Μου κανει εντυπωση αυτο που λες.απο κανα μουλα που ηρτε που τις αραπιες ναι οκ περιμενω να γαμαει ακαποτα,αλλα απο φυσιολογικο..τεσπα.δεν ξερω.μου φαινεται δυσκολο να το πιστεψω αλλα οκ.Υπάρχει πολύ χαζός κόσμος έξω, θα εκπλαγείς πόσοι γαμανε ακαπωτα και μαύρες και ασιατισες κλπ που δεν τηρούν τόσο την υγιεινή στα επίπεδα πχ που κρατάνε οι Ρωσίδες.
Άστο, μην το ψάχνεις.
Σχετικά με τον κωλο, ναι το ξεχνάς με τις περισσότερες.
Προτιμώ να περιμένω να πάω Αθήνα, να δώσω 100-140€ για 1 ωρα και να έχω μέσα και κωλο και τα πάντα. Όχι να δώσω στην Κύπρο 200€ για 40 λεπτά και να πάρω υπηρεσία των 60€.
Όσο για τις παντρεμένες, θα πάρω μια ουδέτερη θέση.
Αν στην πέσει εσένα παντρεμένη, θα πεις όχι;
Για το κωλο το εψαχνα πολυ και πραγματικα μετα βαρεθηκα να ρωταω.δεν δινω 100 ευρα για ενα κωλο αφου μπορω με τα ιδια να παρω αλλη μια ωρα.
Για τις παντρεμενες μεγαλη κουβεντα θα ανοιξουμε και θα αρχισουν να φωναζουν να τη παρουμε σε αλλο thread. Δεν εχω πηδηξει παντρεμενη ποτε καο δεν θελω,λυπαμαι τα παιδια ,ισως και απο προσωπικη εμπειρεια.ο καθενας οτι βοιωματα εχει.καλυτερα πας σε μια ρωσιδα μικρουλα και βγαζεις τα γουστα σου.καταλαβαινω ομως τι εννοεις και συμφωνω σε αυτο που λενε ποτε μην λες ποτε.το αφηνω εδω το θεμα.
τελικα κωλοσα να παω στην σοφια ηθελε 90 ευρα το.μισαωρο με ακαποτο κ φιλια.μου φανηκαν πολλα για νεα εισοδο στο bazaraki.θα δουμε στο μελλον...