Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

FastGunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Καλή πουτανο-μπυραρία, στην οποία να μπορείς να πάρεις και την κοπέλλα μετά? Ή καλό στρίπ club εκτός τα γνωστά που είναι 300 Ευρό το μισάωρο.

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
346
Πόντοι
21
Καλή πουτανο-μπυραρία, στην οποία να μπορείς να πάρεις και την κοπέλλα μετά? Ή καλό στρίπ club εκτός τα γνωστά που είναι 300 Ευρό το μισάωρο.
MAXI δοκίμασες; Νομίζω είναι 350 ευρώ για 2 ώρες

FastGunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2024
Like
8
Πόντοι
0
MAXI δοκίμασες; Νομίζω είναι 350 ευρώ για 2 ώρες
Ευχαριστώ φίλε. Είναι αυτή στην Γερμασόγεια? Επίσης πρέπει να κλείσω ξενοδοχείο μετά ή έχουν δικό τους χώρο?

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
346
Πόντοι
21

Ευχαριστώ φίλε. Είναι αυτή στην Γερμασόγεια? Επίσης πρέπει να κλείσω ξενοδοχείο μετά ή έχουν δικό τους χώρο?
Ναι, στη Γερμασόγεια, παραλιακός. Υπάρχει και στο google. Έχουν ένα δωμάτιο αν θέλεις για μισή ώρα νομίζω αλλά δεν θυμάμαι τιμή. Αν θέλεις για 2 ώρες πρέπει να βρεις εσύ διαμέρισμα. Αν τους ρωτήσεις σε στέλνουν σε κάτι κωλοδιαμερίσματα, δεν αξίζει.

EbonyFucker

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2022
Like
56
Πόντοι
0
Παλιά στα 50€ τα έπαιρνε στόμα.
Τώρα ζητάει έξτρα.
Επίσης αν έχεις λίγο πιο χοντρό εργαλείο διαμαρτύρεται.
Οπότε σχετικό το τι σφυροκόπημα δέχεται.
Την κοπανουσα 20 λεπτά καρφωτο σφυροκοπημα εγώ όρθιος και αυτή στα 4 στην ακρη του κρεβατιού, και έχω μεγάλη και χοντρή ψωλη...δεν το χάρηκε που την ξεμουνιασα έτσι άγρια (και με ατακαρες...), για αυτό πρώτα άρχισε τα μουρμουρητα και με είπε δεν αντέχει άλλο και μετά που την έχυσα στα βυζια έβγαλε νεύρα η κ@ριολ@ και φέρθηκε απαίσια...!

iasonasfast

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2024
Like
61
Πόντοι
0
Για σας επέστρεψε η Όλγα από Μύκονο. Πήγα εψές ένα δυόρο. Έμεινα ευχαριστημένος. Τούτη ξέρει συμπεριφορά κι να εικανοποιεισει οτι γουστάρεις. Εν αρκετά παρουσιάσημη 0lga

Συνημμένα

• IMG_4236.jpeg
    IMG_4236.jpeg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 65

Don Juan8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2024
Like
1.903
Πόντοι
200
Έχω ένα γνωστό μου που μου είπε ότι ψάρευε δια μέσο του τικτοκ είχε μπει να γράψει σε live ασιάτισας και να συναντηθούν που κοντά και να την πληρώσει για κάτι ψώνια και την επόμενη είχαν βρεθεί κάπου στο μόλο και τις πήρε λεφτά να αγοράσει πράγματα και μετά την πήρε σπίτι της και την έχει βάλει στα 4 του πήρε πίπες μόνο που μόνο της πήρε €10 ψώνια
Δώσε περισσότερες πληροφορίες

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
973
Πόντοι
81
Για σας επέστρεψε η Όλγα από Μύκονο. Πήγα εψές ένα δυόρο. Έμεινα ευχαριστημένος. Τούτη ξέρει συμπεριφορά κι να εικανοποιεισει οτι γουστάρεις. Εν αρκετά παρουσιάσημη 0lga
Μεγάλη διαφήμιση βλέπω.
Λινκ στην αγγελία της, έξτρα φωτογραφία, πέρα από τα σχόλια.
Παίζει καμία προμήθεια τυπε;

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
346
Πόντοι
21

Στο κελί τελικά ο 64χρονος που "ψώνιζε" 15χρονες στη Λεμεσό. Κρίθηκε ένοχος μετά από μαρτυρία που εξασφάλισε η αστυνομία. Δηλαδή έφαγε ξύλο, έχασε 5.5χιλ και τώρα θα μπει και στη στενή!! Καλα πόσο μαλάκας μπορεί να είναι;

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
616
Πόντοι
86

Στο κελί τελικά ο 64χρονος που "ψώνιζε" 15χρονες στη Λεμεσό. Κρίθηκε ένοχος μετά από μαρτυρία που εξασφάλισε η αστυνομία. Δηλαδή έφαγε ξύλο, έχασε 5.5χιλ και τώρα θα μπει και στη στενή!! Καλα πόσο μαλάκας μπορεί να είναι;
Όταν σκέφτεσαι με το κάτω κεφάλι...

cycycycy

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2021
Like
144
Πόντοι
0

Ποιος 65χρονος παει για δειπνο με 14-16 χρονα εχοντας 5.5κ στην τσεπη? Και εκεινες ηξεραν τι εκαναν. Εγω ειμαι σιγουρος οτι υπολογιζαν οτι θα τον δειρουν, να κλεψουν τα λεφτα και οτι δεν θα ελεγε τιποτα αυτος επειδη εχει και εκεινος την φωλια του λερωμενη.

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
346
Πόντοι
21
Ποιος 65χρονος παει για δειπνο με 14-16 χρονα εχοντας 5.5κ στην τσεπη? Και εκεινες ηξεραν τι εκαναν. Εγω ειμαι σιγουρος οτι υπολογιζαν οτι θα τον δειρουν, να κλεψουν τα λεφτα και οτι δεν θα ελεγε τιποτα αυτος επειδη εχει και εκεινος την φωλια του λερωμενη.
Εννοείται ότι το είχαν σχεδιασμένο να τον πλακώσουν και να τον κλέψουν. Αλλά ο άλλος, πόσο βλάκας; Πήγε να καταγγείλει κιόλας. Δηλαδή υπήρχε περίπτωση να την έβγαζε καθαρή;

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
605
Πόντοι
81
Εννοείται ότι το είχαν σχεδιασμένο να τον πλακώσουν και να τον κλέψουν. Αλλά ο άλλος, πόσο βλάκας; Πήγε να καταγγείλει κιόλας. Δηλαδή υπήρχε περίπτωση να την έβγαζε καθαρή;
Και αλλοι βλακες που δεν υπολογισαν ποσο βλακας ειναι :)

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
855
Πόντοι
86
Ειπα να παω σε μια που δεν ξαναπηγα καθως λειπουν αυτες που παω συχνα κ τα βρισκουμε ωραια .https://m.bazaraki.com/adv/5375698_alina/ 60ευρω ακαποτο 30λεπτα συμφωνησαμε στο μυλο. Δηλωνει μοσχοβιτισα.πολυ ομορφη για την ηλικια της με ωραιο σωμα.χαλια εμπειρια ξεπετα χειροτερη απο ρουμανα . Ξερω οτι υπηρχαν κακα σχολια γιναυτην αλλα αφορουσαν τη καθαριοτητα.με εβαλε να πλεινω τα χερια μπροστα της και μου εδωσε mouthwash να πιω οπως δινουμε στα παιδακια με το χερι της.μετα εβαλε αντισυπτικο στηβπουτσα και μεσα στη τρυπα.αυτα τα βρηκα αστεια αν και θυμαμαι οτι σε αυτα επικεντρωνονταν τα σχολια.της προτεινα να κανω μπανιο μου ειπενδεν εκανες,της ειπα το πρωι εε μου λεει οκ.απο εκει και περα ομως τονξεφτυλισε.αρχισε πιπα μετρια χωρις αρχιδια και δεν με αφηνε να την φιλισω να της γλειψω τα βυζια.μου ελεγε lie back lie back. Πριν σηκωθει καλα το γκαβλι μου και γινει πετρα βαζει καποτα και λεει come fuck me.της λεω γυρνα ανασκελα οχι οχι σκυλισιο καμια αλλη σταση.ειχα ηδη ξενερωσει. Φωναζε βογγητα μιλουσε ψευτικα πολυ της εκανα παρατηρηση τα εκοψε αμεσως.ελεγε βλακειες.μολις της το εβαλα και μετα απο 20δευτερολεπτα μου ελεγε come lets finish together. Δηλαδη 17 να μουν δεν θα τελειωνα τοσο γρηγορα.ηθελε να με ξεπεταξει σε 10νλεπτα.μετα επειδη δεν δουλευε πηγε να τη ψευτοπαιξει.βαρεθηκα ξενερωσα εφυγα.μου εστελνε μηνυματα οτι λυπαται και οτι ημουν μαλλον κουρασμενος.της ειπα οτι ηθελε ξεπετα και απαντησε βλακειες.το εκοψα σιγα μην μαλωσω με τη πουτανα μεσω whatsup... Αληθεια δεν με πειραξε το θεμα καθαριοτητας αλλα το μετα.φωλα

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
973
Πόντοι
81
Ειπα να παω σε μια που δεν ξαναπηγα καθως λειπουν αυτες που παω συχνα κ τα βρισκουμε ωραια .https://m.bazaraki.com/adv/5375698_alina/ 60ευρω ακαποτο 30λεπτα συμφωνησαμε στο μυλο. Δηλωνει μοσχοβιτισα.πολυ ομορφη για την ηλικια της με ωραιο σωμα.χαλια εμπειρια ξεπετα χειροτερη απο ρουμανα . Ξερω οτι υπηρχαν κακα σχολια γιναυτην αλλα αφορουσαν τη καθαριοτητα.με εβαλε να πλεινω τα χερια μπροστα της και μου εδωσε mouthwash να πιω οπως δινουμε στα παιδακια με το χερι της.μετα εβαλε αντισυπτικο στηβπουτσα και μεσα στη τρυπα.αυτα τα βρηκα αστεια αν και θυμαμαι οτι σε αυτα επικεντρωνονταν τα σχολια.της προτεινα να κανω μπανιο μου ειπενδεν εκανες,της ειπα το πρωι εε μου λεει οκ.απο εκει και περα ομως τονξεφτυλισε.αρχισε πιπα μετρια χωρις αρχιδια και δεν με αφηνε να την φιλισω να της γλειψω τα βυζια.μου ελεγε lie back lie back. Πριν σηκωθει καλα το γκαβλι μου και γινει πετρα βαζει καποτα και λεει come fuck me.της λεω γυρνα ανασκελα οχι οχι σκυλισιο καμια αλλη σταση.ειχα ηδη ξενερωσει. Φωναζε βογγητα μιλουσε ψευτικα πολυ της εκανα παρατηρηση τα εκοψε αμεσως.ελεγε βλακειες.μολις της το εβαλα και μετα απο 20δευτερολεπτα μου ελεγε come lets finish together. Δηλαδη 17 να μουν δεν θα τελειωνα τοσο γρηγορα.ηθελε να με ξεπεταξει σε 10νλεπτα.μετα επειδη δεν δουλευε πηγε να τη ψευτοπαιξει.βαρεθηκα ξενερωσα εφυγα.μου εστελνε μηνυματα οτι λυπαται και οτι ημουν μαλλον κουρασμενος.της ειπα οτι ηθελε ξεπετα και απαντησε βλακειες.το εκοψα σιγα μην μαλωσω με τη πουτανα μεσω whatsup... Αληθεια δεν με πειραξε το θεμα καθαριοτητας αλλα το μετα.φωλα
Καλά είναι δυνατόν να την πατάτε όσοι είστε καιρό στο παζάρι με τέτοιες γνωστές φολες; Πάνω από 6 χρόνια παίζει μπάλα σε Λάρνακα και Λεμεσό.

Αφού έχει γραφτεί ότι κάνει χαζα πράγματα με την καθαριότητα και κλέβει φουλ στο σεξ.
Την άλλη φορά πας να τελειώσεις στο στόμα όπως έχει κανονιστεί και έτρεχε να φύγει πριν τελειώσει λες και της έριξες σκατά στο στόμα.
Έχει ψυχολογικά πολλά η συγκεκριμένη.

euro90

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
16
Πόντοι
0
MELIS

Σκευτομαι για επισκεψη σε αυτην, εχει καποιος εμπειρια?

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
973
Πόντοι
81
Ξέρει κανείς τίποτα για αυτό εδώ;

Skapaneas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2022
Like
304
Πόντοι
21

Schecter

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Like
10
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, γνωρίζει κάποιος τι παίζει με όλες αυτές τις βραζιλιάνες; Έχει κάποιος κάποια εμπειρία; Οι πλείστες ζητάνε 250 ευρώ την ώρα. Έχουν απίστευτα κορμιά αλλά μου μυρίζει φόλα. Φάγαμε τόσες φόλες που φοβάμαι να δοκιμάσω να επισκεφθώ κάποιες από αυτές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom