Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Skapaneas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2022
Like
304
Πόντοι
21
Ρουμανα φαίνεται.
Γιατί περίμενες ιδιαίτερα σχόλια;
Απλά αν αξίζουν τον κόπο οι υπηρεσίες της με φιλιά και ακαποτο και εάν εμφανισιακά είναι όπως στις φωτο της. Στις φωτο ειναι πολύ εμφανίσιμη για το bazaraki και με βαζει σε σκέψεις.

JohhnnyB

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2022
Like
10
Πόντοι
0

JohhnnyB

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Ηταν του safari μεχρι περσι το καλοκαίρι. Είχε ξεκόψει Κύπρο για καμιά διετία συνεχόμενη με τα lockdown κλπ κλπ. Δεν την δοκίμασα αλλα έπαιρνε καλές κριτικές και αφού ήταν του safari θεωρώ ότι πρέπει να είναι όντως καλή.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, είναι κάπως ακριβή αλλά φαΐ εται πως μαζί της θα περάσεις καλά!

JohhnnyB

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Αυτή την έχει δοκιμάσει κανενας? Θέλει 100Ε για μία ώρα και είναι στα MYLOS Apts, πίσω από τη Roumors.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Αυτή την έχει δοκιμάσει κανενας? Θέλει 100Ε για μία ώρα και είναι στα MYLOS Apts, πίσω από τη Roumors.
100Ε είναι καλή τιμή, και αυτά που προσφέρει είναι μέσα ή έξτρα???

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
Στο μυλος από ότι έχω καταλάβει είναι συγκεκριμένο γραφείο που του έχω βάλει Χ.

Σε μένα προσωπικά μου έχουν τυχει 2-3 καλές περιπτώσεις που με 60 ευρώ 15 λεπτά είχε και φιλια και καλή ατμόσφαιρα.

Πάντα λένε όμως σε όλα ναι αλλά η κοπέλλα μπορεί να μην έχει, οπότε μου έτυχε και αυτό να μιλήσω για 60 ακαποτο με φιλια και η κοπέλλα να μην εχει ιδέα. Και την τελευταία φορά ενω έκλεισα ραντεβού και εφτασα στο Μυλος μου στελνει μήνυμα ότι ειναι πιο ακριβά, δεν θυμαμε τα νουμερα ακριβώς αλλά έφυα και δεν ξανα ασχολήθηκα. Πιστεύκω εν λοττο.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Αν θυμάμαι καλα, είναι Ρουμανα, ψιλοασχημουλα φάτσα.
Την είδα και έφυγα, γιατί με ρουμανες έχω κόψει εδώ και πολύ καιρό.

Στο Μυλος είχε κάτι ωραία 50ρια με πολωνες, αλλά λείπουν εδώ και καιρό.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Στο μυλος από ότι έχω καταλάβει είναι συγκεκριμένο γραφείο που του έχω βάλει Χ.

Σε μένα προσωπικά μου έχουν τυχει 2-3 καλές περιπτώσεις που με 60 ευρώ 15 λεπτά είχε και φιλια και καλή ατμόσφαιρα.

Πάντα λένε όμως σε όλα ναι αλλά η κοπέλλα μπορεί να μην έχει, οπότε μου έτυχε και αυτό να μιλήσω για 60 ακαποτο με φιλια και η κοπέλλα να μην εχει ιδέα. Και την τελευταία φορά ενω έκλεισα ραντεβού και εφτασα στο Μυλος μου στελνει μήνυμα ότι ειναι πιο ακριβά, δεν θυμαμε τα νουμερα ακριβώς αλλά έφυα και δεν ξανα ασχολήθηκα. Πιστεύκω εν λοττο.
Προσωπική εμπειρία με Μύλος

1. Πέρση, το καλοκαίρι μία όμορφη με μπάλες σιλικόνη. Τιμή ξέχασα, άλλα βλέποντας φωτογραφίες λέω δεν γαμιέται. Τελικά άλλη κοπέλα, άνευ βυζί και άσχημη. Έφυγα.

2.Μία Πολωνέζα, πάρα πολύ καλή την απόλαυσα και τιμή καλή και γαμήσι καλό. Κάπου έγραψα.

Μία άλλη ενός φίλου μου πριν από λίγες ημέρες αυτή
Sabrina in limassol
Ρουμάνα, περί ορίων διαστάσεων, άσχημη και ακόμα ειρωνική στη κουβέντα, γύρισε και έφυγε.

Κατά την άποψη μου, το Μύλος είναι γνωστός γαμηστρονας και το δουλεύουν και κοπέλες εκτός του συγκεκριμένου γραφείου.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Παιδιά, δεν μπορώ να καταλαβαίνω, άλλα μάλλον είμαι βλάκας. Δεν ξέρω. Αυτή παρακάτω αλλάζει φωτογραφίες κάθε λίγο και ποτέ δεν είναι δικές της. Μοιάζει τουλάχιστον λίγο? Ξέρει κάποιος από σας?
479208cb51aa30da34eaa19deb4397dc.jpg

Blonde x big tits x and big assss rafaela

Το όνομα της κοπέλας στις φωτογραφίες είναι Melissa Debling εδώ λινκ

Melissa Debling Collections - Page 13

Skapaneas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2022
Like
304
Πόντοι
21
Παιδιά, δεν μπορώ να καταλαβαίνω, άλλα μάλλον είμαι βλάκας. Δεν ξέρω. Αυτή παρακάτω αλλάζει φωτογραφίες κάθε λίγο και ποτέ δεν είναι δικές της. Μοιάζει τουλάχιστον λίγο? Ξέρει κάποιος από σας?
479208cb51aa30da34eaa19deb4397dc.jpg

Blonde x big tits x and big assss rafaela

Το όνομα της κοπέλας στις φωτογραφίες είναι Melissa Debling εδώ λινκ

Melissa Debling Collections - Page 13
Δεν την δοκιμασα αλλα επειδη τις παρακολουθώ, πιστεύω οτι πρόκειται για αυτήν Karla new young sexy skinny girl xxparty με άλλο προφιλ. Τα στοιχεία αυτα δείχνουν, αλλα δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746

Skapaneas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2022
Like
304
Πόντοι
21
Φίλε, εάν έχεις δίκαιο τότε είναι

fuckable.png
Οπως ειπα δεν δοκιμασα αυτη την Karla αλλα πιστευω οτι ειναι η ιδια με την rafaela που ρωτας. Παρακολουθώ την Karla εδω και καιρο γιατι μοιαζει πολύ fuckable αλλα προέκυψαν 1-2 άλλες που τες ξέρω και δίνω rain check στην Karla. Σημερα ηρθε μια του safari για παραδειγμα που παντα παω μολις ερθει, ετσι παλι δεν θα παω στην Karla. Τι να κανω αφου εχω τις αδυναμίες μου κι εγω ??

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Οπως ειπα δεν δοκιμασα αυτη την Karla αλλα πιστευω οτι ειναι η ιδια με την rafaela που ρωτας. Παρακολουθώ την Karla εδω και καιρο γιατι μοιαζει πολύ fuckable αλλα προέκυψαν 1-2 άλλες που τες ξέρω και δίνω rain check στην Karla. Σημερα ηρθε μια του safari για παραδειγμα που παντα παω μολις ερθει, ετσι παλι δεν θα παω στην Karla. Τι να κανω αφου εχω τις αδυναμίες μου κι εγω ??
Από περιέργεια κοιτούσα τι έφερε σήμερα το safari, για να καταλάβω το στυλ σου, και έφεραν 3 κομμάτια, χαχα. Μάλλον τα γούστα μας θα είναι παρόμοια.

Skapaneas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2022
Like
304
Πόντοι
21
Από περιέργεια κοιτούσα τι έφερε σήμερα το safari, για να καταλάβω το στυλ σου, και έφεραν 3 κομμάτια, χαχα. Μάλλον τα γούστα μας θα είναι παρόμοια.
Alisa φιλε. Με τρελαίνει και με ξεζουμιζει κυριολεκτικά!

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Εδώ δοκίμασε κανείς κάποιο από τα κορίτσια;
Φαίνονται πολύ όμορφες και οι 2 και μικρούλες.

EbonyFucker

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2022
Like
56
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, σας χαιρετώ...! Είμαι άρτι Αφιχθείς στην Λεμεσό (από Ελλάδα), ζούσα και πριν κάποια χρόνια στην Κύπρο, οπότε ξέρω αρκετά πράγματα για το Νησί, την ζωή και το "Παζάρι του Σεξ" στην Κύπρο...! Πριν όμως σας οποιοδήποτε ερώτημα, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω a priori όλους, και ιδιαίτερα τους πιο ενεργούς εδώ στο forum, για τις πολύτιμες κριτικές, αναλύσεις και συμβουλές που δίνατε συνεχώς σε όλους εμάς τους "ενδιαφερομενους" σαν εμένα, που είμαστε "νέοι" στο "Sex Game of Limassol"...! Ήσασταν μια πολύ καλη παρέα, εν μέσω της κορωνοκαραντινοαηδιας...! Καλώς σας Βρήκα λοιπόν και από λίγο πιο κοντά, στην ευλογημένη Λεμεσιανη Γη...!

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Συναγωνιστές, σας χαιρετώ...! Είμαι άρτι Αφιχθείς στην Λεμεσό (από Ελλάδα), ζούσα και πριν κάποια χρόνια στην Κύπρο, οπότε ξέρω αρκετά πράγματα για το Νησί, την ζωή και το "Παζάρι του Σεξ" στην Κύπρο...! Πριν όμως σας οποιοδήποτε ερώτημα, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω a priori όλους, και ιδιαίτερα τους πιο ενεργούς εδώ στο forum, για τις πολύτιμες κριτικές, αναλύσεις και συμβουλές που δίνατε συνεχώς σε όλους εμάς τους "ενδιαφερομενους" σαν εμένα, που είμαστε "νέοι" στο "Sex Game of Limassol"...! Ήσασταν μια πολύ καλη παρέα, εν μέσω της κορωνοκαραντινοαηδιας...! Καλώς σας Βρήκα λοιπόν και από λίγο πιο κοντά, στην ευλογημένη Λεμεσιανη Γη...!
Αγαπητέ μας φίλε και συναγωνιστή,
εκ μέρος μου σε καλωσορίζω στην ομάδα μας και σου εύχομαι να περνάς καλά και με τα άσπρα και με τα EBONY που φαίνεται είναι δική σου αδυναμία. Να είμαι ειλικρινής και δίκη μου, άλλα δεν τρελαίνομαι άνευ σύνορα.
Και εμείς εδώ προτιμάμε τα "εργατικά μουνιά", άλλα δυστυχώς χάλασε ο κόσμος και δεν υπάρχουν πολλά τα εργατικά που γουστάρουν σκληρό σφυροκόπημα για πολύ ώρα. Το καλό είναι ότι ακόμη υπάρχουν.
Πάντως κουβέντα „a priori“ από τα αρχαία λατινικά, δείχνει κάτι σαν Νομική μόρφωση??? Δεν είναι κάτι που το λέμε κάθε μέρα.
Και για κορωνοαπάτη… καλύτερα να μη μιλάμε, ανά πούτσα, ανά καύλα… μας γάμησαν στα όρθια... :think: :think::think::globeos-cigar:

Και μάλιστα να προσέχεις το NEOSURF

Τελευταία τροποποίηση:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Καλώς ήρθες και σε περιμένουμε να συνεισφέρεις και εσύ στο θέμα με δοκιμές και προτάσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom