Teodor 1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2018
- Like
- 646
- Πόντοι
- 86
Ψόφησε το γκρουπ μας
Λες όλοι να γαμάνε γκόμενες που γνωρίζουν στις παραλίες;;Ψόφησε το γκρουπ μας
Φίλε με το συμπάθιο, Ρωτάς συνέχεια για γνώμες άλλων και σπάνια δίνεις εσύ καμία άποψη από δοκιμή.Erotic massage επανηλθε κυπρο, εδοκιμασεντην κανενας οταν εξανα ηταν δαμε?
φιλε αν οντος εστεκαι αυτο που λες θα ελεγα οτι δεν ειναι σωστο αλα με στο συμπαθιο, δεν τα λες σωστα, ρωτα ποσα ατμα μου στελουν ΠΜ και τουσ απαντω η εδοσα σε πιες επια εδω στο φορουμ.Φίλε με το συμπάθιο, Ρωτάς συνέχεια για γνώμες άλλων και σπάνια δίνεις εσύ καμία άποψη από δοκιμή.
Και επίσης, ακόμα και όταν παίρνεις feedback για κοπέλες που ρώτησες, δεν κάνεις ούτε ένα Like για τον χρόνο που χάλασε ο άλλος για να σε ενημερώσει εσενα και τους άλλους.
Τα βρίσκεις σωστά όλα αυτά;
Ήσουν μεταξύ Ρωσίδας στα 60ευρώ για 30 λεπτά πρόγραμμα και Ρουμα΄νας με 15λεπτά για 50ευρώ.Έχω αργήσει να γράψω αυτή την κριτική αλλά ήμουν πιεσμένος αυτές τις μέρες. Στην προηγούμενη σελίδα είχα γράψει για μια που φαινόταν ενδιαφέρον. Για 3η φόρα έπεσα θύμα αυτής Annia best services. Μόλις άνοιξε την πόρτα και μου είπε γεια σου και την είδα μπροστά μου της λέω "πάλι εσύ;" χαμογέλασε και έφυγα νευριασμένος. Δεν ξέρω πόσες άλλες φεικ αγγελίες έχει εκεί έξω αυτή. Τελος πάντων. Έπιασα 2-3 τηλέφωνα αλλά οι παραπάνω δεν δούλευαν. Ήμουν μεταξύ αυτής Alexa russian vip και αυτής The last week in your country. Τελικά κατέληξα στην Giulia γιατί ήταν πιο κοντά μου. 15 λεπτά 50 ευρώ. Άμεση συνεννόηση και με 2-3 μηνύματα στα 15 λεπτά ήμουν εκεί. Άνοιξε την πορτά με ωραία εσώρουχα, τακούνια και σέξι γυαλιά σαν δασκάλα. Χαμωγελόντας με καλωσόρισε, όταν μπήκα μέσα στον καναπέ ήταν και αυτή Last 3 days in cyprus που επίσης με χαιρέτησε χαμογελώντας. Πήγαμε στο δωμάτιο και συστηθήκαμε, απο κοντά νομίζω είναι πιο ωραία. Έβγαλε τα εσωρούχα της και μου είπε να ξαπλώσω. Έχει κορμάρα, ωραίο κώλο και το μόνο που την χαλά είναι τα βυζιά της που είναι μικρά. Πιπα με καπότα, όντως κάνει πολύ ωραία πιπα έχω να πω, και απο άλλες κριτικές που έχω διαβάσει. Και λάθος μου που δεν πλήρωσα εξτρα να την απολαύσω φουλ γιατί κάνει κάτι πράγματα ωραία. Στα του αγώνα το απολαμβάνει πολύ, μέχρι που σε μια φάση στο ιεραποστολικο έβγαλε και τα γυαλιά της να το απολαύσει. Χύσιμο στο σώμα της. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος μαζί της, ξέρει Αγγλικά και συνεννοήσε μαζί της, πάρα πολύ χαμογελαστή με ωραία κουβεντούλα στο τέλος, όταν γελούσα και εγώ σε κάποια φάση μου έχει πει "χαίρομαι που σε βλέπω να χαμογελάς γιατι αυτό σημαίνει ότι σε έκανα να περάσεις ωραία". Αυτό λέει πολλά. Σίγουρα θα ξαναπάω στο μέλλον, νομίζω θα φύγει όμως σε αυτές τις μέρες απ'οτι μου έχει πει. Όταν επιστρέψει
Πήγα γιατι είδα πολύ καλά σχόλια για την συγκεκριμένη αλλά και για το ότι έφευγε σύντομα ήθελα να την δοκιμάσω και εγώ, ασχέτως αν είναι Ρουμάνα για μένα είναι απο τις εξαιρέσεις και πέρασα ωραία. Για την άλλη διάβασα και καλά και κακά. Εκείνη την στιγμή ήθελα να πάω κάπου σίγουρα μετά την φολα που έφαγα. Θα πάω και στο Ρωσίδα όμως κάποια φάση.Ήσουν μεταξύ Ρωσίδας στα 60ευρώ για 30 λεπτά πρόγραμμα και Ρουμα΄νας με 15λεπτά για 50ευρώ.
Πάλι καλά που πήγες σε στανταράκι και δεν τα έκλαψες.
Κοίτα δεν σου λέω ότι η άλλη κάνει τίποτα τρελά κόλπα, αλλά έχεις 30 λεπτά να την χαρείς και παίζει και μασάζ αν είσαι γρήγορος με το κυρίως θέμα.Πήγα γιατι είδα πολύ καλά σχόλια για την συγκεκριμένη αλλά και για το ότι έφευγε σύντομα ήθελα να την δοκιμάσω και εγώ, ασχέτως αν είναι Ρουμάνα για μένα είναι απο τις εξαιρέσεις και πέρασα ωραία. Για την άλλη διάβασα και καλά και κακά. Εκείνη την στιγμή ήθελα να πάω κάπου σίγουρα μετά την φολα που έφαγα. Θα πάω και στο Ρωσίδα όμως κάποια φάση.
Ναι δεν αντιλέγω, σίγουρα συμφερε το Ρωσιδη σε χρόνο/τιμή και ομορφιά, αλλά είδα ότι είναι κάπως παθητική και έκανα λίγο πίσω. Όταν τρως φολα και ξενερώνεις θα πας στην πιο σίγουρη επιλογή μετά για να περάσεις καλά, γι'αυτό επέλεξα την άλλη. Τέλος πάντων, θα δοκιμάσω το Ρωσιδη σίγουρα σε κάποια φάση όμως.Κοίτα δεν σου λέω ότι η άλλη κάνει τίποτα τρελά κόλπα, αλλά έχεις 30 λεπτά να την χαρείς και παίζει και μασάζ αν είσαι γρήγορος με το κυρίως θέμα.
Και αν είσαι λάτρης του σλιμ κορμιού, τη θεωρώ πολύ αξιόλογη.
Οντως τιμια επιλογη για ρουμανα η Julia πηγα και γω πιο παλια.Έχω αργήσει να γράψω αυτή την κριτική αλλά ήμουν πιεσμένος αυτές τις μέρες. Στην προηγούμενη σελίδα είχα γράψει για μια που φαινόταν ενδιαφέρον. Για 3η φόρα έπεσα θύμα αυτής Annia best services. Μόλις άνοιξε την πόρτα και μου είπε γεια σου και την είδα μπροστά μου της λέω "πάλι εσύ;" χαμογέλασε και έφυγα νευριασμένος. Δεν ξέρω πόσες άλλες φεικ αγγελίες έχει εκεί έξω αυτή. Τελος πάντων. Έπιασα 2-3 τηλέφωνα αλλά οι παραπάνω δεν δούλευαν. Ήμουν μεταξύ αυτής Alexa russian vip και αυτής The last week in your country. Τελικά κατέληξα στην Giulia γιατί ήταν πιο κοντά μου. 15 λεπτά 50 ευρώ. Άμεση συνεννόηση και με 2-3 μηνύματα στα 15 λεπτά ήμουν εκεί. Άνοιξε την πορτά με ωραία εσώρουχα, τακούνια και σέξι γυαλιά σαν δασκάλα. Χαμωγελόντας με καλωσόρισε, όταν μπήκα μέσα στον καναπέ ήταν και αυτή Last 3 days in cyprus που επίσης με χαιρέτησε χαμογελώντας. Πήγαμε στο δωμάτιο και συστηθήκαμε, απο κοντά νομίζω είναι πιο ωραία. Έβγαλε τα εσωρούχα της και μου είπε να ξαπλώσω. Έχει κορμάρα, ωραίο κώλο και το μόνο που την χαλά είναι τα βυζιά της που είναι μικρά. Πιπα με καπότα, όντως κάνει πολύ ωραία πιπα έχω να πω, και απο άλλες κριτικές που έχω διαβάσει. Και λάθος μου που δεν πλήρωσα εξτρα να την απολαύσω φουλ γιατί κάνει κάτι πράγματα ωραία. Στα του αγώνα το απολαμβάνει πολύ, μέχρι που σε μια φάση στο ιεραποστολικο έβγαλε και τα γυαλιά της να το απολαύσει. Χύσιμο στο σώμα της. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος μαζί της, ξέρει Αγγλικά και συνεννοήσε μαζί της, πάρα πολύ χαμογελαστή με ωραία κουβεντούλα στο τέλος, όταν γελούσα και εγώ σε κάποια φάση μου έχει πει "χαίρομαι που σε βλέπω να χαμογελάς γιατι αυτό σημαίνει ότι σε έκανα να περάσεις ωραία". Αυτό λέει πολλά. Σίγουρα θα ξαναπάω στο μέλλον, νομίζω θα φύγει όμως σε αυτές τις μέρες απ'οτι μου έχει πει. Όταν επιστρέψει
Το λινκ που έβαλες είναι λάθος.Καλησπερα Catalea in town εδοκίμασε κανένας; Σκέφτουμαι να δοκιμάσω