Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.694
Πόντοι
746

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
646
Πόντοι
86
Αυτή μάλλον είναι fake
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι, πηγα. Trans post-op
Όντως

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
646
Πόντοι
86
Πλέον θα βάζω μόνο για βίζιτα και μόνο για βίζιτα θα δίνω πληροφορίες, ότι έδωσα για μουχτι έδωσα...

Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
253
Πόντοι
21
Γειά σας.

Ήμουν στη Λεμεσό για μερικές μέρες.

Είδα αυτήν:

Πολύ καλή.
Δέχεται σε διαμέρισμα στην περιοχή "Γερμασόγεια" (Οδός Αισχίλου, πάροδος από αστυνομικό σταθμό προς υπεραστικό δρόμο).

Μου σύστησε και κάποια φίλη της στο ίδιο κτίριο και η φίλη μου σύστησε και κάποια τρίτη επίσης στο ίδιο κτίριο. Για τις δύο αυτές δεν βρίσκω πλέον τα προφίλ να τα ποστάρω.

Τις δύο τελευταίες τις βρήκα από τύχη αφού πρώτα κατάφερα να βρω μια από πραγματικό προφίλ που να την γουστάρω. Για να την βρω αυτή τώρα έφαγα πολλά άκυρα διότι δυστηχώς επικρατεί ένα χάος με τα προφίλ των ανεξάρτητων κολ. Θέλει τρέξιμο η φάση και αυτό μεταφράζεται σε χρόνο και πείσμα.

Βρισκόμουν εκεί για δουλειά και δυστηχώς ο χρόνος μου ήταν περιορισμένος.
--

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
Γειά σας.

Ήμουν στη Λεμεσό για μερικές μέρες.

Είδα αυτήν:

Πολύ καλή.
Δέχεται σε διαμέρισμα στην περιοχή "Γερμασόγεια" (Οδός Αισχίλου, πάροδος από αστυνομικό σταθμό προς υπεραστικό δρόμο).

Μου σύστησε και κάποια φίλη της στο ίδιο κτίριο και η φίλη μου σύστησε και κάποια τρίτη επίσης στο ίδιο κτίριο. Για τις δύο αυτές δεν βρίσκω πλέον τα προφίλ να τα ποστάρω.

Τις δύο τελευταίες τις βρήκα από τύχη αφού πρώτα κατάφερα να βρω μια από πραγματικό προφίλ που να την γουστάρω. Για να την βρω αυτή τώρα έφαγα πολλά άκυρα διότι δυστηχώς επικρατεί ένα χάος με τα προφίλ των ανεξάρτητων κολ. Θέλει τρέξιμο η φάση και αυτό μεταφράζεται σε χρόνο και πείσμα.

Βρισκόμουν εκεί για δουλειά και δυστηχώς ο χρόνος μου ήταν περιορισμένος.
--
Ε δωσε καποιες πληροφορίες παραπάνω ρε φίλε.
Υπηρεσίες, τιμές κλπ

Το πολύ καλή δεν βοηθάει.

kastrato

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
87
Πόντοι
0
Erotic massage

Καλησπέρα υπάρχει καμιά ινφο για αυτά?

Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
253
Πόντοι
21
Ε δωσε καποιες πληροφορίες παραπάνω ρε φίλε.
Υπηρεσίες, τιμές κλπ

Το πολύ καλή δεν βοηθάει.

Οι φωτογραφίες στο προφίλ είναι πραγματικές. Ψηλή, κοντά στο 1.75 με τσιμπουκόχειλα. Για pse φάση. Της αρέσει το άγριο σεξ, ήθελε να την πιάνω από τον λαιμό και να της δίνω χαστούκια. Για λαιμό είμαι πολύ επιφυλακτικός διότι δεν ξέρω πώς θα αντιδράσει μια γκόμενα που μόλις την γνώρισα, αν θα πάθει κάτι ή αν θα αρχίσει να φωνάζει κλπ. έτσι δεν το έκανα άνκαι το ζητούσε. Διαφορετικές στάσεις, doggy, cowgirl, κλπ. Της αρέσει να της ρίχνεις χαστούκια (ιεραποστολικό και doggy). Ακάποτα, άναλ και άλλες high risk καταστάσεις δεν κάνω με έσκορτς και δεν ζήτησα, έτσι δεν ξέρω αν προσφέρει τέτοια. Η τιμή ήταν 150 ή 200/ώρα - δεν θυμούμαι ακριβώς. Αυτά.

Studentgigolo

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2013
Like
298
Πόντοι
21
Erotic massage

Καλησπέρα υπάρχει καμιά ινφο για αυτά?

Εδώ είχα γράψει πριν κάτι μήνες:

Πήγα στην πρώτη είναι του Άνεμος. Ακριβώς όπως την βλέπεις σε εμφάνιση κοντά στα 45. Ντουζάκι μαζί, ακάπωτη πίπα, σεξ σε διάφορες στάσεις και μετα ωραίο μασάζ για χαλάρωση. 50 ευρώ

George2279

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2017
Like
17
Πόντοι
0
Θα στειλω να μαθω πληροφοριες , εχω και ιδιαιτερη αδυναμια στις κοκκινομαλλες...

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
687
Πόντοι
86

ξαναγράφω για τους νέους; καλή επιλογή 50ευρου, ψεύτικες φωτογραφίες, μπαμπατσικο κορίτσι μεγάλο στήθος με σκουλαρίκι και κωλάρα, λίγο ψιλή και χαρούμενος χαρακτήρας.

Αρκετά δεκτική, μιλά ελληνικά, πίπα ακαποτη ουτε κακή ούτε τρελλενομε πλεον, νομίζω προτείνει και μπανάκι. Στα αρνητικά πλέον σπάνια μου απαντάει και γενικά δεν είναι μόνο σε μένα και τελευταίες 2-3 φορές που πήγα ήταν σαν χαζή σαν ναρκομενη αν και μου είπε ότι φοβάται τα ναρκωτικά.. αυτά, εγώ περνώ καλά

Saroulis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2022
Like
202
Πόντοι
21

ξαναγράφω για τους νέους; καλή επιλογή 50ευρου, ψεύτικες φωτογραφίες, μπαμπατσικο κορίτσι μεγάλο στήθος με σκουλαρίκι και κωλάρα, λίγο ψιλή και χαρούμενος χαρακτήρας.

Αρκετά δεκτική, μιλά ελληνικά, πίπα ακαποτη ουτε κακή ούτε τρελλενομε πλεον, νομίζω προτείνει και μπανάκι. Στα αρνητικά πλέον σπάνια μου απαντάει και γενικά δεν είναι μόνο σε μένα και τελευταίες 2-3 φορές που πήγα ήταν σαν χαζή σαν ναρκομενη αν και μου είπε ότι φοβάται τα ναρκωτικά.. αυτά, εγώ περνώ καλά
Ρε φίλε τουτη ότι πόλη πάει δεν απαντά ποτε, παίζει να σε διάστημα 6 μηνών να της έχω καμει πάνω από 15 αναπάντητες και ακόμα να απαντήσει

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
687
Πόντοι
86
Ρε φίλε τουτη ότι πόλη πάει δεν απαντά ποτε, παίζει να σε διάστημα 6 μηνών να της έχω καμει πάνω από 15 αναπάντητες και ακόμα να απαντήσει
ξέρω το εν σπαστικό, με πολλά χοντρικά νούμερα τις προηγούμενες 7-8 φορές που ήρτε Λεμεσό την έπιανα πάντα και εκατάφερα να πάω 2-3 φορές, την μια μπορεί να μου απάντησε την άλλη έστειλε μου μήνυμα μετά, τζιαι Λευκωσία τα ίδια λαλούν.. αλλά αν σου απαντήσει πιστεύκω θα περάσεις καλά, νομίζω εν Ρουμάνα ( μπας τζιαι φάω κράξιμο πάλε για την ράτσα :grin: ) συνήθως εν στο Ajax στο covid έπιασε διαμέρισμα, τωρά δεν έχω ιδέα που μένει

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.694
Πόντοι
746
Καλησπέρα φίλοι και συναγωνιστές. Κάποιος μου ανάφερε στο ΠΜ ότι ήταν τακτικός πελάτης σε αυτή τη Λανα. Δεν μπορώ να βρω το ΠΜ με πληροφορίες. Παρακαλώ διαφωτίστε με.

Pk206

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2021
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλοι και συναγωνιστές. Κάποιος μου ανάφερε στο ΠΜ ότι ήταν τακτικός πελάτης σε αυτή τη Λανα. Δεν μπορώ να βρω το ΠΜ με πληροφορίες. Παρακαλώ διαφωτίστε με.

Εν γεματουα/χοντρουα. Βυζι λιγο μεγαλο αλλα της χοντρης. Χαρουμενη, αγκαλιες, καμνει σε μπανιο, μπαινει και μαζι σου στο μπανιο, ακαπωτο, στασεις οτι θελεις(εχει λιγο θεμα το κρεβατι)
Δεν ζητησα κωλο.
50 ευρω. Ομορφη δεν ειναι. Καυλιαρα δεν ειναι. Τριχωτο μουνι(θαμνος).
Εν να ξαναπηγενα? Μαλλον οχι επειδη προτιμω καμια πιο μουναρα.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.694
Πόντοι
746

Καλησπέρα φίλοι και συναγωνιστές, χάθηκε για πολύ καιρό, τι λέει αυτή, κάποιος ήταν εδώ τακτικός πελάτης? Ήθελα να παω, αλλα χάθηκε μέχρι και τώρα.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
Ξέρει κανείς τίποτα για αυτήν;

Της έστειλα στο whatsapp χτες, με το Καλημέρα έστειλε διεύθυνση και μετά που τη ρώτησα από πού είναι δεν ξαναπαντησε, ούτε είπε τι υπηρεσίες έχει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom