mamiastisgeitonias
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2019
- Like
- 619
- Πόντοι
- 81
προσωπικα αν και εχω παει με απειρες εσκορτς, με τις σχεσεις μου για καποιο λογο αποδιδω καλυτερα. Οι εσκορτς καποιες φορες μου δημιουργουν καποιου τυπου αδικαιολογητου αγχος και δυσκολευομαι να χαλαρωσω με αποτελεσμα η στυση να μην ειναι και τοσο καλη.Φιλε εγω ειμαι 42 μπορω να γαμησω 4 φορες την εβδομαδα αλλα θα πρεπει οχι καθε μερα συνεχομενα καπως να υπαρχουν κενα αναμεσα.σιγουρα ομως οχι καθε εβδομαδα 4 φορες.πιο συνιθισμενα ειναι 2 με 3 και λογω καθημερινοτητας δουλειας κτλ.εχει τυχει να γαμησω και πουτανα εσκορτ και το πουτανο που παντρευτηκα την ιδια μερα με διαφορα ωρων αλλα σιγουρα οι επιδοσεις ειναι πιο μειωμενες.2ο βολι συνεχομενο παρα πολυ δυσκολο και πολυ πολυ σπανιο.για μενα προσεξα οτι εχω καλες επιδοσεις αν αφηνω 1 μερα κενο. Οταν λεω επιδοσεις εννοω καλη στυση καλο χυσιμο αντοχη διαρκεια κτλ.δεν καπνιζω ,εχω καλο βαρος γυμναζομαι.παιρνω μονο βιταμινες δεν εχω δοκιμασει ακομη τυπου βιαγκρα κτλ.μεγαλη σημασια εχει η ορεξη απο τη γυναικα.οταν ειναι φαση ξεπετας ξενερωνω ευκολα.δεν ξερω πως ειναι σε αλλους συνομηλικους
Οταν ειμαι με γκομενα μου χαλαρος εχω στηση πορνοσταρ. Και εγω 42