Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
687
Πόντοι
86
μία αποτυχημένη εξόρμηση. επήγα για τούτο

τελικά εμφανίζετε τούτο τζιαι λαλεί μου εν που εν επαγγελματικές οι φωτογραφίες, εννοείτε έφυγα

το σαφάρι δεν απαντά, ούλλες του άνεμος δεν απαντούν, η σοφια ταχα πορνοσταρ δεν απαντά τζιαι οτι άλλο εδοκίμασα δεν ήταν σε λογική τιμή, κάμνουν τζιαι τούτες αργία;

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
687
Πόντοι
86

Καλησπέρα φίλοι και συναγωνιστές, χάθηκε για πολύ καιρό, τι λέει αυτή, κάποιος ήταν εδώ τακτικός πελάτης? Ήθελα να παω, αλλα χάθηκε μέχρι και τώρα.
ήμουν τακτικός εγώ, την τελευταία φορά που πήγα σαν να χάλασε λίγο το σώμα και ήταν πιο γερασμένη. αρχίζει να φεύγει απο το μιλφ. έδινε γλωσοφιλλα ακάποτο και το προσπαθεί

Skapaneas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2022
Like
304
Πόντοι
21
μία αποτυχημένη εξόρμηση. επήγα για τούτο

τελικά εμφανίζετε τούτο τζιαι λαλεί μου εν που εν επαγγελματικές οι φωτογραφίες, εννοείτε έφυγα

το σαφάρι δεν απαντά, ούλλες του άνεμος δεν απαντούν, η σοφια ταχα πορνοσταρ δεν απαντά τζιαι οτι άλλο εδοκίμασα δεν ήταν σε λογική τιμή, κάμνουν τζιαι τούτες αργία;
Ειναι κάποιες φορές που συνωμοτεί το σύμπαν να μας αφήσει αγάμητους. Το έπαθα μερικές φορές κι εγώ. Κάποια στιγμή έμαθα ότι μια μαλάκο με έβαλε black list. Το σαφαρι απαντούσε όμως ακόμα και έτσι μετά απο 2-3 μηνύματα, μετά τις 5μμ.

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
687
Πόντοι
86
Ειναι κάποιες φορές που συνωμοτεί το σύμπαν να μας αφήσει αγάμητους. Το έπαθα μερικές φορές κι εγώ. Κάποια στιγμή έμαθα ότι μια μαλάκο με έβαλε black list. Το σαφαρι απαντούσε όμως ακόμα και έτσι μετά απο 2-3 μηνύματα, μετά τις 5μμ.
το σαφάρι δεν νομίζω να με έχει μπλακλιστ , το άνεμος μπορεί...

Skapaneas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2022
Like
304
Πόντοι
21
Για αυτήν έχουμε καμιά πληροφορία; Κάποιος παλαιότερα έγραψε ότι την είχε για τρανς αλλά δεν είχε πάει. Hi

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
Έχουμε γεμίσει μασαζ, Ρουμανες και μαύρες.
Λίγες καλές Ρωσίδες και κάτω των 30.
Θα περίμενα το καλοκαίρι να έχει πιο πολλές ξένες που θέλουν να βγάλουν έξτρα.

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
687
Πόντοι
86
τελικά το σαφάρι απλος άλλαξε αριθμό, οι άλλες δεν ξέρω τι επάθαν

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
607
Πόντοι
81
το σαφάρι δεν νομίζω να με έχει μπλακλιστ , το άνεμος μπορεί...
Ρε παιδια το ανεμος εν appartments. Δεν εν οποια θελει που μινησκει τσαμε? Γιατι μιλατε σαν να εν γραφειο? Και το σαφαρι ειχε κοπελες εκει οπως και αρκετες ανεξαρτητες. Εξηγατε μου :)

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
607
Πόντοι
81
Η ρωσιδα θελει κανενα χιλιαρικο να ερτει και να επιστρεψει. Και με τα γνωστα ρισκα αφου η κατασταση ειναι αρκετα ρευστη.. Ουκρανες εχει απο οτι βλεπω αλλα πολυτελειας
Έχουμε γεμίσει μασαζ, Ρουμανες και μαύρες.
Λίγες καλές Ρωσίδες και κάτω των 30.
Θα περίμενα το καλοκαίρι να έχει πιο πολλές ξένες που θέλουν να βγάλουν έξτρα.

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
687
Πόντοι
86
Ρε παιδια το ανεμος εν appartments. Δεν εν οποια θελει που μινησκει τσαμε? Γιατι μιλατε σαν να εν γραφειο? Και το σαφαρι ειχε κοπελες εκει οπως και αρκετες ανεξαρτητες. Εξηγατε μου :)
Σίγουρα όποια θέλει μένει εκεί, το σαφάρι δεν νομίζω να βάζει κοπέλες εκεί γιατί δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση τα διαμερίσματα. Εγώ μιλώ για ένα συγκεκριμένο γραφείο που σχεδόν πάντα είναι εκεί, σχεδόν πάντα οι κοπέλες του δεν μιλούν γρι αγγλικά, κάνουν ακάποτο και σχετικά καλές υπηρεσίες στα 50. για συντομία ονόμασα τες όλες οι κοπέλες του άνεμος

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
607
Πόντοι
81
Σίγουρα όποια θέλει μένει εκεί, το σαφάρι δεν νομίζω να βάζει κοπέλες εκεί γιατί δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση τα διαμερίσματα. Εγώ μιλώ για ένα συγκεκριμένο γραφείο που σχεδόν πάντα είναι εκεί, σχεδόν πάντα οι κοπέλες του δεν μιλούν γρι αγγλικά, κάνουν ακάποτο και σχετικά καλές υπηρεσίες στα 50. για συντομία ονόμασα τες όλες οι κοπέλες του άνεμος
Εχουν κατι κοινο στο προφιλ τους; Δωσε κανενα 2 λινκς αν μπορεις

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
687
Πόντοι
86
Εχουν κατι κοινο στο προφιλ τους; Δωσε κανενα 2 λινκς αν μπορεις

Νομίζω οι πρώτες 2 πρέπει να εν οι ίδιες. Συνήθως έχουν 2 αγγελίες που μοιάζουν ελάχιστο με τι κοπέλα, μπορεί να είναι 15 χρονον φωτος με πολύ φωτοσοπ συνήθως επίσης γράφουν Αγιο Τύχωνα στη περιοχή. Εγώ καταλάβω την πατρονα τους που τον τρόπο που μου απαντά τζιαι την προφορά.

Skapaneas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2022
Like
304
Πόντοι
21
Μέχρι πριν 3-4 χρόνια τις έβαζε και το σαφάρι εκεί. Είχα πάει μερικές φορές. Τα διαμερίσματα ήταν καλά κάποτε. Δεν έχω πάει όμως τελευταίος.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
Μέχρι πριν 3-4 χρόνια τις έβαζε και το σαφάρι εκεί. Είχα πάει μερικές φορές. Τα διαμερίσματα ήταν καλά κάποτε. Δεν έχω πάει όμως τελευταίος.
Έχω περάσει από Άνεμος τα τελευταία 3 χρόνια.
Άθλια δωμάτια και πάντα μιλφαρες ρωσιδες των 40 ετών+

Άντε να έκατσα μια φορά.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
θελω μια εγκυρη πηγη να μου πει αν αξιζει να παω διακοπες τωρα λεμεσο-αγια ναπα....τι λεει εχει καθόλου ρωσιδες ? η τους πηρε ο διάολος και αυτους απο τον πολεμο? (θελω αντικειμενικη γνωμη)

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
687
Πόντοι
86
θελω μια εγκυρη πηγη να μου πει αν αξιζει να παω διακοπες τωρα λεμεσο-αγια ναπα....τι λεει εχει καθόλου ρωσιδες ? η τους πηρε ο διάολος και αυτους απο τον πολεμο? (θελω αντικειμενικη γνωμη)
ρωσιδες παντα εχει, προφανος πεσμενα πραγματα αλλα εχει

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.694
Πόντοι
746
Η δεύτερη αν δεν είναι τραβελι, έχει πολύ χάλια αναλογίες.
Ήταν εδώ πριν από τρία χρόνια και δούλεψε με μια τρανς γυναίκα ως duo για παρτούζα, αλλά δεν είχε στήθος.
Inkedf95b4a9fb9d7c4b784267c997dafbcac_LI.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom