Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
855
Πόντοι
86
Δεν το καταλαβαινω το σκηνικο.εχει ξαναγινει 2-3 φορες.την ειδα την αγγελια νομιζω χτες και της εστειλα.ειμαι σιγουρος δεν υπηρχε τη κυριακη κ νομιζω ουτε τη δευτερα.λεω οκ θα παω τη πεμπτη.αυτη εφυγε και πηγε λαρνακα σημερα!.οπως ειπα ξανεγινε και με αλλες.καποιος τις φερνει στα κορινα και τις αφηνει ειτε 2 με 3 μερες αιντε μια εβδομαδα max.και μετα τις παει σε αλλη πολη.δεν καταλαβαινω γιατι τοσο γρηγορη ξεπετα.
Ηθελα να παω να γλυψω νεο δερμα αλλα η πρωτη μου επιλογη εφυγε οποτε κοιταξα τις υπολοιπες και αποφασισα να κανω το κομαντο να παω στη Maya

Μου ειπε τα 15 50 ,τα 30 80 με ακαποτο.δεν θελω πιεση χρονου και αγχος πηγα στα 30. Στο zavos.φατσαρε ρουμανα οποτε ηξερα τι να περιμενω.οι φωτο ειναι αυτη .ηλικια κατω των 30.στις φωτο με το κορμι φαινεται πολυ σφιχτη θα ελεγα εβαλε 5 κιλα απο τοτε.η φατσα ειναι οκ ,θα ηταν καλυτερα να μην ειχε τις ψευτικες βλεφαριδες και τα ρωσικα τσιμπουκοχειλα.ακαποτο χωρις.φιλια.καθαρη πετσετα για μπανιο οκ διαμερισμα.ισως μενει με αλλες αλλα δεν ειδα καμια.στα του αγωνα ηταν παθητικη δεν εβγαλε παθος.της ελεγα γυρνα μου ελεγε οκ.πιπα οκ σκυλισιο οκ.οτι πεις οκ.βογγητο δεν εβγαλε.ηταν μηχανικο πηδημα.δεν μασησα ειχα και γκαβλες πολλες εγινε η δουλεια.στο τελος μιλησαμε και λιγο.πολυ καλα τα αγγλικα της.δεν θα ξαναπαω.ισως για ενα 50αρικο να πας μια φορα να αδειασεις ειναι οκ,ισως.η συμπεριφορα της ειναι ευγενικη χαμογελαστη εκανε και κανα 2 αστεια.αλλα στο πηδημα ηταν κρυα.η πιπα καλη,οχι η καλυτερη αλλα καλη,βαθεια.εχει μικρο βυζι φυσικο ,καλο κωλαρακι.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Επισκεψη στη Anna
παρα πολυ καλη περιπτωση για τα δικα μου στανταρντ. συμφωνουμε 80 ευρω μισαωρο με ακαποτο. ειναι πισω απο το Happy jack γνωστη φωλια. οταν φτανω με λεει να της στειλω φωτο, της λεω οχι, της λεω ειμαι ασπρος ντοπιος κτλ. μου λεει βιντεοκληση της λεω παλι οχι και ξανα τα ιδια ειμαι ασπρος κτλ. της λεω να φυγω? με λεει οχι ελα πανω. ειναι μικρουλα belarus(λευκορωσια) ρωσιδα. ειναι πιο κοντη απο μενα αρα να πουμε 1.6-1.7? μικρουλα λεει 25 εγω λεω σιγουρα κατω απο 30. μικρο βυζακι φυσικο οπως στις φωτο. ωραιος μεγαλος κωλος αρχοντικος. δεν ζητησε λουσιμο δεν ειπα κατι. παμε στο κρεβατι και αρχιζει τα κουνηματα τυπου σαν στριπτιζ αρχιζω φιλια και γλυψιμο και την ξεντυσα. την ρωτησα αν ειναι οκ με τα φιλια ειπε οκ λιγα,αλλα μετα εδινε στο full φιλια .τελειως gfe φαση. τριβομαστε λιγο,μετα κρεβατι. ξεκινω γλυφομουνι και εδειχνε (ή προσποιοταν) οτι γουσταρε. την γυρναω και γλυφω λιγο τα ωραια αρχοντοκολομαγουλα. μετα φιλια και αρχιζει τη πιπα. βαθια αργη τυπου γκομενας. ωραιο πραγμα με καραγκαβλωσε. μετα λιγο 69 .και μετα παμε τις κλασικες στασεις αυτη απο πανω να χορευει (εβαλε λιπαντικο αλλα ηταν οκ σφιχτομουνα), κτλ κτλ και μετα τελειωμα στα 4 στο σκυλισιο. η κωλαρα της ειναι πολυ ωραια θεα στο doggy. λιγο μπλα μπλα μετα. ξερει λιγα αγγλικα αλλα οχι πολλα.ευγενικη προσχαρη χαρουμενη χαμογελαστη. δεν παραπονεθηκε σε ολα ειπε ναι οτι της ειπα αντεξε σφυροκοπημα. φιλια και μετα αντιο. περασα πολυ ωραια θα ξαναπαω , για τα δικα μου γουστα/τυπο ειναι πολυ καλη περιπτωση
Θα διαφωνήσω εν μέρει.
Γιατί λείπουν κάποιες πληροφορίες.

Καταρχήν η κοπέλα δεν είναι άσχημη, είναι χαμογελαστή αλλά δεν έχει κάτι ιδιαίτερο από ομορφιά.
Δεύτερον από τη μέση και κάτω είναι χοντρή. Ξεκάθαρα.
Δεν είναι αρχοντικός ο κώλος, είναι απλά μεγάλος. Κρίμα 30 χρονών να έχει τόση κυτταρίτιδα. Όταν τη γαμουσα από μπροστά, σχεδόν δεν έβλεπα το μουνί από τα χοντρά μπούτια. Γενικά δε συστήνεται αν θέλει κάποιος λεπτή κοπέλα.

Κατά τα άλλα, γαμιεται καλά, πίπα χωρίς λάστιχο, αλλά βάζει πολύ λιπαντικό συνέχεια και έβαλε χρονόμετρο με αλαρμ που μόνο Ρουμάνες έχω δει να το κάνουν.
Οπότε από μένα άκυρο που έτσι και αλλιώς λόγω σώματος δεν θα ξαναπήγαινα.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
855
Πόντοι
86
Δεν ειναι verified ,την εχει δοκιμασει κανεις? Rebeka
Ζηταει 80 για 30

kastrishis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2017
Like
102
Πόντοι
1
Δεν ειναι verified ,την εχει δοκιμασει κανεις? Rebeka
Ζηταει 80 για 30
Έπαιζε και ποιο παλιά , Λάρνακα -Λευκωσία -Λεμεσό .. είναι τσιγγανορουμάνα είπαν κάποια παιδιά εδώ μέσα με χάλια συμπεριφορά και πρόσωπο επίσης …

gousgounis47

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
30
Πόντοι
0
Λες ρε γαμώτο? Της έστειλα μήνυμα χθές στο whatsapp για συνάντηση και δεν απάντησε
Φίλε πήγα εγώ 30 λεπτά 120 την έφερε agency είναι Βραζιλιάνα είναι τοπ πέρασα πολλά ωραία τα κάνει όλα εκτός πρωκτικό δεν της ζήτησα αλλά θα φύγει σε 2-3 μετες

cycycycy

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2021
Like
144
Πόντοι
0
  • Like
Αντιδράσεις: Nikmis

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
855
Πόντοι
86
Έπαιζε και ποιο παλιά , Λάρνακα -Λευκωσία -Λεμεσό .. είναι τσιγγανορουμάνα είπαν κάποια παιδιά εδώ μέσα με χάλια συμπεριφορά και πρόσωπο επίσης …
δεν ειναι αυτη ειναι μια κοντη αρκετα χοντρη χωρις βυζια και με χαλια κωλο .μακρια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Της εστηλα για συναντηση. Θελει ηλικια και photo για να σου κλεισει ραντεβου.
ΑΦΤ κοινωνικες και κοτσανι του σπιτιου;

Skapaneas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2022
Like
304
Πόντοι
21
Της εστηλα για συναντηση. Θελει ηλικια και photo για να σου κλεισει ραντεβου.
Hi my name is Anna Tantra!
Trippers Bar on the map
Discreet parking

Friendly for video call by appointment

*INCALL*
1 h 250
30 min 150
Including: classic xxx, bj, liking balls, kisses, kisses nipples

*Extra:*
(CIM) Cum in mouth +50
Anal +200
Rimjob +100
Prostate massage +50
Nuru Massage + 100

*Nuru Massage*
30 min 150
1 h 250
Including: body to body relaxing massage sensual massage with happy ending.
Rubbing pussy until organic sensations
+ shower , fresh towels

Bj no condom+ 50

*OUTCALL*
Hotels only , ASK

Skapaneas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2022
Like
304
Πόντοι
21
Hi my name is Anna Tantra!
Trippers Bar on the map
Discreet parking

Friendly for video call by appointment

*INCALL*
1 h 250
30 min 150
Including: classic xxx, bj, liking balls, kisses, kisses nipples

(CIM) Cum in mouth +50
Anal +200
Rimjob +100
Prostate massage +50
Nuru Massage + 100

*Nuru Massage*
30 min 150
1 h 250
Including: body to body relaxing massage sensual massage with happy ending.
Rubbing pussy until organic sensations
+ shower , fresh towels

Bj no condom+ 50

*OUTCALL*
Hotels only , ASK
...και οταν της ειπα για μπανιο μαζι και γλωσσοφυλα (οχι απλα φιλακια) εβαλε ακομα 200 πάνω. Μου εδωσε την εντύπωση οτι απαντα γραφείο ή κάποιο bot και οχι η ίδια.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
...και οταν της ειπα για μπανιο μαζι και γλωσσοφυλα (οχι απλα φιλακια) εβαλε ακομα 200 πάνω. Μου εδωσε την εντύπωση οτι απαντα γραφείο ή κάποιο bot και οχι η ίδια.
Δεν ξέρω, αλλά ένας κώλος για 200 επιπλέον είναι λίγο υπερβολικός. Και βασική τιμή 250 !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom