Λοιπόν να αναφέρω και τα αποτελέσματα από το σημερινό κυνήγι. ?
Αφού πέρασα από 2-3 διαμερίσματα στο Lobelia και έβγαιναν κάτι τσιγκανορουμανες κλπ, τελικά κατέληξα εδώ:
Look at my sparkly blue eyes,am here for you. For pleasure and fun. First time at Cyprus,so waiting for you-show me sex at the city. My body waiting for your hands,and all what you think about-I...
m.bazaraki.com
Ρωσίδα, κορμί 25αρας, όλα φυσικά, αν και φάτσα κάνει 30αρα. Στις φώτο φαίνεται λίγο πιο μεγάλο το στήθος που δεν ισχύει. Οι Ρώγες όμως γίνονται τεράστιες όταν καυλωνει!
Δεν ξέρω αν ήμουν τυχερός, αλλά η γκόμενα γούσταρε ξεκάθαρα να γαμηθει! ✌
Άρχισε να χουφτωνει τον πούτσο μου πάνω από το ππαντελόνι, ενώ μου έλεγε πόσο γουστάρει για σεξ επειδή καθόταν πριν στον ήλιο στο μπαλκόνι και ζεσταθηκε. Με έλιωσε στα γλωσσοφιλα συνεχώς.
Στον αγώνα, πήρα το πρόγραμμα 60€ για 30 λεπτά και ήθελε έξτρα για ακα μπουκι, και προχωρήσαμε χωρίς έξτρα.
Άφηνε δάχτυλα φουλ μέσα και είναι τέρμα στενή. Μου έλεγε στην αρχή πόσο μεγάλο είναι το εργαλείο για εκείνη αλλά σιγά σιγά το πήρε όλο όταν έκατσε πάνω και δεν σταματούσε να μου ρουφάει τη γλώσσα μου.
Όταν ανέβηκα εγώ από πάνω ξεκίνησε να παίζει φουλ το μουνακι της ενώ έχει αρκετά μεγάλα μουνοχειλα όταν καυλωνει που αγκαλιαζουν τον πούτσο όταν μπαινοβγαινει και είναι πολύ ωραία φάση! ?
Τελείωμα μέσα της στα τέσσερα, και μετά κουβεντούλα χαλαρά στο κρεβάτι.
Θα επαναλάβω επίσκεψη κάποια άλλη φορά σίγουρα.