Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846

Reppiks

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2022
Like
104
Πόντοι
0
Αυτήν εδώ λέω που το κορίτσι είναι μοντέλο. Όχι για αγριάδες ειπαμε, 30 λεπτά να το γλύφεις με 60ευρώ.
Θα συμφωνήσω φίλε.
Πήγα πριν λίγους μήνες όταν ήταν ξανά Λεμεσό.
Καθαρό κορίτσι ωραίο σώμα.
Όχι οδιαίτερη συμμετοχή όμως.
Νομίζω με ενόχλησε η μυρωδιά από τσιγάρο.
Πάντως έφυγα και δεν έκλαψα το 60αρι.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Ρε μλκες Ρουμάνα ίσον φολα.
Μην ασχολείσθαι καν. Ρουμάνα ίσον ΦΟΛΑ και ΦΟΛα ίσον Ρουμάνα. Πόσο πιο απλό
Δεν συμφωνώ απολυτός, ξέρω μία που είναι υπερβολικά καλή στο σεξ και είναι Ρουμάνα, αλλά πλέον γυρίζει τσόντες και άλλη μία που δούλευε στο LIDL απέναντι ΚΑ στη Λεμεσό, MILFάρα που την είχαμε δυο μαζί παρτούζα και οι δυο πήραμε την άλλη μέρα ρεπό για ύπνο. Όλη νύχτα και δεν χόρταινε με τίποτε, και με δυο άνδρες. Όχι ξανά!

Κατά πάσα πιθανότητα αυτές θα είναι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν το Νόμο!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
Δεν συμφωνώ απολυτός, ξέρω μία που είναι υπερβολικά καλή στο σεξ και είναι Ρουμάνα, αλλά πλέον γυρίζει τσόντες και άλλη μία που δούλευε στο LIDL απέναντι ΚΑ στη Λεμεσό, MILFάρα που την είχαμε δυο μαζί παρτούζα και οι δυο πήραμε την άλλη μέρα ρεπό για ύπνο. Όλη νύχτα και δεν χόρταινε με τίποτε, και με δυο άνδρες. Όχι ξανά!

Κατά πάσα πιθανότητα αυτές θα είναι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν το Νόμο!!!
Υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις που συνήθως είναι κ μολδαβες που δηλώνουν ρουμανες
Πιο αποτυχία βιζιτα από Ρουμάνα δεν υπάρχει στο 99% των περιπτώσεων

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Θα συμφωνήσω φίλε.
Καλά φίλε, ήρθες να γαμας, οξα να πάρεις αερα από το τσιγάρο???? Είσαι αλεργικός?

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Αντικαπνιστής
Και ναι μύριζε έντονα.
Μάλιστα, φίλε. Ξέρεις, κατά τη γνώμη μου, πρέπει να το γράψουν, και μερικές το κάνουν, π.χ. bazaraki, και εάν το ανάφερε στην αγγελία, τότε το ήξερες και μπόρεσες να επεξεργαστείς τη πληροφορία και να επιλέξεις κάποια άλλη. Δεν θέλω να είμαι ούτε σε πλευρά των καπνιστών, ούτε στη πλευρά των μη καπνιστών.

Βεβαίως σαν άτομο με Νομική μόρφωση όλες αυτές τις Νομοθεσίες θεωρώ λάθος. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού πρέπει να έχει το δικαίωμα απόφασης και όχι το κράτος. Ο ιδιοκτήτης τα πλήρωσε όλα, όχι το κράτος ή εάν θέλεις κάποια Ευρωπαϊκή Ένωση.

Και θυμάμαι το 2002 στη Τσεχική Δημοκρατία όταν το κοινοβούλιο ψήφισε αυτή τη Νομοθεσία, μέσα σε 24ωρο τα Δημαρχεία δέχτηκαν επιστροφή αδεών από εστιατόρια, μπιραρίες, ξενοδοχεία και άλλα μαγαζιά σε συνολικό πόσο 370 000 άδειες. Ήταν το Φεβρουάριο και μέτρησαν μέχρι τέλος του χρόνου ζημιές στους φόρους και στο Φ.Π.Α. σε ύψος 850 δισεκατομμύρια Ευρώ – επί 25 σε κορώνες. Άλλη μέρα ακυρώθηκε η Νομοθεσία. Τη χαμός ήταν, δεν μπορείς να φανταστείς, πελάτες έξω από τα ξενοδοχεία, όλα κλειστά, δεν μπόρεσες να φας, να πίνεις τίποτε. Όλα τα πράγματα πρέπει να έχουν κάποια λογική. Λογικό είναι σε μαγαζί που σερβίρεται φαγητό, σε μαγαζί που έρχονται μικρά παιδιά, άλλα σε μία μπιραρία που έρχονται μόνο ναύτες, σε μαγαζί που ανοίγει μεσάνυχτα και κλείνει ώρα 4 ξημερώματα και είναι μόνο για αλκοόλη, συγγνώμη, άλλα δεν βλέπω λογική. Αυτό αποτελεί ένδειξη ολοκληρωτισμού. Πρέπει να έχουν καπνιστές κάποια ανεκτικότητα στους μη καπνιστές και μάλιστα και το αντίθετο. Έχουμε μυαλό και στόμα και ευχέρεια γλώσσας για να βρούμε κοινή γλώσσα. Έτσι ήταν αιώνες και τώρα τα τελευταία χρόνια με το λιμπεραλισμό, δυστυχώς μας έχουν κόψει σε δυο ομάδες που πάρα όλα δεν μπορούν να βρουν κοινή γλώσσα. Κρίμα, είμαστε όλοι μόνο άνθρωποι.

Εγώ γουστάρω πολύ βυζί σιλικόνη, εάν το αναφέρει πάω, όταν έχει φυσικό φεύγω. Πρώτων, είπε μου ψέμα στη αγγελία και δευτέρων, όσο και μεγάλο να είναι δεν μου λέει τίποτε.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Θα συμφωνήσω φίλε.
Δεν διαφωνώ με όσα λες, αλλά πώς σου μύριζε τόσο πολύ;
Φιλιά δεν δίνει. Θες πεις ότι μύριζε το σώμα της; Γιατί όχι απλά δε μου έχει μυρίσει ποτέ τσιγάρο, ίσα ίσα μοσχομυριζει

Reppiks

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2022
Like
104
Πόντοι
0
Φιλιά δεν δίνει. Θες πεις ότι μύριζε το σώμα της; Γιατί όχι απλά δε μου έχει μυρίσει ποτέ τσιγάρο, ίσα ίσα μοσχομυριζει
Παιδιά είπα ότι δεν έκλαψα τα λεφτά μου.
Απλά είπα κάτι που δεν μου άρεσε προσωπικά.
Αν θυμάμαι καλά κάπνιζε όταν μπήκα και μετά δεν έφευγε η μυρωδιά απλο τη μύτη μου..
Μακάρι να έιναι αυτά τα προβλήματα μας..
Αν έιχε περισσότερη συμμετοχή θα ήταν μια από τις καλύτερες επιλογές.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Κοίτα, μη καπνιστές έχουν για καπνό πιο πολύ αισθήματα και μπορεί και από μήνες μέσα στο σπίτι το καταλαβαίνουν

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Κοίτα, μη καπνιστές έχουν για καπνό πιο πολύ αισθήματα και μπορεί και από μήνες μέσα στο σπίτι το καταλαβαίνουν
Επίσης είμαι αντικαπνιστης και μου μυρίζουν εύκολα όσοι καπνίζουν.
Τελωσπαντων ισχύει ότι είπαμε. Υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις, αρκεί να ψάξουμε.
Άντε περιμένω και από άλλους να δώσουν καμία πληροφορία.

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
Katya μακρια απο την ξανθη.. τρελη και μεθυσμενη... δεν γνωριζω για την αλη κοπελα

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
Katya μακρια απο την ξανθη.. τρελη και μεθυσμενη... δεν γνωριζω για την αλη κοπελα
Τι έγινε ακριβώς φίλε; Πάντως για να πάρεις 1 ώρα ντούο με φιλιά και ακαποτο είναι πιο ακριβές από ντούο του σαφάρι. Για όνομα πλέον...

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
Τι έγινε ακριβώς φίλε; Πάντως για να πάρεις 1 ώρα ντούο με φιλιά και ακαποτο είναι πιο ακριβές από ντούο του σαφάρι. Για όνομα πλέον...
την πηρα μονη της, οπως ειπα ηταν μεθυσμενη και εβρυζε συνεχια

Reppiks

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2022
Like
104
Πόντοι
0
Πήγα και εγώ σε αυτές όταν ήταν μαζί με άλλη κοπέλα.
Δοκίμασα την άλλη εγώ.
Καθόλου ευχάριστη.
Γελούσε μόνη της έκανε ψεύτικες φωνές και καλά οργασμό,σπάστικα πάρα πολλά.
Έκλαψα τα λεφτά μου.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Την έχω πάρει 2 φορές.
Ποτέ δεν είχε τέτοια συμπεριφορά μαζί μου αλλά καλό να ξέρουμε ότι παίζουν και τέτοια.

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
Πήγα και εγώ σε αυτές όταν ήταν μαζί με άλλη κοπέλα.
Δοκίμασα την άλλη εγώ.
Καθόλου ευχάριστη.
Γελούσε μόνη της έκανε ψεύτικες φωνές και καλά οργασμό,σπάστικα πάρα πολλά.
Έκλαψα τα λεφτά μου.
ακριβωσ... Victoria για αυτην γνωριζει κανης κατι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom