Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Andy10roni

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Συναγωνιστές. Δεν ξέρω την Κυπραία, δεν έχω σοσιαλ της, δεν ξέρω που μένει δεν ξέρω τίποτε! Έχω μόνο ένα τηλ, εκυκλοφόρησε δαμέ. Αν δεν μου κάνει αναπάντητη δεν την πιάνω, δεν είναι πάντα διαθέσιμη. Γιατί δεν απαντά δεν το ξέρω και δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.

Limassolsb

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Δοκίμασε κανείς;

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
835
Πόντοι
86

Μπήκε κανεις στην κυρία;

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
919
Πόντοι
81
Τη Βίκυ που ήταν μαζί με Κάτια την έχει δοκιμάσει κανείς;

Trelosapo

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Like
14
Πόντοι
0
Γεια σας αυτες δοκιμαστικαν απο κανενα να μας πει την αποψη τους διοτι δεν μου πολυ φενονται για βιζιτες

Markos88

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2024
Like
14
Πόντοι
0
Να σαι καλά ρε λεβέντη

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
919
Πόντοι
81
Γεια σας αυτες δοκιμαστικαν απο κανενα να μας πει την αποψη τους διοτι δεν μου πολυ φενονται για βιζιτες
Τυπε η Liza βιζιταρει εδώ και χρόνια στη Λεμεσό.
Ουκρανή γύρω στα 30, όλα με λάστιχο, πολύ τυπικό πρόγραμμα.

Η άλλη μπορεί να είναι και fake, πρώτη φορά τη βλέπω.

cycycycy

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2021
Like
142
Πόντοι
0
Ειχαν πει πιο παλια οτι ηταν χαλια και η Vicky και η Katya. Δεν εχω δοκιμασει αν και η Katya παντα μου εβγαζε κατι προστιχο.

giorgosnic

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Like
680
Πόντοι
81
φίλε πήγα μαζί τους ντούο. δεν αξίζουν πολύ μηχανικές αν και ήταν σχετικά φθηνές όμως. άποψη μου μην ασχοληθείς

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
919
Πόντοι
81
φίλε πήγα μαζί τους ντούο. δεν αξίζουν πολύ μηχανικές αν και ήταν σχετικά φθηνές όμως. άποψη μου μην ασχοληθείς
Την Κάτια την είχα πάρει μερικές φορές μόνη της.
Για έναν απλό σεξακι ήταν οκ στα 60€.
Ντουο δεν παίρνω αν δεν είμαι σίγουρος ότι θα βγάλουν γούστα μεταξύ τους οι κοπέλες.

Anty37

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
20
Πόντοι
0
Για την Κυπρεα εμαθανεν τιποτε;

capitano94

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2023
Like
26
Πόντοι
0
Ευχαριστώ πολύ! Από υπηρεσίες τι λέει?
Φίλε μαζί μου εν μια χαρά αλλά την πρώτη φορά ήταν όλα με πλαστικό μετά το στοματικό ήταν χωρίς αλλά είμαι από τους σταθερούς της

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
835
Πόντοι
86
Επισκεψη στην Anna .σημερα εχω γκαβλες οποτε λεω να γινω περιγραφικος.το συγκεκριμενο γκαβλοπορνιδιο το ειχα παρει και το χειμωνα 2 φορες καινειχα γραψει.ηρθε παλι πισω οποτε μια επισκεψη τη σηκωνε.80ευρα μισαωρο ακαποτο πισω απο το happy jack στη γνωστη πουτανογιαφκα,στο συγκεκριμενο διαμερισμα εχω παρει 4 με 5 ...πλακα εχει.παω και με περιμενει με κοκκινο νυχτικο.μπελαρους δηλωνει.λιγα αγγλικα χαμογελαστη.εχασε λιγα κιλα απο την τελευταια φορα,το σωμα της ειναι φυσιολογικο εχει μικρο βυζι α η β και εχει κωλο ωραιο γεματοζελεδενιο.φιλακι για το καλωσορισμα ,λιγο μπλα μπλα και μπανακι.με περιμενε στο δωματιο.αρχισε τα κουνηματα.ετσι εκανε και τις αλλες φορες. Ναζια σηκωθηκα καινορθιος αρχισα φιλια και γλυψιμο.αργο ξεντυμα.εβαλα τη ψωλη αναμεσα στα κωλομερια της στο ορθιο ενω φορουσε ακομη το κοκκινο στριγκακι να νιωσω τα κωλομαγουλα της.γλυψιμο ρωγες στο ορθιο.γουσταρε φιλια και χαιδεματα.εσκυψε εβγαλε το στριγκακι και την εβαλα να ξαπλωσει.γλυψιμο απο πανω και γλυφομουνι.περοιπιημενο αφησε μια γραμμη μονο τριχουλες στο κεντρο για το design.της εγλυφα το μουνακι και εβαζα τα χερια απο κατωνστη κωλαρα της.μετα πολλα φιλια εδινε και μονη της αλλα λιγα με γλωσσα.γυρναω και σειρα της.ξαπλωνω ανασκελα μαξιλαρια πισω να με σηκωνουν να εχω καλη θεα.αρχιζει το τσιμπουκι ωραιο βαθυ.δεν εγλυψε αρχιδια η καριολα ομως.το εβαζε μεσα ολο και μετα εβγαζε τη γλωσσα να το σαλιωσει γυρω γυρω.εγω τη χαιδευα βυζακι και λιγο δαχτυλακι στο μουνακι ετσι οπως ηταν στημενη πλαγια. Της λεω μετα στα αγγλικα θελω να σε γαμησω και μου λεει οκ lets start,καποτα και την βαζω να ανεβει πανω.η αληθεια ειναι οκ χορευε καλα πανω αλλα φαινεται οτι δεν ειναι και η δυνατη της σταση.οποτε τη γερνω πανω μου μετα απο λιγο και αρχιζω εγω το πηδημα εχοντας την πανω.το βυζι της ειναι μικρο και χορουσε ολοκληρο μεσα στο στομα μου.το δοκιμασα εκτενως αυτο.μετα τη γυρισα ιεραποστολικα.ηθελε φιλια ο πουτανος.σηκωσα και τα ποδια της ψηλα να σφιξει το μουνι,καλη ποζα.λεω μετα ετσι οπως παω θα χυσω ελα doggy στην ακρη του κρεβατιου με κλειστα ποδια.εκει εβαλε ξανα λιπαντικο.λιγο με χαλασε γιατι μεχρι εκει η τριβη ηταβ πολυ καλη,μετα αρχισε να γλυστραει πολυ.αρχιζω επιθετικο σκυλισιο.η καριολιτσα ξερει τα κολπα και βαζεο αντισταση κρατωντας με με τις πατουσες της στα ποδια μου.ωραια θεα απο πισω.τα κωλομαγουλα της παλονται ωραια στο γαμησι.τελος ετσι οπως ηταν στα 4 της βαζω μαξιλαρια μπροστα της και την κανω να ξαπωλλωσει πανω τους μπρουμυτα.να τσιτωσει ο κωλος.τη γαμαω μετα βασικα καθιστος ας πουμε πανω της.με τα χερια σφιγγω τα κωλομαγουλα.δεν κρατησα πολυ την εχυσα τη ψωλιτσα.φιλακια μετα λιγο μπλαμπλα οτι εβγαινε με τα κατσκικοαγγλικα της ελαφρυ μπανακι και αντιο. Αρα εχουμε μαλλον 30μαξ, υψος κανονικο μικρο βυζι μεγαλος κωλος οκ κανονικο βαρος.καλη πιπα οχι η τελεια ομως πολυ δραστηρια γουσταρε πηδημα,τα αγγλικα της ειναι για κλαματα ,καθαρο διαμερισμα. Επρεπε να κανω το 69...μαλακια μου,θα πρεπει να ξαναπαω απο οτι φαινεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom