Έψαχνα στο νήμα του NEOSURF και δεν βρήκα τη συγκεκριμένη αγγελία, αλλά μου έκανε ως ακολούθως. Όταν τη έστειλα μήνυμα από κάτω, μου απαντάει, ότι ξέχασε να με ενημερώνει φια το TICKET NEOSURF για να το πάρω απέναντι στο περίπτερο. Πήρα τηλέφωνο και „Αυτός ο αριθμός δεν υπάρχει ή έχει αποσυνδεθεί.“
Τα αποσπάσματα του κείμενου της αγγελίας θυμάμαι καλά, και όχι μόνο εγώ και ο συναγωνιστής xenitemenos. Δεν έχω τεκμήριο, ότι το πλάσμα είναι το ίδιο. Δεν θυμάμαι ακριβώς όλο το κείμενο της αγγελίας, αλλά το … AGAIN AND AGAIN … μου έμενε στο μυαλό σαν αποτύπωμα.
Το επόμενο τη με προβληματίζει είναι, ότι αναφέρεις που σου έστειλε …όροφο και διαμέρισμα…, (δεν είναι επαγγελματικό), πράγμα το όποιο δεν το κάνουν μέχρι στιγμή που είσαι μπροστά από τη πολυκατοικία. Και πολλές φορές σου ακόμη ζητάει να περιμένεις.
Μάλιστα βίντεο κλήση είναι θετικό τεκμήριο, αλλά μπορεί να είναι οπουδήποτε. Και στη άλλη πλευρά του πλανήτη. Από τη άλλη, εάν ήταν απάτη, δεν τα κάνει βίντεο κλήση, επειδή μπορείς να τη καταλαβαίνεις στο δρόμο συμπτωματικά και θα έχει πρόβλημα.
Υπάρχει και το άλλο ενδεχόμενο. Κατάλαβε, ότι υπάρχει υποψία για το NEOSURF από πλευρά των πελατών και για να τη αποφεύγει δέχθηκε κατά σύμπτωση εσένα και μερικούς άλλους μέχρι να διαβάζει κάπου κάποια κριτική για το εαυτό της.
Τώρα βρήκα και το μήνυμα του paps79 που αναφέρει, ότι το ίδιο κείμενο έχει και άλλη στη Άγια Νάπα. Δεν αποκλείεται, ότι της άρεσε και το έκανε copy-paste.
Πάντως συμβουλεύω επίσκεψη εδώ,
NEOSURF - bourdela.com forum, είναι συντόμευση για το συγκεκριμένο πρόβλημα.
Ελπίζω, ότι τελικά πήγες και πέρασες καλά, ότι δεν ήταν απάτη και εάν έχεις τη καλοσύνη σε παρακαλώ, ενημέρωσε μας εδώ.
Ευχαριστώ.