπραιας, πχ δαχτυλα χοντρα/τουρκοφρυδα/μυτη η κατι αλλο...)
Πέμπτη πάω Λευκωσία, τότε υπάρχει πιθανότητα.δεν ξέρω από που είναι φίλε, σίγουρα ανατολικό μπλοκ, σίγουρα πολλά χρόνια Κύπρο και δοκιμασμένη και από άλλους οπότε ας μας πει και κάποιος άλλος γνώμη
Μπορεί να είναι και Ελληνίδα που έχει χρόνια στη Κύπρο και έκανε πολιτογράφηση
εμφανιση πως ήταν; σε πια περιοχή φίλε σε πηγε; εννοω ο χωρος της?Εχω φυγει απο Λεμεσο απο περσυ αλλα ειχα παρει μια Κυπραια περσυ στη Λευκωσια, γυρω στα 40-45, καλη εμφανιση αλλα λογω οτι τονιζε τους φθογκους μου μπηκε στο μυαλο η ιδεα οτι ειναι Ελληνιδα χρονια στη Κυπρο... Γαμιοτανε επαγγελματικα, δεν αφηνε να μπω βαθεια... Εγω την τσακωσα εδω στο μπου αλλα στο νημα της Λευκωσιας και οταν συναντηθηκαμε (δικος της χωρος) ισχυριστηκε οτι ειναι Κυπραια και οτι δουλευει χρονια αλλα σε κελιστο κυκλωμα διοτι δεν υπηρχαν υπολογιστες και τροποι διαφημησης...
(δεν διεκρινα χαρακτηριστικα Κυπραιας, πχ δαχτυλα χοντρα/τουρκοφρυδα/μυτη η κατι αλλο...)
τελικα εχει και 15 λεπτο παστα 70 ευρω
και τουτη εση καλα κομεντς, τουτη θυμιζιμου την ρομπερτα την ρουμανα που την λευκωσια, ιδιο καλουπη
αν και ακριβη εσι καλα κομεντς στο προφαειλ που πολους, αν εδοκιμασεν κανενας ας μας πι
επια πριν καιρο κοντα τις, εν 50 ευρω, πιπα χορις, στο σεξ εν καλουα, για οσους αρεσκοντε σε BBW,
Να γράφουμε αφού προσέχουμε κάποια πράγματα.
Η Λιλιαν έχει 2 σχόλια μόνο και μάλλον είναι ψεύτικα. Δες πως είναι γραμμένα και έχουν άριστη βαθμολογία.
Κάτι βρωμάει εδώ.
Επίσης όταν ήταν Λάρνακα της έστειλα μήνυμα για καλύτερη τιμή και δεν ήθελε κουβέντα.
Όταν η γκόμενά αξίζει θα έχει πολλά σχόλια. Όχι μόνον 2 και ψεύτικα.
Οπότε μάπα το καρπούζι και μην προτείνεις κάτι αν δεν το έχεις ψάξει καλά.
Γεγονός πάντως είναι ότι κρίση ξεκριση οι γκόμενες δεν έχουν ρίξει καθόλου τιμές. Βλέπω τα 120-159€ σύννεφο από τις λίγες εσκορτ.
Ενώ στο μπαζαρακι που έχει πολλές ανεξάρτητες αλλά χαμηλού επιπέδου, όλες ξεκινούν από 50€.
εμφανιση πως ήταν; σε πια περιοχή φίλε σε πηγε; εννοω ο χωρος της?
Και τι νομίζεις θα τρέξουν οι Ρωσίδες να έρθουν;Κάμετε υπομονή μέχρι τιν αλλη βδομάδα που θα ανοίξουν τα αεροδρομια