xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Εσύ μιλάς όμορφα και κατανοητά.Φιλε εγω απλα παρουσιασα μια προσωπικη μου εμπειρια και αποψη.Δεν ξερω γιατι ο φιλος ποιο πανω σε αναφερε προσωπικα.Σιγουρα εχω παει κατα καιρους σε κοπελες που με 50-70-80 γουσταραν και τα εκαναν ολα κυριολεκτικα και εννοειται προτειμω να δινω οσα πιο λιγα γινεται.Αλλα αυτη τη περιοδο επεσε λιγη ξεραηλα.Εκτιμω σε λιγες μερες θα επιστρεψουν καλες κοπελες .Επισης δεν πηγαινω πανω απο 2-3 φορες στην ιδια,εκτος και αν περσσει καιρος και δεν βρισκω κατι αλλο,θελω να δοκιμαζω γενικα αλλα να μην πεταμε και τα λεφτα μας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πρακτορειο
Ο άλλος μπαίνει από το πουθενά κατά καιρούς, δε συνεισφέρει σε τίποτα από εδώ μέσα, αλλά μπαίνει πάντα να υποστηρίξει ότι οι κοπέλες του πρακτορείου είναι οι καλύτερες.
Ενώ ξέρουμε ότι έχουν μπει και παιδιά και έχουν καταθέσει απόψεις ότι άλλες ήταν ψοφιες, άλλες έκαναν απλό πρόγραμμα κλπ.
Έτσι λοιπόν είναι λάθος να θεοποιουμε τις κοπέλες των πρακτορείων, καθώς και εκεί υπάρχουν φολες.
Ούτε βέβαια μπορεί να πει κανείς ότι οι γκόμενες του Bazaraki είναι οι καλύτερες. Και για αυτές γράφουμε τα αρνητικά και εγώ προσωπικά έχω γλυτώσει πολύ κόσμο εδώ με κριτικές για φολες.