Συγχωράτεμε αν γράφω greeklish είναι από συνήθεια. Παιδιά εδώ το group δεν είναι για να λέμε εμπειρίες; και σε ποια πήγαμε και μασ άρεσε; εγώ επιβεβαίωσα όσα έγραφα συναγωνιστές πριν 2 σελιδεσ .για την Αλισια .που όλοι διέροτουντα που πηγε ι κοπέλα και δεν απαντά τα τηλ και εκλεισεν το τηλέφωνο . Σασ είπα κε γιατι το έκλεισε .τορα ο ξενιτεμένος τι κολιμα εχει με εμενα δεν μπορω να καταλάβω.ασε που λεει προτιμα πιπίνια κε εμείς γαμαμε μιλφαρεσ κε τισ ακριβοπλιρονουμε . Κοπλεξικε.
Παίδες εγω απόψη μου ειπα .πήγα έγραψα feedback και το ωραίο βγήκα κε κακώς γιατί πήγα σε μιαν πουτανα που πέρασα ωραία κε έδωσα όσα ήθελε για να μου κάμει τα βίτσια μου για πάνω από μιαν ώρα. Και το αλο το παιδι εδωσε 50 ευρο για 15 λεπτα.
Συμπέρασμα δικό σασ .
Αντε γεια.και δεν θα ξαναγράψω. Να γράφετε εσεισ τισ εμπειρίες σασ
Φιλε καταλαβαινω τι λες.
Σιγουρα εδω δεν πρεπει να κρινει κανενας κανεναν.Τις εμπειριες μας λεμε και να γλιτωσουμε ο ενας τον αλλον.
Και εγω πολλες φορες εδωσα λεφτα και τα εκλαψα.
Και πιο παλια ειχα συγκεκριμενη που πηγαινα μια ώρα 200-250(25 χρονων μουνναρα κορμαρα με ολες τις υπηρεσιες και βιτσια,εφυγε απο κυπρο μονιμα δυστυχως)
Απλα αυτο που ειπα για την Αλισα ειναι οτι λογω ηλικιας και σωματος εγω προσωπικα δεν θα εδινα τοσα.Αν εσενα δεν σε χαλα κανενα προβλημα.
Ο ξενιτεμενος τωρα πιστευω αυτο που θελει να πει ειναι οτι αμα δινουμε πολλα σε γκομενες που δεν'αξιζουν'θα ακριβινει γενικα το παζαρι..αυτο
Τωρα αν αξιζει δεν αξιζει ο καθενας εχει την αποψη του.
Και οσον αφορα τα τό 15λεπτο εχει φορες που θελεις απλα να εκτονωθεις και να φυγεις και εχει φορες που θα κατσεις και παραπανω αναλογως μερα και χρονου.
Αυτα.