papadiamantaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Like
- 635
- Πόντοι
- 86
Κλασσικά στο Μύλος μου το έχει κάνει 2-3 φορές να με αφήσει έξω και να με πάρει όταν φύγω. Είναι ο ίδιος μαλάκας που με απειλούσε πριν μέρες και βγήκε ο άλλος να πει για την Έμμα ότι εν εντάξει.Παπαριες...εκλεισα ραντεβου,συμφωνησαμε ωρα 50 ευρω μισαωρο ακαποτο.1 ωρα πριν το ραντεβου οπως κανω παντα το επιβεβαιωνω,μου λεει οκ dear.παω εκει ειμαι ακριβως στην ωρα μου στο λεπτο.μυλος apartments, της στελνω μηνυμα να με πει το δωματιο μου λεει 5 λεπτα.wait.οκ περιμενω εχω και τις γκαβλες μου .περνανε 6 λεπτα στελνω δεν απαντα τσατιζομαι περνανε αλλα 2-3 λεπτα μου λεει ξανα 5mins wait...της λεω bye bye.νευριασα εφυγα.μετα απο συνολο 15λεπτα απο την ωρα του ραντεβου μου στελνει ελα τωρα.της λεω δεν ειναι σωστο συμφωνησαμε μια ωρα.μου απαντα ο προηγουμενος ηταν αργος συγνωμη.ξενερωσα ημουν και σκαστος,μειναμε με τη λιτσα στο χερι.ακυρο χοντρο
Που μένα μακριά που το Μύλος, και μην μου πείτε "οποία θέλει κλίνει στο Μύλος" όλες του ίδιου ατζέντη είναι, τις έχει σε διάφορους ορόφους.
Άσε που στο μύνημα λέει σε όλα ναι ακαποτα φιλιά, μαλακίες, και όταν πας εκεί ειναι Λόττο αν δέχεται η κοπέλα