Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Πανέμορφο και αυτό το κορίτσι!

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.696
Πόντοι
746
Πανέμορφο και αυτό το κορίτσι!
Ναι. Για δικά μου γούστα οπτικά λίγο μικρό το βυζί άλλα γενικά ...
fuckable.png

EbonyFucker

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2022
Like
56
Πόντοι
0
Αγαπητέ μας φίλε και συναγωνιστή,
εκ μέρος μου σε καλωσορίζω στην ομάδα μας και σου εύχομαι να περνάς καλά και με τα άσπρα και με τα EBONY που φαίνεται είναι δική σου αδυναμία. Να είμαι ειλικρινής και δίκη μου, άλλα δεν τρελαίνομαι άνευ σύνορα.
Και εμείς εδώ προτιμάμε τα "εργατικά μουνιά", άλλα δυστυχώς χάλασε ο κόσμος και δεν υπάρχουν πολλά τα εργατικά που γουστάρουν σκληρό σφυροκόπημα για πολύ ώρα. Το καλό είναι ότι ακόμη υπάρχουν.
Πάντως κουβέντα „a priori“ από τα αρχαία λατινικά, δείχνει κάτι σαν Νομική μόρφωση??? Δεν είναι κάτι που το λέμε κάθε μέρα.
Και για κορωνοαπάτη… καλύτερα να μη μιλάμε, ανά πούτσα, ανά καύλα… μας γάμησαν στα όρθια... :think: :think::think::globeos-cigar:

Και μάλιστα να προσέχεις το NEOSURF
Όχι του Πολυτεχνείου είμαι (...........Μηχανικος),;νταξει έχω ένα ευρύ φάσμα γνώσεων, αλλά πλέον έχω κουραστεί να διαβάζω...! Βέβαια, η μόνη "γνώση" που δεν θα σταματήσει ποτε να με κουράζει, είναι η γνώση του Βάθους του Μουνιού και της Σουφρας, της Πουτανας...! Γιατί της Πουτανας το Μουνι είναι μια Άβυσσος...! Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα και τις ευχές για γαμησια με μαυρουλες και ασπρουλες, και νομίζω ότι σαν λάτρης της αφρικανικής κωλαρας, θα έχω αρκετα καλό υλικό, για να
"παίξω μπαλα" στο νησί...!

EbonyFucker

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2022
Like
56
Πόντοι
0
Καλώς ήρθες και σε περιμένουμε να συνεισφέρεις και εσύ στο θέμα με δοκιμές και προτάσει

Καλώς ήρθες και σε περιμένουμε να συνεισφέρεις και εσύ στο θέμα με δοκιμές και προτάσεις.
Να'σαι καλά φιλαράκι...! Φυσικά και θα συνεισφέρω, με τις δοκιμές και τις εμπειρίες μου, στην ομάδα...!

vegitto4ever

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2013
Like
6
Πόντοι
0

Ρε παίδες έχει κάποιος άποψη για τη συγκεκριμένη;
Πολλά περίεργη φάση. Θέλει ποτό γνωριμίας πριν να παίξει φάση. Κάτι τέτοιο. Εμπειρίες κανένας μαζι της;

JohhnnyB

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Έχει κανένας άποψη?
Λοιπόν συναγωνιστές, επίσκεψη τελικά εχτές στην Ann, ωραίο διαμέρισμα στο κέντρο.
Είναι η κοπέλα της φωτογραφίας, με μερικά κιλα περισσότερα, λίγο πιο αφρατη.
Φιλική πρόσχαρη κοπέλα, με διάθεση να ικανοποιήσει ότι ζητήσεις! Απολαμβάνει το sex και το δείχνει, καμία βιασύνη και κανένα όχι, μη, δεν μπορώ δεν θέλω κτλ
Γενικά αρκετά ευχαριστημένος, αν και το 200αρι στην ώρα, θα το σκεφττομουν πολύ να το ξαναδώσω.
Αν θέλετε μια καλή και σίγουρη επιλογή,και διαθέτετε φυσικά και το ανάλογο ποσό, είναι ότι πρέπει.

Skapaneas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2022
Like
304
Πόντοι
21

Πολλά περίεργη φάση. Θέλει ποτό γνωριμίας πριν να παίξει φάση. Κάτι τέτοιο. Εμπειρίες κανένας μαζι της;
Καινούργια φαίνεται, τουλάχιστον η διαφήμιση. Αν επιμένει να θέλει ποτό πρώτα πάρε μαζί σου 1 ζιβανία και 2 σφυνοπότηρα και πράττεις αναλόγως ?. Μέχρι τότε θα κάνω μια ανάλυση και αν βρω τιποτα πριν πας θα επανέλθω.

Skapaneas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2022
Like
304
Πόντοι
21
Καινούργια φαίνεται, τουλάχιστον η διαφήμιση. Αν επιμένει να θέλει ποτό πρώτα πάρε μαζί σου 1 ζιβανία και 2 σφυνοπότηρα και πράττεις αναλόγως ?. Μέχρι τότε θα κάνω μια ανάλυση και αν βρω τιποτα πριν πας θα επανέλθω.
Τώρα που ξαναβλέπω την διαφήμιση λέει οτι εκανε expire. Και η τύπισσα διαφημίζει απο τον Ιούνιο του '21. Η πισινή της όψη πάντως κάτι μου λέει απο αλλες διαφημίσεις...

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.696
Πόντοι
746
Λοιπόν συναγωνιστές, επίσκεψη τελικά εχτές στην Ann, ωραίο διαμέρισμα στο κέντρο.
Είναι η κοπέλα της φωτογραφίας, με μερικά κιλα περισσότερα, λίγο πιο αφρατη.
Φιλική πρόσχαρη κοπέλα, με διάθεση να ικανοποιήσει ότι ζητήσεις! Απολαμβάνει το sex και το δείχνει, καμία βιασύνη και κανένα όχι, μη, δεν μπορώ δεν θέλω κτλ
Γενικά αρκετά ευχαριστημένος, αν και το 200αρι στην ώρα, θα το σκεφττομουν πολύ να το ξαναδώσω.
Αν θέλετε μια καλή και σίγουρη επιλογή,και διαθέτετε φυσικά και το ανάλογο ποσό, είναι ότι πρέπει.
Φίλε, ευχαριστούμε για τη πληροφορία και για καλύτερο και εύκολο προσανατολισμό έχουμε νήμα για κριτικές εδώ

Everythingshoot

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2020
Like
44
Πόντοι
1

Φίλε είχα πάει από περιέργεια να δω τι φάση είναι τελικά ήπια το ποτακι μου και έφυγα

Empeiros41

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
72
Πόντοι
0
Όχι του Πολυτεχνείου είμαι (...........Μηχανικος),;νταξει έχω ένα ευρύ φάσμα γνώσεων, αλλά πλέον έχω κουραστεί να διαβάζω...! Βέβαια, η μόνη "γνώση" που δεν θα σταματήσει ποτε να με κουράζει, είναι η γνώση του Βάθους του Μουνιού και της Σουφρας, της Πουτανας...! Γιατί της Πουτανας το Μουνι είναι μια Άβυσσος...! Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα και τις ευχές για γαμησια με μαυρουλες και ασπρουλες, και νομίζω ότι σαν λάτρης της αφρικανικής κωλαρας, θα έχω αρκετα καλό υλικό, για να
"παίξω μπαλα" στο νησί...!
Ελα προσωπικό μήνυμα και δεν μπορώ να σου στείλω

vegitto4ever

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2013
Like
6
Πόντοι
0

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
748
Πόντοι
96
εNika σε τουτην οπως ειπα ειχα παει πριν 3 εβδομαδεσ, θα ελεγα ειναι το πιο τιμιο 50 ευρω που παιζει τωρα με αυτα που εγυρεψα

Milf in limassol τουτην δαμε εντην εδοκιμασεν κανενας ακομα?

Everythingshoot

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2020
Like
44
Πόντοι
1
Φίλε από εμφάνιση τι λέει;
Πώς και δεν προχώρησες αλλά έφυγες;
Είναι μιλφ απλά λίγο ακριβό πρόγραμμα και δεν είχα εκείνη την φορά έψαχνα κάτι άλλο δεν θυμάμαι τιμές όμως

EbonyFucker

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2022
Like
56
Πόντοι
0
Ελα προσωπικό μήνυμα και δεν μπορώ να σου στείλω
Νομίζω ότι μετά από την έγκριση αυτού του μηνυματος (είναι το πέμπτο), θα μπορώ να λάβω αλλά και να στείλω προσωπικά μηνύματα εδώ, αφού είμαι καινούργιος στο Forum...!

Empeiros41

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
72
Πόντοι
0
Να'σαι καλά φιλαράκι...! Φυσικά και θα συνεισφέρω, με τις δοκιμές και τις εμπειρίες μου, στην ομάδα...!
Αν έχεις υπόψη μαύρη σε οποιδήποτε πόλη σε λογικές τιμές πες μου, γουστάρω πολύ μαύρες, στα κατεχόμενα υπάρχουν πολλές όμορφες και δυνατές βρίσκεις μέσω Instagram εγώ δεν παω κατεχόμενα, νυγιριανες οι πιο πολλές, τιμες από 50-100€ με δυο χισεις, πιπα χωρίς καποτο φιλια κτλ

EbonyFucker

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2022
Like
56
Πόντοι
0
Αν έχεις υπόψη μαύρη σε οποιδήποτε πόλη σε λογικές τιμές πες μου, γουστάρω πολύ μαύρες, στα κατεχόμενα υπάρχουν πολλές όμορφες και δυνατές βρίσκεις μέσω Instagram εγώ δεν παω κατεχόμενα, νυγιριανες οι πιο πολλές, τιμες από 50-100€ με δυο χισεις, πιπα χωρίς καποτο φιλια κτλ
Ξεκίνησα να το ψάχνω αδερφέ, όπως είπες κατοσταρικακι, με υγρή, λαρυγγατη, λυσσασμένη και δακρυσμενη μπαλοκρεατοπιπα, πουτσοτριψιμο και πουτσοσκαμπιλα μετά σιέλου και εγγλεζοβρωμολογων, fingering, Hardcore anal, με spanking, στρίψιμο κοτσίδας και foot on head, και δύο άδειασματα, όπου με κάνει κέφι ναουμε...! Αν βρω μια τέτοια μαυρουκα, θα την πάρω καμιά 20αρια φορές, πριν την βαρεθω...! Εμένα δεν με λένε τίποτα τα γλυψιματα σε μουνοκωλαδες, 69, φιλιά, french kissing και τέτοια...! Ο καθένας με τα γούστα του...! Κύκλο Πίπα, κωλο, μουνι, με την "σάλτσα" που περιέγραψα πιο πάνω και αντοχή στο σφυροκόπημα...! Αυτά ψάχνω...!

Studentgigolo

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2013
Like
310
Πόντοι
21
εNika σε τουτην οπως ειπα ειχα παει πριν 3 εβδομαδεσ, θα ελεγα ειναι το πιο τιμιο 50 ευρω που παιζει τωρα με αυτα που εγυρεψα

Milf in limassol τουτην δαμε εντην εδοκιμασεν κανενας ακομα?

Για την που κάτω είχα γράψει εδώ review πριν 2 εβδομάδες και ξαναπήα προχτές στην μία ώρα. Προσωπικά είμαι full ευχαριστημένος. Έκαμα της πρόταση να πάμε το ΣΚ σε ξενοδοχείο για full 48ωρο και περιμένω απάντηση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom