capitano94
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2023
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Στειλε μου μήνυμα φιλεΓειά σας.. Καμιά μαύρη καλη? Επίσης ανταλαζο τηλ κιπρεας για αλλη κιπρεα εύκολη
Στειλε μου μήνυμα φιλεΓειά σας.. Καμιά μαύρη καλη? Επίσης ανταλαζο τηλ κιπρεας για αλλη κιπρεα εύκολη
Όσες μαύρες είναι στο παζάρι είναι όλες άχρηστες και οι αγγελίες που βάζουν είναι με ψεύτικες φωτοΣτειλε μου μήνυμα φιλε
Έλα προσωπικό μήνυμα και δεν μπορώ να σου στείλω ή κάνε 3-4 αναρτήσεις για να ανοίξει ο λογαριασμός σουΓειά σας.. Καμιά μαύρη καλη? Επίσης ανταλαζο τηλ κιπρεας για αλλη κιπρεα εύκολη
οχι τοσα κιλα οσα φενονται απο φωτοςΦαινεται να εχει κιλα εξτρα?βυζι μικρο?
Βάλε μερικές αναρτήσεις ακόμη για να μπορούμε να σου στείλουμε μήνυμα ή στείλε μου εσύ, έχω να σου δώσωΓειά σας.. Καμιά μαύρη καλη? Επίσης ανταλαζο τηλ κιπρεας για αλλη κιπρεα εύκολη
Έχω μια Κυπραια μεγάλη σε ηλικία αν ψήνεσαι που είναι εύκοληΓειά σας.. Καμιά μαύρη καλη? Επίσης ανταλαζο τηλ κιπρεας για αλλη κιπρεα εύκολη
θα με ενδιαφερε και εμεναΈχω μια Κυπραια μεγάλη σε ηλικία αν ψήνεσαι που είναι εύκολη
Στειλε μου μήνυμα φίλεΓειά σας.. Καμιά μαύρη καλη? Επίσης ανταλαζο τηλ κιπρεας για αλλη κιπρεα εύκολη
Πως διαφιμίζεται στο offer? Το κοιτάω συχνά και δεν θυμάμε καμία καινούρια να ανεβάζει αγγελία στα ελληνικάΧαιρετώ τους συναγωνιστές. Νέο μέλος εδώ. Υπάρχει μια Κύπρια 40άρα που δηλώνει Ελληνίδα έρχεται Λεμεσό για μια μέρα μόνο βλέπει τους πελάτες της και φεύγει. Βάζει αγγελία στο offer με ψευτικη φώτο και αλλάζει συνέχεια τηλέφωνα και όνομα. Εμφανισιακά μελαχρινή 1,60 έχει τα πιασίματα της, στοματικό ελεύθερο και ανοιχτή σε στάσεις με αγαπημένη στα 4. 50 ευρώ το μισάωρο που είναι για μένα φοβερό vfm με τα σημερινά δεδομένα αν και έχει κάποιους μήνες να τη δω, δεν νομίζω να άλλαξε το fee. Το μόνο αρνητικό ρωτά πράγματα (πχ αν είσαι παντρεμένος, που δουλεύεις κλπ) και κρατά το τηλέφωνο και όνομα για επικοινωνία για συναγωνιστές που θέλουν ανωνυμία είναι ενοχλητικό.
Δεν έχει σταθερή διαφήμιση. Τη βάζει μόνο τη μέρα που είναι διαθέσιμη και τη διαγράφει την επόμενη μέραΠως διαφιμίζεται στο offer? Το κοιτάω συχνά και δεν θυμάμε καμία καινούρια να ανεβάζει αγγελία στα ελληνικά
Και εμένα με ενδιαφέρειθα με ενδιαφερε και εμενα
Για τι ωρες μιλας;Έχω πληροφορίες ότι περιοχή παλιάς βιβλιοθήκης με κατεύθυνση προς ραουνταμπαουτ Αγ.Νικολαου γίνεται πιάτσα με μαύρες ισχύει?