Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

iasonasfast

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2024
Like
61
Πόντοι
0
Τι λέει πήγε κάποιος;;
Επία εγώ. Όχι ουάο κατάσταση κι ψηγείο. Καταλαμβένεις τι εννοώ ψηγείο. Μες το παζαράκι η μόνη που ξέρει να ικανοποιήσει ότι ζητήσεις μέχρι μασαζ προστάτη κι εν πεντακάθαρη, ψηλή, με αληθινά βυζια κτλ κτλ εν η Ρωσίδα η Όλγα κι έχει κι συμπεριφορά ευχάριστη. Το πρόβλημα της τούτης εν δύσκολο να κλήσεις ραντεβού. Παν με τες ώρες εργένηδες από ότι κατάλαβα περνούν την μες τα κότερα κι αν την κόψεις εσσο είσαι τυχερός. 0lga

Cyprusguy

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2022
Like
76
Πόντοι
0
Καλές οι φωτογραφίες σου φίλε μου αλλά η συγκεκριμένη είναι τέρμα τυπική και δε βγάζει κανένα πάθος στο κρεβάτι.

Φιλιά δε δίνει, σου λέει πώς να στηθεις ακριβώς στο κρεβάτι, ψεύτικα ουρλιαχτά κλπ πάντα και δουλεύει πολύ καλά τους πελάτες της αφού τους αφήνει να της στέλνουν μηνύματα συνέχεια ακόμα και όταν δεν είναι στο νησί, για να νομίζουν ότι τους σκέφτεται.

Οκ φτηνή Ρουμάνα δε λέω, αλλά δε νομίζω ότι θα αλλάζει συμπεριφορά σε πιο ακριβά προγράμματα.
Άποψεις φίλε μου έχει άλλους που την βαθμολογούν 10/10 ανάλογα τα γούστα νομίζω . Έχω ακούσει διάφορα άλλα σε γενικές γραμμές την έχουν για καλή επιλογή:)

Lakis s

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2022
Like
20
Πόντοι
0
Εν το ήξερα....εψαξα το λιγο.....εν ξερω αν πραγματικα το δουλεύουν οι κοπελλες μας..... αλλα εγω ειμαι καθαρος τζιμεσα. 5/5
Αν δεν εχετε τι να καμετε.... μπείτε τζαι πειτε μας τη βαθμολογία σας να βρουμε τον πιο κακοφημο
1000029194.jpg

Marios2223

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
6
Πόντοι
0

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.003
Πόντοι
81
Καλησπέρα σε όλους δοκιμάστηκαν;

Τυπε πας καλά;
Γιατί ποσταρεις Ρουμάνες του κιλού σε όλα τα θέματα της Κύπρου;
Πώς δεν έβαλες καμία 200ρια αγγελίες τότε για σχόλια.

Marios2223

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Τυπε πας καλά;
Γιατί ποσταρεις Ρουμάνες του κιλού σε όλα τα θέματα της Κύπρου;
Πώς δεν έβαλες καμία 200ρια αγγελίες τότε για σχόλια.
Επειδή είμαι Αγια ναπα και θέλω να πάω κακό είναι που ρωτάω;

Jeze

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Αυτή ενώ κανονίστηκε ραντεβού δεν απάντησε ξανά

SEAS

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2011
Like
8
Πόντοι
0
Έχει ναι αλλά εννέν για μας. Προσφέρουν υπηρεσίες εκτός Κυπρου

Skapaneas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2022
Like
304
Πόντοι
21
Ναι εχω γραψει για αυτη σχετικα προσφατα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για τη 2η εχει δοκιμαστει απο συναγωνιστες εχουν γραψει
Για την 2η ειχα γράψει. Πολύ όμορφη αλλά το μουνί της ηταν σαν πηγάδι ξεχειλωμενο . Έπρεπε να δω για να βεβαιωθώ ότι την είχα μέσα.... και ενώ πλήρωσα 1 ώρα για 2 φορές δεν με αφησε 2η φορά επειδή κάναμε μπάνιο μαζι, είπε.

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
346
Πόντοι
21
Afu kati laloun gia tilefona pou kiprees alla kanenas en dia an den exeis
Φίλε οι Κύπριες που γαμιούνται για το χρήμα προσέχουν να μη βγει το όνομα τους γιαυτό ή τις ξέρουν μόνο 5-10 άτομα ή πάνε μόνο με ξένους. Επίσης κανένας που έχει τηλ Κυπραίας δεν έχει ανάγκη να σου το δώσει. Ίσα ίσα που θέλουν να τις κρατούν αποκλειστικά για τους ίδιους. Μην ακούς μαλακίες ότι ανταλλάζουν τηλέφωνα. Τα παραπάνω τηλέφωνα που δίνουν είναι ή καμιάς 50χρονης που ήταν παλιά στο bazaraki, ή καμιάς που δεν βλέπεται ή καμιάς Ρουμάνας που ζει Κύπρο τα τελευταία 20 χρόνια και ξέρει τη γλώσσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom