Slavrlfucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 923
- Πόντοι
- 81
Ευτυχώς δεν ακολουθούν τέτοια λογική και οι υπόλοιπες, γιατί μετά θα πληρώναμε όλοι το γαμήσι 100€.αξιζει απο θεμα υπηρεσιες για εμενα ακομη και σε τετια τιμη
Ευτυχώς δεν ακολουθούν τέτοια λογική και οι υπόλοιπες, γιατί μετά θα πληρώναμε όλοι το γαμήσι 100€.αξιζει απο θεμα υπηρεσιες για εμενα ακομη και σε τετια τιμη
Εβαλε νεα αγγελια με αλλο ονομα.την καταλαβαινεις ευκολα απο το μεγαλο τατουαζ του scorpion στο ποδι.πηγα δευτερη φορα.ενω τη 1η ημουν σχετικα οκ τωρα οχι καθολου.πολυ κρυα και αφηρημενη.δεν ηθελε να ανεβει πανω,οταν ντυνομουν επλυνε πιατα(ου γαμωτο πρωτη φορα αυτο,ειχα δει αλλη να βαζει πλυντηριο αλλα πιατα πρωτη φορα).δεν μου αρεσε τη 2η φορα,ξενερωτηΕπισκεψη στη Nastia ξερω οτι ειχε κακα σχολια αλλα λογω ελειψης καποιων καλων φτηνων επιλογων μιας και δεν ηθελα να δωσω πολλα πηγα.60ευρ ακαποτο 20λεπτο.δηλωνει ρωσιδα που μενει τσεχια.στις φωτο ισως ειναι αυτη αλλα δεν ειμαι σιγουρος ειναι επιμελως κρυμμενα καποια σημεια.σαν σωματοτυπος μοιαζει λεπτη οχι ιδιαιτερα πετιτ χωρις καθολου βυζι κωλαρακι μικρο οκ.ειναι λεπτη αλλα οχι σφιχτο κορμι. Γενικα ισχυει αυτο που ειπαν ειναι κρυα.πχ στην αρχη με ρωτησε ξερεις το προγραμμα μου ειναι αυτο αυτο αυτο.εκει που αλλαζαμε στασεις ηταν κρυα στη συμπεριφορα. στον ανεμο ειναι.Εκανα μπανακι ,δεν ηθελε καθολου φιλια μονο body kisses.πιπα εκανε οκ μετρια ,οχι κακη ουτε καλη.της ειπα να ανεβει απο πανω δεν ηθελε.καναμε ιεραποστολικο και μετα doggy.στο ιεραποστολικο σε αγγαλιαζει σφιχτα.στο σκυλισιο εκει εδωσα πολυ πιεση ανεβασα πολλες στροφες.βογγουσε ολη τη διαρκεια τωρα αληθινα ψευτικα (99% ψευτικα).στο σκυλισιο ειναι οκ ωραια η θεα να γαμας μικρο καπως σχετικα κωλαρακι. Δεν ηταν καμια τρελη εμπειρια θα ελεγα μετρια αλλα φυσικα φτηνη σε σχεση με τι κυκλοφορει.δεν θα ξαναπαω παραμονο αν ξεμεινω τελειως απο επιλογες.αλλα δεν κλαιω κ τα λεφτα οπως με την αλινα πριν καποιες μερες .μετα ειχαμε λιγο μπλαμπλα πριν φυγω απλα πραγματα,κανα δυο χαζοαστεια καθως ντυνομουν.προσωπο οκ κανονικης κοπελας.ειπε ειναι 25 εγω θα ελεγα 30 ισως,δεν ξερω. Εκει που με εκανε να γελασω ειναι μετα το σκυλισιο που τη κοπαναγα οταν εχυσα λαλει μου, εισαι καλος τελειωσα και εγω...σκεφτηκα φυσικα "τι αλλο θα ακουσω απο τις πουτανες"..
Φίλε η Όλγα εν ψηλή , βιζιά αληθινά, εν παρουσιάσημη, πεντακάθαρη, για μασάζ προστάτη κι γάμο την εμπειρία της. Δεν έχει καλύτερη μες την Κύπρο, ξέρει πως να το κάνει. Το θέμα με τους ποδολάγνες το είδα κι εγώ, έχει από αυτά τα πόδια που χύνεις. Εν πολλά δύσκολο να βρεις έτσι συνδυασμό κι έχει συμπεριφορά καλή. Εν όπως ένα αυτοκίνητο, τούτη εν σαν το Mercedes G glass. Εγώ εν θέλω να τεστάρω Daihatsu Teriosπηγα για 30 λεπτα στα 100, αξιζει θα ελεγα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πηγα πριν χρονια κοντα της.. τελευταια φορα δεν μου αρεσε.. πε μας παραπανο για το προγραμα τι σου αρεσε?
εν μου απαντα παντοσ εμεναΦίλε η Όλγα εν ψηλή , βιζιά αληθινά, εν παρουσιάσημη, πεντακάθαρη, για μασάζ προστάτη κι γάμο την εμπειρία της. Δεν έχει καλύτερη μες την Κύπρο, ξέρει πως να το κάνει. Το θέμα με τους ποδολάγνες το είδα κι εγώ, έχει από αυτά τα πόδια που χύνεις. Εν πολλά δύσκολο να βρεις έτσι συνδυασμό κι έχει συμπεριφορά καλή. Εν όπως ένα αυτοκίνητο, τούτη εν σαν το Mercedes G glass. Εγώ εν θέλω να τεστάρω Daihatsu Terios
Το θέμα όμως είναι "diddy do it?"Ekikloforise tipote pou diddy? Exei kanena group na doume tpt?
Η μαρια απο τον ανεμο αλλα πρεπει να λυπει τωρα.ρωτησες για πιπα και απαντω γι αυτο συγκεκριμενα.γλυφει αρχιδια το ρουφαει το σαλιωνει καλα στα 50 ευρωπουλακιαΠαίδες ποιά είναι η καλύτερη πίπα στην Λεμεσό? Ακούω προτάσεις!
Υπάρχει τηλ? Για το όταν επιστρέψειΗ μαρια απο τον ανεμο αλλα πρεπει να λυπει τωρα.ρωτησες για πιπα και απαντω γι αυτο συγκεκριμενα.γλυφει αρχιδια το ρουφαει το σαλιωνει καλα στα 50 ευρωπουλακια
πεμας λιο παραπανο, εμφανισιακα ποσ ειναι ? τι καμνει καλο? αξιζει γενικα?Φίλε μαζί μου εν μια χαρά αλλά την πρώτη φορά ήταν όλα με πλαστικό μετά το στοματικό ήταν χωρίς αλλά είμαι από τους σταθερούς της
εν τουτη που εχει και facebook? καπιος το εστιλε πριν καιρο αλα δεν το βρισκω...Φίλε είναι Κυπραία 40αρα κοντή, μελαχρινή με τα παχάκια της. Δεν βάζει αγγελία έχει τους σταθερούς της. 50 ευρώ, εμένα ελεύθερο στοματικό, προσιτή, ευγενική και αρέσκει της το σεξ. Για μένα value for money
Αν έχει, ανεβάστε τοεν τουτη που εχει και facebook? καπιος το εστιλε πριν καιρο αλα δεν το βρισκω...
Την εχω παρει αυτην .εχω γραψει
Ε οκ, πε μας τοτε! Ή περιπου ποτε εγραψες το ποστΤην εχω παρει αυτην .εχω γραψει
Εδώ η μια Ρουμάνα και είναι 90% καμμένο χαρτί και εσύ ψήνεσαι να πληρώσεις 2;Δοκίμασε κάνεις;