Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
Επίσκεψη προχτές.
Παρόλο που την ρώτησα αν είναι αυτη στις φώτο και είπε φυσικά όταν πήγα εκεί ήταν κάποια άλλη( Andreea. )
Όταν της το είπα και ότι ήθελα να φύγω αφού με "κοροίδεψε" άρχισε να με βρίζει .
Καθόλου επαγγελμάτικο και καθόλου καλή συμπεριφορά.
Καλός, τα έχουμε πει για αυτή ότι δεν αξίζει καλά έκανες και έφυγες

Reppiks

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2022
Like
104
Πόντοι
0
Καλός, τα έχουμε πει για αυτή ότι δεν αξίζει καλά έκανες και έφυγες
Το θέμα είναι το κάνουμε όλοι.
Δεν γίνετε να βάζουν ψεύτικες φώτο και να μην λέμε τπτ.
Πρέπει να σέβονται και αυτές τον χρόνο μας.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Επίσκεψη προχτές.
Παρόλο που την ρώτησα αν είναι αυτη στις φώτο και είπε φυσικά όταν πήγα εκεί ήταν κάποια άλλη( Andreea. )
Όταν της το είπα και ότι ήθελα να φύγω αφού με "κοροίδεψε" άρχισε να με βρίζει .
Κάτσε κουμπάρε, δηλαδή που να μην είχες εμπειρία..
Κατευθείαν πρώτη σου εμπειρία που πήγες να γράψεις εδώ ήταν από αποτυχημένη προσπάθεια σε Ρουμανα;

Καμία καλύτερη ιστορία από την εμπειρία σου δεν έχεις να περιγράψεις;

tremble

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2020
Like
187
Πόντοι
1
Κατευθείαν πρώτη σου εμπειρία που πήγες να γράψεις εδώ ήταν από αποτυχημένη προσπάθεια σε Ρουμανα;

Σκάσε εσυ ρε βλακα κομπλεξάρα αμέσως να του την πεις του άλλου. Μάθε να σέβεσαι λλιο εν βλάφτει

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Σκάσε εσυ ρε βλακα κομπλεξάρα αμέσως να του την πεις του άλλου. Μάθε να σέβεσαι λλιο εν βλάφτει
Άντε πάλι το γνωστό μαλακισμενο που δεν προσφέρει τίποτα εδώ μέσα πετάγεται σαν την κλανια να δείξει τον κομπλεξισμό του.

Μωρή χλεμπονιαρα γαμας τίποτα τελικά ή σπαζεσαι που δίνεις 120€ για Ρουμανες,.ενώ οι υπόλοιποι γαμαμε Ρωσίδια με 50-60€?
Πάρε το πουλί τώρα :alivedick::wanker:

tremble

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2020
Like
187
Πόντοι
1
Άντε πάλι το γνωστό μαλακισμενο που δεν προσφέρει τίποτα εδώ μέσα πετάγεται σαν την κλανια να δείξει τον κομπλεξισμό του.

Μωρή χλεμπονιαρα γαμας τίποτα τελικά ή σπαζεσαι που δίνεις 120€ για Ρουμανες,.ενώ οι υπόλοιποι γαμαμε Ρωσίδια με 50-60€?
Πάρε το πουλί τώρα :alivedick::wanker:
Τι γαμας με 50-60ε ρε βλακουι; 40αρες ααχχαχα. Βαζεις προφιλ πικ απο ρουμανα στο βαζαρακι που ειναι κλεμμενη. Εισαι ενας αμπακυρος ζηλιάρης μαθε να σέβεσαι βλαμμένο σε εκεινους που καμνουν QUALITY reviews που πληρωνουν premium. Αχρηστε

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Τι γαμας με 50-60ε ρε βλακουι; 40αρες ααχχαχα. Βαζεις προφιλ πικ απο ρουμανα στο βαζαρακι που ειναι κλεμμενη. Εισαι ενας αμπακυρος ζηλιάρης μαθε να σέβεσαι βλαμμένο σε εκεινους που καμνουν QUALITY reviews που πληρωνουν premium. Αχρηστε
Στο έχω ξαναπεί ρε κακομοίρη πόσο γελοίος είσαι.
Εσύ μονίμος ασχολείσαι μαζί μου και όλοι βλέπουν ότι τρέχεις να ποστάρεις πάνω σε δικά μου σχόλια. Οπότε είναι ξεκάθαρο ότι δεν αξίζεις καν την προσοχή μου και κάνεις ότι μπορείς για να ασχοληθώ εγώ μαζί σου. Οπότε θα τα γράψω για να δουν και οι άλλοι τι ζώο είσαι.

Όσο για το premium, η πλάκα είναι ότι είσαι και μπετοβλακας. Βγάζω ίσως και τριπλάσια χρήματα από εσένα, αλλά δεν είμαι ηλίθιος να πληρώνω για υπηρεσίες των 60€, στα 120€ όπως κάνεις εσύ καθυστερημένε.
Οπότε προτιμώ να συμβουλεύω εδώ τον κόσμο για τις καλές και κακές περιπτώσεις και για αυτό έχω πολλά παραπάνω σχόλια από εσένα που είσαι απλά ένα παράσιτο.
Επειδή εγώ δεν είμαι θύμα σαν εσένα, σε καίει ακόμα και που έχω αναφέρει ότι στην Αθήνα γαμαμε 25χρονα Ρωσίδια για 1 ώρα με όλα μέσα στα 80€, ενώ εσύ μέγα βλάκα θα σκάσεις τουλάχιστον 200€ για τέτοια υπηρεσία.

Εντάξει σε ξεφτιλισα καλά τώρα;

Reppiks

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2022
Like
104
Πόντοι
0

Το ανάφερα για να γλιτώσουν οι επόμενοι.
Όσο για την εμπειρία εννοώ ότι έχω δοκιμάσει αρκετές που κυκλοφορούν στο bazaraki χωρίς να σημαίνει ότι έμενα και πάντα ευχαριστημένος.
Εκτιμώ αυτή τη στιγμή στο σαιτ δεν κυκλοφορά κάτι καλό με προσιτή τιμή.
Επίσης τι γουστάρει ο καθένας είναι διαφορετίκη περίπτωση.
Έχει που θέλουν μόνο μικρές με ωραία προσωπάκια και σώμα και ας είναι ξενέρωτες και έχει που προτιμούν πιο μέτριες εμφανισιακά αλλά να τα δίνουν όλα.
Σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν πληρώνω πάνω από 50-80e. Αναλόγως υπηρεσιών.

tiktik9

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2012
Like
83
Πόντοι
0
Έχω πάρει από μπαζαρακι με 100 δύο όμορφες γύρω στα 25 ετών ρωσιδουλες ήταν πολύ καλές αλλά πάμε χρόνια τώρα

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Όσο για την εμπειρία εννοώ ότι έχω δοκιμάσει αρκετές που κυκλοφορούν στο bazaraki χωρίς να σημαίνει ότι έμενα και πάντα ευχαριστημένος.
Έχει που θέλουν μόνο μικρές με ωραία προσωπάκια και σώμα και ας είναι ξενέρωτες και έχει που προτιμούν πιο μέτριες εμφανισιακά αλλά να τα δίνουν όλα.
Αν θες μπιμπελο ουκρανίδι 28ετών που θα θες να το γλυφεις 30 λεπτά, αντί να το γαμάς, έχω εννοείται πρόταση.

Οπότε ξαναλέω, κάποιοι δεν ψάχνετε καλά το bazaraki. Οπότε μην γράφετε ότι δεν υπάρχουν καλές περιπτώσεις.
Έχεις για τα πάντα: νεαρά, μιλφ, γκόμενες των 50ευρώ, γκόμενες των 100ευρώ, γκόμενες που κάνουν τυπικό πρόγραμμα, γκόμενες που γαμιούνται δίχως αύριο, Ρωσίδες/Ουκρανές/Ρουμάνες/Αφρικανές.
Έχει για όλους, δικαιολογίες δεν υπάρχουν, βγείτε και γαμήστε και μην λέτε ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες αξιες γκόμενες. :thumbsup:

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
Αν θες μπιμπελο ουκρανίδι 28ετών που θα θες να το γλυφεις 30 λεπτά, αντί να το γαμάς, έχω εννοείται πρόταση.

Οπότε ξαναλέω, κάποιοι δεν ψάχνετε καλά το bazaraki. Οπότε μην γράφετε ότι δεν υπάρχουν καλές περιπτώσεις.
Έχεις για τα πάντα: νεαρά, μιλφ, γκόμενες των 50ευρώ, γκόμενες των 100ευρώ, γκόμενες που κάνουν τυπικό πρόγραμμα, γκόμενες που γαμιούνται δίχως αύριο, Ρωσίδες/Ουκρανές/Ρουμάνες/Αφρικανές.
Έχει για όλους, δικαιολογίες δεν υπάρχουν, βγείτε και γαμήστε και μην λέτε ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες αξιες γκόμενες. :thumbsup:
για πια ουκρανιδα λεσ για γλυψιμο?

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96

3 καινουργιες παρουσιες, η τελεφτεα ομωσ νομιζω ειναι η γνωστη BBW που ειναι λευκωσια και λεμεσο

giorgosnic

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Like
680
Πόντοι
81

Φίλε, αντιλαμβάνομαι τι λες. Όμως σκέψου, αν είναι να διαθέτεις κάθε λίγο 60 και 80 ευρώ για μια αγνώστων δυνατοτήτων στο bazaraki και να είναι φόλα δεν βγάζει πουθενά

Φίλε καταλάβω αυτό που μας λες.

Το πρόβλημα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ότι πολλοί από μας δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια να ξοδευουν πολλά λεφτά σε γκομενες του 60ευρου απλά για να δοκιμαζουν οσοτου να βρουν κάτι αξιολογο και προτιμούν να τα 100 ή 120 σε πιο safe καταστάσεις.Φυσικα το safe και σε αυτες τις περιπτώσεις είναι σχετικο. Απλά βλέπεις τις κριτικες και υπολογιζεις

Γι'αυτό καλό θα ήταν να έχουμε πολλές κριτικες από διάφορους παίχτες...

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Επίσκεψη προχτές.
Γνωστή Ρουμάνα, σκατα! Δεν κάνει για τίποτε. :shit:

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Καλωσόριζες στο τόπο μας, φίλε. Μη το παρεξηγάς, είναι το δικό μας κουτσομπολιό, καλά που ανάφερες την εμπειρία σου. Εγώ το πρόσθεσα ακόμη στο νήμα αυτό -

Ψεύτικα προφίλ - bourdela.com forum

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Έχω πάρει από μπαζαρακι με 100 δύο όμορφες γύρω στα 25 ετών ρωσιδουλες ήταν πολύ καλές αλλά πάμε χρόνια τώρα
Κι εγώ πριν δέκα χρόνια είχα γαμισει στην Λεμεσό μια από την Πάφο.... Κυπραια με μπουτίκ στην κάτω πόλη. Ωραία γαμησια

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Κι εγώ πριν δέκα χρόνια είχα γαμισει στην Λεμεσό μια από την Πάφο.... Κυπραια με μπουτίκ στην κάτω πόλη. Ωραία γαμησια
Μα φίλε, περασμένα χρόνια, και εγώ 1998 γαμησα μία Κύπρια από Πάφο. Κούκλα, σώμα απίστευτο, για τσόντες. Και το τρελό ήταν, ότι δεν έδωσα ούτε μία, μου τη χάριζε κάποιος. Ήμασταν μαζί από νύχτα μέχρι τη άλλη μέρα απόγευμα. Επαγγελματίας 100/100. Κατά την άποψη μου, σήμερα πρέπει να είναι γιαγιά, ήταν τότε 25 χρόνων. Και εγώ ήμουν νέος.

klZXwU7.JPG

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Μα φίλε, περασμένα χρόνια, και εγώ 1998 γαμησα μία Κύπρια από Πάφο. Κούκλα, σώμα απίστευτο, για τσόντες. Και το τρελό ήταν, ότι δεν έδωσα ούτε μία, μου τη χάριζε κάποιος. Ήμασταν μαζί από νύχτα μέχρι τη άλλη μέρα απόγευμα. Επαγγελματίας 100/100. Κατά την άποψη μου, σήμερα πρέπει να είναι γιαγιά, ήταν τότε 25 χρόνων. Και εγώ ήμουν νέος.

klZXwU7.JPG
Περασμένα μεγαλεία
Πάντως Πάφο οι πιο καβλιαρες για μένα φίλε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom